SLAGZIN . . .

Wees humaan; sluit de grenzen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op SLAGZIN . . .

 1. Rensk. zegt:

  Dat doet Erdogan nu dus ook. Die mensen kunnen nu ook niet meer terug naar Turkije. Precies wat je al verwachten kon. Hij gebruikt dat wat onze wereld opgebouwd heeft nu tegen ons.. Je kunt niet anders dan hard zijn als je je niet volledig over wil geven aan deze zeer gevaarlijke man. Ik kan voorspellen dat het eind dan zoek is. Die man gaat steeds verder en stopt niet. Ik verwacht dat de grenzen gegeven moment of open gaan of Erdogan kan vragen wat ie wil. De politici zijn niet opgewassen tegen dit figuur. Erdogan heeft macht over mensen, die zelf macht willen. Hoe ironisch. Dag Timmermans. Weet u wat schamen is? U moet zich diep diep schamen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Miljoenen komen er aan….terwijl er 57 mozlimlanden zijn waar ze heen kunnen.
  Invasie!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Weer een ‘heilig huisje’ van de Eurofielen dat ons massaal de das omdoet, lieve mensen, de waanzin ten top, de Linksche Lunatics zijn onze ondergang……….en vastberaden

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/03/05/frits-huffnagel-vvd-heeft-verkeerde-mening-mag-niet-van-gedachtenpolitie-frits-huffnagel-vvd-mag-nu-geen-voorzitter-van-coc-meer-zijn/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Frits Huffnagel (VVD) heeft ‘verkeerde’ mening, mag niet van gedachtenpolitie, Frits Huffnagel (VVD) mag van COC nu geen voorzitter Amsterdam Pride meer zijn.

  “COC eist in een open brief het aftreden van Frits Huffnagel, voorzitter van Pride Amsterdam, naar aanleiding van uitspraken die hij deed in het radioprogramma Spraakmakers. Daarnaast zegt het de samenwerking met stichting Amsterdam Gay Pride (AGP) op tot gehoor is gegeven aan het verzoek.

  In het radioprogramma gaf Huffnagel zijn mening over de huidige vluchtelingencrisis aan de grens met Turkije en Griekenland. Hierin zei hij onder meer: ‘Nee, geen nieuwe vluchtelingen […] die mensen moeten hier niet naartoe […] wij zien een kind en denken dan ‘oh wat zielig’, terwijl we zien niet die vader die daarachter staat die misschien oorlogsmisdaden heeft gepleegd en een moeder die daarachter staat die dat heeft gefaciliteerd.’”

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  OT: mensen let op als je via aanbieders over gaat stappen op een andere energiemaatschappij. B,v, bij price wise word niet expliciet gevraagd naar de datum van overstap. Eerder mocht de energiemaatschappij het gewoon opvragen, maar onze schattige ambtenaren hebben weer iets verzonnen waardoor dat niet mag. Je moet nou zelf bij de pinken zijn om de maatschappij te bellen wanneer de overstap plaats moet vinden. Tenzij Price wise zijn site aan gaat passen zodat de mensen in kunnen vullen, wanneer de overstap plaats moet vinden., Nu op dit moment is dat nog niet het geval.Het bespaart u een hoop gezeik(boete) om daar op te letten. Let ook op of ze enkel of normaal en dal tariet hanteren.Pffffff EU

  Like

 6. Rensk. zegt:

  NB mocht u nog zaken nodig hebben? In Amsterdam mag u de eerste keer gratis winkelen. Tweede keer een taakschtrafje. Dus pak wat je pakken kan. Amsterdam is het grote voorbeeld van verstand.

  Like

 7. Wim zegt:

  Goed plan. Maar weinig realisme in de Tweede Kamer:…

  Like

 8. Jean zegt:

  Daar smeek ik al jaaaaaaren om, vanaf de dag dat massaal die ellende binnen is gekomen en het geweld geëxplodeerd is en wij in panische angst leven.
  Momenteel is de slagzin van de politiekers i.v.m. het coronavirus tegen eigen volk “”binnen blijven”” maar van grenzen sluiten om ongecontroleerde vreemdelingen tegen te houden horen we geen enkele poging……

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/05/aantal-nederlandse-coronabesmettingen-gestegen-naar-82/

  Aantal Nederlandse coronabesmettingen gestegen naar 82
  Minister Bruins: ‘forse stijging mogelijk gevolg van inhaalslag’

  Het aantal mensen in Nederland bij wie het coronavirus is geconstateerd, is gestegen naar 82. Tot nog toe stond de teller op 38. De forse stijging is mogelijk mede het gevolg van een inhaalslag, zegt minister Bruno Bruins (Medische Zorg) op gezag van het RIVM. Mensen met klachten hebben misschien gewacht voor ze zich bij de dokter meldden.

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Volgens links is humaan als je eerst een kind produceert en vervolgens het kind achterlaat ter verzorging door een ander en vervolgens naar de andere kant van Europa gaat om humaan vreemde mensen te verzorgen. En het dan nog verkondigen alsof ze de deugzaam zelf is. Ja die blonde griet op npo 1 Ze moest het nog even laten weten dat ze haar kind heeft achtergelaten. Zodat de wereld wel weet hoe deugzaam ze wel niet is. Om tekotsen., Ik kan dat soort mensen niet volgen wat logisch denken betreft. Om uit je vel te springen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Aegolius cs zegt:

  Beste en goed opgeleide vluchteling: ga uw eigen land opbouwen. Daar bent u dringend nodig.
  Of was het reisticket via de NGO zo uitnodigend?

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Grenzen dicht heb je echte leiders nodig met visie en inzicht, hier hebben we alleen balletjes die denken dat ze visie en inzicht hebben !

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik wil die hypocriete smoelwerken niet zien! De Jodenhaat kun je op de Dam (in heel West-Europa) dagelijks WEER opsnuiven!
  https://www.msn.com/nl-nl/news/Binnenland/toespraken-koning-en-merkel-tijdens-herdenking-en-5-mei-viering/ar-BB10NavF

  Geliked door 2 people

 14. Peacepipe zegt:

  Zelfs de grootste “reddingsboot” zinkt bij overbelasting!

  Geliked door 1 persoon

 15. Monalisa zegt:

  Was het maar waar Schengen moet ploffen dan kan het pas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s