Verdiep u in Agenda 21/2030 van de VN en kom in verzet!

Screenshot_46

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het gas-verbod, weer zo’n krankzinnig idee, is nu al gedoemd te mislukken. Het is in tegenstelling tot wat het kabinet zegt niet haalbaar en ook niet betaalbaar. Geen enkel land volgt dit dwaze “van het gas af” idee en in onze buurlanden wordt de overstap op gas gezien als iets positiefs en ook gesubsidieerd. Syp Wynia heeft een tijdlijn gemaakt met betrekking tot het gas-verbod. Heel interessant en laat bijvoorbeeld zien hoe op 24 februari de gemeente Utrecht “haar burgers dwingt tot verandering” en over het zogenaamde “recht van binnentreding”.
www.wyniasweek.nl

Nurse Kate vertelt u een heleboel informatie over 5G, het Corona-virus en de “epidemie”. Zeker de moeite waard om naar te luisteren.
https://youtu.be

De wereldwijde aandelenbeurzen hebben in 6 dagen tijd 6 biljoen aan waarde verloren vanwege het Corona-virus, dat de handel stagneert.
www.cnbc.com

Vaccinaties zijn een veel besproken onderwerp, al is het wel zo dat als je er kritisch over praat het je, zoals met vele dingen tegenwoordig, niet in dank wordt afgenomen. Door de vaccinaties hebben kinderen tegenwoordig meer chronische ziektes dan ooit, 1 op de 5 heeft een leerstoornis, 1 op de 10 is gediagnosticeerd met ADD of ADHD, 1 op de 11 heeft astma, 1 op de 35 autisme, zo zegt dokter Palevsky, kinderarts uit New York.

Dr. James Neuenschwander zegt: met uitzondering van een klein aantal deelnemers aan één Gardasil-onderzoek is geen enkel vaccin ooit onderworpen aan een pre-licensuur, inert, placebo-gecontroleerd onderzoek. De “gouden standaard” van medicijnen is niet toegepast en zonder dat weet je niet wat de bijwerkingen zijn…

De vaccinatie-industrie, de Big Pharma, houdt zichzelf in leven en de farmaceutische industrie, ook de Bill en Melinda Gates Foundation, varen er financieel wel bij en naar verwachting zal de vaccinatie-industrie tegen 2025 een omzet van honderd miljard per jaar bereiken.
www.coreysdigs.com

We hebben de EU niet nodig, zij heeft ons geld nodig dat ze gebruikt om Europa te “hervormen” naar dictatoriaal EU/VN-idee. Uit de EU en de VN stappen is beter voor de toekomst van Nederland, de grenzen sluiten voor de veiligheid en volksgezondheid lijkt me ook geen slecht plan eerlijk gezegd.
https://youtu.be

Kritiek op de EU of de VN, hetzelfde geldt voor de islam, vaccinaties, de immigranteninvasie, de “groene” en “duurzame” ideeën en 5G wordt niet gewaardeerd. We zien allemaal wat er gebeurt als je de waarheid spreekt tegenwoordig; “klimaat-optimisten” worden, net zoals nationalisten, opgepakt en gedemoniseerd. Mensen met gezond verstand wordt geprobeerd het zwijgen op te leggen, mensen die willen dat de islam niet langer als geloof gezien moet worden in Nederland worden aangevallen en hebben beveiliging nodig of, zoals we in het verleden hebben gezien, worden zelfs vermoord….

Wat veel mensen niet beseffen, is dat er vanuit de Verenigde Naties een beleid over de wereld wordt gedicteerd, afgeleid van Agenda 21/2030, een agenda waar ook Nederland in 1992 voor getekend heeft… Luister en huiver!

https://youtu.be

https://youtu.be

Deel zoveel u kunt, breng mensen op de hoogte van de waarheid achter het politieke wanbeleid. De Nederlandse en Europese bevolking heeft recht op de waarheid, zodat ze een keuze kunnen maken. Globalistische digitale dictatuur vanuit één wereldregering of het behoud van ons Nederland?

Willen we dat onze kinderen op elk gebied van hun leven gecontroleerd worden inclusief hun denkwijze en gedrag en in een wereld leven waar geen vrijheid meer is? En waar geen boeren meer zijn? Een wereld waar één wereldregering beslist?

Of wilt u dat ze opgroeien in een vrij en veilig Nederland, waar ze elk jaar opnieuw kunnen genieten van onze Nederlandse cultuur en tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet, Kerstmis, Carnaval en paasvuren. Helaas zijn de feiten de feiten en het is aan ons om anderen op te hoogte te brengen, zodat we met zijn allen kunnen opstaan voor het behoud van onze vrijheid en óns Nederland!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, socialisme, soevereiniteit, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verdiep u in Agenda 21/2030 van de VN en kom in verzet!

 1. hans-e-pans zegt:

  Degene die hier over spreken zijn als roependen in de woestijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er wordt begonnen met de stelling;
  “Door de vaccinaties hebben kinderen tegenwoordig meer chronische ziektes dan ooit”.
  En dan volgen de ‘ziektes’; leerstoornis, ADD, ADHD, astma, autisme.
  De vraag dringt zich bij mij op zijn dit nou ziektes of liggen de verwachtingen dat de ouders van hun kinderen hebben hoger dan waaraan zij kunnen voldoen en zoeken ze nu een verontschuldiging voor hun “falen” ?
  Beide ouders hebben gestudeerd maar zoonlief of dochterlief komt met moeite aan het VMBO niveau, oh dan moet er wel iets aan de hand zijn en dus gaan ze zoeken in de lange rij van afwijkingen die daar schuldig aan zijn, uiteindelijk is er altijd wel een passende term voor te bedenken.
  Dat het kind daar doodongelukkig van wordt dat is niet belangrijk, dat heeft dan weer een andere reden die dan vaak weer aan de ‘ziekte’ wordt gelinkt waardoor het ‘bewijsmateriaal’ alleen maar sterker wordt.
  Ouders zijn nog niet gewend aan een druk kind, alles wordt daaraan opgehangen, plots is het niet ‘hun schuld’ dat hun kind wat druk is, nee hij/zij heeft ADHD en daarmee is er een antwoord op het schuldgevoel. Dat het weleens zo kan zijn dat hun kind een bepaalde periode in zijn leven doormaakt dat is geen bevredigend antwoord.
  De aloude ‘draai om de oren’ om een druktemaker tot de orde te roepen en grenzen te stellen is uit de mode, gek want al de mensen die dat in hun jeugd wel hebben meegemaakt zeggen daar zeker niet minder van te zijn geworden…
  Kijk eens naar de ouders aan de kant bij juniorenwedstrijden, de kinderen worden ‘talenten’ toegedicht waarvan het zeer twijfelachtig is of die in werkelijkheid ook bestaan, vaderlief is ooit blijven steken als middelmatig voetballer (of enige andere sport) en heeft voor eigen gevoel niet bereikt wat binnen de mogelijkheden hoorde maar dat zal hun zoon/dochter niet overkomen, daar zullen zij wel voor zorgen.
  Dat het wellicht zo was dat hij minder talent had dan hij zelf altijd heeft gedacht komt geen moment in hem op. Dat ook zoonlief wellicht niet het talent heeft dat hem ongevraagd wordt toegedicht is al helemaal niet bespreekbaar. Sport is binnen de huidige generatie haast tot wetenschap verheven, kijk naar de vele praatprogramma’s op tv, er wordt wat af geouweneeld over iets wat tot voor nog niet zo heel lang geleden voor ontspanning bedoeld was.
  Zo wordt voor alles dat het kind ontbeert een oorzaak gezocht en als de ‘diagnose’ eenmaal is vastgesteld gaan we weer zoeken naar de oorzaak daarvan en uiteindelijk komen we dan bij vaccinaties uit, er moet en zal een oorzaak gevonden natuurlijk want die moet en zal buiten zichzelf gezocht worden, aan hun kan het nou eenmaal niet liggen….toch ?

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Geheel in lijn met de hedendaagse tijdgeest, De Pop-Up Politiek van de Pays-Bah, Goochelaar Mark’s beleid en Ministerraad, Now You See It, Now You Don’t!

  Like

 4. Harry22 zegt:

  Ik kan maar 1 conclusie trekken en die is: we worden geregeerd door onbenullen.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Regeringen en politici hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit van de satanische globalistische elite.Deze elite zijn de bilderberg groep/illuminati.

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Regeringen en politici hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit van de satanische globalistische elite.Deze elite zijn de bilderberg groep/illuminati.

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Beste Elise; ik ben het roerend met je eens wij bezoeken en zoeken ongeveer dezelfde zaken , je bent duidelijk gepassioneerd op zoek naar de waarheid, daarbij wordt je geholpen door een kritische geest, onderscheidingsvermogen en intelligentie…allemaal zaken die helaas slecht ontwikkeld of afwezig zijn bij hordes mensen. Dat is ook de reden dat we in de shit zitten en alle lopende school programma’s, de jeugd alleen maar willen indoctrineren en dom houden.
  Terwijl jij en ook ik onze queesten uitvoeren en uitpluizen kijkt de rest de rest grotendeels naar domme realityseries en weet alles wan jantje gezegd heeft of met wie jantje het doet . Ik durf te wedden dat jou dat geen reet interesseert, ik ken hetzelfde probleem. Tenzij er iets gebeurd waardoor iedereen maandenlang geen gebruik kan maken van Social media blijft de wereld een verloren zaak althans dat zegt mijn verstand mijn hart hoopt op beter. Fijne zondag Elise, ik wou dat er meer mensen waren die kritisch zijn zoals jij .

  Like

  • n.a.denker zegt:

   Beste Lucia,jou verhaal is zeer herkenbaar.Vooral de linkse indoctrinatie in alle lagen van het onderwijs heeft z’n uitwerking zeker gehad.Ook de linkse media richt massaal schade aan.En dan bedoel ik de NPO tot en met de commerciële omroepen,90% bagger.Brood en spelen,de Romeinen wisten het al. En als je iemand eens in het kort probeert uit te leggen hoe de hazen lopen alléén al in NL dan kijken ze aan of je van een andere planeet komt.Krijg je al een antwoord dan is het in de trant van : het zal mijn tijd wel duren en wat kan ik er aan doen, in NL is toch alles goed geregeld. Het punt is vaak:
   Ogen zien niets als hersenen blind zijn.

   Like

 8. Hj. Van ''t Riet-Veenimga zegt:

  Rutte.👹 3 de grootste waanzin die er bestaat. Verplicht van het gas af is dictatuur. Waar zijn onze vrijheden gebleven? Verkwanseld of weggegeven door Rutte.👹 3 . Genoeg is genoeg, er is al genoeg doorgdramd. Wat een slapjanus, hij is er niet voor de medemens hij is er voor zijn eigen geld ( ons geld) en kust de reet van merkel en timmerfrans.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Genoeg is genoeg, terug naar normaal! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s