Oostenrijkse bondskanselier Kurz: Erdoğan organiseert “aanval op Europa”

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP, foto) heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan er van beschuldigd “een aanval op Europa te organiseren”. Kurz riep de EU op tot een “vastberaden optreden” tegen de komende massa-bestorming op. Het zou zaak zijn om zich met een “functionerende bewaking van de buitengrenzen” te verdedigen, opdat Europa niet maatschappelijk implodeert.

Duits - Zuerst

De Oostenrijkse kanselier maakte verder op niet mis te verstane wijze duidelijk dat Erdoğan de crisis aan de Turks-Griekse grens planmatig georganiseerd zou hebben en dat de daar herrie schoppende migranten zelfs geen “vluchtelingen” zijn, maar al jaren lang in Turkije ondergebracht geweest zouden zijn. Ankara zou deze massa´s nu hebben aangemoedigd om de “Griekse grens te bestormen”.

Bron:
https://zuerst.de
(h/t “Lucky”)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Oostenrijkse bondskanselier Kurz: Erdoğan organiseert “aanval op Europa”

 1. Peter Selie zegt:

  Heeft zijn Excellentie zitten slapen/ die aanval is al vijftig jaar bezig, maar zijn geduld begint op te raken’ Het zou mooi zijn als de Dictator ontmaskert wordt!!
  Peter Selie

  Like

 2. flo zegt:

  Hij heeft een punt, zeker.

  Like

 3. Dr. Heinz zegt:

  Klopt helemaal!!

  Het is een invasie!!!

  Er uit met die gasten!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Zoals ik al zei: het is een indirecte oorlogsverklaring. Zaak is om nu keihard op te treden en de hulporganisatie en media Links te laten liggen; Links ja. Dus niet luisteren naar hun zieligheids chantage. Dat deze mensen nu opgeofferd worden? Het kan niet anders. Gaan we er in mee dan staat de volgende horde al klaar. Heb vanaf het begin gezegd dit word schieten om jezelf te verdedigen. Ik haat die stomme hulpgrieten. Ze zijn te stom om ook maar iets van richting nadenken te kunnen produceren

  Like

  • fleckie zegt:

   Proberen die grieten tot een andere gedachte te brengen, , heeft. echt.geen zin. , : ..verloren energie, jammer, ( die moeten het echt zelf, ‘aan den lijve. ervaren<<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 5. John van antwerpen zegt:

  We are all Sobieskie,s !!! Together we stand strong. Fuck Erdogan and blow him away.

  Like

 6. woodensledge zegt:

  De “mahdi” heeft zich eindelijk bekend gemaakt!

  Like

 7. wanneer wordt Cyprus bevrijd van de Turkse bezetting?

  Like

 8. Pingback: Europa staat in brand door het beleid van de EU en de VN! | E.J. Bron

 9. M.A.L. Sion zegt:

  ” Mahdi ” of ” Antichrist ” ?? Wie zal het zeggen? Zaak is dat Erdogan van zijn troon gestoten moet worden. Inderdaad, als de grens geopend zou worden dient de volgende horde zich aan. De straten in heel West-Europa zullen zich vullen met Islamitisch tuig. Tel uit je winst.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s