Lesbos: Politie en honderden migranten botsen op elkaar in de haven van Mytilini

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Op het Griekse eiland Lesbos, dat meer dan 20.000 migranten herbergt, is het gisteren tot botsingen met de politie gekomen. Het kwam tot de escalatie, nadat geruchten de ronde deden dat de grenzen geopend zouden zijn en er in de haven schepen zouden wachten om over te steken naar het vasteland. Vanwege deze valse informatie zouden er meer dan 2000 migranten naar de haven in het centrum van Mytilini zijn gekomen.

politikstube

Het Griekse persbureau AMNA schrijft: Meer dan 2000 migranten kwamen met hun hebben en houden te voet vanuit het ongeveer tien kilometer verwijderde brandpunt Moria naar het stadscentrum. De oeverpromenade van de stad en de omringende straten waren propvol toen de politie werd geroepen om hen terug te brengen naar het kamp.

De politie zou ook grote groepen migranten buiten de stad hebben tegengehouden, die eveneens naar de haven wilden.

Nieuw aankomende migranten werden eraan gehinderd naar het hopeloos volle vluchtelingenkamp Moria te komen. Inwoners zouden bussen daar naartoe geblokkeerd hebben.

Al wekenlang komt het op de Griekse eilanden tot massale protesten tegen de vele migranten. Er komen steeds meer gevallen van eigenrichting voor. Daarom zouden de eerste hulporganisaties hun medewerkers al hebben weggehaald. Volgens berichten werden een centrum voor eerste opvang en leveringen voor de migranten in brand gestoken.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, burgermoed, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Lesbos: Politie en honderden migranten botsen op elkaar in de haven van Mytilini

 1. Republikein zegt:

  Ottomaanse toestanden alom 😡!

  Like

 2. Het wordt tijd voor scherp dat is de enigste taal die dat zandbakvolk verstaat .
  Grenzen dicht en optieven .

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @CrazyDutch@Usako (@CrazyDutchUsak1). De enigste taal die dat zandbakvolk begrijpt is de taal die gesproken wordt door een loop van een geweer. Straks stuurt de EU Hoofdk*t een brigade van lulletjes rozenwater die zgn. moeten helpen en Frontex- schuitjes met vriendelijke linksige vrededuifjes om de de hele tyfus uit de zee te rapen en ze netjes bij Muria leveren.

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Hoe de dorpen worden geterroriseerd

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Enkele van de ”goeddoen” NGO’s die nu terecht door de Griekse bevolking verjaagd worden.
  -Christian Refugee Relief heeft alle vrijwilligers naar huis gestuurd en toekomstige teams afgezegd.
  -Shower Power heeft de deuren gesloten en laat de keuze aan de vrijwilligers of ze willen blijven.
  -Stichting Bootvluchteling heeft vrijwilligers naar een veilige plek gebracht.
  -Because We Carry heeft de bezetting teruggebracht van 16 naar 6. Er komen geen nieuwe teams.
  -Movement on the Ground heeft onervaren vrijwilligers weggestuurd.
  -EuroRelief heeft een Nederlandse groep vrijwilligers afgezegd.
  Hoeveel miljoenen aan subsidies hebben deze in mijn ogen ”bloed aan hun handen” organisaties vast en zeker via de EU voor hun ”goede” werken mogen ontvangen? En hoeveel daarvan is in veel diepe zakken van ”heilige” oprichters terechtgekomen? Hoeveel heeft ”We gaan ze halen” aan subsidies ontvangen? Zijn deze goedmensen, al die dikdoenerige geldlummels, echt de goedmensen die zij beweren te zijn? Of zijn het merendeels hypocrieten die hun zakken zitten te vullen met subsidie gelden die beter besteed hadden kunnen worden, dat zou ik weleens willen weten. Nu weet nog niemand het antwoord, over jaren zal wellicht bekend worden wat voor spel er met ”vluchtelingen” is gespeeld. En wie daar beter van zijn geworden. Ik denk dat ik het al weet en zal niet verbaasd zijn.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Met dank aan de EU

  Geliked door 1 persoon

 6. R Thomasson zegt:

  Voor wie eigenlijk vluchten deze nep-vluchtelingen? Vragen ze om politiek asiel? Het antwoord is NEE! De absolute meerderheid van hen is totaal analfabeet. Wat voor politieke visie hebben analfabeten die noch lezen noch schrijven kunnen? Vluchten ze voor religieuze onderdrukking? Het antwoord is voor bijna 90% van hen: NEE!. Het aantal christenen en Yezidis onder hen is minimaal. Ze zijn zo goed als allemaal moslims. Soenni moslims (de meerderheid) hebben geen enkele reden te vluchten voor ISIS, Al Qaida of Al Nusra. Ze behoren tot dezelfde club. De Sjiieten onder hen kunnen vluchten naar Iran, Irak- of naar Libanese regio’s waar Hezbollah heerst. Zij kunnen ook gewoon bij Assad blijven. Hij is een goede Sjiiet en zal ze met open armen ontvangen. Met andere woorden deze “vluchtelingen” zijn waardeloze migranten van de laagste soort. Ze hebben maar een doel; leven als een luis in de pels van Europa. Maar dat is nog niet alles. Ze zijn leden van de gevaarlijkste moordenaarsbende die de wereld al bijna 1500 in de grijp heeft. Een bende dat eeuwenlang de mensheid terroriseert en genocides op ontelbare volkeren had gepleegd. Adolf Hitler heeft Europa 12 jaar in zijn greep gehouden en vermoorde tientallen miljoenen mensen. Zijn “Brothers in Arms” Jozef Stalin, Mao Tse Tung en Pol Pott waren van dezelfde kaliber. Maar zij waren mensen van vlees en bloed, dus op gegeven moment gingen ze dood. Dat geldt niet voor de bloeddorstige Capo dei Capi Allah die sinds de 7de eeuw tot heden, in de 21ste eeuw, het leven van miljoenen mensen over de hele wereld terroriseert en in gevaar brengt. Het is letterlijk krankzinnig en onbegrijpelijk waarom politieke leiders van vrije Europese landen laten zijn moorddadige gespuis hun land in. Zulke verraderlijke leiders horen berecht te worden in een militaire rechtbank, voor een vuurpeloton te staan of worden opgehangen.

  Geliked door 2 people

 7. Pietersen zegt:

  Hoog Afghanen gehalte. Te herkennen aan Aziatische trekken. Heb een bloedhekel aan dat messentrekkers volk, zo brutaal als de beul, islamiet en tribiale cultuur (bijv. steniging).
  Stuur ‘Gouden Dageraad’ er op af en alle Griekse eilanden zijn in een mum van tijd schoon van ongedierte. De hele toeristen-industrie van die eilanden moet kapot zijn vrees ik. De bewoners leven in angst voor wat die hordes kunnen aanrichten.

  Like

 8. jackholland zegt:

  Kijk nu eens naar de agressieve koppen van de zgn vluchtelingen , te dom om te poepen .
  Wat moeten we daar mee in west europa ????? Ze gaan levenslang aan het uitkeringsinfuus ,zijn /worden crimineel fraudeur zullen een zware kostenpost voor de ziektenkostenverzekeraar zijn.
  Kosten een vermogen aan tandartskosten. En zullen nimmer dan ook maar iets bijdragen aan de westerse gemeenschappen. De lieve moslim meisjes moeten naar school zijn vaak ook serieus mbt studie maar eenmaal 17 a 18 jr worden ze volgespoten met islamtische kwak van hun neefje die door papa hassan is uitgezocht om onder familiedwang met zijn dochter te trouwen . Alle studiekosten( gratis )voor fatima zijn dus weer nutteloos.Fatima gaat zeer vroeg achter de kinderwagen en 18 jr later is er wederom een generatie van incestueus addergebroed. En zo gaat het maar door lieve mensen.

  Je zou zeggen pak de rede van vluchten aan bij de bron en werp het regime omver (libie en irak )
  Maar dit helpt zeer zeker niet, de puinhopen in de betreffende landen worden nog groter want de nieuwe leiders zijn van hetzelfde niveau als de verdreven leiders. alleen moeten ze eerst weer eens
  flink ruzie maken in de strijd om de apenrots zodat de sterkste alfaaap daar weer als tiran voor een paar jaar kan heersen .

  Het bewijst maar weer eens dat dit volk niet normaal vreedzaam democratisch kan samenleven met elkaar. Het werkt alleen maar als er enorme repressie is olv een dictator .

  kortom het ligt dus gewoon aan het soort volk/ras waardoor een normale vredelievende samenleving van het islamitisch gespuis nooit zal werken.
  Wat is het verschil tussen syrie libanon en israel als je naar de geografische ligging en klimaat
  kijkt ? inderdaad bijna niets .
  Alleen het volk verschilt joden(technisch vernuft moderne infrastructuur enz enz ) Moslims geen
  technisch vernuft teringbende fraude corruptie agressie.
  Waarom verlaten de mossels hun mooie landen met heerlijke klimaten?
  Het is maar om 1 ding : hier levenslang te parasiteren op de westerling. Niets doen ,beetje neuqen,frauderen , beetje crimineel uithangen 5 x per dag met hun luie reet omhoog bidden dat was het wel zo n beetje.

  Kortom laat dit islamitische spul hier niet meer binnen en trap de mossels hier reeds aanwezig eruit voor mij part met een oprotpremie naar hun geliefde heimat..
  Want dit gaan we niet volhouden. Door neuqerij , blijvende mosselimport en goed opgeleide autochtonen export wordt de verhouding nietwesterse immigrant /autochtone nederlander steeds schever en wordt zelfds zo scheef dat er straks meer mossels zijn dan autochtonen.
  geheel op democratische wijzie wordt de mosselpartijde grootste partij in nederland en schaffen ze op democratische wijze de democratie af en verandert ons mooie Nl tot een moslimstaat zoals hierboven beschreven enkanhet apelletje weer van voor af aan beginnen .
  De luie lompe nl mossel wil dan bijvoorbeeld naar canada om het trucje weer te herhalen..

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/fvd-moet-helemaal-niets-hebben-van-vvd-plan-een-nieuwe-turkijedeal-terwijl-de-eerste-niet-eens-werkte/

  FVD moet helemaal niets hebben van VVD-plan: ‘Een nieuwe Turkijedeal, terwijl de eerste niet eens werkte!’

  Terwijl Rutte en de VVD alles doen om het lek te repareren ziet Forum helemaal niks in de voorstellen van de VVD. Al vanaf het begin was Forum geen fan van de Turkijedeal waar Mark Rutte veel lof voor kreeg, nu lijkt het de VVD een goed plan om een nieuwe deal te sluiten met Turkije. Wellicht is het verstandiger om als EU zijnde kracht te tonen en de oude deal in ere te herstellen?

  Like

 10. Leo 1 zegt:

  Beelden van Lesbos, videootjes van Nederland binnenkort in dit theater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s