Propaganda Duck

Screenshot_30

(Door: Ton Nijhof)

Terwijl milieuadept Rob Jetten (D66) de wereld verziekt met een voor het milieu dodelijke injectie van ruim 2.400 kg CO2 wegens vakantie op de Antillen, trekt de EU (ook al zo’n hobby van Democratievervuilers66) een spoor van vernieling door Donald Duck lezende kinderbreinen.

Volgens onderzoekers van FTM (follow the money) hebben ambtenaren van de EU en dus de Europese Commissie onmiskenbaar een hele dikke vinger gehad in een extra-editie van Donald Duck, een stripweekblad voor kinderen vanaf 7-8 jaar oud. In die speciale en zwaar gesubsidieerde editie wordt de EU aangeprezen als de oplossing voor allerhande wereldvreemde zaken, in het bijzonder het milieu.

Lees verder>>>
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Propaganda Duck

 1. Tistochwat zegt:

  Letterlijk alles wordt vervuild door, en besmet met ‘linkse koprot’ en de bijbehorende klimaat- gender- en andere gektes.
  Vroeger was de Donald Duck een gezellig, niet-‘politiek correct’ weekblad, waarnaar je vol vreugde uitkeek.
  Nu is het een propagandafolder voor de communisten.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik was een paar jaar gelden , nadat de euro werd ingevoerd, abrupt gestopt met het kopen van de Donald Duck daar dit weekblad al gigantisch werd verpest door de euro, het doorgeslagen evolutieproces, het constant herhalen van allerlei strips van vroeger, de normloze en zeer agressieve maatschappij van Duckstad en het feit dat ik er geen ruimte had voor meer Donald Ducks!
   Toch vermoed ik dat het propagandamiddel om lezers uit de Donald Duck voor de EU te winnen totaal NIET zal aanslaan en steeds meer mensen het gaan verstoten! Strips en tekenfilms zijn op zich ook bedoeld om wijze filosofische levensessen te leren maar NIET om mensen te gaan hersenspoelen!

   Geliked door 1 persoon

 2. Nemesis zegt:

  Het artikel “Duivelsfeest ” , hierbij krijg ik de mede deling dat het artikel helaas niet gevonden kan worden ????

  Wie of wat probeert nu ook deze website te infiltreren en de voor “deze lui” niet aangename artikelen zomaar te laten verdwijnen ???

  wie heeft hier nog meer last van, of is het alleen maar bij mij ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s