Meer dan 75.000 migranten marcheren richting de EU

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Nieuwe “vluchtelingen”stroom naar Europa: Turkije heeft naar eigen zeggen al meer dan 75.000 migranten de grens richting de EU laten passeren. Volgens informatie van het ministerie van Migratie in Athene van vandaag hinderde de Griekse politie er tot nu toe 9600 migranten aan om de grens over te steken. Bovendien versterkte het land zijn eenheden aan de grens.

Kronen Zeitung

Tot zondagmiddag zouden 76.358 migranten via de provincie Edirne de grens gepasseerd zijn, deelde de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, op Twitter mee. In de provincie Edirne bevinden zich grensovergangen naar Griekenland en Bulgarije.

Zaterdag had de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan bevestigd dat Turkije geen vluchtelingen op hun weg naar Europa meer zou tegenhouden en gezegd dat men de grenzen voor de migranten geopend zou hebben. Sinds vrijdag gaan talrijke migranten in Turkije op weg naar de grens en proberen de EU binnen te komen.

Griekenland: tot nu toe de grensoverschrijding van meer dan 9600 migranten verhinderd

Volgens informatie van het ministerie van Migratie in Athene van zondag hinderde de Griekse politie er tot nu toe 9600 migranten aan om de grens over te steken. Bovendien versterkte het land zijn eenheden aan de grens. Aan de Turkse kant van de grens bevinden zich volgens informatie van de VN-organisatie voor Migratie (OIM) duizenden “vluchtelingen”, waaronder ook families met kinderen. Volgens informatie van IOM zouden zij een koude nacht aan de grens hebben doorgebracht.

“De meesten die onderweg zijn, zijn mannen”

De leider van de IOM-groep in Turkije, Ladfo GVilava, zei: “Het aantal migranten dat zich via Edirne naar de grens toe beweegt, nam in de loop van de dag toe, toen er auto´s, bussen en taxi´s uit Istanboel aankwamen.” De meesten die onderweg zouden zijn, zouden mannen zijn. “Maar we zien ook veel families die met kleine kinderen onderweg zijn.” De organisatie zou eten en voorraden uitdelen. ´s Nachts daalde de temperatuur bijna tot 0 graden Celsius en er zou een behoorlijk stevige wind staan.

Botsingen aan de grens

Gisteren kwam het tot de eerste botsingen tussen de Griekse politie en migranten. De politie zette o.a. traangas tegen de “vluchtelingen” in, die met duizenden bij de grensovergang Pazarkule in de West-Turkse provincie Edirne bijeengekomen waren. Enkelen van hen bekogelden de politie met stenen.

Turkije nam tot nu toe 3,6 miljoen vluchtelingen uit Syrië op

In een akkoord met de EU uit 2016 had Ankara zich ertoe verplicht om alle nieuw op de Griekse Egeïsche eilanden aankomende vluchtelingen terug te nemen. Als tegenprestatie beloofde de EU miljardenhulp, een versnelde visum-versoepeling en de modernisering van de tolunie. Turkije heeft volgens actuele informatie van de VN ongeveer 3,6 miljoen vluchtelingen uit Syrië opgenomen, daarbij komen migranten uit Afghanistan en Irak.

Het aantal vluchtelingen in Turkije nam onlangs door het door Rusland ondersteunde offensief van de Syrische machthebber Bashar al-Assad in het laatste “rebellenbolwerk” Idlib verder toe. Bij luchtaanvallen in Idlib werden donderdag 33 Turkse soldaten gedood, vrijdag stierf er nog eentje aan zijn verwondingen.

Von der Leyen belooft Griekenland en Bulgarije ondersteuning

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, bekijkt de situatie aan de grenzen met Turkije “met bezorgdheid”. “In dit stadium is het onze hoogste prioriteit om de garanderen dat Griekenland en Bulgarije onze volledige ondersteuning hebben”, twitterde ze gisteren. Het EU-grensagentschap Frontex zou beschikbaar zijn. De ministers van Buitenlandse Zaken van de EU willen donderdag tijdens een informele ontmoeting in de Kroatische hoofdstad Zagreb overleg voeren over Turkije.

Bulgarije wil ontwikkeling “voorgoed oplossen”

Met het oog op de Syrië-crisis en de vluchtelingenbewegingen in Turkije in richting EU stelde de Bulgaarse minister-president Boris Borisov een “grote bijeenkomst” in Bulgarije in het vooruitzicht. Daar moeten beslissingen over de situatie in de regio genomen worden, zei Borisov gisteren in Plovdiv volgens een mededeling van zijn regering. “Maandag zal ik er naartoe gaan om te onderhandelen over de voorwaarden van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, opdat we deze ontwikkeling voorgoed oplossen”, zei Borisov.

Sebastian Kurz: “Illegale migranten niet door wuiven”

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz heeft naar aanleiding van de precaire vluchtelingensituatie aan de Turks-Griekse grenzen een goede bescherming van de EU-buitengrens geëist. “Een situatie zoals in 2015 mag zich absoluut niet herhalen. Het moet ons doel zijn om de EU-buitengrenzen goed te beschermen, illegale migranten daar te stoppen en niet door te wuiven”, aldus Kurz gisteren.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Meer dan 75.000 migranten marcheren richting de EU

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vermoed dat als de grensbewakers gericht met scherp gaan schieten het probleem snel opgelost is. Het zou me dan ook niet verbazen als dit protocol op korte termijn ingevoerd gaat worden.

  Geliked door 2 people

 2. flo zegt:

  Laat het maar gebeuren, die slacht partij onder de zgn. “Vluchtelingen”…. m’n reet, allemaal moslims die hier willen profiteren van “alles”, zolang tot ze het continent europa ook totaal naar de kloten hebben geholpen, net zoals in de eigen inteelt landen het een pislamitische gewoonte is. Moord verkrachting en nutteloosheid.

  Geliked door 3 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Tegenwoordig zijn talloze landen in Europa al verplicht zich naar hun eigen bevolking en de buitenstaanders te gedragen naar aanleiding van dit filosofische verhaal over Jezus Christus, Markus 7:24-37:

  Wat Jezus Deed

  Jezus ging weg en vertrok naar de omgeving van Tyrus. Daar nam hij zijn intrek in een huis, en hoewel hij niet wilde dat iemand dat te weten zou komen, lukte het hem alleen niet onopgemerkt te blijven.
  Integendeel, er kwam al meteen een vrouw die over hem gehoord had naar Jezus toe, en zij viel voor zijn voeten neer. Ze had een dochter die door een onreine geest bezeten was. Deze vrouw was van Syro–Fenicische afkomst en dus geen Jodin; ze smeekte hem om bij haar dochter de vreselijke demon uit te drijven.
  Hij zei alleen tegen haar: ‘Eerst moeten de kinderen genoeg te eten krijgen; het is niet goed om de kinderen hun brood af te pakken en het aan de honden te voeren.’ De vrouw antwoordde: ‘Heer, de honden onder de tafel eten toch de kruimels op die de kinderen laten vallen.’
  Hij zei hierna tegen haar: ‘Dat hebt u goed gezegd, vrouw. Ga thans naar huis toe, de demon heeft uw dochter al verlaten.’
  En toen ze thuiskwam, lag haar kind op bed en bleek de demon verdwenen te zijn. Hij vertrok weer uit de omgeving van Tyrus en ging via Sidon naar het Meer van Galilea, dwars door het gebied van Dekapolis.
  Daar werd iemand bij Jezus gebracht die helemaal doof was en gebrekkig sprak, en men smeekte hem om deze man de hand op te leggen. Hij nam de man apart, weg van de menigte, stak zijn vingers in diens oren en raakte met speeksel zijn tong aan. Hij sloeg zijn blik op naar de hemel, zuchtte diep en zei tegen hem: ‘Effata!’, wat betekent: ‘Ga open!’
  Meteen gingen zijn oren open, zijn tong kwam los en hij kon normaal spreken. Hij beval de omstanders om aan niemand te vertellen wat er gebeurd was; maar hoe strenger hij het hun verbood, hoe meer ze het rondvertelden. De mensen waren geweldig onder de indruk en zeiden: ‘Alles wat hij doet is goed: zelfs doven laat hij horen en stommen laat hij spreken.'”

  Wauw! Bedenk eens wat dit los zou kunnen maken in onze raciaal geladen wereld van politieke correctheid. Verdubbel dat en je krijgt het effect van deze woordenwisseling. Hoewel Jezus’ uitspraak over honden (of puppies) misschien ongevoelig lijkt, testte hij ongetwijfeld het geloof van deze vrouw.
  Echter deze Syro–Fenicische vrouw zal niet toestaan dat iets haar weerhoudt van haar feitelijke doel. Ze wil beslist dat Jezus haar dochter geneest omdat deze tenslotte barmhartig was. Niets zal haar daarom afschrikken. Jezus’ aards dienen was misschien alleen gericht op de kinderen van Israël, maar ook in Israël krijgen de pups het afval.
  Wat een nederigheid en toewijding om niet haar doel uit het oog te verliezen! Ik ben allen bang dat mijn trots in de weg zou kunnen staan. Ik ben bang dat mijn woede naar de oppervlakte geborreld zou zijn. Maar dus niet bij deze dame. Haar passie bleef niet onopgemerkt.

  En wat is nou precies de filosofie van dit bijbelse verhaal? Juist: Jezus verkoos er aanvankelijk voor om eerst zijn eigen volk te verlossen van kwade geesten en zondaars te bekeren en om armen, zieken en kreupelen te genezen, iets wat de Farizeeërs en schriftgeleerden (e EU-elite), niet lukten of zelfs niet eens wilden!
  Degenen onder de buitenstaanders die echter de kwade invloeden kwijt wilden (gelijk naar de vrouw en haar dochter uit dit verhaal) werden door Jezus WEL geholpen al zouden de radicale moslims hen allang als ongelovige honden beschouwen die kruimels van een tafel eten!
  En helaas kunnen de mond, ogen en oren van de linkse EU-elite, geestelijk gezien, NIET geopend worden omdat zij die allang, gelijk naar de Farizeeërs en Schriftgeleerden, hebben afgesloten voor barmhartigheid naar het eigen volk toe!
  Ze lijken zelfs op afgodsbeelden uit het OudeTestament waar zij offers voor brengen, voor knielen en omarmen terwijl een beeld (of het nou van goud, zilver, koper, brons, ijzer, steen, hout etc. is vervaardigd) WEL kan worden uitgerust met ogen, neus, mond en oren maar NOOIT tot leven kan worden gewekt en dus ook NOOIT zal praten, ruiken, voelen, horen of denken!
  De desbetreffende 75.000 migranten kan ik niettemin absoluut NIET gaan vergelijken met de opgenoemde Syro–Fenicische vrouw daar zij niet eens de kruimels van een tafel willen eten maar al het brood wat erop ligt en verwachten dat de EU hen gedwongen geneest van hun “ellende”!

  Like

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Vandaag nog bewaking door militairen van de Nederlandse grenzen, prikkeldraadversperringen en mijnenvelden aanleggen.NEXIT !!!

  Geliked door 2 people

 5. eurorist zegt:

  Lijkt erop dat het tijd is om een internationale gewapende vrijwillige grenspolitie te vormen, nee?

  Geliked door 2 people

 6. Freddy zegt:

  Om doorgelaten te worden door de Turken, moest je je lidmaatschap van een terroristische groepering kunnen aantonen.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Allemaal naar Mutti Merkel. Ze zei immers “Es gibt keine Obergrenze”.

  Trouwens hoe zit het met de stille nachtvluchten?

  Like

 8. Inge zegt:

  Vrijmetselaar Erdogan volgt gewoon het script van de illuminati en de vrijmetselaars in Europa zijn hiervan op de hoogte, zoals o.a. onze Rutte.

  Geliked door 3 people

 9. Ron Rottweil zegt:

  Er is sprake ban gewelddadige grensoverschrijding en die lui komen hier onze ruimte in beslag nemen. Dat betekent dat er sprake is van oorlogvoering. Een paar bommen erop en de stroom is ingedamd. Dan zijn we van veel ellende en toekomstige ellende af.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tineke zegt:

  De EU agenda loopt gesmeerd !

  Geliked door 1 persoon

 11. LUCIA zegt:

  Ik las in het artikel over een EU-grensagentschap Frontex, ik heb daar nog nooit wat over gehoord in onze 2e kamer net zo min als het bestaan van een Eurogendfor. Ik heb het idee dat er een heleboel duistere clubjes door de EU opgericht worden waar geen mens weet van heeft .

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Of men nu binnen blijft vanwege een aanwaaiend virus of een ingevoerde bezettingsmacht dat niets te verliezen heeft, zolang het klimaat maar niet opwarmt in Maart……….

  Geliked door 1 persoon

 13. De Sloop van ONS LANDJE is allang voltooid! Met dank aan het Misdadige Tuig in Brussel, Den Haag! Bloed aan de klauwen, tot achter de ellebogen!

  Geliked door 1 persoon

 14. Hovawart zegt:

  De strijdmacht die Europa komt bezetten moet ook als strijdmacht worden gezien, en niet blijven betitelen als vluchtelingen…….of als Europeanen van Oosterse oorsprong.
  Een bezettingsmacht kun je aanvallen en jezelf verdedigen, en niet zoals de Linksche Looney Brigade het wenst, binnenhalen en zich laten herenigen/hergroeperen om Europa van binnenuit aan te vallen……ook al doet men het af als steekincidenten en verwardheid.

  Like

 15. Waarschijnlijk kan Roode Heks Hedy ‘d Ancona wel minstens 25 Zielenpieten opvangen!!

  Like

 16. Lucky zegt:

  Aantal reacties die ik elders gelezen heb:

  Morrocans,Palestinians.Pakistanis,Bangladeshi’s Iranians,Iraqis,Afghans, Eritreans, Gambians, Nigerians, Sudanese Not seen one Syrian on the news. Ottoman.Islamic army on the march to Europe.

  They all want a better life – -on our taxes. There are thousands of new houses being built within 3 miles of my small town. WE will be paying for their housing and everything else. I’ll bet that most of those houses will have illegals/ immigrants placed in them – -for the rest of us to pay for. They’ll flood the schools with their multiple kids of their multiple wives- probably the local white kids will be placed on long journeys to schools further away. After all – we all know immigrants get priority on everything. They’ll all go and register at the local FREE doctors. All requiring multiple appointment times to cope with their FREE translator needs. One immigrant with translator will remove several available appointments – but they won’t care – -because they won’t be paying for the NHS. Our govt is making us pay for our own extermination.

  3 million muslim refugees from the middle East and Africa managed to get through war torn Syria to Turkey.They managed to miss the air strikes,drones,bombs.raining down. say the 3 million are poor Syrian refugees.so we open Europe’s gates once again to the new Ottoman Empire.

  The EU should be demanding our 6 billion euros back from the Islamist dictator but it won’t because EU policy is the same as Erdogan’s, to replace the Christian population of Europe with Islam (read: 2030: Your Children’s Future in Islamic Britain by David Vincent) so there will be a series of phony protestations to appeal to the hoodwinked voters while behind the scenes S#ros’s NGO taxi service continues to ferry the invaders across the Med, supported by the open borders EU.

  In the see of men I saw ONE woman….why only men are escaping? Maybe they left their family of 25 behind and when they get asylum, all family members will follow and apply for welfare, they will live like that for the rest of their lives, because women will never work and kids will use to get everything for free, without moving their little finger….

  Nl
  Marokkanen, Palestijnen, Pakistanen, Iraniërs, Irakezen, Afghanen, Eritreeërs, Gambianen, Nigerianen, Soedanezen Niet één Syriër op het nieuws gezien. Ottoman. Islamitische leger op weg naar Europa

  Ze willen allemaal een beter leven – op onze belastingen. Er worden duizenden nieuwe huizen gebouwd binnen 3 mijl van mijn kleine stad. WIJ zullen betalen voor hun huisvesting en al het andere. Ik wed dat de meeste van die huizen illegalen / immigranten erin hebben geplaatst – voor de rest van ons om te betalen. Ze zullen de scholen overspoelen met hun meerdere kinderen van hun meerdere vrouwen – waarschijnlijk zullen de lokale blanke kinderen worden geplaatst op lange reizen naar scholen verder weg. We weten tenslotte allemaal dat immigranten voor alles prioriteit hebben. Ze zullen allemaal gaan registreren bij de lokale GRATIS artsen. Allen die meerdere afspraaktijden nodig hebben om aan hun GRATIS vertaalbehoeften te voldoen. Eén immigrant met vertaler zal verschillende beschikbare afspraken verwijderen – maar dat kan hem niet schelen – omdat hij niet betaalt voor de NHS. Onze overheid laat ons betalen voor onze eigen uitroeiing.

  3 miljoen moslimvluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika slaagden erin door het door oorlog verscheurde Syrië naar Turkije te komen. Ze zeggen dat het 3 miljoen arme Syrische vluchtelingen zijn. dus openen we opnieuw de poorten van Europa voor het nieuwe Ottomaanse rijk.

  De EU zou onze 6 miljard euro terug moeten eisen van de islamitische dictator, maar dat is niet omdat het EU-beleid hetzelfde is als Erdogan, om de christelijke bevolking van Europa te vervangen door de islam (lees: 2030: Your Children Future in Islamic Britain by David Vincent), dus er zal een reeks nepprotesten zijn die een beroep doen op de misleide kiezers, terwijl achter de schermen soros’s ngo-taxiservice de indringers over de Med blijft vervoeren, ondersteund door de open grenzen EU.

  In de zee van mannen zag ik ÉÉN vrouw …. waarom ontsnappen alleen mannen? Misschien hebben ze hun gezin van 25 achtergelaten en wanneer ze asiel krijgen, zullen alle gezinsleden volgen en een uitkering aanvragen, ze zullen de rest van hun leven zo blijven leven, omdat vrouwen nooit zullen werken en hun kinderen zullen gebruiken om alles gratis te krijgen , zonder hun pink te bewegen ….

  Like

 17. droevige mof zegt:

  In de rapporten van de NOS en ARD/ZDF zijn er ineens geen waterlanders meer over dit onderwerp. We zien scènes die we anders alleen uit de Gazastrook kennen.
  Met gewelddadige jonge mannen die koste wat kost naar Duitsland willen “om hun opleiding af te maken”.
  De nieuwe objectiviteit is in het ministerie van Waarheid
  gearriveerd. Of is het gewoon verbijstering omdat de oude illusies niet meer werken?

  Geliked door 2 people

 18. bobzelf zegt:

  onze nieuwe EU – ADOLFA van der Leyen
  de leider van de ongekozenen,,, met die gevoelige eierstokken
  een leg van 7 stuks ???
  Uw eu produceert niks, levert niks , maar leeft van de gigantische
  opgelegde dwangsommen aan o.a. ONS NEDERLANDERS

  ZE WAS “”GESCHOKT ” zei ze ???
  de standaard opmerking ,,, begonnen na de MOORD OP 300 ONSCHULDIGEN
  bij de MH-17
  rutte spreekt het ook zo mooi uit ,,, veel op geoefend, WIJ ZIJN “”GESCHOKT “”
  en
  nu zeker met die vergadering 1 dag voor de rechtzaak

  PUTIN DID IT,,,,,,,,,,,,, WAT WEET GEEN MENS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BUT HE DID IT ,
  HET WAS EEN BUKRAKET ,,,,,,,,,,,,,,,,, JA EEN RUSSISCHE ,
  WHAHAHAHAA

  Uw nieuwe Adolfa MET DE 7 DWERGEN , zei ook nog even tussendoor whahahahaahaa

  DAT In dit stadium is het onze hoogste prioriteit ??????
  om te garanderen dat Griekenland en Bulgarije onze volledige ondersteuning hebben”, ???? twitterde ze gisteren. Het EU-grensagentschap Frontex zou beschikbaar zijn ?????

  JE HAD GODGLOEIENDE GLOEIEND GEWOON DE MIDDELLANDSE ZEE AF M,OETEN SLUITEN ,,,,,
  nee sinterklasie kom maar binnen met je hele tering zooi ,,,,,,
  en trekt u gerust verder naar de landen met de gouwe eieren hoor ,,,,,

  WELKOM ,,,,, WELKOM ,,,, WELKOM ,
  STAAN DIE ZINGENDE D.66666 GLEUVEN AL KLAAR ???????????

  frontex ???? FRONTEX ?? WHAHHAHAHA FRONTEX

  DAT IS DIE GRATIS EU OVERZET DIENST , DIE ,,,
  ALS JE 200 METER UIT DE KUST BENT, VAN B,V, LYBIE ,,,,,
  JE HUN NUMMER KUNT BELLEN !!!
  DAN PIKKEN ZE JE OP ,,,,,,,

  en OM HET VERHAAL DAN DUIDELIJK TE MAKEN , BRENG JE DAT GAJUS NIET
  200 METER TERUG,
  MAAR BRENG JE ZE 200 KM VERDEROP , NAAR EUROPA

  DE EU , altijd lachen met dat gajus in Brussel .

  nou geen vrouw gezien , vechtklare mannen , voor de omvolking
  de meesten ,,,,,keurige spijkerbroek,,,,,,,,,,,,,,,,,, mooi leren jackie
  uiteraard naam kleding, zeeman niet gezien
  en de laatste nieuwe telephone
  en een mastercard met geld erop ???
  wie die geschonken heeft ??
  ONZE VRIEND SOROS ???

  IK ZEG , EXTRA MUNITIE NAAR DE GRENSPOSTEN,,,
  ZE DRINGEN GOOIENDE MET MOLOTOV COCKTAILS EUROPA BINNEN !!!

  VUUR , VUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  IS HET BINNEN 15 MINUTEN AFGELOPEN !!

  IS ER IEMAND DIE DAAR PROBLEMEN MEE HEEFT ??

  JAMMER DAN ,
  HET PAPPEN EN NATHOUDEN IS OVER ,,, HET IS KLAAR ,,,

  ALS MIJN OOM ,,, MORGEN DE DONBASS BINNEN VALT ,,,
  HEBBEN WE DEZELFDE DAG EEN WERELD OORLOG
  DIE MIJN OOM FLUITEND WINT, DAT DAN WEER WEL,

  EN HIER , VALLEN ILLIGALEN, ZAKKENVULLERS, DE GRENSPOSTEN AAN ??

  ZE WILLEN EEN HUIS EN EEN FERRARI ??

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

  vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  BOB KALASHNIKOV

  Geliked door 1 persoon

 19. Lucky zegt:

  Grieken zijn het zat!

  Επίθεση σε μέλη ΜΚΟ στο λιμάνι της Θέρμης στη Λέσβο. Πέταξαν τις κάμερές τους στη θάλασσα
  Aanval op NGO-leden in de haven van Thermi op Lesbos. Ze gooiden hun camera’s in zee

  Geliked door 1 persoon

 20. Jan zegt:

  Waarschuwingsschoten bij de Grieks-Turkse grens
  (het ontgaat mij waarom niet gericht geschoten wordt)

  Een mitrailleursalvo doet wonderen

  Griekse boeren zetten tractors in

  Inzet van marine

  Janken voor de camera
  video

  1 Syrier doodgeschoten door grenswacht (eindelijk)

  Gebouw van UNHRC in brand gestoken
  #Breaking: Confirmed – A #UNHCR administration facility on the Greek island on #Lesvos has been set ablaze by Greek patriots on the island of #Greece.

  Vertegenwoordiger van UNHRC aangevallen en verjaagd

  The representative of the United Nations High Commissioner for Refugees getting attacked by Greeks in Lesvos.#IStandWithGreece #boogaloo pic.twitter.com/oCykUxnakd

  — ChildOfEurope (@ChildOfEurope) March 1, 2020

  NGO-volk aangevallen en camera’s in water gegooid
  vido

  Geliked door 1 persoon

 21. Pingback: Gaan onze kinderen leven in een VN-dictatuur? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s