‘Turkije laat Syrische vluchtelingen door naar Europa’

Screenshot_8

Turkije houdt geen Syrische vluchtelingen meer tegen die via land of zee Europa proberen te bereiken. Dat zegt een hoge Turkse functionaris tegen persbureau Reuters. De bron zegt dat de politie, kustwacht en grenswachten al zijn geïnstrueerd.

De maatregel zou te maken hebben met de verwachte komst van meer vluchtelingen uit Idlib. Het Syrische regeringsleger is bezig met een offensief om die provincie aan de grens met Turkije in handen te krijgen. Dat heeft geleid tot een enorme vluchtelingenstroom. In Turkije bevinden zich al zo’n 3,5 miljoen Syrische vluchtelingen.

Bron:
www.nd.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘Turkije laat Syrische vluchtelingen door naar Europa’

 1. andre zegt:

  3,5 zitten er in Turkije en er komen er nog eens 2 miljoen aan. Fijn hoor de EU zonder grenzen maar owee als je eens een half eurotje te weinig opgeeft aan diezelfde grens. En natuurlijk gaat die caravaan gelukzoekers door de coronawijk Lombardije hup zo verder de EU in. Gefeliciteerd alvast met jullie nieuwe buren en een fijn griepje.

  Geliked door 3 people

 2. Hij zal nog wel een paar miiljard extra willen om die shit in Syri
  e te betalen.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja maar je moet ook begrijpen dat Turkije heel kwaad is omdat er 34 Turkse soldaten in Syrië zijn omgekomen.
   Wat die daar deden ?
   Tja daar vraag je zo wat !!
   Maar Turkije heeft alvast opgeroepen tot een bijzondere vergadering van de NAVO waar ze lid van zijn (hoe dan ?!?) want ze willen zich beroepen op het artikel dat de aanval op een van de leden gelijkstaat aan een aanval op allen.
   Dat de ‘aanval’ wellicht door hen zelf is begonnen dat komt nog niet een moment in ze op.

   Like

   • karton zegt:

    @ Tijl Uylenspiegel.
    “Generalissimo Erdogan” weet zélf ook niet meer wie er begonnen is; het enige dat deze crimineel wil is geld, héél véél geld van de EU. Maar dat weet u toch wel ?

    Like

 3. Monalisa zegt:

  nou dan ook gewoon weigeren maar dat durft de EU niet tja die 25 miljoen voor 2050 zijn dan gouw gevuld.

  Like

 4. Freddy zegt:

  Dat onze politici en de NAVO meespelen in zijn agressie (gesteund door terroristische groepen) is nog vele malen erger. Wanneer gaan ze Erdogan op zijn plaats zetten? Als hij ook baas is in Europa? Schandelijk van onze (?) politici.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Als het vluchtelingen uit Idlib zijn, kunnen ze terugkeren naar de gebieden van Syrië die nu onder de controle van de Syrische regering staan ​​en helpen om het land opnieuw op te bouwen.

  Turkije staat jihadisten toe hun grens over te steken en ondersteunt hen in Syrië. Hoeveel van deze ‘migranten’ zijn jihadisten op de vlucht voor het Syrische leger?

  Geliked door 4 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  In het nieuws was dat westerse regeringen een dringende oproep doen aan de regering van Syrië om de strijd te staken. Waarom wordt geen oproep gedaan aan de REBELLEN die deze burgeroorlog zijn begonnen en tot het bittere einde door willen gaan ongeacht de duizenden doden die dat tot gevolg heeft.

  Geliked door 2 people

 7. Eppo zegt:

  Geen permanente verblijfs vergunningen meer voor degene die hier aan komen omdat ze zogenaamd alleen hier hun keutel kunnen neerleggen i.p.v. hun Eigen Geloofs Regio .

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik had niets anders verwacht van de ‘antichrist’ op de foto boven het artikel.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  De turken zijn onbetrouwbaar, sluit de grenzen met Turkije en voer een visumplicht in, hoe moeilijk kan het zijn, echter de EU poepiebroekjes zijn bang van Erdogan en dat weet hij !!
  En zonder de EU durft ‘onze’ 2e poppenkastkamer niets te beslissen !

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   WIJ, dames en heren, hebben voor Turkije OOK VISUMPLICHT !!!

   Misschien hebben jullie, die er zo nodig op vakantie moeten gaan en via een reisburo hebben geboekt, daar niet zoveel van gemerkt, omdat die dat voor je regelen. Maar er bestaat wel degelijk visumplicht voor iedereen hier uit de EU en de rest van Europa.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Oh, dat hoor ik voor het eerst, nou ja voor mij is het ook niet zo belangrijk want al mag ik voor niks dan zou ik nog niet gaan.
    Een vriend van mij werkte op de toenmalige veiling in Poeldijk, het bedrijf had uitgebreide sanitaire voorzieningen maar toen kwam er een vrachtwagen uit Turkije, de chauffeur had zijn vrouw of wat daarvoor moest doorgaan meegenomen.
    Nadat hij weer vertrokken was hebben ze de douches en de toiletten met hogedrukspuiten moeten laten reinigen, de stront zat tot aan het plafond !!!

    Geliked door 1 persoon

 10. hannah zegt:

  toch maar weer duidelijk dat die Turken niet te vertrouwen zijn …

  Geliked door 1 persoon

 11. bobzelf zegt:

  dus ??
  U heeft ook daar voor de verkeerde vrienden gekozen

  NEEM TURKIJE LEKKER BIJ DE EU JOOHHH, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  HET GING TOCH ALLEMAAL SOWIESO AL GEWELDIG ??

  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  ASSAD DEUGDE NIET ???

  NEE MAAR IEDEREEN LEEFDE DAAR ZONDER PROBLEMEN NAAST ELKAAR

  en toen gingen onze “” bevrijders “” zich er mee bemoeien , olie ?? gaspijp ??
  het maakt ze geen flikker uit .,, cocaine, hasj ??? heroine ??

  voor een nieuwe waterpomp aan te leggen dan zie je ze niet …………….

  maar goud??” olie., ?? gas, ?? als ER OOK MAAR IETS TE STELEN IS ,

  DAN ZIJN ZE ER !!!!

  AL MOETEN ZE ISIS ER VOOR OPRICHTEN WHAHAHAHA HEE ?? HITLARY ??

  GOED WIJF HOOR, WHAHAHAHA

  EN de nederlandse regering steunt dan de “”GEMATIGDE REBELLEN “” ???

  KAN IK UITLEGGEN HOOR ,,,, dat zijn moslims, die alleen tussen
  12.00 en 20.00 uur Uw strot er afsnijden of U levend in brand steken
  hangendaan een stalen buis ,

  ZE RIJDEN OOK IN SCHITTERENDE TOYOTA’S DOOR U BETAALT

  MET EEN MACHINE GEWEER OP DE LAADBAK

  WIE ?? WIJ , ik kan me daar niets van herrinneren whahahahaa
  heeft u misschien het bonnetje nog ??

  tekst uw eigen mosselruggengraat

  die u niets dan , dood ,verderf verdriet en armoede heeft gebracht
  samen met uw geweldige EU

  huggie ome bob

  Geliked door 4 people

 12. Lucky zegt:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Syri%C3%AB

  De rebellen die vluchten voor Assad (en hierheen komen) zijn dus intolerante islamisten en salafistische terroristen….

  Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreidden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens de oppositie werd er door de regering op vreedzame demonstranten geschoten.[17] In november 2011 dreigde de Arabische Liga Syrië met sancties vanwege het “hardhandig neerslaan van de protesten”[18] De Turkse premier Erdoğan en de Jordaanse koning Abdoellah maakten kenbaar dat zij willen dat Assad vertrekt.[19][20] In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba’ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leidt en dat er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonnen, door de rebellen werden deze verkiezingen als oneerlijk beschouwd. De demonstraties veranderde al snel in een burgeroorlog waarbij het Syrische Arabische Leger van president Assad en pro-Assad milities de rebellen, door de regering gezien als “terroristen”, met grof geweld bestrijden. Volgens critici van Assad worden hierbij ook burgerdoelen in alle delen van het land, onder meer in de plaatsen Daraa en Hama, aangevallen. Syrië en zijn bondgenoten Rusland, Volksrepubliek China en Iran schrijven de opstand en het geweld toe aan een jihad door intolerante islamisten en salafistische terroristen, streng-wahabitische monarchieën zoals Qatar en Saoedi-Arabië, Frankrijk, en wapenleveringen vanuit de Verenigde Staten, de NAVO, Israël en Turkije. De Verenigde Naties heeft zowel de Syrische regering als de rebellen beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid.[21][22][23][24]

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  VVD-Kamerlid: ’We laten ons niet chanteren door Erdogan’,…..echt waar?…..ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat ons kabinet precies het tegenovergestelde wil van ErdoGannef, hem daar zelfs rijkelijk voor beloont, en zich continu in het ootje laten nemen…….en het gehele volk in de Pays-Bah dus ook, vreemd dat al die Turken hier nog steeds zó boos kijken op straat?
  De Diyanet en moslimbroederschap kunnen tütterend door de straten rijden, met rode vlaggen, hamer en sikkel, want dit land is klaarblijkelijk aan de wilden overgeleverd met zo’n zooitje incapabele nitwits en Linksche Lunatics in het Openbaar Bestuur……De PVV kaart dit al twintig jaar aan…….Nexit Nu! de harde bezem erdoor en hand op de knip.

  Like

 14. Pieces of SHIT have RUINED Western-Europe!! Merkel, Rutte, Macron, Franzke T., Madeleine van T. etc etc etc etc…. Criminals of the worst kind
  Stukken SHIT hebben West-Europa geruïneerd !! Merkel, Rutte, Macron, Franzke T., Madeleine van T. etc etc etc etc …Misdadigers van het ergste soort!

  Like

 15. LUCIA zegt:

  Heeft Merdedogan niet een verklaring of een officieel boterbriefje getekend en zo ja hem daaraan houden of geld terugvragen. Het enige wat ie probeert is om ons op zijn mislam’s te chanteren of Turkije in de EU of anders die mensen blijven doorsturen.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Geen NAVO bijstand voor de dictator Erdogan, hij bezette een ander land, dus laat hij het maar uitzoeken.
  Turkije per direct terugtrekken achter eigen grenzen !!

  Like

 17. Hierbij bedank ik iedereen voor zijn vaak interessante info / reacties! Er gebeurt zoveel, het is allemaal niet te behappen, je hebt er een dagtaak aan. We leven in bizarre tijden. Je ziet/hoort/voelt je EIGEN LANDJE, je leefwereld, per dag verder instorten! Slachtoffers van de OMVOLKING / VERRIJKING / INVASIE / VERWOESTING die nog het lef hebben voor zichzelf en hun landje op te komen, zijn hun leven niet meer zeker. Oude tijden herleven, 40-45!! Het is om te janken!

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  De E.U. heeft zich jaren geleden opzettelijk chantabel opgesteld door dictator erdogan miljarden te betalen om de soldaten van allah tegen te houden.Dit is kwade opzet van de E.U. geweest,je kunt een dictator nooit vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s