CITAAT Adolf Hitler . . .

Screenshot_62

“Ik ben socialist, omdat het mij onbegrijpelijk lijkt een machine zorgvuldig te onderhouden en te behandelen, maar de edelste vertegenwoordiger van de arbeid, de mens zelf, te laten verkommeren.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nationaalsocialisme, socialisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op CITAAT Adolf Hitler . . .

 1. Hovawart zegt:

  “Opdat wij nooit zullen vergeten”, helaas, bijna een mensenleven later zijn de slachtoffers vergeten en de tranen opgedroogd, de nachtmerries gestorven, maar de geschiedenis herhaald zich en het Fascisme is terug op de troon van Europa……….men noemt het Socialisme.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  En zoals een rasechte socialist betaamt: de socialist bepaalt welk mens wel en welk mens niet goed behandeld mogen worden. Anirmal farm. Heel sociaal zijn ze. Zo sociaal dat ze mensen compleet gek kunnen maken.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Na het uitspreken van deze “gloedvolle” woorden : “het lijkt mij onbegrijpelijk om de mens te laten verkommeren”, begon Adolf H. te D. een oorlog die miljoenen van die genoemde MENSEN het leven kostte.
  Ik herken in zijn “gedachtegang” een mevrouw die thans de “leiding” heeft in het land van wijlen Adolf H. te D.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  De smerige, fascistische huichelaar!

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen, aanslag
  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/02/afd-bundeschef-tino/

  AfD-Bundeschef Tino Chrupalla bei Feueranschlag verletzt

  Bei einem mutmaßlich linksextremistischen Anschlag ist der AfD-Bundeschef Tino Chrupalla in der Nacht zu Montag bei einem Anschlag auf sein Auto verletzt worden. Unbekannte hatten sein Auto auf dem Privatgrundstück Grundstück im Landkreis Görlitz in Brand gesteckt. Beim Löschversuch zog sich Chrupalla eine Rauchvergiftung zu und mußte mehrere Stunden in der Klinik behandelt werden.

  Mutmaßliche linksextremistische Brandstifter waren offenbar am Sonntag gegen 23.20 Uhr auf das abgeschlossene Privatgrundstück von AfD-Bundeschef Tino Chrupalla in Gablenz (Landkreis Görlitz) geschlichen. Kurz darauf ging der VW-Caddy des AfD-Politikers in Flammen auf.

  Nl
  AfD-federale chef Tino Chrupalla gewond bij brandaanval

  Bij een vermeende linkse extremistische aanval raakte de AfD-federale chef Tino Chrupalla afgelopen maandag gewond bij een aanval op zijn auto. Onbekenden hadden zijn auto in brand gestoken op het privéterrein in de wijk Görlitz. Bij een poging van Chrupalla om te blussen liep hij rook op en moest hij enkele uren in de kliniek worden behandeld.

  Vermeende linkse extremistische brandstichters sluipten zondag om 11:20 uur het gesloten privébezit van AfD-federale chef Tino Chrupalla in Gablenz (district Görlitz) binnen. Kort daarna ging de VW Caddy van de AfD-politicus in vlammen op.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me de laatste jaren, en dan met name tijdens en na het debacle op F. verder verdiept in de Tweede Wereldoorlog en het blijkt dat er na de oorlog lustig op los gelogen is.
  Ook ik had natuurlijk al van kleins af aan de verhalen van (voornamelijk) mijn moeder en (in mindere mate) en mijn vader gehoord.
  Wat wij op de lagere en middelbare school leerden was echter maar een deel van het verhaal.
  De rest werd verzwegen.
  Er werd met geen woord over gerept in wat voor tijd A.H. aan de macht kwam en hoe hij zo’n grote massa mensen achter zich kreeg.
  Ook over het gedrag van de geallieerden deed men het voorkomen alsof het allemaal helden waren en de Duitsers uitschot.
  Terwijl de behandeling van de Duitse krijgsgevangenen na de overgave angstvallig werd verzwegen.
  De gespeelde verbazing na de “ontdekking” van de concentratiekampen wordt tot op de dag van vandaag verkondigd. Hou toch op, in de laatste fase waren de geallieerden heer en meester in het luchtruim, die hadden die kampen al lang en breed in kaart gebracht.
  Nee ik ben na het uitgebreid zoeken op internet zeker geen fan van nazi-Duitsland geworden, in tegendeel, maar er zat wel veel meer nuance in dan ons geleerd is.
  Ik was trouwens tijdens mijn zoektocht compleet verbijsterd hoeveel antisemitisme er voor de oorlog was bij de landen buiten Duitsland en ook over de aanhang in de landen die bezet werden.
  Vele Nederlandse, Vlaamse en Franse bataljons hebben vrijwillig meegevochten aan het Oost-front.
  De Vlamingen werden door de Rooms Katholieke kerk feestelijk en massaal uitgeleide gedaan op weg naar het front en velen daarvan hebben zich op het slagveld onderscheiden.

  Like

  • fleckie zegt:

   Als hoofdoorzaak van het antisemitisme,( gewone volk) was HET. verhaal van de ‘kruisdood‘ van Jezus, daardoor pogroms veroorzakende, dwz verjagen van Joden, en het zich toe-eigenen ( wat ook bedoeling was van Joods eigendom, …….en van JODEN ‘geleend. geld’. kasteelheren, met als. VASTE. KOSTGANGER een of andere lagergeschoolde. geestelijke) !!! ) …… …………. ( schuld dus, die ‘afgelost’ moest worden!!)…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler doet me soms denken aan het Monster van Frankenstein dat door diens schepper, Dr. Frankenstein, werd geschapen en later zich tegen zijn meester zou keren, gelijk aan Duitsland! En Winston Churchill gedroeg zich tegen Hitler op bijna dezelfde manier zoals Jezus Christus door de Farizeeërs ervan werd beschuldigd, toen deze een duivel uit een bezeten figuur verjoeg, dat deze hulp van Satan kreeg, de leider van de kwade geesten!
  Jezus gaf echter als antwoord dat het haast onmogelijk is om de ene duivel met een andere duivel te verdrijven, iets wat Churchill namelijk WEL probeerde met Hitler door de andere duivel, de gehate Jozef Stalin, tegen hem in te zetten!
  En als er bijvoorbeeld in de Bijbel een zoon tegen diens vader keerde om macht te veroveren over een land dan loopt dat altijd verkeerd met een dergelijk persoon af. Zo was er bijvoorbeeld Absalom, de knappe maar verderfelijke zoon van koning David, die zijn eigen halfbroer Ammon liet vermoorden omdat deze diens zuster Tamar had aangerand en verkracht! Absalom wist toen in het diepste geheim half Israël tegen David op te zetten waarna hij onmiddellijk tegen zijn eigen vader optrok.
  Hij was echter zo arrogant dat Absalom meende dat hij het leger van David wel aankon maar hij verloor alsnog en sloeg op de vlucht. En toen had Absalom de pech dat hij vrij lang haar bezat, hij gebruikte zijn lange haren als pronkopject omdat hij vrij ijdel was, waardoor de valse prins in een boom bleef steken.
  Dit kwam Joab, de generaal van David die tevens diens halfneef was, ten ore en hij besloot onmiddellijk om Absalom, tegen het bevel van David in, te doden en (iets wat Joab ooit al deed met Abner, de generaal en neef van koning Saul, de schoonvader van David en diens aartsvijand, hij liep later naar David over en hij had de broer van Joab, Asaël, gedood) in een diepe kuil te werpen en vol met stenen te gooien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s