KRANKZINNIGE NAÏVITEIT!!!

Screenshot_55

Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol en vice-minister van Binnenlandse Zaken Tayyip Sabri Erdil.

Staatssecretaris bezoekt migratiepartner Turkije

Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol heeft woensdag en donderdag een werkbezoek gebracht aan Turkije. Dit buurland van de Europese Unie is een belangrijke partner als het gaat om migratie. Doel van het bezoek was het versterken van de bilaterale banden en het bestendigen van de migratiesamenwerking.

De staatssecretaris sprak donderdag in Ankara met de viceministers van Binnenlandse Zaken en Buitenlandse Zaken en leden van het Turkse parlement. De gesprekken gingen onder meer over de aanhoudend hoge migratiedruk op Turkije, de uitvoering van de EU-Turkije Verklaring van maart 2016 en de samenwerking met Griekenland.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, Overheid, Turkije. Bookmark de permalink .

49 reacties op KRANKZINNIGE NAÏVITEIT!!!

 1. flo zegt:

  Bizar.

  Geliked door 2 people

 2. Ron Rottweil zegt:

  Wanneer houdt het nu eens op om Turkije te zien als een partij om afspraken mee te maken. Die lui zijn volkomen onbetrouwbaar en doen er alles aan om de westerse beschavingen ten gronde te richten

  Geliked door 4 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Lijkt me volstrekt zinloos om te onderhandelen met een crimineel als Erdogan !

  Geliked door 5 people

 4. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk debiel wijf !

  Geliked door 4 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Ze denken dat ze politiek kunnen maken maar het enige waarvoor ze gebruikt worden is het vrijwillig afstaan van geld van de Nederlandse burger.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Krankzinnige incompetentie en gevaarlijke onnozelheid?

  Geliked door 3 people

 7. G.F. zegt:

  Wij worden met grote precisie langzaam maar heel zeker helemaal uitgeroeid. Wij staan erbij, kijken ernaar en laten het vervolgens gewoon gebeuren.

  Geliked door 6 people

 8. Lucky zegt:

  Iets anders, alweer corona

  Persconferentie RIVM

  Like

 9. Tineke zegt:

  Wordt het niet eens tijd,dat deze ouwe knol een motie van wantrouwen aan haar broek krijgt.
  Zij was ingezet zogenaamd om de immigratie in goede banen te leiden.
  Ik geloof er geen reet van.
  Dit is allemaal part of de deal!
  De stoere oplossingen zullen door Rutte weer aangedragen worden vlak voor de verkiezingen verwacht ik zomaar.
  Het is allemaal een grote klucht !

  Geliked door 5 people

 10. Opoe Ankie had weer een mooi snoepreisje! (op ONZE kosten!!) Weer een mooi inkijkje in het wereldvreemde ONNOZELE wereldje van Rutte en zijn Misdadige Kliek! (een heel land naar de filistijnen geholpen!!)

  Geliked door 5 people

 11. Rene zegt:

  Seniel gek wijf oprutte

  Geliked door 5 people

 12. klaas zegt:

  Geliked door 5 people

 13. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 14. Rensk. zegt:

  Kun je wel zeggen ja dat Turkije een belangrijke rol speelt in de migratie. Turkije zet de poorten wagenwijd open, Die foto daaronder: ook zoiets dat mensen per se lachend op de foto gaan. Heb het altijd al een belachelijk iets gevonden. Je lacht terwijl er op dat moment helemaal niets geen humor is of iets te lachen valt. Lachen doe je wanneer er iets te lachen valt en anders is het nep lachen. Neplachen is ook bizar. Je vraagt je af waarom die Knol weer ¨aan het werk¨ is gegaan. AOW plus dik pensioen en nu weer een volledig salaris erbij, terwijl ze niks toevoegt. Wil ze het mee het graf innemen? Die oude graftak? Het lijkt wel of je dat soort mensen het graf in moet knuppelen. Worden ook nog eens zo gruwelijk oud.

  Geliked door 4 people

 15. klaas zegt:

  Like

 16. andre zegt:

  Het probleem is het koningshuis, het koningshuis is chantabel en de sultan maakt hier natuurlijk gebruik van. De NATO basis in Turkije met US kernwapens? Het gaat niet om geloof of jij bent mijn vriend nee het is alleen maar lalalala geld. US mag er nu blijven na het betalen van 95 miljoen usd voor een pot verf en we noemen het onderhoud. Boots on the ground in Libya is ook zo een verhaal gewoon het gaspijpje de EU in en nee niet niet Israel maar de Rothschild maffia blokkeren. Het zijn spannende tijden.

  Geliked door 3 people

 17. roheline1 zegt:

  Dat was een leuk snoepreisje met het kleuterklasje dat zich bij de neus liet nemen door het leugenachtige moslimgeteisem. Vervolgens wordt het als een succes gepresenteert op de site van de rijksoverheid. Wat een incapabele onnozele kneuzen! Turkije boycotten tot ze niet meer te vreten hebben!

  Geliked door 4 people

 18. Yvonne zegt:

  Stel zwakzinnigen Madam gaat op werkbezoek op onze kosten terwijl Turkije tienduizenden syriers op Europa afstuurd
  Hebben die lui Chinese vleermuizen soep op?

  Geliked door 2 people

 19. Tistochwat zegt:

  Het zal Ankie Broeken-Drol aan haar reet roesten hoe wij over ‘samenwerking’ met Turkije denken.

  Geliked door 3 people

 20. droevige mof zegt:

  Meer dan 75 000 migranten zijn bij de Griekse grens aangekomen en proberen de barrières te doorbreken. Nu wordt het spannend. Als ze met scherpe munitie schieten, zullen er rellen ontstaan in de ‘gastlanden’, vooral in het Merkel paradijs, ten oosten van het Rutte paradijsje.
  Mevrouw Chamberlain-Broekers-Knol heeft het erg druk.
  https://m.20min.ch/ausland/news/story/Mit-Traenengas-gegen-Fluechtlinge-22281902

  Geliked door 2 people

 21. delamontagne zegt:

  ONDERTUSSEN:
  Duizenden en duizenden “hoog”-opgeleidde allaha-hakkelbarren staan te dringen om toegelaten te worden om hun specialiteiten in de EU-landen te kunnen praktiseren.

  https://twitter.com/hashtag/MainstreamMedia?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

  Geliked door 2 people

 22. Orelius zegt:

  Wie onderhandeld met de duivel moet niet verbaast zijn als hij zijn afspraken niet nakomt. En het is weer echt Nederlands om een vrouw te sturen die totaal niet gerespecteerd wordt door een moslim . Die zien dat als een zwakte , waar ze nog gelijk in hebben ook. Want een territorium word in de natuur verdedigd door het (alfa) mannetje. Achterlijke door geslagen emancipatie.

  Geliked door 2 people

 23. malthablog zegt:

  Dit is op malthablog's Blog herblogden reageerde:
  Hoe dom

  Like

 24. karton zegt:

  Ankie op werkbezoek ?? Dat volkomen debiele vrouwmens heeft nog nóóit echt gewerkt. ! Nou ja, misschien een blauwe maandag in een Sociale Werkplaats en daar weggeschopt wegens een ernstige geestelijke stoornis.

  Geliked door 2 people

 25. Trucker zegt:

  los van het feit dat dat vrouwmens daar niks heeft te zoeken vergeet de nicht Rutte één belangrijk detail uit het oog, nl dat een islamieten een vrouw minachten, draagt de islamiet een vrouwenjurk of een stropdas het is hetzelfde vrouwen zijn voor hun tweedehands wezens.
  Dan gaat die nicht Rutte een vrouw sturen naar die fundamentalisten (Erdogan is vele malen gevaarlijker als de venten in vrouwenjurken) om wat dan ook te “bemiddelen”.
  Niet moeilijk dat de islamiet de eu weekdieren veracht ze hebben naast het feit dat ze geen kloten hebben ook nog eens geen millimeter strategisch inzicht of hebben weet van hoe de vijand (islam in zijn geheel) functioneert.
  By the way vandaag een leuke video gezien van Filip De Winter ergens in (een) neger islamietenland waar een neger islamiet ei zo na zijn armpje kwijt was 🙂

  Geliked door 2 people

 26. Peter zegt:

  Broekers Knol,waar vind de VVD zo’n achterlijk wijf,stuur er eens iemand heen die de vloer aanveegt met die Turken ,

  Like

 27. Jan zegt:

  Arme. vreetzame sprinkhanen met mobieltjes

  Like

  • Trucker zegt:

   Klopt Jan
   Vandaag op radio1 van de openbare omroep BRT in Vlaanderen hadden ze een pratend hoofd naar de Turkse kant gestuurd om een “verslag” te maken en tussen de VELE tienduizenden mannen vond zij toch wel enkel en alleen families (die dan ook louter toevallig) Engels spraken.
   ROTSCHOFTEN bij de mainstream verdraaien al jaar en dag de feiten en gaan met een vergrootglas vrouwen en kinderen opzoeken (de percentages zijn 75/80 procent vent, kan je nagaan welke moeite de RATTEN uit de mainstream doen).
   Zag vandaag op één van de blogs die ik bekijk ook beelden van de islamieten invaders en wat opvalt I-phone, kanjers van polshorloges en ringen rond die “sukkelaars” hun poten.
   Grieken zouden gewoon twee Minimi’s moeten opstellen en wie nadert of geweld gebruikt laten kennismaken met 5.56.

   Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Laat me beginnen met te zeggen dat Griekenland/EU alles moeten inzetten om te voorkomen dat ze voet op Europese grond zetten.
   Maar dan de andere kant, ze worden door Erdogan misbruikt als pionnen in een uitermate smerig spel.
   Die mensen zijn met gratis bussen en treinen en god weet wat voor beloftes naar de grens gebracht, en tegen alle beloften in blijkt de grens gesloten, stop daar een paar betaalde geheim agenten tussen die de boel opruien en je hebt de poppen aan het dansen.
   Aan de kleding te zien is het daar allesbehalve warm, die mensen moeten daar de nacht doorbrengen, die moeten eten, drinken, zeiken, schijten en ze kunnen niet weg.
   Natuurlijk zit er een groot percentage tussen dat alleen maar naar de rijk gevulde sociale uitkeringen toe willen, maar te vrezen valt dat er ook echte oorlogsvluchtelingen tussen zitten.
   Die hebben eerst onder erbarmelijke omstandigheden in Turkse vluchtelingenkampen gezeten, krijgen te horen dat ze naar een betere plek kunnen en staan dan plotseling in een godvergeten niemandsland met minder dan niks.
   Erdogan is de gore smeerlap die dit op zijn geweten heeft, die mensen worden gebruikt/misbruikt.

   Like

   • Trucker zegt:

    Tijl je wordt wat sentimenteel op je oude dag 🙂
    Zij die daar staan verzamelen hebben wel duizenden dollars betaald om daar te kunnen staan en voor velen was het zelfs niet nodig om hun juwelen of Iphone te verpanden.
    Kom niet af met die verhaaltjes hoe zielig ze allemaal zijn, ik hoef ze niet nu niet NOOIT Tijl.
    Ik ken genoeg schrijnende feiten uit eigen land en ik hoef maar blogs te raadplegen hoe het gesteld is in de landen rondom mij.
    EIGEN VOLK EERST Tijl !

    Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het zou zomaar kunnen Trucker dat ik op mijn oude dag wat sentimenteel aan het worden ben, zelf houd ik het er liever op dat ik realistisch probeer te blijven, en als je goed gelezen had schreef ik ook; “maar te vrezen valt dat er ook echte oorlogsvluchtelingen tussen zitten.”
    Een klein percentage maar toch.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 2 maart 2020 om 01:06

    Zolang er ook nog maar één (bejaarde) echte Nederlandse arme stumper is, geen cent naar een vreemdeling, of het nu een echte ‘vluchteling is of niet!

    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!
    EIGEN VOLK EERST!

    Zo hoort het!

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Erdogan is daar oorlogje aan het voeren , dus is ie zeker medeplichtig aan de vluchtelingenstroom .
    En al helemaal aan het doorlaten , daarvan !
    Eigenlijk start ie de islamitische oorlog tegen ons .

    Maar in bijna het hele Syrie is het vrede , waarom vluchten die lui niet de andere kant op ?
    Nou , hier krijg je alles gratis .
    Noem het maar het Jetten-effect , of de Debielen 66 lawine !
    En een zwerm stomme zuignappen die ” you are welcome ” staan te zingen in een kleffe onderbroek .

    Zag Zaterdag ook nog zo’n “dame” op leeftijd met brede grijns in een klein Toyota’tje voorbijscheuren , met zo’n zwarte baviaan naast haar , als een soort trofee , net als een kind die op de kermis een grote beer gescoord heeft .
    Boodschappen doen en gauw weer naar huis , hij wil vast weer wat .
    En anders zij wel .
    Vraag me af hoe ze dat uitlegt aan haar kinderen , indien ze die heeft .
    Het maakt zo’n neger ook geen moer uit , hij zit warm en droog , wordt gevoederd en verder zal het hem worst zijn .
    Een Chimpansee , een boomstam , een uitlaatpijp , een ouwe tang , all the same ………
    Als er maar een gat in zit ……………….

    De hele wereld is bezig krankzinnig te worden !
    Wij horen bij de uitverkorenen , die het nog een beetje zien en snappen .
    Maar zuur is het wel .

    Geliked door 6 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Zie ze ook weleens lopen die gemengde stellen, kan het niet helpen maar het eerste wat ik altijd denk is “wacht maar meisje want bij je eerste zwangerschap is hij verdwenen op zoek naar een willige bijslaap en dan zit je daar met je halfbloedje te puzzelen hoe je rond moet komen”.

    Like

 28. Eppo zegt:

  De Turkse president Erdogan voorspelt dat enorme aantallen migranten en vluchtelingen naar de grens met de EU zullen trekken. “Dat aantal zal spoedig in de miljoenen lopen”, zei de Turkse leider in een toespraak op televisie.

  Turkije vangt 3,6 miljoen vluchtelingen uit Syrië op. De Turkse autoriteiten maakten vorige week duidelijk geen migranten meer te zullen tegenhouden die richting Europa gaan. Dat leidde tot chaotische toestanden aan de grens, waar traangas is afgevuurd op migranten.

  De Griekse autoriteiten zeggen dat sinds zondagochtend zo’n duizend migranten zijn aangekomen op de Griekse eilanden. Ook verzamelden zich in het weekend zo’n 13.000 migranten bij de landsgrens tussen Turkije en Griekenland. Het zou vooral gaan om Syriërs, Afghanen en Irakezen.

  Poorten open

  Erdogan heeft gezegd dat hem van meerdere kanten is gevraagd “de poorten te sluiten”, maar dat is volgens hem niet aan de orde. “Ik vertelde ze dat het gedaan is. Achter de rug. De poorten staan nu open”, zei de president. “Nu moeten jullie een deel van de last dragen.”

  Het Rode Kruis bevestigt dat afgelopen weekend sprake was van “een sterke toename van het aantal migranten in de grensgebieden”, waar noodhulpteams van de Turkse Rode Halve Maan actief zijn. Topman Francesco Rocca van het Internationale Rode Kruis zegt dat wanhopige mensen niet gebruikt mogen worden als middel om druk uit te oefenen op overheden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s