Gaan onze kinderen leven in een VN-dictatuur?

Screenshot_2

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het gaat toch zo goed met Nederland? Daar merkt de gewone normale Nederlanders bitter weinig van. Vorig jaar meldden zich wekelijks 35.000 huishoudens bij de Voedselbank. Een toename van 8% in vergelijking met het jaar daarvoor. Het aantal dat daadwerkelijk aanspraak zou kunnen maken is zeer waarschijnlijk nog veel hoger, maar schaamte houdt veel mensen tegen. Voedselbank Nederland is ervan overtuigd dat het aantal mensen dat niet in staat is om voldoende eten te kopen en regelmatig honger heeft, veel groter is dan de groep die nu wordt geholpen.

Deze jaarlijks terugkerende stijging van 8% of meer komt mijns inziens door de Rutte-kabinetten, die al jarenlang bezig zijn met het afbreken van Nederland en besteden de miljarden liever aan internationale doelen dan aan Nederland en de Nederlanders.
https://jdreport.com

De belastingdienst, die van “makkelijker kunnen we het niet maken”, heeft het zichzelf ook makkelijk gemaakt en heeft ten onrechte betaalde aanmaningskosten, € 31 miljoen, niet terugbetaald en heeft er zelfs over gelogen tegen de Nationale Ombudsman en het geld, zo blijkt, in eigen zak gestoken. Waarschijnlijk toch nog meer dan bovenstaand bedrag, van burgers en ondernemers, is in 466.000 gevallen niet terugbetaald, zo meldt NRC.
https://jdreport.com

Onderstaand bericht laat ons weten dat er, te voet, dus buiten diegenen om die door de EU en VN worden binnengehaald, 75.000 illegale economische immigranten, bijna allemaal mannen, onderweg zouden zijn naar Europa; dat zou Turkije hebben gemeld.

Turkije nam tot nu toe, na het “EU-akkoord in 2016”, 3,6 miljoen vluchtelingen uit Syrië op en zaterdag meldde Erdoğan dat Turkije geen “vluchtelingen” op weg naar Europa zou tegenhouden. Von der Leyen van de dictatoriale EU-commissie beloofde steun aan Griekenland en Bulgarije…
https://ejbron.wordpress.com

Meningen mogen in deze tijd, een tijd waar de VN de macht over alle aangesloten landen en zijn burgers wil krijgen, ondersteund door de EU en politici die er niet zijn voor de nationale bevolkingen maar voor de globalistische VN-ideologie, maar op één manier gehoord worden; de “éénheidsmanier”, ontstaan uit het beleid voortkomend uit Agenda 21/2030 van de VN en ondersteund door verschillende verdragen en resoluties.

De mening van de realist, door de politiek en de media (70% van de media is in handen van aan Soros gerelateerde mediabedrijven) ook wel “extreemrechts persoon” genoemd, wordt gedemoniseerd en de persoon wordt uitgemaakt voor alles wat negatief is en wordt soms zelfs aangevallen en/of bedreigd.

In onderstaand artikel, de titel zegt het al; “Europa: dood door censuur”, staat een aantal voorbeelden van de krankzinnigheid die ons allemaal wordt gedicteerd omdat dat nu eenmaal zo van “hogerhand” worden gedicteerd…

De censuur, aangenomen willekeurige en vaag geformuleerde codes voor “haatspeech” zijn door Big Tech overgenomen zonder discussie of echte openbare raadpleging. Nationale regeringen zijn begonnen met het bedreigen van online sociale mediaplatforms met verlammende boetes als ze de “spraak” niet censureren. Vooraanstaande universiteiten verbieden sprekers met een “andere” mening en leggen ook studenten het zwijgen op.

Páivi Rásánen, getraind arts, ervaren lid van het Finse parlement, lid van de Evangelische Lutherse kerk van Finland en lid van de plaatselijke parochieraad, deelde een bericht op sociale media naar aanleiding van de aankondiging van de kerk dat zij een officiële partner zou worden van “Pride 2019”.

Het toonde een afbeelding van een Bijbel-passage en betwijfelde de samenwerking van de kerk met Pride in het licht van de officiële kerkelijke leer over huwelijk en seksualiteit, gericht op het leiderschap van de Evangelische Lutherse kerk van Finland.

Deze tweet leidde tot een politieonderzoek. Onder verdenking van “etnische agitatie” werd ze door de Finse politie vier uur lang ondervraagd en de rechtszaak loopt nog. De tweede ondervraging, deze week, was over een klein boekje dat ze 15 jaar geleden had gemaakt, op verzoek van de kerk-stichting, die de leer van de kerk over huwelijk en seksualiteit verklaart. Dit is 7 jaar voor de nieuwe wet is aangenomen geschreven, daarbij had de politie het pamflet al eens onderzocht en was ervan overtuigd dat er geen misdaad was gepleegd. De procureur-generaal van Finland was daar niet blij mee en eiste dat de zaak tegen Rásánen heropend zou worden.

Deze grootmoeder van 6 kleinkinderen, sinds 1995 lid van het Finse parlement, wordt nu dus geconfronteerd met twee strafrechtelijke onderzoeken. Eén voor een tweet en één voor een kerkboekje. Als ze schuldig wordt bevonden, kan ze twee jaar gevangenisstraf krijgen… Waanzin is het!
www.spiked-online.com

Marine Le Pen roept op tot een nationaal referendum. Ze zei dat het Franse volk, net zoals vele andere autochtone bevolkingen in Europese landen, erkent dat ongecontroleerde immigratie een bedreiging is. Een bedreiging voor zijn dagelijkse manier van leven en zelfs soms voor zijn leven.

Ze sloeg woordelijk, net zoals Dhr. Wilders hier zo vaak doet, de verantwoordelijke politici neer, die de demografische verplaatsing ontkennen en beschuldigde, mijns inziens geheel terecht, deze politici van verraad omdat ze hun volk niet verdedigen.

De stroom van migratie vernietigt ons socialezekerheidsstelsel, laat het hele strafsysteem exploderen en ondermijnt de eenheid van de natie, voegde ze eraan toe.

Iets dat we hier in Nederland ook zien. En in Duitsland. En in Engeland. En in België. En in Spanje. En…. Mijns inziens moeten we als land onmiddellijk uit de EU en de VN stappen, aangezien die er niet zijn voor de wereldbevolking, maar voor de elitaire miljardairs & multinationals.
https://summit.news

Dit is de kern van de zaak en dat gaat al jaren zo, niets voor de Nederlanders en miljarden om de massale immigratie-invasie, de VN en de EU te ondersteunen. Het is waanzin gewoon als je het mij vraagt.

€ 1 miljoen per week gaat er naar asiel zoekende mensen die “te lang” wachten op een antwoord op hun aanvraag vanwege de doorstromingstijden. “Wettelijke dwangsommen voor ingebrekestelling”… Mensen die hier in alle waarschijnlijkheid niet kunnen blijven, naar een ander land hoppen in Europa en met een andere identiteit, schijnen te koop en toch uiteindelijk “legaal” in Europa zijn.

Maar terugkomend op de € 1 miljoen die nu per week uitbetaald wordt aan asielzoekers; dat bedrag zal mijns inziens alleen maar groter worden, aangezien Rutte & Co nog steeds honderden mensen per week binnenlaten. Die achteraan aansluiten, en zolang dit kabinet blijft praten en niet handelt, iets waar het extreem goed in is, zal de “wachtlijst” en dus ook het aantal “dwangsommen” simpelweg blijven toenemen. Ondoordachte regelgeving, regelgeving gebaseerd op lucht of onjuiste metingen, ongelijke regelgeving… Het is aan de orde van de dag in deze globalistische tijden.
www.youtube.com

Hebt u er nog steeds geen genoeg van dat wij, onze kinderen en onze ouders in ons eigen land gediscrimineerd worden? Dat ons land afgebroken wordt door Rutte en kornuiten in opdracht van de VN/EU? Dat we dreigen onze boeren te verliezen, omdat het “duurzamer” is om de wereldbevolking van voedsel te voorzien dat is voor geproduceerd in grote fabrieken met zeer waarschijnlijk genetisch gemanipuleerde ingrediënten?

Het is tijd dat wij als Nederlanders (en andere Europeanen) een vuist maken met zijn allen en onze kinderen, de toekomst van onze kinderen, als eerste prioriteit gaan zien. Of u nu rechts of links bent, vlees eet of vegetariër bent, een hoge pief ergens bent of een hardwerkende boer, een gepensioneerde of een zorgmedewerker, als u kinderen heeft, is het tijd om na te denken of u hen een leven met of zonder vrijheid gunt Een leven met of zonder dictatuur.

Verdiep u in de plannen van de VN, Agenda 21/2030, de reden van deze globalistische waanzin, de reden dat de boeren van hun land worden verdreven, de reden dat er zoveel windmolens, biomassacentrales, zonnepanelen, 5G, vaccinaties, censuur, massa-immigratie, centralisering en islam is. Het is een vooropgezet plan, stamt af van de Club van Rome en het is aan ons, boeren, burgers, buitenlui, nationalisten, realisten en andere mensen die van hun vaderland, hun ras, hun cultuur en tradities houden, om deze waanzin een halt toe te roepen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Gaan onze kinderen leven in een VN-dictatuur?

 1. Hans van Straaten zegt:

  Ja Elise, je hebt wederom gelijk, ik probeer het mensen (collega’s, familie) te vertellen en uit te leggen, maar op een uitzondering na schijnt het niemand echt te interesseren.

  Geliked door 8 people

  • LUCIA zegt:

   Ja Hans.. dat is helaas waar ze zien je (en dat gaat vrij snel) als een zonderling en ik kijk zo naar Hongarije en denk bij mezelf, dat is een land die uit de wurggreep gaat en misschien dat wij die dit doorzien.. maar numeriek in de minderheid zijn, daar maar naar toe moeten verkassen, de zomers schijnen beter te zijn en Orban is een verademing zeker na Rutte.Die man (Orban) is een staatsman en wij hebben hier een domme Pinokkio.

   Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het helemaal eens dat het absurd is dat de economie nu al meerdere jaren op rij flink stijgt terwijl de meerderheid van de bevolking daar niet of nauwelijks iets van merkt.
  Voor waar het werkenden aangaat is het ook ten dele hun eigen schuld in de zin dat ze in steeds mindere mate lid zijn van een vakbond en deze verzwakte vakbond op haar beurt vraagt te weinig loonsverhoging. Door het grote aantal niet-leden is het voor de vakbonden ook moeilijk een vuist te maken.
  De groep die het hardst geraakt wordt zijn de gepensioneerden die nu al 12 jaar op rij op de nullijn staan, uitgaande van een inflatie van 2% per jaar hebben die dus al 24% ingeleverd van hun pensioen. Ondanks alle fabeltjes dat de pensioenfondsen onvoldoende in kas hebben.
  Het hanteren van de rekenrente is op zich al een vreemde zaak, “onze” door de Nederlandse Bank vastgestelde rekenrente de laagste van Europa is.
  De rekenrente is gewoon natte vingerwerk.
  Maar ja, we laten het gebeuren, als makke schapen laten gepensioneerden zich naar de slachtbank leiden.

  Geliked door 7 people

  • LUCIA zegt:

   Het is geen natte vingerwerk maar pure berekening, onze pensioenkassen liggen nu bij de Unie, hoelang zullen ze nog intact blijven denkt u .Bovendien de leeftijd verschuift steeds, daar hebben we niet voor gekozen toen we begonnen met betalen en nog belangrijker, het geld wat er opzij gelegd en belegd is , was ook berekend op 65-jarige leeftijd, de pensioenfondsen hebben zat geld, altijd goed belegd dus nu met het verschuiven van de datum wordt je ook nog eens genaaid i.c. je moet bovenop het berekende nog 2,5 jaar bijbetalen.
   Waarom gaat niemand na of dat hele Qut verhaal van mensen die steeds ouder worden wel klopt, ik weet bijna 100% zeker van niet.
   Waarom ik zit nog onder de oude datum van pensioen en bijna al mijn leeftijdsgenoten zijn er niet meer.. sterker nog, dat geldt voor alle andere leeftijdsgenoten die ik nog spreek. Alle ernstige ziekten zijn alleen maar toegenomen dus bereken dan zelf maar de kans dat we besodemieterd worden is byzonder groot.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het schuiven met de AOW leeftijd heeft ook een voor weinigen bekend neveneffecten.
    Ik ben van 1950 en moest drie maanden langer doorwerken tot mijn AOW inging.
    Mijn pensioenfonds had de pensioenleeftijd in een klap verhoogd naar 67, de overbrugging zoals ze dat zo mooi noemden kon je dan afkopen.
    Ja dat afkopen kostte wel geld natuurlijk want dat gaat ten koste van de hoofdsom, dat dan weer wel.
    Aangezien ik gedeeltelijk afgekeurd was ontving ik een UWV uitkering, deze stopte bij 65 jaar, de resterende 3 maanden… tja daar kon ik naar fluiten !
    Genaaid ?
    Nou ik vind het zacht uitgedrukt, bestolen komt dichter bij de waarheid !!

    Like

  • mahoog zegt:

   Deze ”dozo” heeft niks te willen…waar zijn jullie mee bezig?

   Like

  • Lucky zegt:

   Nog eentje
   Corona Nederland – Live updates
   @CoronaNederland
   ·
   30 m
   BREAKING: 9 mensen overleden aan Coronavirus-gerelateerde klachten in ziekenhuis Breda melden 2 anonieme bronnen los van elkaar. De patiënten hadden hoge koorts en luchtwegklachten, maar werden niet getest op het Coronavirus vanwege capaciteitsproblemen melden onze bronnen [1/2]

   Geliked door 1 persoon

 3. bozeoudeman zegt:

  Ja de tijd van vrije meningsuiting is voorbij als het aan de Merkelianen ligt en de Obamisten en de Sorosklonen en meer van dat soort DDR gevallen die allemaal ijveren voor maar één ding, ook al begrijpen ze dat zelf vaak niet eens, ze lopen gewoon maar wat achter hun Klavertje aan te hobbelen voor wereldwijde grijze rijstebrij Mekka islam eenheidsworst! Tja…. Hopelijk is de opstand van de Grieken momenteel het begin van de kentering als we onze vrijheden wensen te behouden. Het is dat ik te oud en gebrekkig ben anders zou ik op weg zijn naar Griekenland om ze te helpen dat tuig hun land uit te trappen en een begin te maken om Europa schoon te vegen van het vuilnis ons gebracht door dat achterlijke wicht Merkel.

  Geliked door 5 people

 4. mahoog zegt:

  Die vrijer uit Iran heeft zeker ook aan dat traliehek gelikt?

  Like

 5. Rensk. zegt:

  De generatie hierna zouden wel eens met een EU dictatuur opgezadeld kunnen worden als dit zo doorgaat. Timmermans zorg er wel voor dat heel Europa zo arm als de mieren word. Hij zelf zal er weinig last van hebben. Heeft ie al een standbeeld voor zichzelf geclaimd? Voor zijn enorme harde werken door iedereen tegen zich in het harnas te jagen? Kindje Fransje geboren in een mijnwerkersmillieu en het dan zover geschopt hebben. Dat moet de geschiedenis in met een standbeeld. Hoe tevreden zal het Franske zijn.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En vergeet het hulpje van kabouter Plop niet; milieudwerg Samsom.
   Willem Drees ligt bijna continu te draaien in zijn graf, twee PvdA smurfen die heel Europa naar de afgrond drijven met hun gedram.

   Geliked door 2 people

 6. R Thomasson zegt:

  Gaan onze kinderen leven in een VN-dictatuur? Het antwoord is: velen niet! Een diepgaande politieke en economische analyse van de toestand in Europa kan een ding uitwijzen: de elitaire miljardairs en multinationals hebben andere plannen met Europese kinderen; dat geldt vooral voor jongens. De plannen van de multimiljardairs van BILDERBERG/NWO lijken in veel opzichten op de plannen die Reinhard Heydrich had gepresenteerd tijdens de Wannsee Conferentie van januari 1942. Ook de nieuwe Heydrich’s presenteren hun plannen heel zorgvuldig en gebruiken speciaal juridisch jargon. Doel: geen argwaan bij het voetvolk wekken. De misleiding moet compleet zijn. Niets mag lijken op wat het werkelijk is. In werkelijkheid is de bedoeling van BILDERBERG/NWO geldvampiers dat een groot deel van de jongens, jongeren en jonge mannen zouden door de islamitische invasie worden afgeslacht. Zo ook alle onbruikbare mensen zoals ouderen, oude vrouwen, gehandicapten enz. Jonge vrouwen en meisjes zouden door de chaos massaal worden verkracht of relatie aangaan met de nieuwe bezetters. Ze zouden een nieuwe donkere generatie Europeanen baren: Kalergi-kinderen met een IQ van 84 (i.p.v. Eur. 100) en Derde Wereldmentaliteit. BILDERBERG/NWO gaat in fase 3 (na de bezetting) moslims gebruiken op dezelfde wijze waarin de nazi’s Oekraïners, Kroaten en moordenaars uit de Baltische landen hadden gebruikt. Het gebruik van moslims is geld besparend: a) de moslims zouden geen T4 Anstalten (Tötunganstalt) bouwen zoals die in Hadamar. Moslims slachten mensen gewoon op straat en laten ze ook op straat wegrrotten. Daar hebben ze geen probleem mee. b) goede businessplan: De invasie, opvang, medische zorg en huisvesting van de bezetters gebeurt nu al op de kosten van de gehersenspoelde slachtoffers in spe. De grote kostenposten zijn: de omkoping van EU leden in sleutelposities, hooggeplaatste VN leden en regering bobo’s…De verkiezing van Macron in Frankrijk liet zien dat het was een makkie!

  Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   Uw comment is ZEER Helder !!

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   U zegt;
   “Een diepgaande politieke en economische analyse van de toestand in Europa kan een ding uitwijzen: de elitaire miljardairs en multinationals hebben andere plannen met Europese kinderen; dat geldt vooral voor jongens.”

   U neemt dus een voorschot op een eventueel ooit te houden diepgaand onderzoek en loopt er vast op vooruit door er zelf alvast een uitkomst aan te verbinden.
   Om het vriendelijk te zeggen opmerkelijk.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Tijl Uylenspiegel. “U neemt dus een voorschot op een eventueel ooit te houden diepgaand onderzoek en loopt er vast op vooruit door zelf alvast een uitkomst aan te verbinden”.
    In normale omstandigheden heeft u gelijk over diepgaand politieke en economische analyse. Zulke onderzoeken worden normaliter gedaan door wetenschappelijke bureaus of universiteiten. Helaas, de economische- politieke en sociale toestand in Europa is zodanig, dat zelfs ongeletterde doorsnee Europese burger kan inzien dat de boel in de natiestaten is aan het omvallen. b) de EU heeft niets met het welzijn van de Europese burgers, c) de media is wat de Duitsers noemen Lügenpresse en d) politici van traditionele partijen stellen ons leven in constant gevaar. Zij gehoorzamen Merkel, Macron en de EU-top net als de wolven in deze video: https://www.youtube.com/watch?v=FPngHLY8Yf4
    De boel wordt bij elkaar gehouden door leugens, bedrog en weglaten van belangrijke feiten. Paar voorbeelden: Oudejaarsavond 2015 in Kóln. Honderden van vrouwen werden op die avond gemolesteerd, aangerand en verkracht door de “gasten van Merkel”. Het heeft paar dagen geduurd totdat de Duitse mediakanalen ARD, ZDF, WDR of lokale tv-kanalen hadden er aandacht aan gegeven. Ook de geschreven media heeft zich niet thuis gemeld. Waarom? Sindsdien zijn talloze vrouwen meisjes en kinderen door Islamitische en Afrikaanse vluchtelingen verkracht en vermoord. Over heel Europa worden burgers door deze vluchtelingenleger van Jihadisten, moordenaars, verkrachters en pedofielen aangevallen op dagelijkse basis. In Attocha Madrid zijn in 11 maart 2004, 191 mensen door moslims vermoord en 2050 gewond. In London zijn op 7 juli 2005, zijn 56 mensen door moslim terroristen gedood en ca. 700 gewond. Dan kwam een eindeloze reeks van aanslagen over heel Europa zoals de meervoudige aanslagen in Parijs zoals de moord op de redactie van Charlie Hebdo, de massamoord op de Bataclan, de massamoord op de Joodse supermarkt en talloze andere aanslagen. Openlijke aanvallen gepleegd op kerken zijn aan de orde van de dag. De autochtone bevolking wordt uit geïslamiseerde buurten hardhandig verjaagd. Duizenden van Britse meisjes werden systematisch door moslims gangs verkracht in Rotherham, Telford en andere Britse steden met grote islamitische bevolking. Arme Blanke kinderen in West-Europa kunnen niet naar een school in hun buurt gaan, omdat niemand kan hen beschermen.
    DEEL 2

    Like

   • R Thomasson zegt:

    DEEL 2
    @Tijl Uylenspiegel
    Ondanks alle horror dat de islam brengt over Europa, ZIJN DE GRENZEN NOG STEEDS WAGENWIJD OPEN en de tsunami uit islamitische landen en Afrika blijft ongehinderd naar binnen stromen; al vreet de opvang en verzorging de financiële reserves van iedere land. Nederland heeft geen geld meer haar eigen armen en hulpbehoevenden te verzorgen. De ongenodigde parasitaire invasie vreet de laatste rest van sociale woningen. Zweden was vroeger een zeer welvarend land, nu wordt niet meer voor de ouderen en gehandicapten gezorgd, omdat zwermen uit islamitische landen en Afrika moeten worden opgevangen.
    U bent met mij eens Tijl Uylenspiegel dat de feiten liggen voor ons neus. Wij hebben wetenschappers uit adviesbureaus en universiteiten niet nodig dat te bevestigen. Net zo goed dat in 1938 hoefde niemand de hulp roepen van adviesbureaus, Instituut Clingendael of de VU ons te vertellen of er een oorlog zal uitbreken- maar wanneer.
    Wat wij wel mogen vragen is: a) Waarom is de EU zo vijandig tegenover de Europese bevolking ten bate van analfabeten uit de Derde Wereld? Ieder normaal denkend mens weet dat deze mensen zijn in alle opzichten waardeloos voor onze samenleving. Zij zouden zich niet aanpassen aan de normen en waarden van de opvangende land, maar ze zouden op den duur eisen dat wij hun hun normen en waarden zouden aannemen. Daar hoort natuurlijk de Sharia bij. WIE DWINGT DE TOP VAN DE EU en onze politici een beleid te voeren DIE ONS IN LEVENSGEVAAR BRENGT? https://www.youtube.com/watch?v=UHBzmSFPY6 Waarom zijn in Europa wel politici die de realiteit willen inzien en bereid zijn hun eigen bevolking te verdedigen. De bevolking zelf laat zien dat zij patriotten zijn die bereid zijn hun land te verdedigen https://www.youtube.com/watch?v=BAjk7e82bFM

    Like

  • ronjaspers zegt:

   R.Thomasson.Goed verhaal,ik waarschuw mensen al ruim 15 jaar voor een oorlog later heb ik daar ook genocide aan toegevoegd omdat wij al decennialang vergiftigd worden (biologische oorlogsvoering) ebola,aids,kanker,virussen, afkomstig uit de labaratoria voor biologische oorlogsvoering dit is allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda.Om de N.W.O. te realiseren moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De depopulatieagenda 21 en 2030 van de VERENIGDE NAZI,S.

   Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  De E.U. laat continu enorme sommen aan bankbiljetten bijdrukken om te bewerkstelligen dat de rente op 0 % blijft, en als het kan negatief word. Tijdens een gesprek met onze FNV boekhouder zei deze; eens komt de dag dat het hele geldsysteem als een ballon kapot klapt. Komt er een hyperinflatie die ons allen hard zal raken….De E.U. maakt iedereen bang met klimaatnonsens, evenzo doen de media dat nu met het corona virus. Allerlei doem-scenario’s worden ons voorgeschoteld. Het weer voor morgen kunnen ze, ondanks alle technische hulpmiddelen niet goed voorspellen, maar wel over 50 jaar dat de zeespiegel dan 10 meter hoger zal zijn. Jaarlijks sterven wereldwijd 600.000 mensen aan de gewone griep. Maar bij iedere dode aan het coronavirus word enorme ophef gemaakt, compleet met; als het een epidemie word, zal het leger ingezet worden.
  Ze willen ons bang en arm maken, om daarna de totale macht over ons te verkrijgen. Geloof niets van al die klootzakken maar blijf je eigen gezond verstand gebruiken !

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   @BigLJohn. Er is een groep in de wereldbevolking die dolgelukkig is met de Corona: de elitaire globalistische geldvampiers van NWO. De Kalergi-Plan ligt in Europa op schema en de Corona maakt de vorderingen sneller dan verwacht. In de VS zorgt de Corona dat zoveel mogelijk arme mensen de pijp uitgaan. Ze hebben geen zorgverzekering. Dus ze gaan niet, of niet op tijd naar de dokter; een gigantische besparing voor zorgaanbieders en de staat. Joe Biden heeft zijn fanclub al beloofd dat bij hem zal alles blijven bij hetzelfde. Dat willen de gematigde Democraten. Waarom hebben ze hem dan nodig? Dat is een goede vraag. Wie geen geld heeft voor een (torenhoge) zorgpolis, heeft een probleem. Voor de elitaire geldvampiers staat nu deze hit van Queen hoog in de charts “Another One bite’s the Dust” https://www.youtube.com/watch?v=NVIbCvfkO3E

   Geliked door 3 people

   • Dan hebben ze toch even buiten de Israëlies gerekend want die zijn al ver op weg om een medicijn tegen het virus te produceren.
    De eerste testen waren zeer hoopgevend.
    Feitelijk is het een middel tegen de vogelgriep dat een kleine aanpassing vereist.
    Nog steeds naar mijn mening blijft dat hele corrona gebeuren een hype van jewelste.

    Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja zo lust ik er nog wel een paar; je schuift gewoon alles in de schoenen van “de elitaire globalistische geldvampiers van NWO” gooit er nog een sausje over van het “Kalergi-Plan” et voilà alles is weer duidelijk !

    Like

 8. oudmarinier zegt:

  Of onze kinderen in een EU-dictatuur zullen leven , hangt GEHEEL van ONS af …NU !!! Doen we er NIETS tegen , dan …JA , zullen ONZE kinderen in een EU – dictatuur leven…. DUS …., het is nu geheel aan ONS en onze generatie , om hier iets tegen te doen. Sommigen dmv de PEN , anderen dmv , andere acties.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Oudmarinier. Jij hebt gelijk. Het hangt geheel van ons af …Wij weten nu langzamerhand dat de EU is een creatie van de globalistische NWO geldvampiers. Wij weten ook dat de Kalergi-Plan is geen bullshit, maar een griezelige werkelijkheid. Soros heeft zijn kantoor in Brussel pal tegen het EU paleis. Hij heeft met de EU-top lopend contact. Wij weten ook dat de ex secretaris van de Raad van Europa, de Portugese (nep)Maoïst Jose Manuel Barosso heeft Roemenië en Bulgarije – zonder geldige reden – bij de EU bijgevoegd; terwijl beide landen waren op geen enkele wijze er klaar voor. Later kwam de aap uit de mouw. Hij kreeg bij Goldmann Sachs een leuke zeer goedbetaalde baan. Voor wat hoort wat. De afwijkende beslissingen die de Raad van Europa constant neemt t.a.v. de bevolking van Europa, en de angstaanjagende wijze waarin de bevolking met open grenzen moet leven. Het zijn allemaal signalen die duiden dat wij in zeer slechte handen zijn. WIJ MOETEN ZORGEN voor veiligheid van onze kinderen en kleinkinderen en dat kan niet binnen de EU.

   Like

 9. edwin vissers zegt:

  FEMA-KAMPEN
  Worden wij in Nederland ook opgesloten als we niet willen meedoen aan de gedwongen vaccinaties, omdat we anders een gevaar zijn voor de volks gezondheid? Inmiddels zijn er in USA 800 concentratie kampen gemaakt, nu nog leeg, maar vol bemand met personeel. Wat wil de Amerikaanse overheid hiermee, google eens op FEMA camps en je gaat huiveren. In Amsterdam heb ik een soortgelijk complex ontdekt als in USA.
  Degenen die meer willen weten over FEMA Camps moeten op onderstaande links klikken.

  meer over FEMA Camps (video)
  http://www.apfn.org/APFN/camps.htm

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  edwin vissers.Klopt van die FEMA concentratiekampen,president john.f kennedy waarschuwde al dat er een complot was om alle amerikaanse mannen vrouwen en kinderen tot slaaf te maken.Hij wilde dat complot blootleggen,enkele dagen later werd hij vermoord.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Heb een hoop gezien en gehoord van John F. Kennedy, deze uitspraak is mij volledig onbekend, maar u heeft ongetwijfeld wel een link die uw bewering ondersteunt neem ik aan, ben daar ontzettend nieuwsgierig naar.
   Niemand zou natuurlijk willen dat men gaat denken dat u dat alleen maar zegt om een van de vele complottheorieën te ondersteunen met een fantasieverhaal nietwaar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s