Nederland weer voor de échte Nederlanders!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Adriaan Visser)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Nederland weer voor de échte Nederlanders!

 1. Yvonne zegt:

  Er staat ons nog wat te wachten tien duizenden worden met bussen naar de Griekse grens gebracht
  Het lijken sprinkhanen moet je filmpje zien hoe ze de bus in proberen in te komen
  Ik zie Nederlanders niet met 100 man proberen een bus voor 50 personen in te komen

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  En de taliban weer voor Afhanistan. Als ze nog 1 lkeer flikken de westerse wereld aan te vallen gooi er een bom op. Democratie zal daar nooit komen. Er zijn daar wel wetten dat vrouwen mogen autorijden en ze mogen ook erven plus dat ze scheiden mogen. Maar in de praktijk gebeurd het helemaal nooit, want die mannen pikken het niet als een vrouw aanspraak gaat maken op die wetten. Geen vrouw die dat durft uit vrees voor haar leven. Uit die landen moeten wij wegblijven. Ook al is het nog zo erg voor die vrouwen. Wij kunnen dat niet veranderen. Die vrouwen zullen dat zelf moeten doen met zn allen.Gebeurd niet. De vrouwen zijn net zo erg als de mannen. Ze onderdrukken elkaar. Nederland weer van ons en niet van dat zooitje wat nu in Den Haag ons land en volk in de sale heeft gedaan.

  Geliked door 7 people

 3. BigLJohn zegt:

  Ons land en onze democratie terug…..Een Nexit….Wat een vrome wens. Maar ja, dromen mag natuurlijk altijd. Maar de waarheid gebiedt ons te vertellen dat Nederland totaal ten prooi gevallen is aan het linkse vergif. Deze rotzooi heeft in de afgelopen decennia zich steeds verder kunnen nestelen. Alles is momenteel onder controle van links; De overheden, de politiek, de politie en justitie, de media en de scholen. Nederland is als een terminale patient die op sterven ligt. En dat sterven zal vlot gaan, daar zal links wel voor gaan zorgen.

  Geliked door 5 people

  • Yvonne zegt:

   Is het links niet dan is het het corono virus wel nu besmetting in Delft
   Wat een zielig rot land zijn we geworden
   Het lied van het Goede Doel België is aardig van toepassing waar moet ik heen?

   Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik stem PVV, dus voor Nexit. Zouden meer mensen moeten doen

  Geliked door 2 people

 5. boorzalf zegt:

  Nexit prima, maar wel met de hulp van de mens grootste vriend(in).

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  echte Nederlanders
  Zijn een soort”hema” worsten
  In je herinnering waren die dingen zalig en vol goede ingredienten
  maar in werkelijkheid was het altijd al niet te pruimen , goedkope”oude vuile sokken” troep
  maar LEEK het wat– vooral het maagzuur achteraf

  even geschiedenis– 80 jarige oor;log — is door nederlasnders meer aan verdient dan aan slavenhandel- of de uitverkoop van de joden aande duitsers en vandaag de dag aan de moslim

  mooie vind ik wel
  \
  o o ik heb zoveel vragen over dat uit zijn krachten gegroeide griepje– en ik ben zooo bezorgt
  en ga als grote viezerik zelfs mij handen wassen
  Even wat cijfers
  18 miljioen inwoners en 6 besmette ergo 1 per 3 miljoen

  wedden dat er in het weekend meer dode vallen door gebruiik xtc/speed/ghb of alcohol

  of dat er meer soa /hiv besmettingen zijn door het niet gebruik van condoom
  0ver steekwapens– ach te moeilijkk om op te schrijven

  wat ik wel weet– corono is beter verdien model
  vooral als je even niet nadenkt–
  en spaarcentjes– zwaaien met je handje– dag

  recessie– de pensioenfondsen zijn miljarden kwijt geraakt– korten– even op de lange baan tot na de verkiezingen
  onderwijs– latenn we het maar wer eens veranderen-
  beetje meer slaven handel, en wat minder hersens
  kom je best ver mee– kijk maaar naar yassertje/femke/paultje rozenwater of robotje drammertje

  De echt nederlanders– zouden er nog een paar in de bijbelbelt wonen met hun incest inteelt schaapjes

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Gerard de Boer
  @Gerard1945X
  ·
  26 feb.
  Vanavond werd er in het NOS-journaal weer links-activistische taal uitgekraamd (“niet-witte huidskleur” ). @VrouwvdVrijheid
  #ikbenblank

  Geliked door 1 persoon

 8. Krater zegt:

  Ik begrijp niet goed waarom rechts Nederland al jaren die nexit probeert te verkopen. Het is zo’n onderwerp waarmee je mensen wegjaagt. Het is een mini meerderheid die uit de EU weg wil. Terwijl bijvoorbeeld er er n meerderheid is die kritisch zijn over het migratie en daar best iets aan zouden willen doen mits de aangedragen oplossingen niet te extreem zijn. Tegenstanders van rechts lachen in hun vuistje dat de nexit daaraan vast gekoppeld wordt. Want de meeste nederlanders zijn weliswaar kritisch op Europa maar willen er niet uit. Op deze manier maak je het juist veel moeilijker voor de rechtse partijen om te groeien. Mijn advies is : wees kritisch op Europa maar laat de nexit rusten.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Een grote boevennest is het meer niet.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Al deze ellende komt door de EU ! En de meeste Nederlander wilden niet in de EU !

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Wat moet je dan anders.. zolang je bij de EU blijft zitten ben je gebonden aan hun dictatuur en moet je de immigranten accepteren. Dus het een is onlosmakelijk verbonden met het ander ..De EU is het papier/verpakking om de chocolade reep… als je die op wilt eten moet je eerst de wikkel eraf halen!!

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Krater.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de E.U. gestemd (ook de fransen) bilderberg rat bakellende heeft in 2007 nederland alsnog via het verdrag van lissabon in de E.U. gerotzooid.Hoezo ondemocratisch,crimineel en misdadig,puur landverraad.

   Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  How low can you go…….liggen de aangifteformulieren al klaar?
  https://tpook.nl/2020/02/29/d66-en-groenlinks-dolblij-met-grap-als-besmet-met-corona-dan-fvders-en-pvvers-in-gezicht-hoesten/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  D66 en GroenLinks dolblij met ‘grap’ ‘als besmet met corona dan FvD’ers en PVV’ers in gezicht hoesten’.

  https://mobile.twitter.com/kolyaelias/status/1233552247566557184/photo/1

  Like

 10. M. zegt:

  De Nederlanders zijn angsthazen die braaf luisteren naar elke leugen die ze verteld word op hun tv en hun geheugen staat ook op non actief.
  Men wil niet uit de Evil United omdat men bang geluld is met doemscenario’s die nergens op gebaseerd zijn, maar hun tv verteld ze dat.
  Bang dat men arm word als men uit de EU zou gaan terwijl ze al armer gemaakt zijn dat ze ooit geweest zijn door de EU, iets wat hun geheugen al niet meer terug kan halen blijkbaar.
  Men denkt op te warmen met de winterjas aan omdat hun tv ze dat verteld en hun geheugen werkt blijkbaar niet meer en hun gevoel ook niet.
  Voor de EU had iedereen nog geld om voor zichzelf uit te geven nu betaald men voornamelijk alleen nog de rekeningen en kan net nog eten.
  Van een warm huis voor een paar tientjes nu rillen in een koud huis voor omgerekend in guldens een paar honderd.
  Al die angsthazen zorgen voor de ellende en geven de ellendelingen de macht want schuw voor de nare waarheid kijkt men liever de andere kant op zodat de ellende nog even kan door etteren.
  Op Geert willen ze niet stemmen bang dat er oorlog komt waar ze met één been al in staan en denken hun blanke reet te redden met laf gedrag en het naaien van de rest van het volk en in het bijzonder de kinderen.
  Geen knip voor de neus waard die mensen die de toekomst van hun kinderen niet willen veiligstellen en zich er niet eens boos over maken.
  Te druk met aandacht zuigen van vreemden op internet dat ze de waarheid niet eens willen horen.
  Moeten ze nog met hun hersens gaan nadenken i.p.v. met hun geslachtsdelen.
  De goedkneus wil zo goed zijn dat ze daardoor in en in slecht zijn geworden voor de rest van het volk en de toekomst van ons land.
  Dat hun hele land al naar de klote is geholpen door hun goedkneuzen gedrag doet ze niets want ze moeten populair blijven bij hun laffe linkse mede waanzinnigen en ander tv en Smart verslaafd volk.
  Kotsmisselijk word je van die laffe bange mietjes die het maar op blijven nemen voor de ellendingen of zo’n EU, welke opgericht is door tuig dat de naam mens niet eens zou mogen dragen.
  Het is opgezet met één doel, oorlog voeren met behulp van bondgenoten die je kan verplichten mee te betalen en mee te vechten om tot hun Nieuwe Wereld Orgie te komen.
  Die niet veel meer is dan 1 Satanisch Rijk en allen arm en gevangen.

  Die liefdevolle Europeaan moet weg en even ruimte maken voor wat oorlogszuchtig tuig welke men daar voor nodig heeft.
  Want zelfs met een vliegtuigje neerhalen om het in de schoenen van de Russen te kunnen schuiven kon men de Europeaan maar niet oorlogsgeil krijgen tegen de Russen.
  Men demoniseerde de Russen op dagelijkse basis met flauwekul waar ze zichzelf veelal schuldig aan maken zoals beïnvloeding van de politiek waar men zich met een totaal linkse media zelf schuldig aan maakt
  Men moet al die nare landen die het lef hebben medemenselijkheid voor hun eigen burgers te tonen nog even proberen om te trekken door wat oorlogszuchtig tuig er op los te laten.
  Vandaar dat ze zo in de watjes gelegd worden op uw kosten.

  EU is net als 5 G, als er eerlijk beslist werd door het volk waren beide er niet geweest en gekomen maar in een dictatuur word het gewoon door de strot geramd en referenda werden maar snel afgeschaft anders kwam het er niet.
  Men wilde die dictatuur niet en iedereen die die deze dictatuur staat te promoten of omarmen moet wel totaal hersenloos zijn, of dik betaald worden om zich hersenloos te voor te doen.

  Geliked door 3 people

 11. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade waant zich veilig achter de rokken van een voormalig staatshoofd dat ooit bekent stond om haar linksche sympathieën, die zelfs één van haar rijdieren vernoemde naar een politieke moordenaar….Waar staatslieden liever een stand-up comedy-act uitvoeren dan een debat voeren.
  Men zegt wel eens “Find the Funnies Folks” het leven kan zó leuk zijn, als je het maar wil zien, en met het huidige staatsbestel is het onmogelijk om niet dagelijks in lachen uit te barsten, elk voorstel of idee is F#cking Hilarious, om te gillen….Welkom in het Theater Van De Lach, waar de zitplaatsen steeds duurder worden, maar dan mag je ook wat verwachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s