We moeten de islam in Europa dringend een halt toeroepen

Screenshot_69

(Door: “Balkanske priče”)

De import van de ISLAM is het grootste probleem dat we de afgelopen eeuw hebben gemaakt in West-Europa. En als we die geen halt toeroepen, als we die asielinstroom en die massa-immigratie blijven laten komen van mensen uit een cultuur die levensgevaarlijk is voor ons en waarin iedereen die geen moslim is minderwaardig is, een cultuur die geweld predikt, zullen onze kinderen en kleinkinderen niet meer in een vrij land leven… “De oorlog tegen ons is al 1.400 jaar aan de gang. De islam beveelt zijn volgelingen om een wereldwijde islamitische staat te stichten, waarin iedereen heeft te leven volgens de sharia, de barbaarse wet van de islam. De eerste islamitische invasie van Europa werd in het jaar 732 bij Poitiers gestuit. De tweede werd in 1683 bij Wenen gestopt. Laten wij ervoor zorgen dat de derde islamitische invasie, die nu volop gaande is, tot stilstand wordt gebracht. Deze is sluipend en niet gewelddadig, in tegenstelling tot die in de achtste en de zeventiende eeuw, zonder islamitisch leger, maar dat komt omdat de bange dhimmies uit het Westen – ook in de Nederlandse politiek – de deur voor de islam en de moslims wagenwijd openzetten”, zei Wilders…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Historie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op We moeten de islam in Europa dringend een halt toeroepen

 1. neilsven zegt:

  Klopt helemaal, alleen Den Haag heeft het nog niet door, als het niet gestopt wordt worden we overlopen en veranderd ons land in een hel.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Den Haag heeft het wel door, loop eens door het centrum van Den Haag
   Nu duizenden op weg naar ons wereld deel
   Boeren in Griekenland ook in opstand dit wordt 1 chaos je zal op Lesbos ofzo wonen vreselijk, deze invasie stopt echt niet dit gaat op oorlog lijken o.a illegaal grenzen oversteken wat al jaren wordt toegestaan

   Like

  • Lucky zegt:

   De wachttijden bij de IND zijn extreem opgelopen, momenteel wachten meer dan 20.000 asieleisers op een beslissing van de IND!!!
   20.000!!! én wekelijks komen er nóg 600-800 binnen.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Voorafgaand aan de vele burgeroorlogen die West Europa gaan teisteren, komt er een tijd dat ze met wortel en tak uitgeroeid worden.

  Geliked door 3 people

 3. Ron Rottweil zegt:

  Het is een stille oorlog voering. Er komen steeds meer is volgers naar europa, ze pikken ons land in en doen een beroep op ons sociale stelsel. Waarom worden die zogenaamde vluchtelingen dniet met geweld tegen gehouden?

  Geliked door 3 people

 4. Krater zegt:

  Hier trappen de gutmenschen in

  Geliked door 3 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  We moeten de islam geen halt toeroepen. Er is een veel drastischer maatregel nodig:
  We moeten alle moslims uit Europa verwijderen. Terug naar de landen waar zij of hun ouders vandaan zijn gekomen. Europa voor de oorspronkelijke EUROPEANEN. Nederland voor de autochtone Nederlanders.
  Alle moskeeën (haathutten) sluiten.

  Geliked door 4 people

 6. Even een kleine rechtzetting Balkanski.
  Quote: De import van de ISLAM is het grootste probleem dat we de afgelopen eeuw hebben gemaakt in West-Europa.
  Je weet Ik ben geen letterneuker maar bij mijn weten heeft de burger niet gevraagd om de Islam te importeren dus om te praten van wij???

  VerderEr is een Frontex in Europa die de buitengrenzen moet bewaken en die momenteel op de griekse eilanden en de grens op het vasteland aanwezig is
  Die schitteren echter door afwezigheid wat duidelijk aan geeft dat Brussel het eigenlijk allemaal wel goed vindt.
  Dat Erdogan deze volksverhuizing gebruikt om meer miljarden van Europa los te krijgen om zijn oorlog in noord Syrië te finacieren maakt ze daar in Brussel zo te zien ook niks uit want die gaan toch net zo lang door met betalen aan deze chanteur uit de burger zijn portemonee tot alles op is.
  Overigens een hele slimme zet van Nederland om het rund Broekers Knol naar Turkye te sturen want duiidelijk is nou wel natuurlijk dat de Sultan op zijn stoel zit te bibberen nou deze overjarige koe daar geweest is.
  Laat me niet lachen met het stelletje debielen in Den Haag.
  Wat een stelletje zielepoten zeg.
  Nog nooit in de vaderlandse geschiedenis vertoond want wat er nu zit is nog erger dan de Geer in de vroege oorlogsjaren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Het schijnt dat aan de grens van Griekenland voor het merendeel afghanen staan. Meest kerels. Als je weet hoe dat daar in afghanistan werkt onder mannen, dan schiet ik ze als vrouw zijnde liever direct naar het paradijs met hun 72 maagden. Je doet ze daar nog een groot plezier mee. Daar in Afghanistan is het de top van Midden-Oosten wat betreft de schizofrene cultuur. Totale achterlijkheid. Als vrouwen daar onder begeleiding even de straat op mogen om wat boodschapjes en even als pakezel gebruikt te worden en er komt een groepje mannen aan maken ze ruim baan om de mannen vooral geen haarbreedte in de weg te leggen. Het betekent constant en iedere minuut van de dag op je vrouwelijke tenen lopen. De wereld mogen ze aanschouwen achter een raam, maar wel geheel ingepakt of achter ramen die geheel zwart geverfd zijn. Dan zien ze niets meer. Doodenge kerels.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Als onder die lui het coronavirus uitbreekt dan zullen ze wensen dat dit geen straf van Allah was! Overigens lijkt Jakarta in Indonesië, waar de islam ook voet aan de grond krijgt, ook weg te zinken in het water alsof het een straf van Allah zou zijn!

   Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.wochenblick.at/uno-fordert-migranten-muessen-asylantraege-in-europa-stellen-koennen/

  NACH ERDOGANS GRENZÖFFNUNG DIE EINZIGE SORGE DER VEREINTEN NATIONEN:
  UNO fordert: Migranten müssen Asylanträge in Europa stellen können

  Inmitten der Migrationskrise an der griechischen Grenze fällt die UNO mit seltsamen Statements auf: Staaten haben zwar das Recht, ihre Grenzen zu schützen, dies müsse aber ohne übermäßige und unangemessene Gewalt geschehen. Zudem müsse ein System eingeführt werden, das Asylanträge auf koordinierte Weise ermöglicht

  Laut Medienberichten ist das der Inhalt einer Email, das der Sprecher der UNO-Flüchtlingsorganisation (UNHCR), Babar Baloch, an die französische Presseagentur AFP richtete. Griechische Sicherheitskräfte haben kürzlich 10.000 mit Gewalt durchbrechende Migranten mit Tränengas zurückgedrängt. Offenbar ist das dem UNO-Sprecher nicht geläufig. Denn im Hinblick auf zigtausend anstürmende, gewaltbereite junge Männer ist der Einsatz von Tränengas durchaus angemessen. Der griechische Verteidigungsminister dankte auf Twitter jedenfalls den „tapferen und mutigen Streitkräften“ für ihren Einsatz.

  Nl
  DE ENIGE ZORG VAN DE VERENIGDE NATIES NA DE GRENSOPING VAN ERDOGAN:
  VN eist: migranten moeten asiel kunnen aanvragen in Europa

  Te midden van de migratiecrisis aan de Griekse grens vallen de VN op met vreemde uitspraken: staten hebben het recht hun grenzen te beschermen, maar dit moet gebeuren zonder buitensporig en ongepast geweld. Bovendien moet een systeem worden opgezet waarmee asielaanvragen kunnen worden gecoördineerd

  Volgens berichten in de media is dit de inhoud van een e-mail die de woordvoerder van de United Nations Refugee Organisation (UNHCR), Babar Baloch, naar het Franse persbureau AFP heeft gestuurd. Griekse veiligheidstroepen gebruikten onlangs traangas om 10.000 gewelddadige migranten terug te duwen. Blijkbaar is de VN-woordvoerder hier niet bekend mee. Omdat voor tienduizenden jonge mannen die klaar zijn om aan te vallen, het gebruik van traangas heel geschikt is. De Griekse minister van Defensie bedankte de “dappere en moedige strijdkrachten” voor hun inspanningen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Het arabische programma van de turkse tv laat de routes zien die de illegale migranten kunnen nemen

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/02/nigerianische-christen-druck/

  Nigerianische Christen weiter unter Druck: Boko-Haram-Terror nimmt kein Ende

  Fast sechs Jahre, nachdem die islamische Terrorgruppe Boko Haram 276 Mädchen aus einer Schule im Nordosten Nigerias entführt hatte, droht dem überwiegend von Christen bewohnte Gebiet Chibok im Bundesstaat Borno die „Vernichtung“ durch Boko Haram und den Islamischen Staat. „Unsere Existenz ist unter schwerer Bedrohung“, heißt es in einem Hilferuf der Betroffenen.

  Immer noch befinden sich nach Angaben der Kibaku Area Development Association (KADA) 112 der entführten Schülerinnen in Gefangenschaft. Im Dezember seien 22 weitere Menschen entführt worden, berichtet Morning Star News.

  „Wir werden zu Hause und wo immer wir uns aufhalten, angegriffen und vernichtet“, so Dauda Iliya, Leiter der KADA. „Unsere Leute und Heimatländer sind in Gefahr. Unsere Häuser, Bauernhöfe, Scheunen und Kultstätten werden zerstört. Wir können unsere religiösen Freiheiten nicht nach Belieben ausüben. Unsere Existenz ist ernsthaft bedroht.“

  Nl
  Nigeriaanse christenen nog steeds onder druk: de angst voor Boko Haram eindigt nooit

  Bijna zes jaar nadat de islamitische terroristische groep Boko Haram 276 meisjes van een school in het noordoosten van Nigeria heeft ontvoerd, loopt het Chibok-gebied in de staat Borno, dat voornamelijk wordt bevolkt door christenen, het risico te worden “vernietigd” door Boko Haram en de islamitische staat. “Ons bestaan ​​wordt ernstig bedreigd”, zegt een oproep tot hulp van de getroffenen.

  Volgens de Kibaku Area Development Association (KADA) zijn 112 van de ontvoerde studenten nog steeds in gevangenschap. In december werden nog 22 mensen gekidnapt, meldt Morning Star News.

  “We zullen worden aangevallen en vernietigd thuis en waar we ook zijn”, zegt Dauda Iliya, hoofd van KADA. “Onze mensen en thuislanden zijn in gevaar. Onze huizen, boerderijen, schuren en gebedshuizen worden vernietigd. We kunnen onze religieuze vrijheden niet naar believen uitoefenen. Ons bestaan ​​wordt ernstig bedreigd. “

  Like

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  De titel boven dit topic is goedbedoeld, maar niet correct.
  Islam is niks anders dan een ruim 14 eeuwen geleden verzonnen, zeer gevaarlijke gedachtekronkel, waar deze wereld dagelijks mee wordt geconfronteerd.
  De KOPPEN waar die gedachtekronkel in zit(zoals in de rotkop van Gükman T., DENK
  en al die andere mosliminfiltranten in het Westen) ,die moeten een halt toegeroepen worden.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen in Canada waar een al quaida terrorist, die staat op de no fly list, een vliegreis neemt.

  Omar Ahmed Sayid Khadr (geboren op 19 september 1986) is een Canadees die op de leeftijd van 15 jaar door de Verenigde Staten in Guantanamo Bay werd vastgehouden gedurende tien jaar, waarin hij schuldig pleitte voor de moord op Sergeant 1st Class Christopher Speer van het Amerikaanse leger en overige kosten. [1] [2] Hij ging later in beroep tegen zijn veroordeling en beweerde dat hij ten onrechte schuldig pleitte zodat hij naar Canada kon terugkeren waar hij nog drie jaar in hechtenis bleef. [3] [4] [5] Khadr heeft de Canadese regering aangeklaagd wegens schending van zijn rechten onder het Handvest van rechten en vrijheden; deze rechtszaak werd in 2017 beslecht met een betaling van CA $ 10,5 miljoen en een verontschuldiging van de federale overheid. [6 (wikipedia)

  SHOCK VIDEO:
  @EzraLevant
  just saw Omar Khadr on his Air Canada flight — and the Halifax police threatened to arrest him if he didn’t shut up about it

  zag net Omar Khadr op zijn vlucht Air Canada – en de Halifax-politie dreigde Ezra Levant te arresteren als hij er niet over zweeg

  Like

 13. Lucky zegt:

  Ongelooflijk!!
  https://www.ad.nl/binnenland/man-68-doodt-vrouw-met-49-messteken-kinderen-blijven-hem-steunen~aeecf56e/

  Man (68) doodt vrouw met 49 messteken, kinderen blijven hem steunen

  ,,Iedere dag huil ik om haar,’’ zei een 68-jarige man uit Den Bosch vandaag tegen de rechter bij wie hij terechtstaat voor de moord op zijn vrouw. Volgens de officier van justitie heeft hij haar vorig jaar ‘met grof geweld’ om het leven gebracht: ,,U heeft 49 keer op haar ingestoken en de keel doorgesneden.’’ Zijn drie kinderen blijven echter pal achter hem staan: ‘In deze zaak is niemand zo hard geraakt als wij en onze vader’.

  ,,Het was tak, tak. Ik was een beetje gek geworden’’, verklaart de Bosschenaar van Marokkaanse afkomst via een tolk. Hij zegt zich nauwelijks iets te herinneren van de precieze toedracht. Maar volgens de voorzitter van de rechtbank vertelde de man er juist zeer gedetailleerd over tijdens verhoren bij de politie.

  In een slachtofferverklaring die de drie kinderen door Hamelers laten voorlezen, zeggen ze zich in de steek gelaten te voelen door de huisarts en crisisdienst. ,,In deze zaak is niemand zo hard geraakt als wij en onze vader. Wij zullen hem nooit in de steek laten.’’ Een zus van het slachtoffer laat een advocaat een slachtofferverklaring oplezen waarin wordt benadrukt dat de familie door de dood van de vrouw is getraumatiseerd en verscheurd

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/africa/2020/03/03/nigerian-bishops-march-to-protest-massacre-of-christians/

  Nigerian Bishops March to Protest Massacre of Christians

  Nigerian bishops and faithful staged a protest march on Sunday in the nation’s capital of Abuja to denounce the ongoing abductions and massacres of Christians by Islamist militants.

  Led by the President of the Catholic Bishops Conference of Nigeria, Archbishop Augustine Akubueze, the protesters accused the federal government of Muhammadu Buhari of being insensitive to the plight of victims and ineffective in dealing with the violent epidemic

  All dressed in black, the demonstrators marched and prayed, explaining that they were protesting on behalf of the over 50 million Catholics and 100 million Christians in Nigeria.

  The Catholic Archbishop of Abuja, Ignatius Kaigama, called on Nigerians to turn to God to save the country from the grip of insurgents, bandits, and kidnappers, while decrying the federal government’s culpable negligence in fighting insurgency.

  For his part, Archbishop Akubueze denounced the ongoing, targeted violence on Christians

  Nl
  Nigeriaanse bisschoppen marcheren uit protest vanwege bloedbad op christenen

  Nigeriaanse bisschoppen en gelovigen hebben zondag een protestmars georganiseerd in de hoofdstad Abuja om de voortdurende ontvoeringen en slachtingen van christenen door islamitische militanten aan de kaak te stellen.

  Onder leiding van de president van de katholieke bisschoppenconferentie van Nigeria, aartsbisschop Augustine Akubueze, beschuldigden de demonstranten de federale regering van Muhammadu Buhari ervan ongevoelig te zijn voor het lot van de slachtoffers en niet effectief in de aanpak van de gewelddadige epidemie

  Alle in het zwart gekleed, marcheerden en baden de demonstranten en legden uit dat ze protesteerden namens de meer dan 50 miljoen katholieken en 100 miljoen christenen in Nigeria.

  De katholieke aartsbisschop van Abuja, Ignatius Kaigama, riep Nigerianen op om zich tot God te wenden om het land te redden van de greep van opstandelingen, bandieten en ontvoerders, terwijl ze de verwijtbare nalatigheid van de federale overheid in de strijd tegen de opstand ontkent.

  Aartsbisschop Akubueze van zijn kant hekelde het voortdurende, gerichte geweld tegen christenen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s