Afrikaanse Unie verlangt tolerantie voor homovervolging

Screenshot_25

Ursula von der Leyen (EU) en Moussa Faki Mahamat (AU). 

(Vertaling: E.J. Bron)

De commissievoorzitter van de Afrikaanse Unie (AU), Moussa Faki Mahamat, heeft van de EU tolerantie voor de afwijzende houding van de Afrikaanse landen tegenover seksuele minderheden geëist. “Zeker hebben we verschillende standpunten, bijvoorbeeld bij de internationale strafrechtspraak, de doodstraf, seksuele oriëntering en identiteit”, zei hij volgens het persbureau AFP tijdens een ontmoeting met vertegenwoordigers van de Europese Commissie.

Junge Freiheit

In 34 van 54 Afrikaanse landen wordt homoseksualiteit bestraft. In Ethiopië dreigt daarvoor levenslange gevangenisstraf. In landen als Mauritanië, Soedan, en delen van Nigeria en Somalië moet rekening gehouden worden met de doodstraf.

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, verklaarde dat de EU de verschillende opvattingen van de AU zou accepteren. “We proberen te overtuigen, maar we erkennen dat er sprake is van verschillende standpunten.” Tegelijkertijd benadrukte ze dat de EU “niet van de AU zou mogen verwachten dat zij zich aanpast.” [!!]

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, Europese Commissie, EUSSR, homofobie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Afrikaanse Unie verlangt tolerantie voor homovervolging

 1. Harry Willemse zegt:

  En wij gaan terug in de tijijijijijd!!!!!!!!
  Dacht je dat je van die dronken idioot af was, komt er een andere dronken idioot.
  Wat zegt u, zij is niet dronken. Nu dat toont exact het niveau van de leiders der €U.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Eisen en verlangen, dat is hetgeen die Negerianen en ander gespuis doen zodra zij een blanke persoon ontmoeten.
  Maar misschien kan Konijn v.d.Leyen dan van deze man eisen én verlangen dat hij, en z’n zwarte bevolking, een tolerante houding aannemen t.o.v. van blanke mensen die zich bedreigd voelen door negroïde mensen en hem tevens vragen waarom er hoofdzakelijk negroïde jongemannen deze kant opkomen en zéér weinig negroïde mevrouwtjes. Is zomaar een vraag “mevr.” v.d. Leyen.
  Deze vrouw heeft, gezien de foto, zich al lang overgegeven aan de grillen van deze negroïde man, ze zit er n.l. nogal bukkend bij , heeft haar handen gevouwen en vraagt zich af : “Oh oh, wanneer komt hij nou ?”

  Geliked door 2 people

 3. Alfred zegt:

  Zij die over zee trekken, veranderen van klimaat maar niet van aard. Leve FvD

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Das goed dat doen we, we Europeanen van Brussel accepteren dat homo’s vervolgd en vermoord worden in sommige met name ook Afrikaanse islamlanden, maar dan wensen wij van Afrika in ruil daarvoor vijftig miljoen Afrikanen extra naar Europa en we betalen de Afrikaanse landen daarvoor 5 miljard per jaar. Wat denkt u van dat, meneer Afrikaan? Ja wij van de EU zijn niet van gisteren wij zijn echt geweldige onderhandelaars!

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Intussen is er een ranglijst van de minderheden. En de klassieke mannelijke homoseksuelen staan onderaan, vooral als ze blank zijn. Aan de top staan islamitische zwarten, bij voorkeur uit Afrika.
  Inmiddels zijn ook de heteroseksuele blanke vrouwen verdwenen in de lagere rangen, heel dicht bij de joden, die eigenlijk geen plaats hebben op de lijst, want dat stoort de moslims. Enz, Enz…..Helemaal gek.

  Geliked door 3 people

 6. Blijven praten en is altijd nog beter dan niksdoen. Zlh denkt en handelt half Nederland / Europa net zo als homohatend Afrika! Zie Hypocriete Ur daar eens deemoedig en onderdanig zitten! BAH!

  Like

 7. Het SUPER-HYPOCRIETE ROODE WIJF Hedy ‘d Ancona fulmineerde onlangs bij de NPO dat het de schuld was van het FvD en de PVV dat de vrouwen / homo-emancipatie achteruitholde!! Tuurlijk geen woord over de islam! Lelijke Hypocriete HEKS die je bent!!!! Hoe ben je eigenlijk in Brussel terechtgekomen?

  Geliked door 3 people

 8. Rensk. zegt:

  Oei.!!!!!!!!!!!! Dat word weer bukken en genaaid word

  Like

  • karton zegt:

   @ Rensk.
   Dáár wacht dat mens natuurlijk op, is zij ook gewend, zij is bijna doorlopend zwanger en heeft al ik-weet-niet-hoeveel kinderen, allemaal Duitsertjes.
   Ik hoorde van insiders dat zij een fiets berijdt zónder zadel, alleen zadelpen ; zó diep is zij gezonken.

   Like

 9. Frans zegt:

  Waarom. Niet bestraft worden geboren te zijn ik vind dat idioot geboren gestraft moet worden

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ze verlangen tevens tolerantie voor Christenvervolging?
  Misschien zijn we wel helemáál klaar met tolerantie voor die intoleranten?

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Als het er op aankomt geven de globalistische boven ons gestelden geen flikker om homo’s, joden, vrouwen algemeen en alle andere minderheden als dit hun open grenzen en afbraak nationale identiteiten agenda in gevaar brengt.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Gelukkig zijn de nieuwe verdragen al getekend, en de inlegvelletjes zorgvuldig gekopieerd, en spoedig ontraceerbaar verstopt in een kast op een ministerie……`’s Lands wijs, ’s lands eer` ….vergeten en vergeven. (met de kennis van nu) word het mantra van elke politicus die voor een tribunaal zal komen.

  Like

 13. woodensledge zegt:

  Is die d’Ancona dan nog niet dood geslagen??

  Like

 14. M. zegt:

  Is het goed dat we wat mensen opsluiten of ombrengen Ursula?
  Tuurlijk, de EU moet niet verwachten dat jullie je moeten gaan aanpassen of aan mensenrechten moeten gaan doen.

  Like

 15. oudmarinier zegt:

  Ursula Von der Leyen moet die idioten van de AU , dan ook maar even heel goed DUIDELIJK maken , dat WIJ (het gewone VOLK) , ons in Europa , ook NIET zullen aanpassen dan.

  Like

 16. Pingback: Trouwen met je hond | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s