De werkelijke moordenaars!

Screenshot_102

(Door: “bozeoudeman”)

Ik word woest  van verontwaardiging als ik een stuk uit de column van goedmensch Stevo Akkerman in “Trouw” lees en zie wat deze leeghoofdige minkukel durft te suggereren. Geeft dit soort in mijn ogen addergebroed van nieuwe NSB’ers het dan nooit op, moet echt alles kapot? Moet Europa echt onder de knoet van de islam gebukt gaan? Moeten er echt eerst tientallen of nog meer miljoenen doden vallen? Moet iedereen eerst de stront ingetrapt worden, voordat dit soort druiloren zijn verstand eens wenst te gebruiken? Of is ook zijn reden gewoon te ordinair voor woorden en komt het enkel door onbegrensde hebzucht van dit soort types waarom dit soort blijft jammeren en nooit de realiteit wenst weer te geven?

In het grensgebied tussen Turkije en Griekenland dwalen duizenden vluchtelingen op zoek naar de poort van Europa, die – zo had sultan Erdoğan hen wijsgemaakt – zomaar open zou staan. Een verslaggever van de Vlaamse krant De Standaard trof een van hen ‘in de berm onder een struik’. Het ging om de 40-jarige Anissa Ahmezaj uit Afghanistan, weduwe en lerares. Haar diploma en werkcontract droeg ze bij zich, ‘Zarghona High School’ stond erop. Ze was in tranen. “Niemand hoort ons, niemand luistert naar onze noodkreten. We kunnen niet meer. Ik wil zelfmoord plegen, me samen met mijn kinderen hier naar beneden gooien. Ik beteken niets voor niemand.” Wie dan spreekt over “een aanval op Europa” is minstens zo cynisch als Erdoğan. Het is belangrijk, zij het misschien ook hopeloos, dat dergelijke verhalen worden opgetekend nu Europa meent belegerd te worden door vijandelijke hordes. Ook als het niet gaat om Syriërs, maar om Afghanen, ook als het geen vrouwen zijn, maar jongemannen – en ja, die worden vaak vooruit gestuurd – dan hebben we het nog altijd over mensen in nood. Lees of herlees anders de reportage van Melvyn Ingleby in deze krant van zaterdag over de ijselijke bergroute die vooral Afghanen nemen om Turkije te bereiken, over de anonieme graven in de sneeuw, over de bevroren lijken onderweg.

Ja, stemmingmaker Akkerman, die het vast heel erg goed, en daardoor dus ook een schuldgevoel, heeft, dit klinkt allemaal zeer treurig, maar realiseer je eens dat jij met je hersenloze enkel door emoties geleide mening in werkelijkheid met jouw slappe happen ideeën één van hun moordenaars bent met je leeghoofdige houding van ”kom allemaal maar hierheen”. Of kan het je eigenlijk geen barst schelen?; als de overwaarde van jouw stulpje maar verder stijgt, nietwaar. Ben je een van die bende geldgeile hypocrieten? Wat kan het jou dan schelen dat anderen de rekening moeten betalen, nietwaar. In dat geval enkel op eigen heil gericht geldbelust stuk vreten. Europa meent niet te worden belegerd, drol, Europa wordt al vanaf 2010 en zeker vanaf 2015 belegerd, stuk onbenul.

Al die afgrijselijke verhalen over verdronken mensen in zee en over onherbergzame bergroutes en al die doden begraven op weg hierheen zijn indirect mede op uw conto meneer Akkerman te schrijven, van de uwe en die van minkukels als Merkel. Wilt u een nog grotere indirecte massamoordenaar worden dan u eigenlijk al bent? Ga dan vooral door met weigeren om eens verstand te gebruiken en blijf naar emoties handelen en weiger in te willen zien wat de toekomst in dat geval ons allen gaat brengen. Weiger dus te geloven dat er al vele duizenden Europeanen slachtoffer van onder andere de idioot Merkel en uw goedmenschen idiotie zijn geworden. Weiger om in te zien dat een wereldoorlog mede door uw weigering om verstand te gebruiken dan op termijn zal losbarsten met tientallen of meer miljoenen doden tot gevolg. U bent dan dus in dat geval in mijn ogen één van de werkelijke moordenaars!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op De werkelijke moordenaars!

 1. Tistochwat zegt:

  EIGEN VOLK $#@#$%^&^%$#@ EERST, krankzinnige ‘deug’-idioot!
  We kunnen de hele wereld niet op onze nek nemen, dwaas!
  Zelfs niet als het zou gaan om echte ‘vluchtelingen’.

  Neem ze dan allemaal zélf in huis en laat je hypocriete mede-‘deugers’ dat ook doen?
  Het is júllie hobby, niet die van ons!

  $#@#$%^&87654234356478^%$#@

  Geliked door 5 people

  • bobzelf zegt:

   is dat de vertaling van mijn PLAT ROTTERDAMSE ??

   GODGLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE ??

   i kan het n.l. niet lezen !!

   er er zit al zo’n malloot hier

   regelmatig met grosse Buchstaben zu schreiben ??

   HET MOT NIET GEKKER WORDEN , WAT JIJ NEL ??

   OME BOB

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 4 maart 2020 om 17:25

    is dat de vertaling van mijn PLAT ROTTERDAMSE ??

    GODGLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE ??

    Ik denk het wel.
    Ow wacht: IK DENK HET WEL!

    EN WIE IS NEL NOU WEER?

    Geliked door 1 persoon

 2. Cleo zegt:

  Helemaal mee eens!
  De pest is dat Rutte & co lak hebben aan het belang van de Nederlanders en alleen bezig zijn met hun eigen belangen.
  Geweldadige protesten zitten niet in de Nederlandse volksaard, maar de maat is een keer vol!

  Geliked door 6 people

 3. verwardeman zegt:

  Weet je wat echt HUMAAN is , achterlijk linksch rose brillen zweefteef tinnef ?
  De grenzen dicht gooien en over de gehele wereld laten weten dat er geen moSSel meer
  inkomt , zodat ze HUN EIGEN LAND OP KUNNEN BOUWEN .
  Hoeven ze niet meer al die risico’s te nemen met ” zielige ” afloop !
  Wees humaan , sluit de grenzen .

  Geliked door 3 people

 4. Kees zegt:

  HELEMAAL mee eens. Maar de goegemeente wil zich maar al te graag een schuldgevoel laten aanpraten dor dit soort jankverhalen.

  Geliked door 4 people

 5. oudmarinier zegt:

  100% gelijk BozeOudeMan… Niets aan toe te voegen…(althans , er schiet me niets te binnen. )

  Geliked door 5 people

 6. M. zegt:

  Dat linkse gespuis en de goedkneuzen hebben er voor gezorgd dat onze kinderen op school geknoeid worden door teringlijers van de nepvrede.
  Dat onze vrouwen massaal lastig gevallen worden is ook hun verdienste.
  De linkse hersenloze deugkneuzen hebben er voor gezorgd dat er moordenaars op onschuldige mensen worden losgelaten en die ze ook nog een vrijbrief geven om zich te misdragen.
  Iedereen die daar wat van zegt is een racist omdat linkse hersenloosheid en de deugkneuzen de werkelijke racisten steunen die een bende van ons land hebben gemaakt.
  Respectloos volk wat ons land binnen komt daar dienen we respect voor te hebben.
  De deugkneuzen en het linkse tuig hebben met alles medelijden maar geen enkel medelijden met de eigen bevolking of oudjes die in de stront zitten voor hun goede gedrag of enig ander hulpbehoevend mens van eigen bodem.
  De scholen zijn indoctrinatie centra geworden waar linkse leugens worden onderwezen en de scholen zijn een levensgevaarlijke plek geworden voor veel kinderen.
  Waar ze door de leerplicht ook nog in gevangen zitten.
  Een cultuur met god als opdrachtgever voor moord op onschuldige mensen die zich niet tot de leugen willen keren is wat dat linkse tuig en hun deugkneuzen goed noemen en faciliteren en waardoor ons land totaal vernield word met de onschuldige mensen als slachtoffers.

  Links staat voor vernachel je naaste en de deugkneuzen maken het mogelijk.
  Links staat voor het intolerant laten behandelen van de eigen meerderheid van de bevolking om tolerant te zijn voor een minderheid aan vreemden die op ons land spugen.
  Dat linkse tuig en hun deugkneuzen maken alles kapot wat goed is en alles wat mooi is lelijk gelijk de duvel doet waarvoor ze bewust of onbewust dansen.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @M: De deugkneuzen worden door Soros betaald om selectief te deugen, immers als je deugt dan ben je daar niet selectief in, een ieder die het slecht heeft heb je dan mee te doen dus trap niet in het deugverhaal, want dat klopt niet, geef je zelf ook aan .

   Like

   • M. zegt:

    Ik weet het Lucia, je hoort geen milieufreak over de echte milieuproblemen welke veroorzaakt worden door de klimaat zwendel, geen mensenrechten organisatie over mensenrechten die werkelijk geschonden worden, geen klimaat ‘redder’ over het vernachelen van het klimaat met de klimaatmaatregelen, geen vrouwenbeweging voor vrouwenrechten over de islam…allemaal gestuurd en betaalde clubjes verslagen door onze corrupte staatsmedia en gesteund bij de wet die niet weet wat ondermijning van het land is als het de agenda dient.

    Met de corona idem dito ..alleen de Europeaan is gevaar voor besmetting, open grenzen en vluchtelingen die nergens van vluchten zijn geen enkel gevaar voor de volksgezondheid.
    Net als dat alleen de ongevaccineerde Europeaanse kinderen een gevaar zijn voor de volksgezondheid en de open grenzen en nepvluchtelingen geen enkel gevaar zijn voor de volksgezondheid zelfs niet als ze bij de Nederlandse kinderen in de klas komen.
    Geen betaalde pro vaccinatie schreeuwer die je er over zal horen.

    Resolutie 1743 en motie Halsema 2010 laten duidelijk zien dat we geen regering hebben voor het eigen volk.
    Zwart op wit!
    Iedereen die even los kan komen van Boer zoekt hoer of Holland bakt kan het met de eigen ogen lezen.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  100% gelijk BozeOudeMan die goedmens idioten verzieken ons land en de rest van de wereld.
  Opsluiten die dwazen voor dat ze onherstelbare schade aanrichten !

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Is dit artikel een beetje een eyeopener voor deze achterlijke akkerman?

  https://www.elsevierweekblad.nl/juist/blog/2013/07/leed-van-christenen-in-moslimlanden-mag-niet-worden-verwaarloosd-1299750W/

  Leed van christenen in moslimlanden mag niet worden verwaarloosd
  Miljoenen christenen zijn in moslimlanden het doelwit van discriminatie, onderdrukking en geweld. Waarom neemt het Westen, ondanks vele alarmerende publicaties, het tragische lot van christenen in islamitische wereld niet serieus?

  Het fenomeen ‘christofobie’ breidt zich snel uit. Terwijl de islam steeds meer voet aan de grond krijgt in Europa, worden de laatste groepen christenen in het Midden-Oosten en andere delen van de islamitische wereld verjaagd of vermoord.

  Deze christenvervolging, in de westerse media onderbelicht, varieert van belemmering van geloofsuitoefening en liturgieviering tot intimidatie, sociale uitsluiting, fysiek en psychisch geweld, aanslagen, verminking, ontvoering, verkrachting, levende verbranding, gedwongen bekering en ophanging.

  Volgens het Amerikaanse onderzoeksbureau Pew Research Centre (2011) bestaat de wereldbevolking van 6,9 miljard mensen voor ongeveer eenderde uit christenen. Honderd miljoen van hen leven onder moeilijke omstandigheden. Van hen woont 90 procent in de islamitische wereld. En deze groep heeft het steeds zwaarder.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Slechts een handje vol mensen maakt zich druk over het slachten van mensen waar de wereld geen last van heeft.
   Omdat ze geloven is het voor velen al genoeg om ze op één hoop met de moordenaars te gooien ook al vallen ze niemand lastig en vallen ze niemand aan in de wereld.

   Je hoeft maar over de Schepper te beginnen om te zien waar de duivel in de geest huist.
   Ongefundeerde haat, moordenaars vergelijkt men met slachtoffers en meer van die onzin braakt men dan uit.
   Men briest nog net niet.
   Als men de moordenaars niet van de slachtoffers kan scheiden is dat niet omdat ze dat niet kunnen maar omdat ze dat niet willen, want zelfs een kleuter kan dat.
   En waarom zouden ze zich druk maken om anderen die vermoord worden zolang ze zelf nog niet aan de beurt zijn.
   Het zijn die anderen maar ……..met alle geloven brengen ellende als slap excuus voor zichzelf.
   Omdat ze geloven word er oorlog gevoerd tegen ze, word er ook nog tegen ze uitgebraakt.
   Dat de ongelovige ook bestreden moet worden en er ook oorlog tegen gevoerd moet worden daar heeft de ongelovige uiteraard dan weer geen schuld aan omdat hij ongelovig is.
   Zelden zulke bullshit gehoord.
   Iedere mongool weet wel wie de problemen wereldwijd maakt.
   En dat het niet de mensen zijn die geslacht worden weten ze ook dondergoed.

   Ze brengen nog liever hun eigen kanaries in de kolenmijn om dan toe te geven dat de slachtoffers anders zijn dan de daders.

   Wee degene die het goede kwaad noemt en het kwade goed, is op deze mensen van toepassing.

   Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.digibron.nl/viewer/collectie/Digibron/id/c1a6f467a7a00526a3afdf61e0465d87

  Islamitische belasting voor christenen weer terug

  CAÏRO. De traditionele islamitische belasting die tot in de negentiende eeuw aan christenen werd opgelegd, is weer helemaal terug. Weigeren te betalen is nauwelijks een optie, want de eerste doden zijn al gevallen.

  De Koran is duidelijk. In soera 9:29 staat ondubbelzinnig dat onderworpen Joden en christenen aan heersende moslims belasting moeten betalen. „Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.”

  En dus hieven islamitische veroveraars zo’n 1400 jaar geleden de zogenaamde ”jizya” van Egyptische christenen. Die gewoonte bleef eeuwenlang in stand. De bijdrage verschilde per dorp, maar van ontduiking was geen sprake. Alleen een bekering tot de islam hief de schatplichtigheid op. Europese interventie in Noord-Afrika en het Midden-Oosten maakte een einde aan deze praktijk.

  Juist mede dankzij internationale inmenging is het heffen van jizya anno 2013 weer helemaal terug. Het Westen viel Irak binnen, verdreef Gaddafi in Libië, steunde het vertrek van de Egyptische president Mubarak en roept om het vertrek van het Syrische regime. En juist in die landen is de islamitische belasting voor christenen weer volop praktijk. Als aloude prikkel om ongelovigen tot de islam te bekeren.

  Like

  • Christiane Dirick zegt:

   Dat moslims hier in Europa volop kunnen genieten van de jiziah (uitkeringen, kindergeld, allerhande toeslagen etc.) is geen ongekend fenomeen. Dat vinden zij maar heel natuurlijk, dat staat immers in hun enige boek. Alles wat niet moslim is moet immers belasting betalen aan hun meerderen.

   Like

 10. Lucky zegt:

  CHRISTENVERVOLGING 2020

  Totstandkoming scores ranglijst christenvervolging
  Open Doors stelde de Ranglijst Christenvervolging samen door op vijf verschillende levensterreinen onderzoek te doen naar de vrijheid van christenen. Er werd gekeken naar geloofsvrijheid in de persoonlijke levenssfeer, de familiesfeer en de gemeenschap, maar ook naar de vrijheid voor de kerk en vrijheid in de publieke ruimte.

  Daarnaast werd het aantal geweldsincidenten tegen christenen onderzocht, om uiteindelijk tot een score te komen die vervolgens leidt tot een plaats op de Ranglijst Christenvervolging. Voor de samenstelling van de jaarlijkse lijst maakt de onderzoeksafdeling van Open Doors gebruik van uitgebreide vragenlijsten en onderzoek door interne en externe partijen.

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.trouw.nl/religie-filosofie/steeds-meer-christenvervolging-in-afrika-oorzaak-islamitisch-extremisme~b56abee1/

  Steeds meer christenvervolging in Afrika. Oorzaak: islamitisch extremisme

  Christenen in Afrika krijgen steeds vaker te maken met zware tot extreme geloofsvervolging. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Open Doors, een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen wereldwijd.

  VOORPAGINA VERDIEPING OPINIE RELIGIE&FILOSOFIE DUURZAAMHEID&NATUUR CULTUUR&MEDIA ACHTERPAGINA
  Extreme geloofsvervolging
  Steeds meer christenvervolging in Afrika. Oorzaak: islamitisch extremisme

  Christelijke boeren bezoeken een kerkdienst in Kajuru, op 14 april 2019. In Nigeria woedt een strijd tussen islamitische herders en christelijke boeren, die al aan duizenden mensen het leven heeft gekost.Beeld AFP
  Christenen in Afrika krijgen steeds vaker te maken met zware tot extreme geloofsvervolging. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Open Doors, een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen wereldwijd.

  Bas Roetman15 januari 2020, 14:00

  Vandaag publiceert Open Doors de nieuwe Ranglijst Christenvervolging, een jaarlijkse inventarisatie van de vijftig landen waar christenen het meeste gevaar lopen. Op de ranglijst staan zeventien Afrikaanse landen, drie meer dan vorig jaar. De grootste stijger is Burkina Faso, dat van de 61ste plaats naar de 28ste plaats is geklommen. In de toptien zijn weinig veranderingen te zien: Noord-Korea staat voor het negentiende jaar op rij op de eerste plaats.

  De toename van de vervolging van christenen in Afrika komt volgens Open Doors vooral door islamitisch extremisme. De Verenigde Naties waarschuwden deze maand voor oprukkende jihadisten, die in Afrika steeds meer macht krijgen. Islamitische milities hebben in landen als Mali, Burkina Faso en Niger vaak vrij spel om christenen af te zonderen, te verjagen of te vermoorden. Dinsdag werd bekend dat Frankrijk de strijd tegen deze milities gaat opvoeren.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Erdo’s natte droom …

  Like

 13. Lucky zegt:

  Greek Riot Police units having to protect themselves after “immigrants” started to fire #real bullets on them at Evros border.

  Griekse oproerpolitie-eenheden moeten zichzelf beschermen nadat “immigranten” begonnen met het afvuren van #realistische kogels op de grens van Evros.

  Like

 14. Lucky zegt:

  Turkse jacht op mirganten

  Erdogan-loyal extremist groups chase and beat up migrants in the streets of the Turkish city of #Marash.
  The want to send a signal that the migrants can’t stay in Turkey but have to get on the road and make the journey to #Greece & Europe.

  Erdogan-loyale extremistische groepen jagen en slaan migranten in de straten van de Turkse stad #Marash.
  Ze willen een signaal afgeven dat de migranten niet in Turkije kunnen blijven, maar op weg moeten en de reis naar #Griekenland en Europa moeten maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s