VIDEO Jensen: Shocking! Diefstal onbestraft

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Jensen: Shocking! Diefstal onbestraft

 1. Rensk. zegt:

  Halsema gebruikt. Dat soort mensen die gebruiken zijn zo krom als een deur in hun gedachten en beslissingen. Plus dat ze oliedom is. Mijn hemel ze zou beter passen op een sociale werkplaats.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bedankt MISDADIG ZOOITJE GRAAIERS! Het Land van Onze Voorouders verkloot en afgegleden! En 500 afgejatte M I L J A R D E N pleite!! Criminelen!!

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Hier heb je meer aan dan die leugenachtige wegkijkers van de NOS. Hij gaat terugkomen op de tv als het roer om is. En dat roer gaat om, wanneer? Joost mag het weten. Het zijn wel de oudjes die dit moeten klaren. De jeugd loopt in broeken met het kruis tussen hun knieën, en gefocust op de beelden van de telefoon . En de kinderen in Rusland leren hoe een geweer in elkaar zit. En daar wordt je echt niet slecht van.
  WEL WEERBAAR EN KARAKTER VORMEND, VOOR DE NATIE STAAT WAAR MEN GEBOREN IS.

  Geliked door 1 persoon

 4. HenK zegt:

  Halsema is niet de Burgemeester van Amsterdam maar de burgemeester van de uitgeprocedeerden !!

  Geliked door 2 people

 5. Orelius zegt:

  Jensen heeft het over de zwakte van westerlijke mannen. Daar heeft hij 100% gelijk in. Daar is alles fout gegaan . De door geslagen emansipatie in het westen , veroorzaakt door zwakke mannen. Een kind hoort door zijn moeder te worden opgevoed niet door een creche . Natuurlijk zijn vrouwen qua mens gelijk aan mannen ,MAAR ieder hoort zijn eigen taken te hebben. Dat is waar het fout gaat , kinderen hebben bij het opgroeien sturing en controlle nodig. Dat was vroeger de taak van de moeder. Tegenwoordig doen ze maar een dotje. Sleutel om de nek , en eten s middags uit school alleen thuis.. totaal geen controlle meer . Dat vrije gedoe begonn in Scandinavie waar het dus ook de grootste rotzooi is. Mannen zijn veranderd in verwijfde angsthazen . Totaal geen moed meer om hun eigen territorrium
  te verdedigen . Kijk bij ons naar Jette, Rutte , en al dielinkse kwallen , allemaal zijn ze verwijfd niks mannelijks aan . Als die voor onze belangen op moeten komen tegenover een Poetin , een Erdogan ,of een Trump worden ze vierkant uitgelachen. Het is ene grote regenboog kliek die beter met het songfestival mee kunnen gaan doen bha. Met zulke leiders is Europa nog nooit zo zwak geweest. Vroeger was ik trots op ons land nu schaam je je dat je Nederlander bent. Met dank aan al dat eu tuig.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De drie wijze aapjes, “see no evil, hear no evil, speak no evil”, (horen, zien en zwijgen) zijn typerend voor de wijze waarop een falend beleid omgaat met het aangestelde onvermogen om oplossingen aan te dragen voor zelfgecreëerde problemen………komt er enkel nog een aapje bij die zijn hand ophoudt waar de burgers dan steeds meer geld aan kwijt raken…………

  Geliked door 1 persoon

 7. bozeoudeman zegt:

  Ik meen me te herinneren dat zoiets als dit in Amsterdam al gold in de jaren tachtig ten aanzien van veelplegende junkies.Ik geloof dat die pas voor de rechter werden gehaald als zij, ik weet dit getal niet meer helemaal zeker- voor 100 misdrijven waren opgepakt Want anders was het een te grote overbelasting voor politie en justitie. Die junkies opsluiten in afkickklinieken hielp niet en kostte teveel. Dus mocht de burgerij de schade ervan dragen, dank u, toen met name de PvdA politiek! Bovendien gold dit eigenlijk ook al vanaf de theelurkende Cohen en Patijn die de criminaliteit vanuit een bepaalde hoek indirect hebben gestimuleerd door nooit of nauwelijks op te treden. Men wilde geen Franse toestanden, dus daar ging de politieke goegemeente weer op theevisite in Slotervaart.

  Like

 8. Kuu zegt:

  Kan die mijnheer Oey een FOEI gesprek krijgen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s