Claudia de Breij is een lichtgewicht met alleen deuggrapjes, de islam verzwijgt ze liever

Screenshot_34

(Door: Jan Roos)

In zijn column van deze week legt Jan Roos uit waarom hij zo’n hekel heeft aan cabaretiers, of zoals hij ze noemt: betaalde grappenmakers. Allemaal, en Claudia de Breij voorop, maken ze grappen over gemakkelijke groepen, zoals ‘blanke mannen’ en christenen. Maar niets over de islam: “Daar durven ze dan weer niet een grapje over te maken. Dat onderwerp is namelijk levensgevaarlijk. En dus verzwijgen ze het liever. En noemen de gevolgen daarvan ongelofelijk.”

In Nederland is er een slag volk dat continu op schilden wordt gehesen. In elke talkshow zit er wel eentje aan tafel die dan is uitgenodigd voor de vrolijke noot. Om ook even te lachen tussen de zware onderwerpen. Om te “ontregelen”. Zo noemen ze dat in tv-wereld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Claudia de Breij is een lichtgewicht met alleen deuggrapjes, de islam verzwijgt ze liever

 1. CdB is gelijk die hele VARA-DEUGZOOI …. VULLES, LAF EN HYPOCRIET tot op het bot!

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  tv-wereld hufters dus !

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Love humor. Maar Claudia de Brij kan mij met geen mogelijkheid aan het lachen krijgen. Ze is afgrijselijk net als haar acteer broertje Dolf Jansen. Dezelfde shit. Halen het niet bij Herman Finkers!

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het dit keer maar ten dele eens met Jan Roos.
  Ben al zolang ik me kan heugen gek op cabaret. Het gaat zelfs terug tot en met Henk Elsink.
  Van oudsher is cabaret overwegend links, dus wat dat betreft niks nieuws onder de zon.
  Wat betreft de islam en alles dat ermee samenhangt heeft hij wel gelijk, Youp heeft dat in een van zijn shows ook toegelicht, het is het niet waard om door grappen in je programma je leven en dat van je geliefden op het spel te zetten, geef hem eens ongelijk !
  Het is gewoon een feit dat een artiest veel op het spel zet met grappen die bij de humorloze booslims in het verkeerde keelgat kunnen schieten.
  Als er voor een cartoonwedstrijd van Wilders al barbaren uit Pakistan afreizen om hem te vermoorden dan geeft dat wel aan hoever dat gaat.
  Wat leuk gevonden wordt of niet is heel persoonlijk, ik kan helemaal dubbel liggen om Youp terwijl die toch behoorlijk links is. Anderen zijn wat minder uitgesproken links, denk aan Ischa Wertheim, Jochem Meijer, Erik van Sauers,Javier Guzman, Ronald Goedemondt maar zeker de moeite waard (althans naar mijn mening/smaak)

  Like

  • Tineke zegt:

   Tijl.Vrijheid van meningsuiting is/was een groot goed hier.
   Daar wordt ,zeker vanuit Den-Haag altijd over geroeptoeterd !
   Links heeft met elke conference tegen het christendom geschopt en niet zo zuinig ook.
   Het zijn lafaards,en als ze bang zijn ,en daarom maar buigen,moeten ze wat anders gaan doen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Wat denk je zelf Tineke, zou Theo van Gogh ook zo tekeer zijn gegaan als hij geweten had dat hij met een mes in zijn buik zou eindigen ?

    Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Wat een ranzig smakeloos en laf argument om maar geen grappen over alla & mislims te maken daar dit nare gevolgen kan hebben… maar daarom dan wel over Christenen en God want ja daar heb je niets ..fysieks of iets dergelijks .. van te vrezen zo als bij die mossels..dat je met je “””” ..grappen..”””” en “”””…satire…”””” geestelijke schade en wonden aanricht is van geen belang.., als er maar gelachen wordt… , maar ik kan je vertellen dat er Geschreven staat dat de God van de Bijbel ten laatste ook zal lachen in het verderf van deze spotters…,
   A.Ruygrok, Monster.

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  In wezen zijn ze allemaal hetzelfde, de z.g.n. cabaretiers, laf en misselijke grappen vooral en voornamenlijk over Christenen en blanken.
  Ik kan er niet om lachen, niet dat ik zo gchristelijk ben, maar zoals in artikel staat, Moslims durven ze geen woord aan vuil te maken.
  Ook vluchtelingen, de z.g.n., zijn taboe.
  Zo hoorde ik bij toeval gisteren die andere ENGERD “Dolfie Jansen” [ meen ik ]{ ik bedoel dat belerende type à-la Freek de Jonge }, op de Radio zeggen dat hij ’t tegen z’n dochter had over de vluchtelingen.
  NEE, PA zei de dochter, HET ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN, HET ZIJN MENSEN.
  Moge die dochter ( als hij er al een heeft ! ) tegen zo’n smerige, verkrachtende Afghaan aan lopen.
  De Belerende Freek de Jonge verstoort opening Boekenbal met tirade tegen Thierry Baudet…

  https://www.ad.nl/show/freek-de-jonge-verstoort-opening-boekenbal-met-tirade-tegen-thierry-baudet~a7f3ddc9/

  Dat mensen tot Euro 60 betalen om “en-masse” naar zulke types te gaan luisteren, ONNNBEGRIJPELIJK.
  Maar ik ben van de oude stempel, heb Wim Kan, Toon Hermans, Wm Sonneberg etc meegemaakt.

  Hier houden die huichel-types zich aan, de CABARETIERS-CODE.

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/voorzitter-pride-amsterdam-krijgt-96-tolerante-organisaties-over-zich-heen-door-vluchtelingenuitspraak/

  Voorzitter Pride Amsterdam krijgt 96 ‘tolerante’ organisaties over zich heen door vluchtelingenuitspraak

  Frits Huffnagel, voorzitter van Pride Amsterdam, wordt aan de schandpaal genageld door maar liefst 95 organisaties die pleiten voor diversiteit en tolerantie. Hij zou een “xenofobe kijk op vluchtelingen” hebben. Vrijheid van meningsuiting is dan niet meer zo leuk voor dit soort clubjes!

  Zie hier de ‘beruchte’ uitspraak van Huffnagel:

  “Wij zien een kind en denken dan ‘oh wat zielig’, terwijl we niet die vader die daarachter staat zien die misschien oorlogsmisdaden heeft gepleegd en een moeder die daarachter staat die dat heeft gefaciliteerd. Die mensen moeten hier niet naartoe.”

  Like

 7. Lucky zegt:

  Executie óf gedwongen geslachtsverandering voor homoseksuelen in iran

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/03/06/report-iran-forcing-gay-people-to-choose-sexual-reassignment-surgery-or-death/

  Report: Iran Forcing Gay People to Choose ‘Sexual Reassignment’ Surgery or Death

  Those suspected of or found guilty of homosexuality in Iran, a crime in the Islamist country, are being offered a choice between execution or undergoing sexual reassignment surgery, according to reports and testimony revealed this week from LGBT campaigners.

  Officially named the Islamic Republic of Iran, the country’s theocratic regime boasts some of the most brutal sodomy laws anywhere in the world, with punishments ranging from torture to public flogging and executions. However, new reports and testimony suggest that authorities have come up with a new way of “treating” homosexuals for their supposed sins by giving them a choice between execution or being forced into a surgical sex change.

  Ample evidence suggests those opting for the surgery do not in any way identify as transgender but feel compelled to agree to it to avoid being killed.

  In an interview with the Sun, Iranian-born LGBT activist Shadi Amin explained that the regime views homosexuality as an “illness” that can only be cured by changing the person’s gender.

  “The government believes that if you are a gay man your soul is that of a woman and you should change your body,” she said. “We think this is a way to fight the existence of homosexual people because you change their body and you solve the problem.”

  Nl
  Rapport: Iran dwingt homo’s om te kiezen voor ‘Gelachtsverandering’ Chirurgie of Dood

  Degenen die ervan worden verdacht of schuldig zijn bevonden aan homoseksualiteit in Iran, een misdrijf in het islamitische land, krijgen een keuze tussen executie of ondergaan een seksuele herplaatsingschirurgie, volgens rapporten en getuigenissen die deze week zijn onthuld door LGBT-campagnevoerders.

  Officieel de Islamitische Republiek Iran genoemd, beschikt het theocratische regime van het land over enkele van de meest brutale sodomiewetten ter wereld, met straffen variërend van marteling tot openbare geseling en executies. Nieuwe rapporten en getuigenissen suggereren echter dat autoriteiten een nieuwe manier hebben bedacht om homoseksuelen te ‘behandelen’ voor hun vermeende zonden door hen de keuze te geven tussen executie of gedwongen te worden tot een chirurgische geslachtsverandering.

  Er is voldoende bewijs dat degenen die voor de operatie kiezen, zich op geen enkele manier identificeren als transgender, maar zich gedwongen voelen ermee in te stemmen om te voorkomen dat ze worden gedood.

  In een interview met de Zon legde de in Iran geboren LGBT-activist Shadi Amin uit dat het regime homoseksualiteit als een ‘ziekte’ beschouwt die alleen kan worden genezen door het geslacht van de persoon te veranderen.

  “De regering is van mening dat als je een homoseksuele man bent, je ziel die van een vrouw is en je lichaam moet veranderen,” zei ze. “We denken dat dit een manier is om het bestaan ​​van homoseksuele mensen te bestrijden, omdat je van lichaam verandert en je het probleem oplost.”

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  De enige goede cabaretier was Toon Hermans in zijn hoogtijdagen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Ach, ging ook soms.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Nooit lang gekeken naar deze talentloze hypocriete deugmens-vrouw-lesbienne. Trouwens het hele Nederlandse ‘cabaret’ ligt voor mij al jaren op z’n gat. Ik heb de goeie tijd meegemaakt en ook Hans Teeuwen zie ik nog zitten, maar wat tegenwoordig vertoond wordt is gewoon zwak van inhoudsloosheid. Ik weet bijna zeker dat degeneratie hard aan het toeslaan is in Nederland. Op alle fronten. Er komen steeds meer zielige domme oppervlakkige lege mensen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s