CITAAT uit “1984” van George Orwell

Screenshot_3

“Ieder document is vernietigd of vervalst, ieder boek is herschreven, elk schilderij is overgeschilderd, ieder standbeeld en iedere straat en elk gebouw heeft een andere naam gekregen, elke datum is gewijzigd. En dat proces gaat elke dag, elke minuut door. Historie is gestopt. Er bestaat niets anders dan een eindeloos heden waarin de Partij altijd gelijk heeft.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Communisme, Desinformatie, dictatuur, Fascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op CITAAT uit “1984” van George Orwell

 1. Rensk. zegt:

  Dat gebeurd altijd als een Islamitisch land aan het veroveren slaat. Hun geschiedenis is er 1 van vernietiging van alles wat doet denken aan een ander geloof. Al die dingen, die voor andere geloven heiligdommen zijn dat moet vernietigd zodra ze een land veroverd hebben. De geschiedenis moet dan ook herschreven naar hun inzicht. De geschiedenis vervalsen naar eigen inzicht doen ze al 1400 jaar lang.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Vandaag naar de EU gekeken die wetgeving gaat initiëren rondom de klimaat farce. Greta Thunberg werd ook ontvangen (een kind van 16 jaar zonder opleiding en wekelijks spijbelend wordt aanvaard als gelijkwaardig gesprekspartner) als bij de mensen nu nog niet de schellen van de ogen vallen dan weet ik het ook niet meer.

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  De partij-discipline opgelegd aan iedereen, belichaamt o.a door Timmermans en Samson met hun transitie dwingelandij.

  Geliked door 2 people

 4. bozeoudeman zegt:

  En zo is en was het

  In de DDR!

  Geliked door 3 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waar ken ik die situatie toch van?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. klaas zegt:

  Like

  • LUCIA zegt:

   Waarom kan dat hier niet gebeuren Baudet en Rutte in gevecht. Klaver en Bosma en Geert en die schoenenvent de Jong geloof ik . En dan wel iemand die het goed filmt .Heerlijk !!!

   Like

 8. Orelius zegt:

  Jaaa wat een vooruit ziende blik had die man . Was zijn tijd ver voor uit .
  Past precies bij de eu.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Hij was zijn tijd niet ver vooruit , hij kende gewoon het draaiboek van de illuminati HIj philip Dick en Huxley zaten in secret societies en wisten dus wat er zou komen .Steinbeck schijnt een soort spion te zijn geweest .

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  George Orwell wist het nog veel beter in te schatten dan Nostradames. Ook Churchill wist al te vertellen dat we vreselijk moeten oppassen voor de moslims. Volgens sommigen was Churchill een ziener. Maar veel mensen luisteren liever naar een volslagen idioot kind; Greta Thunberg genaamd.

  Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  Leeft ze nog? Ik hoor niet veel meer van de familie Thunberg. Of heeft de Zweedse realiteit roet in het eten gegooid, dat zou toch fantastisch zijn.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  Albert Pike bedacht de drie WO’s
  Met de beelden van de Libië-oorlog en de Arabische volksopstanden op het netvlies, gaan de gedachten van waarachtige historici automatisch naar de Amerikaanse generaal Albert Pike, een van de oprichters van de Klu Klux Klan, een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij en belangrijk architect van de Nieuwe Wereld Orde. Daarvoor waren in zijn visie drie Wereldoorlogen nodig. Heeft deze illuminati zijn zin gekregen? Zitten we inmiddels niet in WO III?
  George Orwell was ook een vrijmetselaar ,

  Like

 12. Tineke zegt:

  Klopt Edwin,George Orwell was ook een vrijmetselaar en geen ziener of visionair.
  Alleen als je er deel van uitgemaakt hebt,heb je zoveel inside informatie.

  Bron: Robin de Ruiter.

  Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/05/nieuw-in-amsterdam-winkel-leegtrekken-inclusief-garantie-niet-te-worden-opgepakt-en-berecht/

  Nieuw in Amsterdam: winkel leegtrekken inclusief garantie niet te worden opgepakt en berecht

  Misdaad loont, daarom nodigt Amsterdam alle dieven ter wereld uit vooral in Amsterdam winkeliers te bestelen, GRATIS!

  Wij lazen net dit artikel in de Telegraaf en daarna lazen we het voor de zekerheid nog zeventien keer en nog steeds denken we aan een vervroegde aprilgrap. Then again, het gaat over Amsterdam, daar mag je ook illegaal leven, huizen kraken, liquideren, drugs dealen, geweld plegen en als minderjarige messen op zak dragen zonder dat ook maar iemand de wet handhaaft dus dan zal het inderdaad wel zo zijn dat je in Amsterdam nu ook EEN WINKELDIEFSTAL MAG PLEGEN MET DE GEMEENTELIJKE GARANTIE DAT DE POLITIE JE NIET KOMT OPPAKKEN EN DAT JE NIET WORDT BERECHT

  Like

 14. Lucky zegt:

  Het mag wat kosten, die energieslurpers…
  https://tpo.nl/2020/03/05/dit-zijn-de-vijf-peperdure-luxe-audis-voor-femke-halsema-en-haar-wethouders-maar-wel-elektrisch/

  Dit zijn de vijf peperdure luxe Audi’s voor Femke Halsema en haar wethouders (maar wel elektrisch)
  Vanaf nog geen 81.000 euro heeft u er ook eentje

  “De gemeente Amsterdam neemt vijf nieuwe elektrische dienstauto’s in gebruik voor de burgemeester en wethouders. De hybride BMW’s worden ingewisseld voor Audi’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s