In de e-mail van “Cultuur onder Vuur”, die ik vandaag kreeg, staat:

Screenshot_100

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Onze vijanden slaan de handen ineen. Ik heb uw hulp nodig om dit te stoppen. Wat lees ik op Facebook: “14 Maart slaan Shell Must Fall, Code Rood en KOZP de handen ineen om skills en kennis te delen.” KOZP is uiteraard Kick Out Zwarte Piet, de club waarmee Jerry Afriyie in het volle zicht van kinderen geweld pleegt tegen politieagenten.  Shell Must Fall en Code Rood zijn campagnes van de klimaat-drammers van GroenFront.

 • GroenFront is door de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid als “extremistisch” bestempeld.
 • Deze groepering gebruikt vernieling en intimidatie om zijn radicale klimaatideologie op te leggen aan ons burgers.
 • Zo slopen ze jachthutten en blokkeren ze tankstations waar de Nederlanders tanken die wel gewoon naar hun werk gaan.

Deze klimaat-drammers komen nu samen met Zwarte Piethaters. Ze vormen één front tegen onze cultuur en tradities. Zwarte Piethaters en klimaat-drammers, zijn dat niet aparte groepen met heel verschillende doelen? Zo lijkt het misschien op het eerste oog.

Maar beide hebben hetzelfde doel: de afschaffing van de beschavingsorde van Nederland, die geworteld is in het christendom.

 • Die orde zien we in de traditionele christelijke feesten als Sinterklaas en carnaval. Kick Out Zwarte Piet strijdt niet alleen tegen Zwarte Piet, ook tegen carnaval! En Kerstmis, en Pasen, en alles meer.
 • Die orde zien we in de traditionele gehechtheid van Nederlanders aan hun opgebouwde privé-eigendom. Wij zijn het land van zorgvuldig sparen, pensioen opbouwen, verstandig investeren. De klimaat-drammers van Shell Must Fall en Code Rood willen een land – of eigenlijk één wereld – van totale staatscontrole over heel het maatschappelijk leven. Wie de groene meloen opensnijdt, ziet dat die van binnen rood is.
 • En waarom denkt u dat dezelfde politiek-correcte personen die op de bres springen tegen Zwarte Piet en tegen klimaatverandering, zo warm voorstander zijn van de massale immigratie van islamieten? Omdat de islamitische immigratie de Nederlandse traditionele christelijke cultuur afbreekt.

Ziet u de samenhang?

Dan ziet u ook waarom “Cultuur onder Vuur” op verschillende fronten actie voert. Niet alleen voor Zwarte Piet – waarmee we onze campagne zijn begonnen in 2014 – maar ook voor onze pensioenen. En tegen de islamisering en de groene gekte. De vijand valt aan op steeds meer fronten.

Met uw doorlopende steun kan ik juist die acties opzetten die een langere adem vereisen. Neem de straatcampagnes voor de boeren, die ik afgelopen maanden heb gevoerd. Ik ben tot in de kleinste dorpjes van Nederland geweest. De plekken waar grachtengordeljournalisten graag hun neus voor ophalen. De boeren die ik daar gesproken heb, waren zeer positief over onze steun. Ze voelden zich gesteund in hun verzet tegen de Haagse stikstofpolitiek. Ze waardeerden dat wij in weer en wind het land doorgingen om de boeren een hart onder de riem te steken.

Alles wat nodig was – busjes huren, flyers drukken, proviand kopen – was er dankzij de steun van onze trouwe maandelijkse donateurs. Nog een actie van “Cultuur onder Vuur” die maandelijkse donateurs mogelijk maken: lobbyen in de politiek. Ik stuur rapporten naar Tweede Kamerleden en ga met ze aan tafel. Daar zijn al meerdere moties uit voortgekomen.

We leveren met onze professionele rapporten over verplicht moskeebezoek en linkse indoctrinatie in schoolboeken de noodzakelijke munitie aan politici om gaten te schieten in het politiek-correcte beleid van Rutte III. Maar er gaat veel, heel veel werk vooraf aan effectieve lobby. Onderzoeken, schrijven, vormgeven, drukken, verzenden, promoten…

Het kost maanden. Maar het kan! Dankzij de Vrienden van de Nederlandse Cultuur, die mij steunen met een maandelijkse gift. Zij verschaffen mij de financiële middelen voor langere acties. Zij maken het groeiende succes van “Cultuur onder Vuur” mogelijk.

Word ook maandelijks donateur en maak het verschil in de verdediging van onze cultuur en tradities tegen politiek-correct links!

https://cultuurondervuur.nu/maandelijks-doneren-aan-cultuur-onder-vuur/

Hartelijk dank voor uw hulp!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur

Screenshot_101

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op In de e-mail van “Cultuur onder Vuur”, die ik vandaag kreeg, staat:

 1. Pingback: Kick Out Sinterklaas – oogenhand

 2. oogenhand zegt:

  Leuk, zo’n pingback.

  Like

 3. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  De hidden agenda (niet voor ons wel “schijnbaar” voor mainstream media) is tegen conservatief blank Europa, uitgesproken pro multikul (met bij voorkeur de islam(ieten) en uiteraard tegen klassieke energiewinning als nucleaire of fossiele.
  Youth for climate waar dat snotneus geval Thunberg het uithangbord van is worden gefinancierd door Soros (terug iets dat de mainstream “geen weet van heeft”) en hebben een duidelijke politiek agneda, open grenzen, multikul en nog meer van dat gelobotomiseerde gedoe met homo’s en gender wc potten.
  OPROTTEN en KEIHARD in elkaar RAMMEN zonder een millimeter mededogen.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Cultuur onder Vuur is een christelijke geldmachine. Slaat gewoon munt uit het wanbeleid van Rutte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s