Stop het VN-globalisme en Agenda 21!

Screenshot_19

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het Corona-virus, ik kan het woord bijna niet meer horen, schaadt de wereldeconomie, iets wat ons via een “noodsituatie” naar een VN-dictatuur kan leiden. Duizenden bedrijven en miljoenen kleinere bedrijven zijn in het rood gegaan vanwege de handel die door het Corona-virus is vastgelopen en omdat China aan veel landen levert, zullen we er allemaal door getroffen worden. De internationale handel, zeevervoer, de toeristische sector, spoor- en luchtvervoer, en de terughoudendheid van beleggers kunnen leiden tot een wereldwijde recessie, zo laat onderstaand bericht weten. Omdat Duitsland het meest afhankelijk is van China, zal Duitsland het hardst getroffen worden.
https://alternative-presseschau.com

De paniek is nergens voor nodig, zoals Jensen terecht laat zien.
https://jensen.nl

Deze klimaatwaanzin komt af van de Verenigde Naties en hun zogenaamde duurzaamheidsagenda, Agenda 21.

In Engeland moeten in 2050, zo zeggen wetenschappers, alle nationale luchthavens gesloten zijn. Een groep Britse wetenschappers heeft in zijn rapport “Absolute Zero” aangetoond dat de wettelijke bindende doelstellingen geen schijn van kans hebben.
https://jdreport.com

De warmtepomp is niet zo “duurzaam” als wordt gezegd. Het blijkt namelijk dat de warmtepomp evenveel stroom verbruikt als een huishouden van 12 personen.
https://jdreport.com

Wat de wakkere mens al wist, is dat de cijfers over het migrantengeweld bizar en onthutsend zijn en ze beëindigden de positieve propaganda in Noorwegen, het nep-nieuws, over de immigranten. Jonge Somalische immigranten maken zich schuldig aan criminele activiteiten; 419 per 1000, dat is bijna 1 op de 2, dat tegenover 34 per 1000 van de inheemse Noorse bevolking. De kans dat een immigrant een misdaad begaat is 12,3 maal groter. Het is niet stigmatiserend, het zijn gewoon feiten, de door politici zo hardnekkig ontkende waarheid!
www.stopdebankiers.com

Aanhangers van de islam in Nigeria vernietigen christelijke gemeenschappen.
https://nypost.com

Nederland zou, precies zoals onderstaande titel zegt, zijn grenzen moeten sluiten omdat het geweld uit naam van de islam steeds vaker voorkomt. Mijn stem gaat al jaren naar de PVV en dat zal zo blijven, aangezien dat mijns inziens de partij is die wél vecht voor het behoud van Nederland, de veiligheid van ons en onze kinderen en opkomt voor onze vrijheid!
https://indignatie.nl

De Grieken zijn de immigranten zat en dát is heel begrijpelijk!! Vele Nederlanders en andere Europeanen voelen hetzelfde als de Grieken en zijn de door de EU en VN opgezette invasie zat. Al twee dagen voeren moedige Griekse patriotten actie op een bouwplaats waar volgens de regering weer een opvangcentrum zou moeten komen. De patriotten werden door de Griekse politie aangevallen met traangas en een opzettelijk gestichte brand in een poging de barricade op te heffen, die op hun beurt de politie overlaadde met een stenenregen waarop ze zich terugtrok. Moeten we in Nederland ook de barricades op om deze waanzin te stoppen? In onderstaand artikel een aantal video’s.
https://reactnieuws.net

Nederland heeft de dictatoriale instituten zoals de EU en de VN niet nodig! We moeten ervan af, de boeren worden van hun land verdreven door het beleid dat afkomt van Agenda 21 (gedicteerd hier in Europa door de EU) van de Verenigde Naties, u wordt uw auto uit gepest door hogere lasten, omdat die agenda nu eenmaal zegt dat privéauto en landbezit niet meer mag. Uw energie- en waterlasten zullen verdriedubbelen, omdat dat “het beleid” afkomstig van Agenda 21 (de herverdeling van de welvaart en het afschaffen van de zelfredzaamheid) versnelt.

Onze kinderen hebben het recht om in vrijheid in hun eigen land op te groeien en we moeten voorkomen dat ze het slachtoffer worden van een globalistisch beleid dat bepaalde normen en waarden niet heeft en bepaalde zaken zoals pedofilie goedkeurt.

Onze kinderen worden gestimuleerd om verslaafd te worden aan “sociale media”, die hen indoctrineren met krankzinnigheden zonder onderbouwing en het is aan ons om onze kinderen en andere niet goed geïnformeerde mensen te informeren over Agenda 21 van de Verenigde Naties, die een zeer negatieve uitwerking heeft voor u en zeer zeker voor onze kinderen!

Laten we ons verbinden en zorgen dat onze kinderen in vrijheid kunnen opgroeien zonder bang te zijn dat ze in handen vallen van een al dan niet islamitische pedofiel!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Stop het VN-globalisme en Agenda 21!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Net als in Griekenland bouw en inrichting van opvangplaatsen voor (criminele) GELUKSZOEKERS hinderen, saboteren en verhinderen. En als ze al ingericht zijn dan valt er ook nog genoeg te saboteren. De regering moet merken dat de bevolking het zat is. De Grieken tonen moed en geven het goede voorbeeld.
  Grenzen dicht. Hongarije geeft het voorbeeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Als een minuscuul virus de wereldeconomie al laat wankelen, wat zegt dat over de gezondheid van onze maatschappij?, de weerbaarheid en vitaliteit, de angst regeert.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Nemesis zegt:

  “De patriotten werden door de Griekse politie aangevallen met traangas en een opzettelijk gestichte brand…”

  Ben je er zeker van dat dit de Griekse politie was @Elise, de vorige keer bleek het ook het toen nog niet al te lang opgerichte Eurogendfor te zijn.
  Eurogendfor wordt ingezet tegen naties die in opstand gaan, zonder dat er politie uit juist die naties niet aan te pas komen, Iedereen die kan nadenken weet waarom dit zo is.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Nemesis
   Ik heb ook het idee dat het de EUROGENDFOR is, die zijn hier speciaal voor opgericht ze werken bewust met een soort vreemdelingen legioen omdat ze weten dat de griekse politie en het leger niet bereid zullen zijn echt keihard op te treden omdat het hun volk is en ze waarschijnlijk ook wel sympathie hebben voor hun strijd.Dezelfde mensen die dit opgericht hebben, o.a. de NEDERLANDSE POLITIEKE TOP, noemen de PVV en de FVD fascisten, als er iets fascistisch is, is het wel de oprichting van zo’n club omdat je een Ram(p) beleid uitvoert en je weet dat daartegen geageerd gaat worden.

   Ze weten drommels goed wat ze doen en gaan doen, dat is ook de reden voor de Virus Uitbraak Mike Adams en Cliff High hebben video’s over de Geopolitieke Consequenties van dit Virus de z.g Pandemie . Ik blijf nuchter er gaan meer mensen dood per jaar aan kanker, hart en vaatziekten, griep en medisch handelen. Wat niet wil zeggen dat je niet preventief bepaalde zaken moet doen maar dit werd bewust gelanceerd, daar ben ik van overtuigd, om mensen zo bang te maken en ALS MENSEN BANG GENOEG ZIJN, ZIJN ZE RIJP OM GEOOGST C.Q. GERED.HULP VOORAL VAN HET POLITIEKE SOORT , HANGT EEN ERG ZWAAR PRIJSKAARTJE AAN, b.v. onze magere restjes VRIJHEDEN INLEVEREN, DIGITAAL GELD doordrukken,een sTAAT VAN BELEG AFKONDIGEN hetgeen een soort coup is en waardoor je praktisch geen rechten meer hebt.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ben het met je eens, hier heb ik niets aan toe te voegen, je hebt gewoon gelijk. De meest smerigste rotstreken zijn ze niet smerig genoeg om wat ze voorstaan er doorheen te drukken.

    Like

 5. Lucky zegt:

  Dit krijg je van de linkse pro-abortus waanzin in de VS…

  This girl is laughing and having fun about going through her second abortion.

  THIS is what happens when you indoctrinate an entire generation into thinking the life of an unborn child holds the same decision value as ordering food through a drive thru window.

  Nl
  Dit meisje lacht en heeft plezier om haar tweede abortus te ondergaan.

  DIT is wat er gebeurt als je een hele generatie indoctrineert door te denken dat het leven van een ongeboren kind dezelfde beslissingswaarde heeft als eten bestellen via een drive-through raam.

  Like

 6. Harrie Vaes zegt:

  De PVV is ons enige redmiddel. Jammer dat de meerderheid van ONS land reeds gehersenspoeld is en dat de hersenspoeling nu al begint in de kleuteropvang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s