Integriteitsoap Justitie gaat verder: “Justitie verzweeg expres informatie”

Screenshot_5

(Door: Bart Reijmerink)

Vandaag is het zoveelste debat over de integriteitsproblemen bij Justitie. Justitie heeft wellicht de VVD ingehaald als het gaat om structurele integriteitsproblemen. De Kamer ondervraagt minister Ferd Grapperhaus (op de foto links) die niet langer weg kan komen met slappe excuses, er moet iets veranderen. De Kamer overweegt een onafhankelijke toezichthouder die naar de verschillende dossiers gaat kijken!

Vandaag wordt Grapperhaus nog maar eens aan de tand gevoeld hoe het mogelijk is dat topambtenaren zomaar rapporten kunnen aanpassen of simpelweg complete feiten wegwerken. Wellicht was de lange mars door de instituties succesvoller dan sommige mensen dachten…

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Bureaucratie, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Integriteitsoap Justitie gaat verder: “Justitie verzweeg expres informatie”

 1. Nemesis zegt:

  Het zier daadwerkelijk naar uit, dat de ambtenaren op justitie hun eigen koninkrijk hebben gecreeerd en er zo in verstrikt geraakt, dat ze niet eens meer in de gaten hebben hoe ontzetten fout en verradelijk ze te werk gaan.
  In het normale bedrijfsleven zijn dit allemaal gevallen voor ontslag op staande voet, zo moet het deze ambtenaren ook gaan, niks immuniteit, niks geen ontslag vergoedingen, gewoon als Jan en Truus met de pet eruit en een flink aantal weken wachten op een eventuele dood normale uitkering, zoals de gewone mens dus ook krijgt. De bezem erdoor en wel heel radicaal.

  Geliked door 2 people

  • @ Nemesis
   Dat is al jarenlang een feit.
   Vergeet niet dat politicie gekozen worden maar Ambtenaren blijven zitten.
   Die zitten er allen maar om hun eigen goedbetaalde baantje veilig te stellen en verder het val dood hebben aan de bevolking.
   Je kunt dat elke dag zien als je je ogen maar open houdt.
   Neem het simpelste ambtenaartje mijnheer de politie agent die zich laat manipuleren om het incassobureau uit te hangen voor het tuig in Den Haag om de belastingkas te spekken zodat het Haagse tuig ons geld uit kan blijven geven aan allerlei globalistische kwats om ons eronder te houden.
   Vergelijk maar wat niet in de msm en op media als deze wel benoemd word komt en je wordt wakker.
   Daarom zeg Ik altijd lees ook wat niet verteld wordt.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Nemesis.. het feit dat ze dit ongestraft kunnen doen geeft toch te denken. Het is bewuste opzet die ambtenarij is gewoon een duistere tak van de politiek, die vrijuit gaat door te doen wat de politiek niet kan en vermag, openlijk de wetten overtreden en mensen kapot maken. Nee je moet je handen toch in onschuld kunnen wassen. keer op keer blijkt, dat overheden, rare duistere connecties hebben met…. de onderwereld, verklaart de lage straffen… en met terroristische organisaties, altijd handig om een aanslag te laten doen rond verkiezingstijd b.v. en dan zorgen dat je daadkrachtig naar voren treedt, zodat de domme massa toch weer op je stemt of dat je een tegenstander die erg vervelend wordt laat ombrengen…Fortuyn??? En aangezien we in een Sorry & Fuck You Cultuur leven, zonder consequenties voor daders, wordt sorry gezegd als het uitkomt… ergens een bloemetje gelegd en gaan ze rustig elders door in een beter betaald baantje, niemand gaat de bajes in en het is verdomme net monopoly en ze krijgen nog geld toe ook… er is niemand die ze wat doet!!!!
   Bestuurlijke Verantwoordelijkheid is veranderd in Bestuurlijke Graaitijd.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan Altena zegt:

  Op de foto links….

  Steengoed!

  Like

 3. M. zegt:

  Ze verzwijgen eigenlijk gewoon dat er geen integriteit is als loopjochies van de geplande agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s