Griekenland: Boeren blokkeren de grens met tractoren

Screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

Privé georganiseerde grensbewaking

De Griekse grensregio´s bevinden zich in de uitzonderingstoestand: nu rukken zelfs Griekse boeren met hun tractoren op om de grens te verdedigen. Volgens berichten in de Griekse media zijn de boeren uitermate vastberaden om hun vaderland en hun regio “tegen de bedreiging te verdedigen”.

Blick Oostenrijk

“We blijven elkaar trouw”

De bewoners van de Griekse grensregio zien een gevaar in de tienduizenden migranten. Nu rukken boeren met hun tractoren op, vormen een heldhaftige muur. “We blijven elkaar trouw” – “Het uur van de standvastigheid” – “voor onze gemeenschap, voor ons vaderland”: de boeren zijn strijdlustig.

Meer dan 100.000 zijn al op weg

Ondertussen is de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, heel blij wanneer hij heel nauwkeurig natelt hoeveel migranten zijn land in richting Griekenland verlaten. Zondagavond schreef hij op Twitter: “Om 19.40 uur (plaatselijke tijd) hebben al 100.577 migranten Turkije via de grensprovincie Edirne verlaten.”

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, burgermoed, Demografie, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Griekenland: Boeren blokkeren de grens met tractoren

 1. boorzalf zegt:

  Maar in Amsterdam is er nog plek zat. De pol pot aanhangers van groen links zullen ze met open armen ontvangen. En zingen massaal het bekende lied.”jij bent welkom, welkom in ons land”. Met Femke en Yasser Arrafat klaver voor op.

  Geliked door 2 people

 2. F1802 zegt:

  Vuile schoften die Turken. En gigantische slappelingen die kl*te socialisten van de EU.

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Om 19.40 uur (plaatselijke tijd) hebben al 100.577 migranten Turkije via de grensprovincie Edirne verlaten.”

  Allemaal laten kreperen in niemandsland. Niemand doorlaten en ook geen voedsel droppingen. Zodra je dat doet ben je verloren.

  Wilders in 2 gesprek met lul zonder ballen.

  Wilders zegt, “grenzen sluiten”.

  Lul zonder ballen zegt, “Hoe dan”.

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, als de nood het hoogst is, is de redding nabij. De boeren als Patriotten in optima forma. Dat verdient niet alleen een pluim, maar ook navolging.

  Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  ik zag op tv een vluchteling in het grensgebied turkije-Griekenland, met een wit plastic bekertje dampende drank in zijn handen. Dat bewijst dat er nog steeds nog’s zijn die deze lieden bevoorraden met eten en drinken en waarschijnlijk met onderkomens zoals tenten . enz. Daar valt niet tegen op te boksen, dus geef de griekse boeren maar een vuurwapen op de tractor, dan komen zij er hopelijk levend van af. Hoe het met die zogenaamde vluchtelingen gaat interesseert mij totaal geen ene moer. Maak ze maar af, honger ze uit of vergiftig ze desnoods. . Dit gaat volledig fout.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  De jihadisten worden met taxis aangevoerd

  Immigrants is coming from Turkey to Greek borders not only by buses but also with taxi. #Evros #Greece
  video

  Turkije betaalt de binnenstromende terroristen
  video
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/obbywdel&jwsource=cl

  Like

 7. bozeoudeman zegt:

  OORLOG, OORLOG, OORLOG!
  Is dit nu die oorlog die dat minkukeltje Timmerfrans bedoelde?
  Maar die oorlog had die lul uit Turkije ons toch in 2015 al verklaart?

  Geliked door 2 people

 8. Juanito zegt:

  Wat is die Brusselse kliek in hun comfortabele appartementen in hun beveligde buurten toch stil. Waar is Merkel? Rutte? Waar zijn die landverraders? Kijken ze toevallig net weer de andere kant op?

  Geliked door 3 people

 9. bobzelf zegt:

  EU ?????????????????????
  MAG IK EVEN VRAGEN WAAR ,,,, DE “”” HULP TROEPEN “” BLIJVEN

  DAT GEZAMELIJK OPTREKKEN , ALS ER EEN LAND AANGEVALLEN WORDT ,,,,

  OF DENKT U DAT DIT GEEN INVASIE IS ,??

  of komen de protesten pas, als de grieken

  met scherp gaan schieten , zodat onze linkse vrienden

  schande, bizar en wij zijn geschokt kunnen roepen ??

  sniper bob

  Geliked door 2 people

 10. GERRIT zegt:

  Ze komen met de bus uit Istanboel naar de Griekse grens en kunnen ook zo weer terug. Het is een georganiseerd drama.
  Nederland en Duitsland lonken. Daar is meer te halen dan bij Erdogan.
  Is Johnny de Mol al onderweg?

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Gerrit. Als Johnny de Mol al onderweg is, mag men hem een trap onder zijn vieze kont geven. Desnoods mogen de Grieken dat doen; mits zij niet bang zijn voor de Corona. Laat hem maar lekker naar Ankara vliegen en daar bij Erdogan op schoot zitten.

   Like

 11. Jan zegt:

  Het leger is onderweg

  video

  Ik mag aannemen dat ijzervreter Rutte zijn troepen stuurt en leidt

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Mag toch hopen, dat het leger daadwerkelijk komt om het land te verdedigen en niet om de boeren af te knallen.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Nemesis. De Griekse soldaten zijn de kinderen van Griekse boeren, of hebben familie in de regio. Geen een Griekse soldaat zal een beveel gehoorzamen, afkomstig van de EU-bezetter. Regeringsfunctionarissen die zo’n beveel steunen, zouden zichzelf hoog in de boom vinden. Het Griekse leger en Griekse burgers zouden zij aan zij staan om de hele afvalberg afkomstig uit Turkije hardhandig te verjagen. Dit keer heeft Erdogan een miscalculatie gemaakt. Hij heeft nu met Grieken te maken, en geen lulletjes rozenwater uit de EU.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    De Grieken zijn ook geen lafaards in tegenstelling tot…… !!!

    Like

 12. Jan zegt:

  Nog even de geschiften van links

  video

  De propagandamachine draait op volle toeren. Hoernalisten vragen om te janken en te jammeren. Kutventje staat zelf in beeld

  Geliked door 2 people

 13. Jan zegt:

  Oproerpolitie die in hotel op Chios krijgt meppen van burgers en worden hotel uitgeschopt omdat zij de binnenstormende jihadisten in bescherming namen

  Residents of the Greek island Chios find a hotel where riot police are staying.

  Residents take them hostage, give them a beating and evict them for trying to turn the island into a refugee camp. pic.twitter.com/18ldSCiURX

  — Happy Harry (@HappyHarryMedia) March 1, 2020

  Like

 14. Jan zegt:

  Grieken tegen jihadisten: “Oprotten!”
  video

  Like

 15. LUCIA zegt:

  GODverdomme DE Polen hebben ballen, de Hongaren hebben ballen, de Grieken hebben ballen, waarom zijn hier de ballen of niet ingedaald of weggelopen of in de uitverkoop, zelfde geldt ook voor nog wat andere landen Duitsland en enkele Scandinavische landen. Tijd om onze ballen terug te vinden……. geldt niet allen voor de heren overigens. Mijn oma heeft een keer een indringer/dief helemaal lens geslagen met een gietijzeren pan…dat was een vrouw met ballen!!
  Dus heren ik heb het niet alleen tegen jullie !!!

  Like

  • Kuu zegt:

   Zou Jetten ballen hebben?

   Like

  • karton zegt:

   @ LUCIA.
   In de EUSSR zijn maar enkele échte leiders met ballen. Het grootste deel vindt het wel prima zo ! Hun “kostje is gekocht” en dat is voor hen belangrijk.
   Als in Finland een paar zéér zwak begaafde vrouwen dénken met een handgebaar aan een a.s. verkrachter duidelijk te kunnen maken dat zij niet gediend zijn van een verkrachting door een “vluchteling” dan is dat links extreme deel van de EUSSR volledig idioot geworden en zéker ook in Nederland. Ook hier moeten boeren de boel platgooien voordat er wat gebeurt vanuit Den Haag, in Griekenland zijn het óók de boeren die ’t voorbeeld geven. Ik ben zéér wel bereid hen te volgen.

   Like

 16. Lucky zegt:

  Like

 17. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/erdogan-beschuldigt-griekenland-van-doden-vluchtelingen-wie-houden-ze-voor-de-gek~aa6ee917/

  Erdogan beschuldigt Griekenland van doden vluchtelingen: ‘Wie houden ze voor de gek?’

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan beschuldigt Griekenland van het doden van twee vluchtelingen bij de grens met Turkije. Soldaten zouden de vluchtelingen die naar de Europese Unie wilden, hebben gedood. Een derde migrant zou zijn verwond

  1 miljard euro
  Erdogan zei op een persconferentie maandag dat hij 1 miljard euro extra van de EU om vluchtelingen op te vangen heeft geweigerd. ,,Wie houden ze voor de gek? We willen dit geld niet.”

  Woordvoerder Stelios Petsas van de Griekse regering zei maandag dat Griekse soldaten niet hebben geschoten op migranten. ,,Al het andere wat daarover wordt gezegd is niets meer dan het opzettelijk verspreiden van nepnieuws.”

  Like

 18. karton zegt:

  @ Lucky.
  Als woordvoerder Kastelios Peterselias van de Griekse regering zegt dat Griekse soldaten NIET hebben geschoten op migranten bij de Turks-Griekse grens, vraag ik mij af : “Waarom niet ?”
  Als er een invasie van je land plaatsvindt heeft iedere inwoner van dat land de heilige plicht om zijn/haar land te verdedigen tegen die indringers ! Wat dénkt dat moslim-tuig eigenlijk wel, dat ieder land voor hen openstaat ? Laat ze oprotten naar lekker warme landen als Saudi-Arabië of Quatar, daar wonen óók volgelingen van de ideologie van haat, wreedheid, moordlust én intolerantie, dus ze, de “vluchtelingen” komen in een gespreid bedje en hoeven niet meer van achter de hekken te blèren : “Hier zijn kinderen die ’t koud hebben en ook nog honger !”
  Een paar gerichte schoten op de “vluchtelingen” en de hele bende is verdwenen.
  DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 19. eurorist zegt:

  Goed zo, Grieken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s