Naomi Seibt, de anti-Greta: “Klimaatverandering is een mensenvijandige ideologie”

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

“We werden lang genoeg door de media geïntimideerd. Het is nu aan ons om het zwijgen te doorbreken.” VWO-examen, YouTube´ster, studente psychologie en stem van het gezonde mensenverstand: Naomi Seibt (19, Duitsland, foto) verovert het conservatieve internet met haar videobijdrages.

Die Freie Welt

“Klimaatverandering is een thema van de politiek, dat de wetenschap met een duidelijk voorgevormde conclusie in de zin van de profiteurs misbruikt. Want om van tevoren een hypothese tot conclusie te verheffen, is waarschijnlijk de grootste verminking die men de wetenschap kan aandoen.”

Met argumenten stelt Seibt zich op tegenover de op dit moment overheersende klimaathysterie en probeert haar volgers aan te moedigen: “blijf sceptisch!”

“Om de klimaatverandering tot enkele piepkleine variabelen te reduceren – de door de mens gemaakte CO2 is bijna belachelijk. Hoe arrogant zijn we om te beweren dat we überhaupt in staat zouden zijn het klimaat te beheersen.”

“Politici blijven echter hardnekkig volhouden dat zij precies weten welke immense belastinglast ze op onze schouders leggen en hoe ze in onze private levenswijze moeten ingrijpen om de planeet te redden.”

“Het gaat om de controle van de globale bevolking in de socialistische stijl.”

In haar video legt ze uit wat CO2 is en hoe zich dit in werkelijkheid tot de klimaatverandering verhoudt. Ze voert bijvoorbeeld argumenten aan, die het gedemoniseerde broeikaseffect in het juiste licht plaatst.

Niet CO2, maar: “Het is waterdamp dat twee derde deel van de Aardse atmosfeer uitmaakt. Het broeikaseffect maakt leven voor de mensen bij draaglijke temperaturen mogelijk in plaats van dat we aan de volgende IJstijd worden uitgeleverd. En niet alleen dat. De hele fotosynthese bedrijvende plantenwereld leeft van CO2. Terwijl het aandeel CO2 aan de atmosfeer slechts 0,04% bedraagt en van deze 0,04% wordt maar net 2% door de mens gemaakt. Is dat de invloed die het verschil maakt van CO2 als levensbelangrijk gas en CO2 als gif?”

Ook de onnauwkeurigheid van klimaatmodellen van desbetreffende specialisten-klimaatonderzoekscentra” legt Naomi bloot, inclusief links en verzamelingen feiten die te zien zijn in de video.

Naomi, die nu al als de “anti-Greta” wordt behandeld, heeft onlangs gesproken op de Conservative Political Action Conference (CPAC), waaraan ook Donald Trump en Mike Pence deelnamen.

Seibt had haar debuut op de conservatieve website “Philosophia Perennis” van de filosoof, kerk- en islamcriticus David Berger, waar ze op 16-jarige leeftijd begon bijdragen te publiceren.

Nu wordt ze ondersteund door het “Heartland Institute”, een conservatieve Amerikaanse denktank, die deels ook uit voormalige NASA-wetenschappers bestaat, die met hun wetenschappelijkheid tegen de klimaathysterie ingaan en aantonen hoe de statistieken betreffende klimaatverandering ontoereikend zijn en door politici misbruikt worden.

De video´s van Naomi zijn te vinden op haar YouTube-kanaal, dat inmiddels meer dan 60.000 volgers heeft.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, klimaatfascisme, Rechts geluid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Naomi Seibt, de anti-Greta: “Klimaatverandering is een mensenvijandige ideologie”

 1. droevige mof zegt:

  Deze jonge vrouw bezit een scherpe intelligentie gecombineerd met een coole charme. Daarom is ze niet uitgenodigd voor de saaie talkshows, ze is te gevaarlijk. Maar er zijn veel jonge mensen die hetzelfde denken en net zo moedig zijn als Naomi Seibt. Dat geeft hoop.

  Geliked door 4 people

 2. vangie1206j zegt:

  Er moeten veel meer van die anti Greta Naomi Seibst komen.
  En de Nederlandse bevolking moet weigeren die achterlijke milieu taxen te betalen.
  De Wereld, Natuur, Klimaat, is helemaal niet van de overheid maar van alle aard bewoners exclusief moslim tuig want dat zijn eerder de verwoesters van boven genoemde met hun achterlijke (allah kakbar.)

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Nog meer linkse waanzin, doorgedraaide pro-abortus gek.

  This girl is laughing and having fun about going through her second abortion.

  THIS is what happens when you indoctrinate an entire generation into thinking the life of an unborn child holds the same decision value as ordering food through a drive thru window.

  Nl
  Dit meisje lacht en heeft plezier om haar tweede abortus te ondergaan.

  DIT is wat er gebeurt als je een hele generatie indoctrineert door te denken dat het leven van een ongeboren kind dezelfde beslissingswaarde heeft als eten bestellen via een drive-through raam.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Die klimaathoax heeft alles te maken met de N.W.O. agenda 21 en 2030,depopulatie van de wereldbevolking.

  Like

 5. M. zegt:

  Goed bezig, en hoopgevend dat nog niet iedereen van het padje af is geraakt door de continue stroom van leugens in de complete media.
  Deze jongedame wil men liever niet zien in de fopmedia, het zou de angst die men de kinderen heeft aangejaagd via de scholen en media, die men daar voor misbruikt, maar teniet doen.
  Stel je voor dat ze weer rustig kunnen slapen en wat krachten op kunnen doen voordat ze weer met de volgende ellende geconfronteerd worden op school.
  U weet wel, die door de leerplicht verplichte ellende voor deze kinderen waar de fop media compleet over zwijgt.
  Men is zo tegen discriminatie in de fop media dat het discrimineren van Nederlandse kinderen door middel van de leerplichtwet die men misbruikt om een ideologie door hun strot te rammen geen enkele nieuwswaardigheid heeft.

  Geliked door 1 persoon

 6. Op een ander punt plaatst Naomi Seibt een en ander in de juiste context.
  Ze noemt het namelijk ideologie, omdat het geheel niks met wetenschap heeft te maken.
  Ze weet inderdaad haar woorden goed te kiezen.

  Geliked door 1 persoon

 7. J.A. Kapteyn zegt:

  Knappe meid, letterlijk en figuurlijk.
  Hopelijk inspireert ze heel veel jongeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s