AZC? – Nee!

Screenshot_53

(Door: “Identitair Verzet”)

 AZC bezet!

Vanmorgen hebben activisten zich verschanst in en op het AZC in aanbouw te Maastricht. Dit protest is er een van velen voor de komende tijd in het Limburgse. De Commissaris van de Koning, Theo Bovens, roept de Limburgse gemeenten op snel met nieuwe opvangplaatsen voor economische immigranten te komen. Volgens hem zijn er meer dan vijftienhonderd plaatsen nodig. Bovenop de al bestaande plaatsen en de voorgenomen plaatsing van zeshonderd economische immigranten in het luxe AZC, dat nu word verbouwd, te Maastricht.

Wij laten de commissaris nu en hier weten met deze bezettingsactie dat onze organisatie er alles aan gaat doen om zijn voornemen om Limburg vol te stampen met economische immigranten te doen sneuvelen. Dit luxe gebouw (onder andere met vloerverwarming) op een A-locatie naast het centrum zou moeten worden verbouwd tot woningen voor studenten en starters op de woningmarkt. Limburgers wachten gemiddeld zes en een half jaar op een woning!

Economische immigranten dienen te worden opgevangen aan de buitengrenzen van Europa. Mochten ze toch Nederland bereiken, dan moeten er AZC’s worden gebouwd in buitengebieden of in een van de vele leegstaande gevangenissen die ons land rijk is.

Activisten van het Identitair Verzet laten met deze actie zien dat wij bereid zijn gearresteerd te worden. Gevangenistijd te riskeren. Alles voor Limburg, Nederland, Vlaanderen en Europa!

Screenshot_54
Bron:
www.idverzet.org
(h/t “Sven030”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Identitaire Beweging, Nationalisme, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op AZC? – Nee!

 1. vangie1206j zegt:

  Ze moeten 2 dingen doen,,, bezetten en bewapenen.
  Economische vluchtelingen horen hier niet te zijn geen 1 euro aan spenderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Er hoeven geen azc te worden gezocht ze kunnen allemaal , en bij die commissaris, en bij halsema, en bij w.a. en max , en bij alle d66 ers en groenlinksers e a. In huis /paleis worden geplaatst.., kunnen die fijn hun warmte en puure liefde en zorg voor de immigrants direct met hen delen..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Schandalig en kwaadaardig!
  Joodse slachtoffers vergelijken (misbruiken) met illegale migranten die géén vluchteling zijn.

  https://tpook.nl/2020/03/01/stichting-vluchteling-grenzen-dichthouden-jaren-dertig-vorige-eeuw-wierd-duk-arnold-karskens-zijn-racisten-en-fascisten/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Stichting Vluchteling: ‘Grenzen dichthouden = jaren dertig vorige eeuw, Wierd Duk, Arnold Karskens zijn racisten en fascisten’.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Lucky, @ Ruygrok.
   Wat is dat voor een vies mannetje die Van Mourik ? Om Joden te vergelijken met de horden verkrachters, en andere criminelen van heden ten dage !
   Ik heb nooit gelezen dat in de jaren ’30-’40 er één Jood was die in een tram zo maar, zónder aanleiding 4 mensen vermoordde of een Jood die met een vrachtauto vele mensen vermorzelde in Berlijn en in Nice, of op een jongerenfeest veel jongeren uitmoordde in Parijs, de Battaclan. Die Van Mourik is een smerige, luizige rioolrat die ’t leven niet verdient. Trouwens : toenmalige koningin Wilhelmina wenste géén Joodse vluchtelingen uit Duitsland in een brede kring rondom paleis het Loo te Apeldoorn, over “koninklijk” gesproken. Duk, Karskens en óók Kurz zijn mannen naar m’n hart, evenals Viktor Orbán.

   Like

 4. wauso zegt:

  Bij gouverneur Bovens kan dat mannelijke krapuul toch wel terecht. En anders bij dat ander politiek schorem waar dit land zo rijk aan is. De Hoeren die zich de zakken vullen ten koste van de gewone werknemer. Bij de media in Hilversum zit er ook nog genoeg krapai waar de moslims hun keeldoorsnij talenten kunnen tonen !

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Hele goede aktie van Identitair Verzet!
  Belachelijk, dat er maar liefst plek voor 650 asielzoekers gemaakt wordt !
  Nu heten ze ineens ” economische” migranten. Dat kan toch niet ? Dan is het einde zoek.

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Geen opvang aan de grenzen van Europa.
  Over de grens.
  De sahara is groot genoeg.
  Richt daar kampen in en eis zelfredzaamheid daar van de hier ten onrechte aankloppende profiteurs.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Chapeau Identitair Verzet !!!

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Zij durven wat wij ook willen maar niet doen
   Hoezo steeds meer plekken nodig ? Hou dit nou nooit op ?
   Blijft het coa dit door onze strot duwen
   Wij Nederlanders hebben er schoon genoeg van althans ik wel
   Ze denken in Den Haag dat Nederland wat oppervlakte betreft net zo groot is als Canada
   Breng ze daar maar heen heer Trudeau wil ze dolgraag

   Geliked door 1 persoon

 8. Ron Rottweil zegt:

  Laat ze fijn in de gevangenissen zitten, waar ze overigens ook een fantastisch leven hebben.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  En nog steeds hoor ik mensen roepen: we moeten de echte vluchtelingen wel helpen hoor. We zeggen ze dan. Zolang het maar ver weg blijft en ze er geen last van hebben.
  Hopeloos!!

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Gerard van Mourik zal wel een links gedraaide trol zijn met zijn schokkende opmerkingen. Hij neemt geen vluchteling in huis. Hij zal wel een dik salaris verdienen met een NOG die handelt in vluchtelingen.

  Like

 11. Helena zegt:

  Die economische ‘vluchtelingen’ komen allemaal die 15.000 euro ‘schadevergoeding’ halen voor het lange wachten – schuld van de IND – en wat er nog bij komt: een levenslange uitkering, gezondheidszorg, woonruimte etc. ! Lekker makkelijk hier de boel komen uitvreten en er geen tegenprestatie voor terug geven. Laat ze hun eigen land maar eens gaan opbouwen in plaats van het onze afbreken, de etters! Als er mensen een schadevergoeding verdienen zijn het de helden van Identitair Verzet èn een lintje! Geweldige actie!!

  Like

 12. LUCIA zegt:

  Hartstikke goed van identitair Nederland, heb zelf een knie die kniest dus kan niet lang staan anders had ik best meegewild, lijkt me ook leuk tussen mensen te verkeren die hetzelfde denken en willen i.p.v. alleen maar achter je computer… durf voorlopig nog geen operatie aan ivm al die enge verhalen op radar van implantaten. Heb wel wat naar ze overgemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s