Eindscenario?!

Screenshot_24

(Door: “bozeoudeman”)

Dankzij de briljante Amerikanen zit de wereld, in ieder geval Europa, in de val van Erdoğan. We zullen hem moeten geven wat hij eist. Tientallen miljoenen met name islam ‘vluchtelingen’ opvangen in Europa? Ja natuurlijk meneer Erdoğan. De Griekse eilanden afstaan aan Turkije? Ja natuurlijk meneer Erdoğan. Cyprus tot Turkse provincie benoemen? Ja natuurlijk meneer Erdoğan. Ieder jaar miljarden steun vanuit de EU voor verdere uitbouw van groot Turkije? Ja natuurlijk meneer Erdoğan.  En zo zal het doorgaan en doorgaan en door blijven gaan.

Net als Hitler in de jaren dertig van de vorige eeuw lijdt nu Turkije aan expansiedrift wat niet vreemd is als je ziet dat de bevolking in een eeuw tijd gegroeid is van pakweg 12 naar nu 80 miljoen inwoners. De Turkse heer heeft duidelijk ruimte nodig, daarom bezet hij al een deel van Syrië en heeft hij vast ook al eerder zijn oog laten vallen op Griekenland, naast Cyprus dat hij al probeert in te lijven. Hoe gaat dit verder, zeker met een EU-leiding die waarschijnlijk niets tegen hem zal ondernemen. Bulgarije erbij? Hongarije? Maar dat is het dan, verder dan Oostenrijk gaat hij echt niet! Erewoord! Wanneer hebben we dit soort beloften eerder gehoord?

Erdoğan zal blijven eisen en Brussel zal blijven zwichten. Erdoğan is straks de ongekroonde keizer van Europa dat als wingewest fungeert voor een nieuw groot Ottomaans rijk. Dat lijkt niet onmogelijk. En dat alles danken wij in Europa aan de briljante Amerikanen die op het grondgebied van een dictator kernraketten hebben geplaatst waarmee de dictator de wereld kan, en indien nodig ook zal, chanteren.  Alle grote woorden ten spijt, we zitten in de val en dat weet de man. We kunnen hem niet negeren.

Twee mogelijkheden hebben we. De eerste zal waarschijnlijk de mogelijkheid in realiteit gaan worden. Toegeven aan de chanteur zoals onze briljante politici in eerdere instantie al in 1975 aan een eerdere chanteur, koning Feisal van Saoedi-Arabië, hebben toegegeven. Zo behoeden ze dan de wereld voor een wellicht directe oorlog met kernwapens, maar voor hoelang en tegen welke prijs?

De tweede mogelijkheid is niet zwichten en de strijd met hem aangaan. Natuurlijk zal hij dan dreigen om de Amerikaanse kernraketten uit de bunkers te ontvreemden en deze op Europese steden te richten. Waarschijnlijk zal het wel lukken om de bewaking van de Amerikaanse bases te overlopen en zo de raketten in handen te krijgen. Vraag is of hij ook de codes heeft om de wapens te kunnen inzetten. Maar die codes kan hij wellicht via deskundigen laten kraken of omzeilen.

Vraag ook is of Europa voldoende moed heeft om het risico te nemen dat hij deze raketten kan en gaat inzetten. Een niet erg plezante patstelling betekent dit voor ons in Europa, waar tegen die tijd ook nog eens militante islamgroepen, juist ook vanwege de chantage van Erdoğan, vrij spel hebben. Dat is nu al merkbaar op de manier waarop ‘onze’ bestuurders islamcriminelen met fluwelen handschoenen behandelen ongeacht hun daden.

Ja, we zitten fijn in de knel en danken dat deels aan domme Amerikanen die om ‘that evil empire’ onder schot te kunnen houden met de meest afgrijselijke dictators in zee gingen. Iets waar niet direct Amerikanen, maar Europeanen de wrange vruchten van plukken. Hoe verder? Ik vrees dat het spel allang beslist is. Wij worden ‘slaven’ van hen die wij door de jaren heen vaak met vriendschap hebben binnengehaald en die ons nu en straks hun ware smoel laten zien.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, NAVO, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Eindscenario?!

 1. John van antwerpen zegt:

  Misschien heeft Israel (mossad) wel een geheimzinnig meesterplan.

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  WTF!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/onze-bondgenoot-amerika-europa-moet-zelf-rekening-betalen-voor-vluchtelingen-van-idlib-ondertussen-breken-vechtpartijen-uit-in-turks-parlement/

  Onze bondgenoot Amerika: ‘Europa moet zelf rekening betalen voor vluchtelingen van Idlib’. Ondertussen breken vechtpartijen uit in Turks parlement

  Amerika wast haar handen in onschuld. Nadat zij ongeveer de helft van alle chaos hebben veroorzaakt in het Syrië-conflict vertellen ze doodleuk dat Europa zelf de rekening kan betalen voor de Idlib-crisis. Volgens de Amerikanen doen de Turken al het werk en lopen wij alleen maar te mekkeren. Ondertussen is de eensgezindheid binnen het Turkse parlement ook ver te zoeken

  Tijdens een bezoek van een speciale Amerikaanse afgezant kreeg Europa de volle laag. De Amerikaan had alleen maar bewondering voor wat de Turken doen, de Turken zijn namelijk enorm gastvrij voor Syrische vluchtelingen vanuit Idlib en ook de humanitaire hulp is uitstekend volgens speciale afgezant.

  Geliked door 3 people

 3. klaas zegt:

  Geliked door 5 people

 4. bobzelf zegt:

  nou voorlopig is Adolf Erdogan op zijn knieen Moskou binnen gekropen ,
  dus kijk eerst even
  WAT DE LEIDER VAN DE WERELD EFFE AAN DEZE LUIZEBOL UITLEGT ,,,,
  DAN WEL MET WELKE INSTRUCTIES MIJN OOM HEM OM DE OREN ZIT TE SLAAN

  SNAPPU ??

  U HEEFT RUZIE GEZOCHT MET ONZE OUDE GROOTSTE VRIEND !!!

  DUS jullie moeten in europa stil blijven zitten zitten als je geschoren wordt

  tenslotte heeeft u als het mis gaat, nog 5 tot 7 minuten

  en kan alleen mijn Oom weeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!! UW LEVEN REDDEN

  hij heeft dat in syrie ook al gedaan , hersenlozen

  Vasily Grigoryevich Zaytsev was a Soviet sniper during World War II. Prior to 10 November 1942, he killed 32 Axis soldiers with a standard-issue rifle. Between 10 November 1942 and 17 December 1942, during the Battle of Stalingrad, he killed 225 enemy soldiers, including 11 snipers

  .

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Ik heb een paar filmpjes op youtube gezien waar rusland turkije binnenvalt en korte metten maakt met de turken.Deze filmpjes zijn ondertussen verwijderd.

   Like

 5. Blaffertje zegt:

  We kunnen toch kanalen graven, hele erg brede kanalen waar je de overkant niet van kan zien zonder brug uiteraard?
  Turkije zit met een heel klein stukje land aan Europa vast, dat moet toch op te lossen zijn?
  Laat ze toch te tering krijgen in Turkije en gaan genieten van hun eigen geloofsgenoten(idioten).

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het lijkt mij wat ver gezocht om hier de Amerikanen de schuld van te geven, zelfs de meest stoutmoedig denkende persoon had niet kunnen voorzien dat de grootheidswaan van Erdoğan zo ver zou reiken.
  Daarbij zou het gewapenderhand overnemen van Amerikaanse atoomwapens zelfs in het bolletje van Erdoğan niet opkomen want dat staat gelijk aan zelfmoord van hem en zijn 80 miljoen onderdeurtjes.
  Binnen de kortste keren is Turkije omgetoverd in de grootste parkeerplaats ooit.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Knokken in het turks parlement…

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Mooi man.
   Zo word politiek een stuk leuker.
   Niks geen braaf geleuter, gewoon d’r op los meppen.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Wie weleens het optreden van Özturk in de Tweede Kamer heeft gezien snapt die vechtpartijen in het Turkse Parlement wel.
   Hij staat te jijen en te jouwen met hoogtepunten als “wie ben jij dan wel? ”
   Nou is het naar mijn mening al absurd dat een man die het Nederlands zó slecht spreekt in het parlement kan komen, zelfs het woordje ‘Nederland’ kan hij ternauwernood uitspreken, dat wordt dan zoiets als ‘nejerlan’.

   Like

 8. Jan zegt:

  Een meerderheid van de Duitsers bestaat uit mafkezen en willen zo snel mogelijk Duitsland verwoesten

  ……
  Eine Mehrheit von 57 Prozent würde die griechischen Grenzen öffnen lassen, wenn danach die Menschen auf die EU-Staaten verteilt würden – 41 Prozent sind dagegen. Unter Anhängern linker Parteien, der SPD, der Grünen und der Linken, ist die Mehrheit für einen solchen Schritt sogar sehr groß; doch selbst in der Anhängerschaft der Union ist sie durchaus vorhanden: Hier sind 60 Prozent dafür.
  ….
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article206353915/Migrationskrise-Mehrheit-der-Deutschen-fuer-Aufnahme-neuer-Fluechtlinge.html

  Geliked door 1 persoon

 9. koosv8 zegt:

  De kernraketten weg halen, en er nieuwe voor terug zetten. Maar dan iets aangepast zonder plofstof. En jaag iedereen terug over de bosporus, en die brug blaas je op. Opzouten met die lui, en dat geldt ook voor die eilanden. En laat ze vooral weten dat er met scherp word geschoten, op elke overtreder jong en oud.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Met op elke hoek van de straat groepen hoofddoekdragende vrouwfiguren met hun walmende lichaamsodeur, vormloos, nors kijkende, zwelgen in hun dagelijkse tirade, onverstaanbaar ageren tegen alles wat ook maar enigszins westers lijkt, als kamikazepiloten met ouderwetse vliegeniershelmen op, de Erdo-Airforce, de luchtmacht van ErdoGannefekop, steeds heen en weer taxiën door de straten met hun larvenbakken vol kotergespuis, willen ze vliegen op de fantasieën van hun ideologie, de dagelijkse ellende ontstijgen in een luchtschip dat zij hun geloof noemen……….ready for take-off, captain, just say go.

  Like

 11. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   jA,,,,,,JE KUNT mijn Oom Vladimir wel effe langs sturen
   hoor
   ALS JE HUMORISTISCH AFGEZEKEN WILT WORDEN !!

   WHAHAHAAHA , ADOLF ERDO STOND EN ZAT HELEMAAL STIJF VAN DE STRESS

   DUS ER KOMT EEN WAPENSTILSTAND ( INGEGAAN ONDERTUSSEN )
   EN
   GESCHEIDEN ZONE, OM DE RUST EFFE TE BEWAREN

   PUTIN STEUNT UITERAARD ASSAD , nu ,,morgen ,, en overmorgen ,,,
   Iran ook , en china ook ,,,

   dus ik denk dat Adolf 2 het begrepen heeft !!!

   DUS HEEFT ONZE PLEURIS ISLAM TURK EEN LEVENSLANG PROBLEEM

   GEINIG ? DACHT HET WEL HE !!

   NOU DE GRIEKEN GEVEN NIET MEE, , SINDS 490 bc al niet hoor
   WHAHAHAHAHAH

   EN JAWEL HOOR , DE NEDERLANDERS c.q. amsterdammers willen 500 kinderen GETRAINDE DOOD SCHIETERS OPNEMEN ?????

   500 KINDEREN ??? HOE ZIJN DIE DAAR GEKOMEN DAN,

   MET ST , NICOLAAS MEE GEVAREN ,?????

   OME BOB WIST DE OPLOSSING AL, WHAHAHAHAH

   KAN ER IEMAND EEN BOM OP AMSTERDAM GOOIEN ,( OM TE BEGINNEN !! )

   houdt het dan nooit op , dat linkse gekloot ??

   LUISTER IK ZAL HET NOG 1 X UITLEGGEN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   3 A 4 % KOMT UIT SYRIE , !!!!! BENT U ER NOG ??

   dus dit geteisum komt gewoon uit turkije , waar ze al 2 a 3 jaar leefden

   uiteraard worden door Erdogan ook ALLE GEVANGENISSEN LEEG GEMAAKT
   dus al het vast zittende tuig , geteisem , gespuis, moordenaars etc
   EN WORDEN OOK GELIJK DOOR NAAR EUROPA , GESTUURD

   DUS HOUDT DIE GRENZEN DICHT, 500 KINDEREN ???

   MAAR JE KRIJGT WEL SUBSIDIE OP EEN ELECTRISCHE AUTO ??

   ENIG IDEE ???
   HOEVEEL KINDERTJES ,,,,,
   DAAR TOT DE ENKELS IN HUN DOODSVONNIS STAAN
   OM MILLIEU VRIENDELIJK TE RIJDEN IN DE KOMENDE JAREN

   DAN HOOR JE NIEMAND, OOK GRETHA NIET

   ”’how dare you ” hoor ik dat mongooltje dan niet roepen !!

   houdt de grens dicht , help de grieken

   ze verdienen het !!

   ome bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s