Claude Sinké ( de man die vorig jaar de moskee van Bayonne in Zuid-Frankrijk probeerde binnen te dringen) is in de gevangenis gestorven

Screenshot_6

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Claude Sinké (foto) was al een oude man van 84, gedesillusioneerd, opstandig, maar nog goed in z’n “bovenkamer”. Hij had 2 mannen verwond toen hij vorig jaar probeerde de moskee van Bayonne in Zuid Frankrijk binnen te dringen om wraak te nemen voor de brand van de Notre Dame in Parijs. Zijn daad moge men betreuren, die was dom en nutteloos en deed geen goed aan de zaak van de bestrijding van de islam.

De media waren unaniem in het schreeuwen en krijsen van een extreemrechtse aanslag. Deze was namelijk gepleegd door een voormalig lid van het RN, de Partij van Marine le Pen…..dan is het ineens geen verwarde man! In tegendeel!! De hallal-formule kan tevoorschijn worden gehaald en een volledige oproep om islamfobie te criminaliseren, met de CCIF [de Franse Bond van Moslims] voorop in de aanval.

In ’t kort: het zou verboden moeten zijn om in negatieve termen over de islam te spreken, deze te kritiseren, om over de verschrikkingen in de teksten van de koran te schrijven, de misdaden begaan met referentie aan de teksten in dit boek… Er mag ook niets worden gezegd over de homo die door zijn vader de keel werd doorgesneden omdat hij gay was,  niet over moslima´s die zuur in hun gezicht krijgen gegooid, niet over Asia  Bibi, de christin die uit Pakistan was gevlucht.

Ook niet over de Iraanse vrouwen die langdurige gevangenisstraffen kregen of zweepslagen, omdat zij hun sluier afdeden. Niet over het separatisme van de mohammedanen en hun gewelddadig optreden.

In de verslagen in de media zal men hebben kunnen bemerken dat deze wanhopige, verwarde man niet het etiket “déséquilibré”= verwarde [man] heeft gekregen. Deze arme man werd niet naar een psychiatrisch ziekenhuis gezonden, zoals de moordenaar van de Joodse vrouw Sarah Halimi. Nee, hij, een oude man van 84, werd in de gevangenis gegooid, terwijl zijn psychische toestand alarmerend was.

Communiqué de presse relatif au décès de M. Claude Sinké. Celui-ci était placé en détention provisoire au centre pénitentiaire de Mont-de-Marsan (procédure d’instruction ouverte au tribunal judiciaire de Bayonne). pic.twitter.com/fqMeZxJe0U — Procureur MtdeMarsan (@PRMontdeMarsan) February 27, 2020

Maar wat was de exacte oorzaak van zijn dood? Een natuurlijk dood? Wanhoop? Of was het eerder de slechte behandeling die hij kreeg, mede door zijn “prison-mates”, de vele opgesloten moslimmannen. Zat hij in een isoleercel om hem te beschermen tegen de moslims in de gevangenis;  de meerderheid van de gevangenisbevolking bestaat immers uit moslimmannen. We zouden weleens het autopsierapport willen inzien, of is dit onder het Macron-regime met gesjoemel flink veranderd?

We moeten dan ook onmiddellijk denken aan Kevin Crehan, die op 35-jarige leeftijd stierf in de gevangenis waar hij verbleef, omdat hij een paar stukjes spek aan een moskeedeur had bevestigd. Hij was ook in de gevangenis gesmeten, omdat een stukje spek of ham al een racistische problematische kwestie kan worden en de publieke orde kan verstoren.

Bron:
https://resistancerepublicaine.com
Door: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk. Bookmark de permalink .

11 reacties op Claude Sinké ( de man die vorig jaar de moskee van Bayonne in Zuid-Frankrijk probeerde binnen te dringen) is in de gevangenis gestorven

 1. hans zegt:

  Nee, want dat moet je namelijk met 5 miljoen mensen minstens doen, moskeeën binnenvallen en alles wat daar mee te maken heeft vervolgens sluiten! Welke daad is daar verkeerd aan!? Inmiddels aantoonbaar dat waar deze zogenoemde linkse marxistische elite de kop wegdraait alles plaatsvind gebeurt bij eveneens alles wat ze binnenlaten en gedogen waar wij tot de laatste 10 euro vervolgt worden!
  Dat is een revolutie waard en desnoods geweld!
  Kortom: Het extremisme waar wij als blanken van beschuldigd worden is juist binnengehaald. Alinsky!

  Geliked door 3 people

 2. Johandederde zegt:

  En het wordt nog erger, de linkse partijen en moslimliefhebbers zijn in de toekomst verantwoordelijk voor de vele doden.en maar blijven afgeven op de joden en iraelie’s.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Claude Sinké is voor mij een held én martelaar !karton

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Het FEIT is en BLIJFT, dat MOSLIMS dus allemaal geestelijk gestoord zijn, en psychologische hulp KRIJGEN aangeboden. RECHTSE MENSEN, feitelijk de mensen met gezond verstand, die hebben nooit en te nimmer hulp of BESCHERMING nodig …toch?
  En dan de straffen, komt eigenlijk zelden nog voor………of toch. Ja vrijwel alle straffen worden EXTREEM LAAG gehouden, behalve als men hem kan framen als ,, extreem rechts,, dan zullen de lulletjes van D66 wel even laten zien wat optreden is. Ik had niet verwacht dat er zulke gore politici, rechters, en media, zouden bestaan anno 2020. We zijn dichterbij OORLOG DAN VREDE jammer maar helaas!!!.

  Geliked door 3 people

 5. ildiko zegt:

  oh Jezus wanneer verlost u ons van zulke politieke misdrijven????? mijn opa en oma in Auschwitz voor hun vergassing vroegen hetzelfde maar helaas kregen ze geen antwoord, en nutteloos vermoord zoals mijn toen 4 jarige nichtje.

  Like

 6. Stef zegt:

  Er zijn geen bewijzen gevonden maar ik ben er van overtuigd dat islamisten achter de aanslag op de Notre Dame zaten. Dit was het ultieme doelwit. Ook de plaats waar de brand is ontstaan is de meest treffende plaats. Het vuur kon hier naar alle kanten tegelijk uit.
  En er zullen mogelijk wel bewijzen zijn gevonden. Maar Frankrijk is al geheel overgeleverd aan de islam. Niets meer an te doen.

  Geliked door 4 people

  • Wat betreft de brand in de Notre Dame ben Ik het volledig met je eens stef.
   Er waren opnamen van een flits opgenomen door een beveiligings camera die nooit in de MSM werden genoemd maar wel te zien waren op verschillende fora.
   Daarbij kwam ook nog dat moslims niet genoemd mochten worden in verband met de kathedraal, maar ondertussen werden en worden wekelijks kerken gevandaliseerd in Frankrijk wat ook de media niet mag halen.

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik heb medelijden met deze arme, oude stakker.
  Er was hem geen aangename ‘levenswinter’ gegund.
  En allemaal vanwege de heilig verklaarde mohammedaan… 😡

  De gore mohammedanen mogen zich op alle fronten misdragen als een duivel, maar wij zijn minderwaardige, zwaar onderdrukte slaven, die niet eens meer mogen denken wat ze willen.

  Geliked door 4 people

 8. Rensk. zegt:

  Het was idd nutteloos idd, maar wel een wanhoopsdaad. Hij is nog van de oude garde en zag de toekomst voor zich.

  Geliked door 4 people

 9. kampersrene zegt:

  een van de grootste verantwoordelijke in heel die vervloekte islam kwestie ….is de Paus inplaats van zijn gelovigen op te roepen hun geloof te verdedigen….wast hij moslimvoeten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s