Corona . . .

Screenshot_32

Mondkapjes zijn bijna overal uitverkocht… gelukkig bestaan er alternatieven.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Corona . . .

 1. Lucky zegt:

  Chinese vleermuissoep

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Hergebruik als oorzaak of gevolg………of beide……Starbucks geeft het hergebruik van bekertjes al op……nuff said!
  De Linksche Lunatics graven hun eigen graf, spijtig dat zij miljoenen mensen meeslepen in het ongeluk..de Groene Khmer overstijgt de Rode Khmer in elk streven.

  Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Lucky zegt:

  Bron van het coronavirus in Italië: Pakistaanse migrant die zichzelf weigerde te isoleren!

  https://summit.news/2020/03/05/coronavirus-patient-zero-in-italy-was-pakistani-migrant-who-refused-to-self-isolate/?utm_source=wnd&utm_medium=wnd&utm_campaign=syndicated

  Coronavirus Patient Zero in Italy Was Pakistani Migrant Who Refused to Self-Isolate
  Continued to work at restaurant and deliver Chinese food.

  The man believed to be coronavirus patient zero in Italy is a Pakistani migrant refused to self-isolate after testing positive for the virus and continued to deliver food.

  Health authorities asked the man to quarantine himself at his home in the Pavia area for two weeks, but he ignored the request and continued to work at a Chinese restaurant.

  He then compounded the risk of spreading the virus by making home deliveries of Chinese food.

  Authorities were alerted to the situation and the military intervened to return the man to his home.

  “The Carabinieri have been busy reconstructing all the movements of the young man, in order to identify as many people as possible with whom he came into contact. In the meantime, the military has closed the Chinese restaurant,” reports Free West Media.

  The migrant now faces up to 3 months in jail for failing to self-isolate under article 650 of the Italian penal code.

  Nl
  Coronavirus Patient Zero in Italië was een Pakistaanse migrant die weigerde zichzelf te isoleren
  Blijven werken in restaurant en Chinees eten bezorgen.

  De man waarvan wordt aangenomen dat hij coronaviruspatiënt nul is in Italië, is een Pakistaanse migrant die weigerde zichzelf te isoleren nadat hij positief op het virus had getest en bleef voedsel leveren.

  De gezondheidsautoriteiten vroegen de man om zich twee weken in zijn huis in het Pavia-gebied in quarantaine te plaatsen, maar hij negeerde het verzoek en bleef werken in een Chinees restaurant.

  Vervolgens heeft hij het risico van verspreiding van het virus vergroot door thuisbezorgd Chinees voedsel te bezorgen.

  Autoriteiten werden op de situatie gewezen en het leger greep in om de man naar zijn huis terug te brengen.

  “De Carabinieri zijn druk bezig met het reconstrueren van alle bewegingen van de jonge man, om zoveel mogelijk mensen te identificeren met wie hij in contact kwam. Ondertussen heeft het leger het Chinese restaurant gesloten ‘, meldt Free West Media.

  De migrant wordt nu geconfronteerd met maximaal 3 maanden gevangenisstraf voor het niet isoleren van zichzelf op grond van artikel 650 van het Italiaanse wetboek van strafrecht.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik heb op filmpjes ook al een 5 liter plastic fles met uitgesneden bodem op het hoofd geplaatst voorbij zien komen. Kan er niks aan doen, maar dan lig je toch dubbel. Ook al zie ik heus wel in dat het een ernstig virus kan worden. Wat zijn veel mensen toch rare en vreemde wezens. Velen weten zelfs het verschil tussen een bacterie en een virus niet. Dat is pas zorgwekkend!!!! Dieren lijken vaak slimmer te zijn dan veel volk. Ik ben nu helemaal de sjaak;-) Heb geen 1 mondkapje en geen handgel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/06/majority-of-italians-say-leftist-govt-has-not-done-enough-to-prevent-coronavirus-outbreak/

  Majority of Italians Say Leftist Govt Has Not Done Enough to Prevent Coronavirus Outbreak

  A poll has revealed that a majority of Italians do not think the leftist coalition government headed by Prime Minister Giuseppe Conte has done enough to prevent a coronavirus outbreak.

  The Quaeris institute poll showed that 53.8 per cent of Italians did not think the leftist coalition of the Five Star Movement and the Democratic Party (PD) had done enough, while 55.9 per cent said they were not satisfied with the measures that were taken to stop the spread of the virus

  Nl
  De meerderheid van de Italianen zegt dat de linkse regering niet genoeg heeft gedaan om een ​​uitbraak van Coronavirus te voorkomen

  Uit een peiling is gebleken dat de meerderheid van de Italianen niet denkt dat de linkse coalitieregering onder leiding van premier Giuseppe Conte genoeg heeft gedaan om een ​​uitbraak van coronavirus te voorkomen.

  De enquête van het Quaeris-instituut toonde aan dat 53,8 procent van de Italianen niet vond dat de linkse coalitie van de Five Star Movement en de Democratische Partij (PD) genoeg had gedaan, terwijl 55,9 procent zei dat ze niet tevreden waren met de maatregelen die werden genomen om te stoppen de verspreiding van het virus

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik heb cupmaat ZZ, daar past je hele hoofd in.
  Vraag maar aan Harry. 😛

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s