Burgers van de vrije wereld

Screenshot_7

Burgers van de vrije wereld, jullie hebben een keuze. Je kunt of vrijheid hebben of je kunt moslims hebben, je kunt ze niet allebei hebben. Het NWO-volk laat moslims in jullie landen binnen om chaos te produceren. Door dit te doen, weten ze dat de onwetenden de overheid zullen smeken hun vrijheden van hen af te pakken om hen te beschermen tegen de moslims die ze jullie opdringt… snap je?

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vana“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Burgers van de vrije wereld

 1. Marijke zegt:

  Ik lees net dat er filmpjes circuleren dat Erdo gevangenen vrijlaat en met een taxi of bus naar de grens laat brengen. Ik zie hem ervoor aan.

  Geliked door 2 people

 2. Nemesis zegt:

  Wij hier, die snappen het prima, het is zaak dat de rest het nu ook begint te begrijpen voordat het helemaal te laat is.

  Geliked door 5 people

 3. delamontagne zegt:

  Freedom or………..”You can have muslims”!
  Moslims die ABSOLUUT niet willen integreren/ assimileren.
  De Ummah is belangrijker.

  Op TV- Al Janoubla
  De Secretaris Generaal van de Franse muslim org. “CFCM”
  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2020/03/Video_20200226235240479_by_videoshow-1.mp4?_=2

  “Ik ben niet te assimileren, ik ben islamitisch VERGIF”
  Degene die dat wel probeert [ hem te assim. ! ] STERFT.
  ( hij zegt dit aan einde filmpje TV )
  De woorden van een vooraanstaand Fr moslim-leider.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Ze snappen het pas als het te laat is. Zoals altijd weer in de geschiedenis. Zolang de meesten nog brood en spelen hebben, kunnen de politici hun vernietigende gang gaan.

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  De gekken zijn er weer:
  Thousands have gathered in Berlin to demand that German Chancellor Angela Merkel change her stance and support the opening of the EU borders to migrants.
  ….
  https://www.dw.com/en/germany-thousands-of-protesters-demand-eu-open-borders/a-52629486

  Geliked door 3 people

 6. henk verhoef zegt:

  burgers van de vrije wereld
  en wat lees je dan over dat VOORaanstaande madurodammetje met oh zo hoog opgeleiden
  Cannabis en drank gebruik hoger dan ooit en te vet zijn( lees te volgevreten) is ook zielig

  ja dan verlies je het in de natuur natuurlijk zelfs van een virusje en helpt daar zelfs geen pilletje om te poepen tegen
  m,aar wat mist de planeet dan als de mens verdwenen is

  zelfs de opwarming gaat dan gewoon door

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/walgelijk-isis-gevangene-over-isis-vrouw-die-haar-gevangen-hield-de-vrouwen-liegen-allemaal-als-ze-zeggen-dat-ze-van-niets-wisten/

  Walgelijk! ISIS-gevangene over ISIS-vrouw die haar gevangen hield: ‘De vrouwen liegen allemaal als ze zeggen dat ze van niets wisten’

  Een schokkend interview van een Jezidi-vrouw die enkele jaren als slavin is verkocht en misbruikt door diverse ISIS gekken vertelt haar verhaal. Ze is op kruistocht naar gerechtigheid en vergelding, ook heeft ze informatie over een Nederlandse ISIS-bruid die hartstikke leuk meedeed met dit allemaal!

  Jezidi’s werden massaal tot slaaf gemaakt door de salafisten van ISIS, tal van vrouwen zijn misbruikt en verkracht. Nu doet een Jezidi-vrouw haar verhaal, waarin duidelijk wordt dat ook de ISIS-vrouwen hartstikke fout waren!

  ,,De vrouwen liegen allemaal als ze zeggen dat ze van niets wisten”, zegt Layla vanuit Irak als we haar bellen via WhatsApp. De IS-strijders die haar kochten als slavin, waren Irakezen en Saoedi’s, maar zij hadden soms Westerse vrouwen, zegt ze. ,,Het waren ook Westerse vrouwen die ons aankleedden en opmaakten voor de slavenmarkten. En natuurlijk wisten ze wat hun mannen deden. Ze wisten het en ze werkten ons tegen. Ook door ons te controleren, zodat we niet konden vluchten. Ik vind het heel belangrijk om dat te vertellen.”

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Lucky.
   Ik heb ook steeds gedacht dat die IS-mevrouwen alleen maar bezig waren met het opvoeden van hun kinderen en dat hun mannen de hele dag brood bakten voor de bevolking ! Maar deze Jezidi-mevrouw komt wél met haar bericht op een zéér ongelegen moment natuurlijk, juist op een moment als nú, terwijl duizenden van die broodbakkers Europa in wensen te trekken maar worden tegen gehouden door de Grieken. Deze mevrouw zal wel een spreekverbod opgelegd krijgen door de EUSSR-“leiders”.
   (uiteraard één en ander cynisch bedoeld)
   Ik hoor nóóit één van onze “volksvertegenwoordigers” over dit soort gruwelijkheden vragen stellen aan bijv. Hama-aanhangster Quag of haar vriendin Ollonkreng.
   Wij worden in Nederland geregeerd door gedegenereerde mensjes !

   Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  De verrijking…..Religion of pieces.
  https://www.emirates247.com/news/women-more-resistant-to-beheading-2016-05-01-1.628803

  ‘Women more resistant to beheading’

  Convicted women sentenced to death in Saudi Arabia have been more resistant to beheading than men, prompting authorities to change the execution method to shooting, a well-known Saudi executioner has said.

  Abu Bandar Al Bishi, a massive man who has beheaded scores of convicted criminals in public places in the Gulf Kingdom, said most of those brought to the execution area appear to be in “trance” ahead of their death.

  Quoted by the Saudi daily Sabq, he denied social media reports that those sentenced to death are drugged just before their execution.

  “Those brought for execution are not drugged..there is no medical intervention in their execution…they just appear to be in trance or half dead,” Bishi said.

  “As for women, they are more resistant to execution than men…we used to behead them but the verdict has been changed to executing them by shooting.

  Nl
  ‘Vrouwen beter meer weerstand bij onthoofding’

  Veroordeelde vrouwen die ter dood zijn veroordeeld in Saoedi-Arabië, zijn beter bestand tegen onthoofding dan mannen, wat autoriteiten ertoe heeft aangezet de executiemethode te veranderen in schieten, zei een bekende Saoedische beul.

  Abu Bandar Al Bishi, een massieve man die tientallen veroordeelde criminelen heeft onthoofd op openbare plaatsen in het Gulf Kingdom, zei dat de meesten die naar het executiegebied zijn gebracht in “trance” lijken te zijn voor hun dood.

  Geciteerd door de Saoedische krant Sabq ontkende hij berichten in de sociale media dat degenen die ter dood zijn veroordeeld, vlak voor hun executie worden gedrogeerd.

  “Degenen die voor executie zijn gebracht, zijn niet gedrogeerd … er is geen medische interventie in hun executie … ze lijken gewoon in trance of half dood”, zei Bishi.

  “Wat vrouwen betreft, ze zijn beter bestand tegen executie dan mannen… we hebben ze vroeger onthoofd, maar het vonnis is veranderd in het uitvoeren van ze door te schieten.

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Oriana Fallaci: the moment you give up your principles…

  https://www.brainyquote.com/quotes/oriana_fallaci_336428

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ze “vluchten” duizenden kilometers naar christelijke landen waar ze niet gewenst zijn, terwijl er een paar honderd kilometer verderop een veilige islamitische landen zijn !
  De islamitische horde probeert gewoon het christelijke westen weer te bezetten !
  Een andere conclusie kan je niet stellen !
  En de verraderlijke politici en de linkse collaborateur verlenen ze alle faciliteiten !

  Geliked door 2 people

 11. Rensk. zegt:

  Erdogan weet dat de hulpverleners en de BNers (en dus de politiek er achteraan holt) gaan protesteren als we de hordes die er al zijn en nog aankomen niet goed verzorgen. Zag ze gisteren op de buis.Alle hulpverleners laten zich niet wegjagen zegt de ene vrouw, want ze hebben haar op de tanden. Ja en ze maken meer stuk dan goed. Al denken ze zelf van niet. De ene vrouw wilde nog even aanhalen dat ze haar kind hier in Nederland door anderen verzorgd worden. Wat goooooooooooooooooeeeeeeeeeed dat je zelfs je kind achterlaat om andere mensen te helpen. Moet ik direct denken aan een zeker persoon. Wat geweldig ben je dan. Je kind achterlaten omdat je zo ontzettend deugd. Ik denk er anders over. Vraag me af welke visie ze eigenlijk hebben. Er zullen er nog velen komen. Willen ze dat dan de hekken open gaan? Omdat het anders te zielig word? Waar is het einde. Zachte heelmeesters maken in dit geval heel veel stinkende wonden Ik denk dat die vrouwen niet nadenken over gevolgen. Erdogan kan alles doen wat ie wil, omdat hij zich niet bekommert om regels en normen en waarden. Met zulke mensen delf je het onderspit als je je er zelf wel aan houdt. Om Mevr Knol te citeren: wij zijn niet zo.Prachtige woorden. Ook een zeer breekbaar stemmetje. Ben benieuwd of ze dat ook nog zegt als er een Allah Akbar voor haar neus staat te zwaaien met een mes. Lieve moslim ik ben niet zo als u. Doe wat u wil met mij. Ik ga in ieder geval deugend de dood in.
  Denk dat dat breekbare stemmetje iets harder te horen zal zijn tegen gillen aan.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  M/z collaborateurs !!

  Like

 13. Rensk. zegt:

  De eerste 500 kinderen moeten volgens de NGO´s en hulpverleners worden opgenomen. De politiek zal zich weer onder druk laten zetten, want geen ruggengraat. Zodra die opgenomen komt de volgende en het zullen er steeds meer worden. Die vrouwen denken niet na wat dat betekend over de langere termijn. Net als die zwaar ondervoede kinderen uit Afrika.Die blijven een laag IQ houden door die ondervoeding. Je zal ze levenslang moeten verzorgen. En enorme aantallen getraumatiseerde kinderen zul je ook levenslang acht op moeten geven. Als men dat wil moet men beseffen dat de wereld hier precies zo wordt als de wereld waaruit die kinderen komen. Meeste vrouwen denken enkel op korte termijn. Ben zelf een vrouw, maar erger me soms mateloos aan bepaalde vrouwen. Vooral die kutBners met hun gezever. Bij de wereld draait door is het een grote klaagzang van die gasten . Die Eus is beledigd, omdat ie niet in het kluppie van de schrijvers mag. Die zoon van die Rotterdammer heeft het zo moeilijk gehad, omdat ie homo is en ook die klaagzang komt je huiskamer binnen etc etc etc , waarop ik de boel maar weer uitzet.

  Geliked door 1 persoon

 14. LUCIA zegt:

  Ja daar zit vaak een club mensen die alles tot probleem benoemen Ik heb erg veel meegemaakt aan harde/moeilijke kwesties maar als ik om me heen kijk, denk ik ook weleens ik wou dat die mensen meer ellende hadden meegemaakt, want dan leer je wat echt belangrijk is en wat niet en je gaat anders denken. Ik heb altijd mezelf moeten helpen kan ook bijna alle problemen aan en oplossen dus ja al die zwaar gepamperde mensen tegenwoordig die allemaal denken dat ze prinsen en prinsessen zijn ,,, je krijgt er kotsneigingen van.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s