Oorlogsverklaring van Erdoğan? “Wij willen het geld van de EU niet meer”

Screenshot_91

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan.

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

“We willen het geld van de Europese Unie niet meer”, heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan na zijn ontmoeting met de Bulgaarse minister-president Bojko Borisov maandagavond in Ankara verklaard. Hij beschuldigde de EU ervan in tegenstelling tot Turkije zich niet aan haar verplichtingen betreffende het vluchtelingenakkoord te houden.

politikstube

“Wij willen de aangeboden € 1 miljard niet meer, want niemand heeft het recht Turkije te vernederen”, aldus Erdoğan. De Bulgaarse regeringschef was als bemiddelaar naar Ankara gereisd en is mislukt, want Erdoğan weigert deel te nemen aan een dringende ontmoeting met de Griekse minister-president Konstantinos Mitsotakis en de EU-top.

Dit had Borisov voorgesteld en als plaats van ontmoeting Sofia aangeboden. Erdoğan viel de Griekse veiligheidstroepen fel aan en beschuldigde hen ervan verantwoordelijk te zijn voor de dood van twee migranten aan de grens. Met het oog op de Syrië-crisis en de vluchtbewegingen in Turkije in richting EU zou er in Sofia een ontmoeting over de repatriëring van d emigranten, de militaire handelingen in Syrië, de humanitaire crisis en het ingrijpen van de NAVO plaatsvinden. Borisov had geappelleerd dat de “EU de communicatiekanalen met Turkije open houdt.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oorlogsverklaring van Erdoğan? “Wij willen het geld van de EU niet meer”

 1. Rensk. zegt:

  Wil ie het geld niet meer. Jammer dat ie dat niet eerder gezegd heeft. Geef het geld dat ie heeft gekregen dan maar weer terug zou ik zeggen. Dan hadden die stomme mongolen in Den Haag heel misschien een iets betere bestemming voor het geld gedaan. Misschien zeg ik. Veel hoop op verstandig denken bij die gasten heb ik niet.

  Geliked door 5 people

 2. Kuu zegt:

  Zo zie je maar… als je kruipt, kom je er ook niet.
  De krokodil van Smalhout: je blijft de krokodil voeren, in de hoop dat je niet opgegeten wordt, … maar het gebeurt toch!

  Geliked door 3 people

 3. Harry zegt:

  Wat een stuk vullis is die Erdogan toch !
  Eerst miljarden opstrijken en dan uiteindelijk toch al dat zwarte
  en islamitische tuig op ons af sturen ?
  “ Niemand heft het recht Turkije te vernederen “ ?
  Oh nee joh ?
  En die moord op 1.3 miljoen Armeniërs dan ?
  En al die lamstralen die hier wortel schieten en 80 % van hun werk zwart verrichten ?
  En al die inbraken , mishandelingen en berovingen dan ?
  Al die incapabelen die garages beheren , maar een beetje wat aan prutsen , en als de stomme Nederlanders die altijd op zoek zijn naar het goedkoopste , daar een auto kopen , met een klacht terugkomen en door acht Turken bedreigd worden en weggejaagd , is dat normaal , dan ?
  En dan zouden we daar niks van mogen zeggen ?

  Turken zijn gewoon tuig !
  Ze horen hier niet !
  Ze passen hier niet !
  Dus neem dat gajes terug om je eigen land op te bouwen , Erdogan !
  Wij hebben ze echt niet nodig .
  Optiefen !

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Harry.
   U noemt Erdogan een stuk vullis. (is hij ook hoor !!)
   Ik vind de “mensen” die hem steeds weer voorzien van miljarden euro’s, ónze euro’s (!!!!!)
   nog veel groter stukken vullis, gewetenloze schurken, noem ik ze ook nog. Zij roven dat geld bij hun eigen bevolking en sturen dat naar de één of andere woestijn-clown, waarvan zij weten dat met hem géén afspraken zijn te maken; ben je dan stom of mongoloïde ?
   Nadat dat geld bij hun eigen bevolking is geroofd, kan die bevolking vervolgens aansluiten in de rijen vóór de Voedselbanken om dagelijks nog iets te eten te krijgen. Dát soort “leiders”, dus die van óns…………dát is pas vullis !!!!!
   Aan de galg met dat soort.

   Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Dat Bruxxel het niet meer trekt moge duidelijk zijn en ik praat Erdogan absoluut niet goed maar die vieze glibber Bojko Borisov staat gewoon op de loonlijst van Soros. Erdogan heeft Soros eruit getrapt maar ook het IMF en dat kan Trump zelfs niet zeggen met Christine Lagarde of mogen we ook Chris zeggen )))))

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Wij willen geen Turken meer!!!

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Met een gek kan je niet discussiëren of onderhandelen.
  Tijd voor tegenmaatregelen, begin bijv maar eens met een negatief reisadvies en het uitzetten van criminele pro-erdo turken.
  Dan langzaam de sancties opvoeren.

  Geliked door 4 people

 7. Wij willen het geld van de EU niet meer.
  In werkelijkheid zal hij bedoelen het zal niet makkelijk genoeg zijn om mijn oorlog in Syrië te bekostigen want mijn economie ligt op zijn kont.
  Daar bij komt dat het voor zijn familie moeilijker is geworden om bij de Syrische olie te komen dus dat kost ook geld en de Erdogan familie moet zijn reuzen kapitaal wel verder uit moeten kunnen breiden en liefst betaald door Europa

  Geliked door 3 people

 8. Pingback: Wat wil Erdogan dan? Oorlog? : “Wij willen het geld van de EU niet meer, want is vernederend” | JDreport.com

 9. oudmarinier zegt:

  Ook goed Erdowaanzinnige …als je het geld uit Europa NIET meer wil, …heeft dat uiteraard WEL consequenties “vriend” …!!! WELKE …, laten we je eens VERRASSEN ….!!!

  Like

  • karton zegt:

   @ oudmarinier.
   Ik hoop, met heel m’n hart, dat u gelijk krijgt !
   Maar ik weet zéker dat het gehele EUSSR-zootje te laf is om consequenties te verbinden aan de verklaring/eisen van die gekke moslim.
   Bekijk de “mensjes” die de EU zeggen te “leiden”, ze zijn nog niet in staat om burgemeester van Madurodam te worden, géén capaciteiten, helemaal niks, ja………..wel blèren en schreeuwen natuurlijk en óns eens zo mooie en rijke landje de vernieling in helpen, dat kan dat zootje uiteraard héél goed, daarbij dapper terzijde gestaan door Rutte en z’n vullis in Den Haag.
   Gatver. de gatver, wat een zootje “boven-ons-gestelden”, nog niet waard om geruimd te worden.

   Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    @Karton…indien nodig , milities opzetten . Niet alleen in NL , maar in gehele EU . 1 helft de “deugmensen en deug politici ” arresteren en berechten dmv VOLKSTRIBUNAAL + CONSEQUENTIES – Economisch /Politiek e.d. op te zetten om Erdowaanzinnige aan te pakken en de andere helft , de mosselmannen aanpakken en weer orde opzaken te stellen.

    Like

 10. P. Puk zegt:

  Opzouten met die achterlijke fakir! Grenzen hermetisch afsluiten. Voor elke gelukzoeker die er doorheen komt, een turk terugsturen naar het platteland waar hij/zij vandaan komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s