“Corona”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Corona”. . .

 1. Lucky zegt:

  De paus is ook ziek.

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Geestig en gelukkig niet van zo’n” slechte smaak bij een ramp niveau” getuigend

  Like

 3. Ik zal hem nogmaals plaatsen voor Tistochwat, in verband met haar angst voor het coronavirus, met toevoeging van Robert Jensen.
  Lieve ga er even rustig voor zitten en blijf kalm.

  @ Tis het valt allemaal wel mee als je in een goede gezondheid verkeerd.
  Het stervens percentage bij mensen van boven de 60 ligt op ongeveer 4 procent waarbij mensen met een mindere gezondheid het grootste risico lopen.
  Hieronder de statistieken.

  CORONARISICO LIJKT VOOR VELEN MEE TE VALLEN

  Het lijkt erop dat Corona niet erg levensbedreigend is voor mensen onder de vijftig. Zie het volgende staatje dat de kans weergeeft dat je sterft als je het Corona virus oploopt:

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/02/coronarisico-lijkt-voor-velen-mee-te-vallen/

  Dus nou niet echt iets om je druk over te maken, maar Ik dacht dat je een tijd terug al schreef dat je in je jonge jaren al bang was dat de lucht op zou kunnen raken, dus je hebt eigenlijk meer een probleem met je eigen fantasie dan met de werkelijkheid ( no hard feelings)
  als het moet en het zou hier werkelijk ernstig worden en je bent zo bang meis kun je als laatste nog een tijd als een soort kluizenares gaan leven totdat het ergste voorbij is.
  Overines goed nieuws ui Israel.
  Daar word naar verluid al volop aan een medicijn gewerkt.

  Linkje erbij.

  Israëlische wetenschap, startups en medische sector binden de strijd aan tegen coronavirus COVID-19

  https://brabosh.com/2020/02/28/pqpct-sdj/

  Dus lieve paniek is voor eerst nog niet nodig.

  https://jensen.nl/kijkers-woedend-coronavirus-clash-de-jensen-show-114

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/29/sick-pope-cancels-engagements-third-day-row/

  Sick Pope Cancels Engagements for Third Day In a Row

  VATICAN CITY (AP) – Pope Francis cancelled official engagements for the third day in a row Saturday as he battled an apparent cold.

  The 83-year-old pope, who lost part of a lung to a respiratory illness as a young man, has never cancelled so many official audiences or events in his seven-year papacy.
  Francis is, however, continuing to work from his residence at the Vatican’s Santa Marta hotel and is receiving people in private, the Vatican press office said. On Saturday, those private meetings were with the head of the Vatican’s bishops’ office, Francis’ ambassadors to Lebanon and France and a Ukrainian archbishop.

  Nl
  Zieke paus annuleert verlovingen voor de derde dag op rij

  VATICAANSTAD (AP) – Paus Franciscus annuleerde zaterdag voor de derde dag op rij officiële gevechten omdat hij een schijnbare verkoudheid vocht.

  De 83-jarige paus, die als jonge man een deel van zijn long verloor aan een ademhalingsziekte, heeft nog nooit zoveel officieel publiek of gebeurtenissen in zijn zevenjarig pausdom geannuleerd.
  Francis blijft echter werken vanuit zijn residentie in het Santa Marta hotel in het Vaticaan en ontvangt mensen in privé, zei de Vaticaanse persdienst. Op zaterdag waren die privébijeenkomsten met het hoofd van het kantoor van de bisschoppen van het Vaticaan, de ambassadeurs van Francis in Libanon en Frankrijk en een Oekraïense aartsbisschop.

  Like

 5. Lucky zegt:

  De rente verlagen…..wélke rente?
  https://www.nporadio1.nl/binnenland/21959-nout-wellink-coronavirus-stort-ons-zeer-waarschijnlijk-in-recessie

  Nout Wellink: coronavirus stort ons zeer waarschijnlijk in recessie

  De voormalige directeur van De Nederlandse Bank (DNB) Nout Wellink waarschuwt voor een een wereldwijde economische crisis. “Het coronavirus stort ons zeer waarschijnlijk in een recessie”, aldus de huidige toezichthouder van de Chinese Bank tegen Sven Kockelmann in 1 op 1.

  Tegenwoordig is China een van de grootste spelers in de wereldeconomie met een aandeel van 18% en alleen al Nederland importeert voor 40 miljard aan goederen uit dit land. “Als deze epidemie niet snel ophoudt, komen wij in een recessie terecht.”

  Hulp van de Europese Centrale Bank (ECB) zal volgens Wellink niet veel opbrengen. “De gereedschapskist van het ECB is nagenoeg leeg.” Wat ze kunnen doen, is de rente verlagen. Maar dat zal volgens Wellink niet helpen.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://eenvandaag.avrotros.nl/amp/item/deze-medicijnfabrikant-in-zeewolde-maakt-als-enige-in-nederland-het-medicijn-dat-kan-werken-tegen-co/

  Deze medicijnfabrikant in Zeewolde maakt als enige in Nederland een medicijn dat kan werken tegen corona

  Het bedrijf van Jan Willem Popma produceert als enige in Nederland het zogenaamde chloroquine dat lijkt te werken tegen het snel verspreidende virus. “We zijn voorbereid op wat kan komen.”

  Eigenlijk is chloroquine een medicijn dat tientallen jaren geleden werd geïntroduceerd in de bestrijding tegen malaria. Inmiddels wordt het alleen nog gebruikt voor een handjevol reumapatiënten in Nederland. Met zijn bedrijf Ace Pharmaceuticals is Jan Willem Popma op dit moment de enige apotheker in ons land die het middel nog in productie heeft. Ook wereldwijd zijn er nauwelijks meer producenten die het middel verstrekken. “We krijgen vanuit het buitenland vragen naar ons geneesmiddel”, zegt de medicijnfabrikant.

  Chinese onderzoekers gaven het medicijn aan patiënten in verschillende Chinese ziekenhuizen in Hunan, Guangdong en Peking. Zij knapten sneller op dan patiënten die het middel niet kregen. Hun koorts was vaker afgenomen en hun longfunctie meer verbeterd. Wetenschappers van de KU Leuven ontdekten in 2004 al dat chloroquine werkzaam is tegen het SARS-virus, wat net als het huidige COVID-19 ook een variant van het coronavirus is. Het werd toen alleen getest in het laboratorium en niet op mensen, simpelweg omdat er geen SARS-patiënten meer waren

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Van alle landen waar besmetting voorkomt heeft Nederland met afstand het meest labbekakkerig beleid als je het al beleid zou kunnen noemen.
  Ze hebben gewoon zitten wachten tot het kwam en toen het er eenmaal was bleef men een beetje klooien, 39 opvarenden van een cruiseschip mochten naar huis, ze zijn bij aankomst niet gecontroleerd, er is niet met ze gesproken en waar ze zijn weet niemand.
  De mensen die nu bekend zijn als besmet leven merendeels thuis ‘onder quarantaine’, door wie en hoe dat wordt gecontroleerd ? Geen idee. Staat er een soldaat voor de deur om te controleren wie er naar binnen of naar buiten gaat ? Welnee, het is allemaal op vrijwilligheid gebaseerd.
  Je moet je voorstellen dat er een paar zijn die het maar een gedoe vinden en even naar de supermarkt gaan !!
  Het staat in schril contrast met het optreden van Laurens-Jan Brinkhorst tijdens de MKZ crisis van 2001 toen hij naar schatting 300.000 dieren preventief af liet slachten/vermoorden.
  Er was wel een vaccin maar dat zou de export ‘schaden’.
  Geen milieufreak die protesteerde !

  Like

  • M. zegt:

   Mensen zoals jij die in angst gebracht zijn door de media worden gevaarlijke mensen die de ander graag opgesloten zien worden om hun eigen angst gerust te stellen.
   Terwijl de gewone bekende griep nog meer mensen deed overlijden als die hele corona waar voornamelijk oude mensen en mensen die al ziek waren aan overlijden denkt men al aan het opsluiten van mensen.
   Precies de paniek die men wenst.
   Zodat iedereen die geen paniek heeft en zijn verstand gebruikt een gevaar voor de volksgezondheid kan worden gemaakt door de paniekerige massa die zich niet door kennis laten leiden maar door angst.
   Dat angst een hele slechte raadgever is weet iedereen wel daarom word u ook steeds angstig gemaakt voor van alles.
   En het zie , het werkt.
   Zolang de massa angstig is blijft de ellende aan de macht en blijven de mensen met gezond verstand aangevallen worden door die zelfde massa die zich door angst laten lijden met gevolg dat het gezond verstand uit de politiek blijft.
   Precies zoals men wenst.

   Net zoals men het complete land met miljoenen eigen mensen laat vernielen omdat er mogelijk een paar echte vluchtelingen tussen zitten die zielig zijn.
   Voor een paar zielige vluchtelingen moet het hele land opgeofferd worden want een heel land met al zijn eigen inwoners zijn niet zielig als ze tot vluchteling gemaakt worden??

   Like

 8. Lucky zegt:

  Ook dat noch….💩
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/chinese-cdc-waarschuwt-dat-corona-zich-ook-via-ontlasting-en-wc-lucht-verspreidt/

  Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt

  Terwijl een Nederlandse ‘expert’ zich gisteren op een persconferentie met burgemeester Halsema in Amsterdam onsterfelijk belachelijk maakte door te beweren dat het corona virus helemaal niet zo besmettelijk is, heeft de Chinese CDC op basis van onderzoeken van patiënten in Wuhan eerdere vermoedens dat het virus zich ook via ontlasting en zelfs wc-lucht lijkt te kunnen verspreiden, bevestigd.

  Op 17 februari werd hierover een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in het vakblad Emerging Microbes and Infections. Researchers troffen het SARS-CoV-2 virus in uitstrijkjes van zowel speeksel, bloed als ontlasting van patiënten in Wuhan aan. Naarmate de infectie erger wordt, komt het virus vaker in ontlasting dan in speeksel voor. Dit betekent dat het virus niet enkel via hoesten, niesen en aanrakingen van besmette handen en oppervlakten wordt overgedragen, maar ook via lichaamssappen en uitwerpselen.

  De Chinese CDC heeft na wekenlang onderzoek bevestigd dat het virus inderdaad in ontlasting voorkomt, en op deze wijze op handen, voedsel, water en andere objecten terecht kan komen. In 2003 werd hetzelfde geconstateerd tijdens de uitbraak van het SARS(-1) virus, dat tot dezelfde familie als Covid-19 behoort. Honderden mensen in Hong Kong werden toen ziek omdat besmette lucht uit wc’s en badkamers zich niet alleen naar andere ruimtes en woningen, maar zelfs naar andere gebouwen verspreidde.

  De Chinese instantie dringt er daarom op aan dat mensen niet alleen vaak hun handen wassen, maar dat ook veelvuldig oppervlakten en objecten in zowel huizen als toiletten, publieke ruimten en het Openbaar Vervoer worden ontsmet. Verder wordt het mensen in besmette gebieden aangeraden om rauw voedsel te vermijden en drinkwater eerst te koken. (1)

  Like

 9. Jan zegt:

  Geitenneukers verspreiden Coronavirus in hindoewijk van Londen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s