Erdoğan gooit Turkse grenzen open . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", Barbarisme, belangenverstrengeling, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Erdoğan gooit Turkse grenzen open . . .

 1. Rensk. zegt:

  Staan de welkomzingers al klaar? Domme wieven

  Liked by 1 persoon

  • eurorist zegt:

   Dat zou wel moeten. Ze verlangen naar Arabische lullen.

   Liked by 1 persoon

  • Eppo zegt:

   Yep die Trienen staan er weer , net als al die Hulpverleners en 10.000 eur start subsidie, kwjtscheldingen lokale belastingen en een eeuwig durende Nationaliteit plus dito AOW Uitkering en bijstand plus Huis en werkster.

   Liked by 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Een eeuwig durende Nationaliteit voor dit schorriemorrie is gelukkig geen garantie voor hun toekomst. Het tij keert, ook politiek gezien. Weliswaar langzaam, maar er zit beweging in en dat is een goede zaak. De totale omslag naar rechts kan relatief heel snel verlopen. Het is slechts een kwestie van tijd. De Franse Revolutie ontstond ook niet van vandaag op morgen.

    Like

   • Yvonne zegt:

    Ik moet &%#=#+&* lokale belastingen betalen ik ben Nederlandse en krijg geen kwijtschelding meer het is godgeklaagd
    Ik moet a.s week weer met een dame van de gemeente praten ik vraag steeds hulp omdat ik door de buren weg wil het enige wat ze doen is op huis bezoek komen nou daar heb ik wat aan

    Liked by 1 persoon

   • Yvonne zegt:

    Ik ben Nederlandse en moet door deze invasie mijn gemeentelijke heffingen betalen met een laag inkomen bedankt Nederland

    Liked by 2 people

   • Via de WMO proberen meis.
    Ze willen adminestratie geef ze dat dan en je kansen verbeteren met 10 tallen procenten.

    Liked by 1 persoon

   • Lot zegt:

    Yvonne; Je kunt ‘kwijtschelding gemeentelijke belastingen’ aanvragen bij de gemeente. Je kunt ook in 10 termijnen betalen, en je kunt betalingsuitstel gelijk vragen bij de kwijtscheldingsaanvraag zolang die lopende is. Bij de kwijtschelding moet je dingen overleggen als inkomen. Het kan zijn als je een afbetaald huis hebt dat vermogen meetelt, maar zo goed ben ik niet op de hoogte. Gewoon doen scheelt honderden euros.

    Like

   • Lot zegt:

    Yvonne; Ik ben al jaren een voorstander van ‘afschaffen vermogenstoets’ voor bijvoorbeeld bijstandsuitkeringen. Mensen moeten hun eigen huis opeten, en dan? er zijn geen huurhuizen of andere huizen waar ze op kunnen overstappen en moeten ze dan op straat wonen. Het schijnt dat je dan een schuld aan de gemeente krijgt, maar wat als je geen baan meer krijgt…. Gewoon, heb je geen inkomen, dan inkomensondersteuning met de bijstand zonder eisen. Het is roulette en volledige werkgelegenheid bestaat niet.

    connectie tussen digitaal geld en productie is allang weg, en wordt alleen artificieel in stand gehouden, geld is makkelijk bij te maken in digibytes. Probleem is we hebben geen eigen munt, en kunnen niet zelf geld bij creeeren, hoewel ik denk dat de banken dat wel zouden kunnen doen. Op naar het basisinkomen, de bijstand zonder vermogenstoets.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Als je goed oplet hoor je het Allah geroep al.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   In de kern is dit het product van de Obama, Clinton, EU regeringen. De bewust gekweekte Arabische lente die lente was.

   Like

  • Lucky zegt:

   Syriers blijven in syrië, dat voor 90% vrij is.
   Wat resteert zijn deze oppositie-figuren ( al qaida/ isis) die de grenzen dus overkomen.

   The so called “#Syrian Moderate Opposition Forces” currently armed & backed by the
   @NATO
   -“#Turkish Army”—Affixing #ISIS patches on their arms before assaulting #Syrian cities

   De zogenaamde “#Syrische gematigde oppositietroepen”, momenteel bewapend en ondersteund door de
   @NATO
   – “# Turks leger” – Het aanbrengen van #ISIS-patches op hun armen alvorens #Syrische steden aan te vallen

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Live stream 28-2-2020 Gelukkig hebben we het coronavirus voor de nodige afleiding.

  Liked by 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Leten we hopen dat het eindspel voor de EU nu definitief gaat inzetten. Oh wacht er is een nog groter gevaar! Het klimaat.

  Liked by 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Als ik de reacties zo lees op YouTube, blijkt het vooral te gaan om mensen uit iran en afghanistan en misschien 20% uit syrië.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Allemaal kerels weer. Die islamitische kerels zorgen het best voor zichzelf. Vrouwen zijn tweede rangs en als die de dood vinden dan pakken ze wel weer een andere. Die cultuur hier? Hel en verdoemenis.

  Liked by 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Vanuit istanbul met de bus naar de grens

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Hellep Waar is onze spierbal Rutte

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Waarom moet ik nu denken aan deze video over de Messor barbarus (oogstmier)?

  Vanaf 6:00 de ‘messenbarbaar’:

  Liked by 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/28/report-greece-sends-50-naval-vessels-to-guard-border-after-turkey-opens-gates/

  Report: Greece Sends 50 Naval Vessels To Guard Border After Turkey Opens Gates

  Greece has completely shut down its borders Friday, sending dozens of naval vessels to patrol the Greek islands after Turkey announced it would allow all Syrian migrants to head to Europe.

  A government representative, who wished to remain anonymous, told German media that Greece has closed its entire land and sea border with Turkey and will allow no one to cross the border at all, German tabloid Bild reports. Citing sources, the newspaper claimed 50 naval ships — likely predominantly patrol vessels — of the Hellenic Navy supported by helicopters were being sent to the European Union’s external border.

  Nl
  Verslag: Griekenland stuurt 50 marineschepen om grens te bewaken nadat Turkije poorten opent

  Griekenland heeft vrijdag zijn grenzen volledig gesloten en tientallen marineschepen naar de Griekse eilanden gestuurd, nadat Turkije aankondigde dat het alle Syrische migranten zou toelaten naar Europa te varen.

  Een regeringsvertegenwoordiger die anoniem wilde blijven, vertelde de Duitse media dat Griekenland zijn hele land- en zeegrens met Turkije heeft gesloten en niemand toestaat de grens over te steken, meldt de Duitse roddelblad Bild. Onder verwijzing naar bronnen beweerde de krant dat 50 marineschepen – waarschijnlijk voornamelijk patrouilleschepen – van de Helleense marine, ondersteund door helikopters, naar de buitengrens van de Europese Unie werden gestuurd.

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/turkije-schiet-raketten-af-op-russische-basis-verklaart-syrie-morgen-de-oorlog/

  ‘Turkije schiet raketten af op Russische basis, verklaart Syrië morgen de oorlog’

  Volgens nog onbevestigde berichten zijn Turkse F-16’s het Syrische luchtruim binnengedrongen, en hebben raketten afgeschoten op de Russische basis bij Latakia. De Russische raketafweersystemen wisten deze projectielen onschadelijk te maken. Ook zou een Turkse F-16 boven Idlib zijn neergeschoten. De Turkse dictator Erdogan zou inmiddels de staat-van-beleg hebben uitgeroepen, en morgen het Turkse parlement bijeenroepen om Syrië officieel de oorlog te verklaren. Enige honderden Turken protesteerden vandaag tegen Erdogans beleid.

  De Turken lijken de steun van de Europese NAVO landen af te willen dwingen voor hun illegale oorlogsoperaties, door de komende drie dagen de grenzen open te zetten voor de bijna 3,5 vluchtelingen en migranten in Turkije, die naar Europa willen. Griekenland en Bulgarije sturen extra troepen naar hun grenzen met Turkije, met de bedoeling een migranten vloedgolf tegen te houden. Ook de Hongaarse premier Viktor Orban zei er alles aan te zullen doen om een eventuele migranten ‘aanval op onze grenzen’ af te weren (2).

  We benadrukken dat de onbevestigde berichten over een op handen zijn oorlog vooral afkomstig zijn van Hal Turner, die als ex-FBI’er weliswaar bewezen heeft inderdaad over contacten in de Amerikaanse inlichtingendiensten te beschikken, maar regelmatig ook echt nieuws met nepnieuws vermengt. Voorzichtigheid is dus geboden

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het is niet te hopen dat al deze nieuwe EU-burgers tijdens de schoolvakanties teruggaan naar hun thuislanden om vakantie te vieren bij hun families en vrienden, naast al die miljoenen vakantievierders en treinreizigers zal het wel druk worden in de treincoupés en op de busstations ………virusvrij vliegen zal binnenkort slechts betaalbaar zijn voor de happy few en royalty.

  Like

 13. koosv8 zegt:

  We zullen ze terug moeten schieten. Puur uit lijfsbehoud. Maar het zijn de huidige MACHTHEBBERS gewoon WORST. DUS DIE GAAN EERST!!!!

  Like

 14. Jan zegt:

  Like

 15. Jan zegt:

  Zet de mitrailleur op de binnendringende terroristen.

  In India heeft men genoeg van het islamitisch uitschot en burgers nemen het heft in handen en rekenen af met moslims in hun gebied
  [https://youtu.be/RtPT8Ms8MP4]

  En zoals altijd, moslims worden als slachtoffer voorgesteld, deden niets (behalve hindoes terroriseren)

  Like

 16. kampersrene zegt:

  onder het zingen van hun strijllied komen zij naar Europa” en dat wij toffe jongens zijn dat willen wij wee’ten daarom komen wij daarom komen wij…..enz enz

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s