Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije in de bres voor Griekenland

Screenshot_6

(Door: “Danny”)

De situatie aan de grens tussen Turkije en Griekenland wordt steeds erger.

De Griekse autoriteiten hebben vanochtend met traangas en granaten weer duizenden migranten weg moeten jagen om te voorkomen dat ze het land binnenkwamen. (bron) In totaal zeggen de Grieken 27.832 pogingen om de grens over te steken te hebben voorkomen. Er zijn 220 mensen gearresteerd.

Ook lijkt het erop dat Turkije deze aanval op de Griekse grenzen alleen maar aanwakkert. Er wordt fake-news verspreidt en gezegd dat er doden zijn gevallen door Grieks vuur. Ook zouden de Turken zelf met traangas spuiten.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Europa, EUSSR, Griekenland, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Polen, Slowakije, Tsjechië, Visegrad-landen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije in de bres voor Griekenland

 1. bobzelf zegt:

  ook hier ziet u wie er te vertrouwen zijn in EUROPA

  DUS SIMPELWEG DE LANDEN DIE DE USSR HEBBEN MEE HEBBEN GEMAAKT ,,,

  en dachten met de Eu daaraan te ontsnappen ,,

  NOU KRIJGEN WE HET EINDELIJK GOED !!

  en nu hebben DIE ontdekt dat de EU nog 3 slagen erger is dan hun oude overheersers

  DREIGEN ,,,,,,, DWANG EN ,,,,,,,,, JE MUIL HOUDEN ,,, CCCP MANIEREN ,,,,

  DIT IS NATUURLIJK WEL HET EINDE VAN ONZE GEWELDIGE EU !!

  ONE FOR ALL, AND ALL FOR ONE ??

  WHAHAHAHA ,150 FRONTEX OPLICHTERS EN 700 MILJOEN OVERGEMAAKT

  nou dat was nou net wat de grieken nodig hadden .??????????????????????.

  MIJN GOD MIJN GOD WAAROM HEEFT U ONS VERLATEN ???

  VASILY

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Dat lijkt me een uitstekend idee dat Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije de buitengrenzen van Europa gaan verdedigen, de enige die we dat kunnen toevertrouwen, de rest haalt ze op!!!!!

  Geliked door 3 people

  • Christiane Dirick zegt:

   Wie anders zou het kunnen/willen doen? Herinner je Jan Sobieski van Polen met zijn Gevleugelde Huzaren die Wenen kwam ontzetten. Dat de Visegrad landen geen moslims binnen hun grenzen lusten heeft hier ook mee te maken. De honderden jaren onder het juk van de Ottomanen heeft inderdaad zijn stempel nagelaten. Waar geen boeken waren en de bevolking analfabeet was werd dit oraal overgeleverd. Van de ene generatie op de andere. Je zou kunnen zeggen dat het onderhand in hun DNA zit.
   Dat ene Karel Martel de verdere Moorse invasie via Spanje en Frankrijk begin de jaren zevenhonderd tegenhield en daarmee de mosliminvloed verder naar het zuiden van Spanje terugbracht, daar weten de mensen in onze streken niets meer van. Mede door ons belabberd onderwijs. Als in onze scholen de jonge moslims al de klas uitlopen als het over de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog gaat wat gaan ze dan doen als het over Jan Sobieski, Karel Martel of de Reconquista in Spanje gaat?

   Geliked door 1 persoon

 3. Helena zegt:

  Als de Visegrad landen in actie komen gloort er nog hoop, dan zou het zomaar kunnen lukken om al die ‘verwarde’ mannen tegen te houden! De EU kan aanvullend Sint Gretha inzetten als de personificatie van de welkom-welkom kechjes, reken erop dat ze dan in blinde paniek de benen nemen!

  Geliked door 2 people

  • @ Helena
   Naar mijn onbelangrijke mening zijn er een aantal Visegrad landen die zo langzaamaan het idee hebben opgenomen om te vertrekken uit de EU omdat ze goed gezien hebben dat dit hele construct een CCCP 2.0 is.
   Geen wonder dat de Visegrad zoveel tegengas geeft.

   Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Het is ook heel begrijpelijk dat Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije absoluut GEEN “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” binnen hun grenzen willen! Zij hebben 45 jaar onder de knoet van het gehate communisme geleefd dat thans een verbond met de radicale islam wil, gelijk aan de nazi’s! Het heeft echter totaal geen zin om bondgenootschappen met je aartsvijanden aan te gaan omdat die nog sneller worden verbroken dan afgesloten!
  Weg met al dat parasiterende uitschot dat via Griekenland heel Europa wil overspoelen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Lekke Fietsband zegt:

  De Orks aan onze zuidgrenzen dienen ten alle tijden gestopt te worden:

  https://indebanvandering.fandom.com/nl/wiki/Orks

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Dit is een indirecte oorlogsverklaring van Erdogan. Praktisch allemaal mannen in de gevechtsleeftijd. En praktisch allemaal moslim. Waar gaat dit naar toe.

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Juist het is uitlokking en chantage van deze, volgens de Turken zo “Geweldige leider” en zijn populariteit in Turkije schijnt af te nemen, dus hij hoopt waarschijnlijk met dat achterlijke gebrul van hem en dit verhaal van machtsvertoon, dit te herstellen

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Grieken houdt stand en Duitsers, Oostenrijkers, Nederlanders, Fransen, Zweden, Finnen, Denen, Italianen, Spanjaarden, Portugezen en andere Europeanen die onderdrukt worden door de terreur van het stuk Stasi vuil Merkel, kies de kant van de Grieken, de Hongaren, de Polen, de Tsjechen en de Slowaken. Gooi het Merkel juk van jullie af, maak niet de vergissing on die lafhartige draaikont te vertrouwen, dit stuk vuil die al eerder die Turkse potentaat in het zadel heeft gehouden door deals met hem te sluiten. Vertrouw dat Duitse DDR stuk vuilnis niet. Kom in opstand tegen het politieke tuig dat jullie levens zit te vernielen, dat jullie zit te knechten, dat jullie naar vernietiging en een nieuwe wereldoorlog voert. Jaag die foute politieke elite jullie landen uit. Jaag dat manipulerende, collaborerende, liegende en ophitsende journalistieke schorem jullie landen uit, dreig met revolutie het bestuur over te nemen zodat jullie volksvertegenwoordiging eindelijk weer eens begrijpt wat zij zijn: volksvertegenwoordiging, geen Sorosvertegenwoordiging. Enkel dan kan rust terugkeren als al dat hebzuchtige Soros tuig dat geldelijk profijt heeft van alle ellende dat momenteel door hun toedoen heerst, voorgoed is verjaagd. Vrijheid! Weg met criminele politieke maffia organisaties!

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Koster zegt:

  De Zwarte Dood (builenpest) die rond 1350 een derde van alle Europeanen uitroeide kwam via Turkije on continent binnen. Alleen de huidige Visegrad landen bleven gespaard.
  De huidige pest komt ook uit Turkije en alweer worden de Visegrad landen gespaard.

  Like

 10. Stef zegt:

  Uiteindelijk zullen de oostlanden moeten kiezen voor de achterlijke Timmermans en een gezond denkende Putin.
  Ik denk dat ik dan wel weet voor wie ze gaan kiezen . Beter in een klimaat dat gezond bergop klimt dan een eu die zonder twijfel het ravijn in stort met ons Nederlandje erbij.
  Groetjes vanuit een gezond denkend Polen.
  Stef

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s