Europa in groot gevaar!

Screenshot_15

(Door: “Peter Selie”)

Wanneer gaan de ogen van Nederland open, dat nog altijd  zelfgenoegzaam blijft doen alsof er niets aan de hand is. Niet alleen Nederland, maar heel Europa verkeert in groot gevaar zonder dat ons, al grotendeels geïslamiseerde, leger & politie ingrijpt. Het is tijd om de EU af te schaffen en STASI-Merkel achter de tralies  te zetten zonder er nog ooit uit te laten. Maar ook bijv. een Frans Timmermans, de brenger van de boodschap: “De blanke moet worden uitgeroeid tot in alle uithoeken van de wereld”. Als je zoiets zegt als blanke over blanken, dan ben je echt een minderwaardig mens of eigenlijk een misbaksel, een omhoog geschopte crimineel. En ik begrijp dan ook niet dat er toen geen opstand is uitgebroken tegen deze fascist! Dat er al lang naar gehandeld werd, kon toch ieder duidelijk zijn.

Die Kohl (CDU) heeft zonder meer die hele Oost-Duitse fascistenmeute zo geïmplementeerd in de Duitse Bondsregering. Dat heeft hij met opzet gedaan, want Duitsers kunnen blijkbaar slecht omgaan met democratie en daarmee, voor zover ze elders al bestond, definitief de nek om te draaien. Dat is de dikke gelukt. En daar heeft de EU mede voor gezorgd. Ook daar hadden  extreemlinkse bureaucraten zich in posities weten te manoeuvreren waar ze zonder aan wie dan ook verantwoording verschuldigd waren en dus de vrije hand hadden om de lidstaten uit te leveren aan de ons vijandig gezinde politieke “ideologie  van vrede”. Het volk diende slechts om de rekeningen te betalen en in te schikken.

Wat West-Europa inclusief Nederland overkomt, was te voorzien. Het was duidelijk om Europa te ontkerstenen en te vervangen door de islam. De huichelaars van de christelijke partijen pikten ook graag een graantje mee  van  het door het plebs afgeperste  belastinggeld en deden alsof ze van niets wisten. Hun principes gaan niet verder dan hun bankrekening. Regeren is vooruitzien voor de eigen macht en de eigen portemonnee en ze hebben het zo comfortabel gemaakt voor de nieuwkomers, die een Nederlands paspoort kregen en daarmee Nederlanders waren geworden met alle rechten zonder enige verplichting, plus privileges! Na meer dan 50 jaar weten we wat het betekent! En ik herhaal het nog maar eens: “Er gebeurt in Europa niets dat niet gepland is!”

Er is geen klimaatcrisis!

Dat voorwendsel heeft tot doel de mensen bang te maken om zo het laatste dubbeltje uit onze zak te schudden. Wij hebben twee jaar achtereen geen winter gehad, maar elders was die des  te strenger. Wat hadden we nu de laatste jaren voor zomers behalve de laatste twee, die waren warm. Maar zo herken ik ze weer als toen we kinderen waren, dat de zomers ieder jaar zo waren, een enkele uitzondering daargelaten. De natuur heeft zijn grillen en gaat zijn weg of ze dat bij Groen links/D66 en annex de familiepartijen in het kwaad nu leuk vinden of niet. Er is niets aan de hand. Het echte gevaar laat de EU  buiten beschouwing en wie dat niet doorheeft, zal verrast worden.

Boerenprotest

Het ziet er naar uit dat men van plan is de boerenstand uit te schakelen door hun land af te pakken om er zonne-akkers van te maken. Dat Nederlanders dan voedsel moeten gaan importeren en dat zal voor velen een probleem worden en dus  is de voedselbank geen optie meer, omdat ook daar verrijkers voorrang krijgen. Hoe dan ook zullen wij altijd de dupe blijven van de strijders voor het Grootkapitaal ofwel de NWO.

Er zijn allerlei reden waarom de boeren weg moeten, “redenen” die in het ons omringende buitenland niet schijnen te bestaan. Stikstof, PFAS, CO². een torretje dat nog niet bekend is, een woelmuis, en de hele zaak wordt schaamteloos stilgelegd. Wie maakt hier eigenlijk de dienst uit?

Eveneens geen vluchtelingen!

De echte vluchtelingen zijn de christenen, maar die worden als ze al in Europa geraken direct teruggestuurd. Omdat op die posten meestal islamieten zitten die dat van Merkel mogen doen. En Nederland volgt altijd haar omstreden voorbeeld.

Christenvervolging

Daar zwijgen de VN en de EU over, maar die hebben alles in scene gezet. Het gaat gewoon volgens plan. Maar die staan klaar om actie te ondernemen als je een moorkop een moorkop noemt. Ook de kerk laat niet van zich horen. De geestelijkheid is al even vals en laf als Franciscus. Als er weer eens een aanslag plaatsvindt, zoals eerder vorige week in Burkina Faso. In het Midden-Oosten is het moorden al 14 eeuwen aan de gang en niemand die het stopt. Onze papieren tijger de NAVO moet Rusland in toom houden. Als Poetin wil, drijft hij ze in een paar uur de Noordzee in. Dat die organisatie nog bestaat, is omdat de met veel sterren uitgeruste generaals en een te groot salaris krijgen uit onze belastingpot, die de schijn ophouden erg belangrijk te zijn. Nou, mooi niet dus. Laat ze een eind maken aan de burgeroorlog die op gezag van de NWO via de EU tegen de Europeanen wordt gevoerd. Maar nee, ze zijn de islam graag van dienst om straks mee te helpen aan de genocide als het met de machetes niet snel genoeg gaat.

Verrijkers

Vandaag kunnen we in De Telegraaf  zien en lezen wat dat precies zijn en hoe verrijkend ze precies zijn kunnen we opmaken dat getuigen en advocaten buiten het zicht worden gehouden. Eveneens vandaag lezen we bij “E.J. Bron” (waar anders?) dat Europa en Afrika een overeenkomst  aangaan, want we hebben zoveel gemeen; inmiddels klopt dat wel! Dan toch maar liever een kernbom op Brussel, Parijs en Berlijn. Wie helpt ons uit de doodsnood van het fascistische duivelsmonster dat de EU is?!  Hoe somber ik ook ben, heb ik toch hoop, immers: niet alles zal worden toegelaten. God, of welke naam u er ook aan wilt geven, zal de vernietiging van het gehele blanke ras niet toelaten. Daar vertrouw ik op! Wie ogen heeft om te zien, hij kijkt! Wie oren heeft om te horen, hij hoort. Ik wens u in de nabije toekomst veel wijsheid en… geluk!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europa in groot gevaar!

 1. Tistochwat zegt:

  Onze papieren tijger de NAVO moet Rusland in toom houden. Als Poetin wil, drijft hij ze in een paar uur de Noordzee in.

  O, maar ‘ons’ Franske Timmerfrans zal Poetin wel even vermanend toespreken, hoor.
  Dan komt er tenminste geen oorlog, toch?

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Wie vrede wil moet voorbereid zijn op oorlog. Nou daar zie ik in Nederland helemaal niets van terug

  Geliked door 4 people

 3. Lucky zegt:

  Congolezen stichten brand in Parijs gare de Lyon

  Like

  • Walgelijk, het fikt nog steeds in Parijs. Eens de stad van de Liefde, nu een 3e-wereldstad! Europese steden moeten met (afgejatte) miljarden in de benen gehouden worden. Een vette (financiële) crisis en heel Europa staat in de fik! Wij kunnen de namen van de ONTWERPERS en hun Kontelikkers (dead/alive) van Het Nieuwe Europa wel dromen! Hopelijk komt er een dag dat het Volk hen ter verantwoording roept! Ze hebben West-Europa VERNIETIGD, onze vrijheid / veiligheid verkwanseld!

   Geliked door 1 persoon

 4. Eppo zegt:

  Wij als Poortwachters zeggen dit elke daG op Internet helaas de rest van de StaatSmongolen stemmen steeds de zelfde Hippies Clubs uit t Haagje .
  Die Murkenmeuk en dito kroeskoppen horen in hun Eigen Geloofs Regio te zijn en opgevangen te worden .
  Kunnen ze snel de boel her/opbouwen.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Multi-crapuul
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/in-gezicht-gespuugd-en-voor-kech-uitgescholden-journaliste-vrouw-magazine-geconfronteerd-met-multiculturele-samenleving/

  In gezicht gespuugd en voor ‘kech’ uitgescholden: Journaliste VROUW magazine geconfronteerd met multiculturele samenleving

  Schrijf het van je af meid! Margriet Marbus (50), freelance journaliste voor VROUW, werd door een maaltijdbezorger in haar gezicht gespuugd en uitgescholden voor ‘kech’, terwijl ze nog in haar auto zat! Hopend op enige zelfreflectie bij deze kansparel, schreef ze een open brief aan hem.

  Maar toch: big mistake! Want hoe haal je het als vrouw in je hoofd om er iets van te zeggen als iemand jou blokkeert gedurende een groen, oranje en inmiddels rood geworden stoplicht? Weet je dan niet dat je gewoon je bek moet houden? Gelukkig kwam daar de instructeur van de spoedcursus multicultureel samenleven al aangelopen: ‘Flatsch!’ Een dikke rochel, vol in haar gezicht.

  Geliked door 2 people

 6. Svalbard zegt:

  Timmermans is zeer goed in het perfect spreken van meerdere talen, dat hij daarin uitblinkt is geen geheim. Maar historisch besef is daarentegen geheel afwezig, en zo slaagt hij er in om de meest idiote uitspraken te doen. Eén van die uitspraken is zó verschrikkelijk dom, dat er nog een nieuwe definitie moet worden gevonden om deze dommigheid te beschrijven! Enige tijd geleden was hij op de Oostenrijkse tv te zien, en toen werd hem gevraagd of de islam bij Europa hoort. Zijn antwoord: “Al 2000 jaar”.
  Dat is een hele prestatie voor een religie die 14 eeuwen bestaat!

  Cv

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Een tijdje geleden beweerden een stel moslimextremisten, die overwegend antisemitisch waren ingesteld, dat Adolf Hitler een jood zou zijn geweest! Die klootzakken weten ten eerste blijkbaar niet eens dat de mogelijke grootvader van Hitler, Johann Georg Hiedler (1792-1857), helemaal GEEN jood was en wat uiterlijk betrof erg sterk op Hitler leek en ten tweede dat men meende dat Maria Anna Schicklgruber (1795-1847), de grootmoeder van Hitler, een verhouding zou hebben gehad met de joodse bankier Leopold Frankenberger!
  Dit laatste kon echter niet worden bewezen maar het bovengenoemde artikel heeft trouwens WEL iets gemeen met het nationaal-socialisme dat men in de jaren ’30 evenmin als ongevaarlijk zag en men de nazi’s zelfs niet eens dwarsboomde maar hen aanvankelijk ook veel te mild behandelde! En hoe cruciaal bleek later hoe dit zodanig in geëscaleerd dat Europa zichzelf hierdoor al bijna vernietigde!
  Mocht er trouwens in Europa een burgeroorlog uitbreken dan is te hopen dat er onder de radicale moslims en links heel veel doden zullen vallen!

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Maar ZIJ hebben wel de Kalashnikov’s , Jules !
   En wij ?
   Ik heb een hooivork klaar staan , maar tegen een dergelijk vuurwapen maak je niks klaar natuurlijk .
   Die rotdingen weigeren ook nooit , schijnt het .

   De enige mogelijkheid lijkt me , als Wilders en Baudet een regering zouden vormen , om die moslims het leven hier zo duur en onaangenaam mogelijk te maken ( dagelijks fouilleren en eindeloze hoeveelheden lasten en boetes opleggen , zodat ze zelf opsodemieteren ) .

   Had vandaag nog een oude klant op bezoek .
   Stemt altijd VVD .
   “Maar nou toch niet meer zeker” , opperde ik .
   Maar wat moet je dan , vroeg ie .
   Ik wees op een grote verkiezingsposter van Wilders , op de muur van mijn kantoor .
   Hij haalde zijn schouders op .
   Heb je niet gezien dat die Rutte liegt en bedriegt , dat het een leugenachtige lafaard is ,
   vroeg ik .
   Een beetje lachend haalde ie zijn schouders op , en het is toch echt geen sufferd hoor !
   Maar een heleboel mensen hebben kennelijk een of ander manco , dat ze de realiteit op dat punt maar niet kunnen zien .
   Of ze zijn zo tolerant , dat ze het maar negeren .
   Hij heeft ook de pest aan al die “instroom” , en tóch valt het kwartje niet !
   Drie kwartier tegen hem aan zitten lullen , geloof niet dat het wat uitgehaald heeft .
   ” Dit is een land met zó veel kleine partijen , dat je altijd coalities moet smeden “zei hij .
   ” En dus gebeurt er dan toch weer niks “.
   Daar zit wel wat in , natuurlijk .

   Massaal PVV stemmen dus , de enige oplossing !

   Like

   • M. zegt:

    Precies.
    PVV wil de grens dicht.
    FVD wil de grens een beetje dicht, en een beetje dicht is gewoon open dus daar schieten we niets mee op.

    Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Laffe rechters en ander gespuis:
  Moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter.
  Hang that bastard next to this judge!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lady zegt:

  🤦‍♀️🤔 Ik ben écht stomverbaasd dat het Nederlandse Volk dit alles gelaten over zich heen laat komen….
  Wat dan – Hoe dan – wil echt iedereen mee in deze ‘vijandige’ overname van/door Extreme Islam Aanhangers? Jaren geleden (25 jaar!) riepen kleine jongetjes (7/8 jaar) op straat in Amsterdam al: Nederland wordt van ons, wij nemen het over. Toen lachte ik het weg en zei: ja hoor, droom maar verder.
  En nu: het gebeurt onder onze ogen en weinig mensen durven amper hun mening te verkondigen.
  Vroeger heb ik nog op het museumplein gestaan en gestaakt (gebroken geweertjes).
  Is onze jeugd zich niet bewust van de ernst van de situatie?
  Ik kan helaas niet veel meer (fysiek), maar mentaal natuurlijk wel.
  Wellicht moet er in elk stad, dorp, gemeente besloten avonden georganiseerd gaan worden om te bespreken: hoe verder en aktie te ondernemen!
  Ideeën?

  Like

 10. Jan zegt:

  Harry zegt: ” Dit is een land met zó veel kleine partijen, dat je altijd coalities moet smeden “zei hij. ” En dus gebeurt er dan toch weer niks “. Daar zit wel wat in, natuurlijk .

  Democratie in de EU is ten dode opgeschreven. Het werkt niet meer. We moeten een àndere weg gaan, een snellere en efficiëntere weg.

  Harry zegt: Massaal PVV stemmen dus, de enige oplossing!

  PVV is prima, maar niet langer via een bolletje inkleuren – om de zoveel jaar – en dan dan hopen dat de vervloekte links denkenden met de PVV willen samen werken. De zoveelste desillusie van satelliet suzy. En àls het cordon zou worden doorbroken, dan zóveel water in de wijn moeten doen dat er niets meer van overschiet. Vergeet de linkse democratie. Wij moeten andere wegen gaan.

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  SCHAKEL DE VIERDE MACHT UIT !!!
  HOLLAND FIRST !!!
  VOTE PVV !!!

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Assad is 2 x met vrijwel algemene stemmen gekozen als President van Syrië.
  Onder het regime van Assad zijn er gruwelijke dingen gebeurd maar ….. die zijn uitgelokt door ISLAMITISCHE REBELLEN, die eveneens gruwelijke daden op hun geweten hebben.
  Zij zijn een burgeroorlog begonnen, die vanuit andere ISLAMITISCHE landen gesteund werd.
  Europese landen zien Assad ten onrechte als dictator en hebben steun verleend aan de opstandelingen met wapens, geld en ontwikkelingshulp. Daarmee steunden ze moordenaars.
  In het westen van Syrië woedt nu de eindstrijd. De ISLAMITISCHE rebellen willen zich niet overgeven, vechten voor een verloren zaak en offeren daarmee grote aantallen burgers op.
  TEN ONRECHTE WORDT IN EUROPA NU TEGEN ASSAD GEZEGD DAT HIJ DE STRIJD MOET STAKEN.
  Waarom wordt dit niet tegen de ISLAMITISCHE rebellen gezegd???
  Rutte, de lachende leugenaar, leverde een grote hoeveelheid goederen, voornamelijk pickuptrucks aan de rebellen. Deze pickuptrucks zijn omgebouwd tot gevechtswagens. Daarmee heeft Rutte bloed aan zijn handen. Politieke partijen in Nederland hebben Rutte zijn gang laten gaan.
  Turkije, dat geregeerd wordt door de geesteszieke, fanaticus (would be khalief, sultan) Erdogan wordt overspoeld met vluchtelingen. Hij probeert die nu af te schuiven naar Europa. Europa is al vergiftigd met Turken en andere ISLAMITISCHE gelukszoekers. Door achterlijk beleid, voornamelijk veroorzaakt door Merkel staan de grenzen wagenwijd open.
  Hoog tijd dat er in Europa regimechange wordt toegepast.
  In Nederland hebben we politieke partijen, die lijdzaam toekijken hoe Nederland door de ISLAMIETEN wordt overgenomen. Er zijn maar twee partijen die zich daartegen verzetten:
  De PVV en het Forum voor Democratie.
  Als WIJ, AUTOCHTONE Nederlanders ons land nog willen redden moeten we NU in actie komen. Sluit u aan bij PVV en Forum voor Democratie en laten we proberen te redden wat er nog te redden valt. De tijd dringt. Het is de laatste kans.
  ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr
  (verspreidt dit via Facebook en Twitter)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s