“Europa” is het lachertje van de wereld geworden

Screenshot_30

Von der Leyen en Timmermans.

(Door: “Danny”)

Hoe zouden mensen als Donald Trump, Vladimir Poetin en andere volwassen leiders naar de EU kijken, wanneer ze Greta Thunberg zien spreken in het Europees Parlement, gevolgd door een applaus van 3 minuten om een knotsgekke Green Deal?

Deze mensen zijn niet in orde, hoor.

Dit gebeurde toen Ursula von der Leyen afgelopen woensdag de klimaatwetten van Frans Timmermans presenteerde.

Met de Green Deal wil hij enorm veel macht vanuit de landen overdragen naar de EU.
Hier de wetten van Timmermans in .pdf

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Europa” is het lachertje van de wereld geworden

 1. Jan zegt:

  [https://www.naturalnews.com/images/Infographic-Ending-Fossil-Fuels-Lead-to-Collapse-Starvation-600.jpg]

  ANALYSIS: How AOC’s Green New Deal would unleash a catastrophic food collapse and Venezuela-style mass starvation across America
  https://dcdirtylaundry.com/analysis-how-aocs-green-new-deal-would-unleash-a-catastrophic-food-collapse-and-venezuela-style-mass-starvation-across-america/

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Een extra maar zeer groot argument voor
  N E X I T !

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah heeft de puikste delegatie in het Brusselse Zottenpaleis ingekwartierd, de grootste zotten op machtige posities, met hun ongelimiteerde spilzucht en vette vingertjes in Hollandse pensioenpotten, met rubberen Rutte als grote donateur om de geesteszieken hun dagbesteding te financieren……..de Brusselse Bodemloze Put, De Europese “Black Hole”, Een Onverklaarbaar Fenomeen waardoor zelfs onze toekomst word opgeslokt…….Groen-Linksche zelfvernietiging voor een Socialistische EU-Heilstaat.

  Geliked door 4 people

 4. Dit zijn MISDADIGERS van het ergste soort! Wij zijn vogelvrij, door hen van ONZE VRIJHEID / VEILIGHEID beroofd! ‘ZIJ’ dag/nacht bescherming, op ONZE KOSTEN! CRIMINELEN!!

  Geliked door 5 people

 5. Hovawart zegt:

  Met hun Socialistische ideeën, dat mocht deze machtsgreep succesvol uitrollen, dan is het invoeren van een Europese Shariawetgeving, of een opmaak daarvoor, geen enkel bezwaar meer……
  ‘Toon mij uw boekenkast en ik zeg u wie u bent’, zie ik bij deze Groen-Linksche Malloten enkel de Karl Marx Bijbel staan, het zijn zonder uitzondering Communisten in Hart en Nieren, (die Dom66 zich al bij de geboorte heeft toegeëigend.)

  Geliked door 4 people

 6. Peter zegt:

  Geschift,en geschikt voor een opname in een gesticht.Spanlaken en een bord op de deur,nooit meer loslaten .

  Geliked door 3 people

 7. Trucker zegt:

  Volgend jaar gaat de eerste commerciële vlucht naar het ruimtestation IS ergens in space.
  Stel dat ze de onverkozenen (soorten) uit de eu HQ brussel eens prioriteit geven, onder het mom bekijk jullie eu eens vanuit de lucht 🙂
  Ze mogen zelfs een knapzak meenemen voor een week of zo maar uiteraard is de bedoeling dat ze niet meer terugkomen, maar dat zeggen we ze lekker niet.

  Geliked door 4 people

 8. klaas zegt:

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Putin en Trump , die lachen zich waarschijnlijk de penis uit de pantalon !
  Wat een schertsfiguren ………………………….

  Geliked door 3 people

 10. droevige mof zegt:

  Soms wordt satire ingehaald door de werkelijkheid.
  Nadat Frans Timmermans in een “verkiezingscampagne” tegen Manfred Weber verloor, maar toen Manfred werd ingeruild voor Ursula, kreeg hij een lange baard, sprak hij Engels zoals Queen Victoria en verruilde hij zijn Zuid-Limburgse Duits voor een verwaand Noord-Duits accent.
  Er zouden nog meer merkwaardige dingen volgen. Blijkbaar is hij op weg naar de persoonlijkheidscultus. Hier een kort voorbeeld:

  Geliked door 2 people

 11. Jean zegt:

  Die EU kruisweg is bijna aan de laatste statie en hopelijk staan er dan een aantal kruizen ter beschikking want er moet wat rotzooi opgeruimd worden…, alle nagels zijn goed.
  Wie nu nog niet inziet dat die EU troep opgeruimd moet worden is ofwel heel achterlijk ofwel medeschuldig aan de vernietiging van Europa.
  Nu dadelijk duizenden militairen naar Griekenland sturen, niet op vakantie maar om de Grieken te helpen in de bewaking van de buitengrenzen tegen nog meer barbaars geweld.

  Geliked door 3 people

 12. BigLJohn zegt:

  De E.U. maakt ons tot slaven van een onmenselijk Marxistisch systeem. We ontsnappen er pas aan als we dood gaan. Was er maar een mogelijkheid om die schoften te doen uitschakelen. Nu beramen ze ook al plannen om de lidstaten te verplichten om in hun grondwet op te nemen dat de E.U. blijvend is en men er nooit meer uit kan komen. Een burgeroorlog ? Als de mensen daar nu eens voor te porren zijn ! Men wil YouTube ook al gaan filteren. O.a. Robert Jensen zou dan geweerd gaan worden. En het zal niet lang meer gaan duren eer het complete internet gefilterd gaat worden. De DDR versie 2.0 is in wording. Goed dat onze (reeds overleden) vaders en moeders dit niet meer hoeven mee te maken. Zij maakten de tweede wereldoorlog mee. Mijn vader is met twee van zijn broers op het nippertje aan een executie ontsnapt. Maar na deze tweede wereldoorlog zitten we alweer in de shit !

  Geliked door 2 people

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het er volledig mee eens, we zijn bezig het lachertje van de wereld te worden terwijl de klimaatverhalen van geen kant kloppen.
  In China gaat per dag evenveel vuiligheid de lucht in als in Nederland over het hele jaar en die zijn voorlopig niet van plan daar iets aan te veranderen.
  Is dat dan een vrijbrief voor ons om op dezelfde manier door te gaan ?
  Nee natuurlijk niet, of het nou wat aan het klimaat veranderd of niet het is de hoogste tijd dat we gaan kijken naar de uitstoot, maar anders dan de klimatogogen moeten we dat niet bij de burgers zoeken maar bij de industrie, bij vliegtuigen maw bij de écht grote vervuilers.
  Hoe kan het dat wij van het gas af moeten terwijl er in België subsidie wordt gegeven aan mensen die juist aan het gas gaan ? Gas is aantoonbaar de schoonste fossiele brandstof !
  Wij worden gedwongen tot gigantische investeringen terwijl het geboden alternatief niet goed werkt.
  Daar zit je dan met je veel te dure huis, of je maar even je prima werkende verwarming wil slopen en een slecht werkende warmtepomp wilt nemen.
  Enfin, zo kun je doorgaan met argumenten maar de klimaatfanatici laten zich niet met argumenten bekeren, het is verdomme net een religie !

  Geliked door 3 people

 14. Lucky zegt:

  Én ja hoor, daar gaan we al!

  Klimaat über alles! ‘Dwang66′ wil desnoods grond onteigenen voor windmolens

  De Utrechtse D66-fractie gelooft niet meer zo in anderen overtuigen en gaat net zo lief over tot dwang. ‘Onteigenen’ is dan weer een te krachtige maatregel, dus kiezen ze liever voor ‘gedoogplicht‘, wat op hetzelfde neerkomt: er komen windmolens.

  Gedoogplicht
  De gedoogplicht wordt gebruikt voor bijvoorbeeld hoogspanningstorens in weilanden van boeren. In de praktijk komt het toepassen neer op het negeren van de wensen van de grondeigenaren en in dit geval gewoon toch acht windmolens neerkwakken op die grond. Daar worden de eigenaren voor gecompenseerd, ook in het geval van mogelijk toekomstig inkomensverlies, maar ambtenaren met een béétje verstand zetten dat natuurlijk zo laag mogelijk in.

  Geliked door 2 people

 15. Mary zegt:

  `Deze geweldige leiders zien, uiteraard, heel goed waar de EU/VN/NWO mee bezig is, Putin, Trump etc. allemaal hebben ze het Europese volk gewaarschuwd voor het smerige, stiekeme, achterbakse spelletje wat hier gaande is, tevens denk ik dat ze het heel scherp in de gaten houden want geen van deze leiders wenst daar de nadelen van te ondervinden, zo wel kunnen er nog wel eens heel verrassende dingen gebeuren.

  Geliked door 2 people

 16. Aegolius cs zegt:

  Het is geen “primaire wetgeving”. Tenslotte maakt de EU geen wetten, maar uiteindelijk zullen nationale bestuursvormen het invoeren als wet.
  Alles wat de EU doet, is gebaseerd op de verdragen. In deze bindende overeenkomsten tussen de EU-landen staan de doelstellingen van de EU, de regels waar de EU-instellingen zich aan moeten houden, hoe besluiten worden genomen en de relatie tussen de EU en de EU-landen.
  De verdragen zijn het uitgangspunt van de EU-wetgeving en worden “primaire wetgeving” genoemd.
  Alle wetgeving die is voortgekomen uit de beginselen en doelstellingen van de verdragen, wordt “afgeleide wetgeving” (of “secundaire wetgeving”) genoemd. Dit zijn o.a. richtlijnen, verordeningen, besluiten, aanbevelingen en adviezen.
  https://ec.europa.eu/info/law/law-making-process/types-eu-law_nl

  Sowieso is die EU ’n clownesk-bestuurlijk figuur.

  Geliked door 1 persoon

 17. Ton Ruygrok zegt:

  De Wijsheid van de duizenden jaren geleden geschreven Bijbel kent z’n weerga niet …,

  ….Wee u, land, welks koning een kind is Prediker 10 : 16a….,

  En die hele…. eu…. tent is gebaseerd op de toren van bab(b)el ..,
  Toen kwam daar niet niets van terecht zo ook nu niet.!
  Dit is tzt gedoemd ten onder te gaan…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Europa het lachertje van de wereld geworden ????? Dat waren ze al jaren, toch ?

  Geliked door 3 people

 19. Trucker zegt:

  dat beeld van die honderden IDIOTEN (volgevreten plucheplakkende graaiende niksnutten) die massaal uit de bol gaan en (warempel) een staande ovatie geven aan dat snotneus wicht Thunberg Greta heeft er voor gezorgd dat ik meer als een brede glimlach op mijn smoel had.
  Zet daar bonobo’s en die kunnen het beter als die lamlendelingen (enig probleem zou zijn dat de bonobo’s de hele dag zouden sexen ze doen niet liever 🙂 )
  OPRUIMEN dat ongekozen zooitje dat niet slimmer is als de eerste beste huisvrouw.
  OPROTTEN WEGZUIVEREN en Tis en Tineke met Nemesis aan het roer, we hebben dan ASAP een premier, (TIS natuurlijk 🙂 ) en een minister van binnenlandse én buitenlandse zaken in een departement (besparen hé) en meisje Nemesis als minister van oorlog euh defensie, die weet er wel iets van 🙂

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 6 maart 2020 om 17:21

   Dank voor uw vertrouwen, heer Truck.
   Ik zal u niet teleurstellen.
   U krijgt de leiding over het (weg)verkeer.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Hey Tis van dat verkeer lig ik niet wakker, zou je niet ergens een functie als hoofdverantwoordelijke van het departement voor aanwerving van rijkspersoneel kunnen ritselen.
    Je zorgt dan gelijk dat daar een schromelijk gebrek is aan personeel zodat ik indien nodig kan invallen als er hupse jonge deernes moeten …euh geselecteerd worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 8 maart 2020 om 01:04

    Oké, komt voor elkaar!

    Like

  • Tineke zegt:

   Laat dat maar aan ons over Truck,om te beginnen gaan die 70 miljoen die de asieleisers nu krijgen voor de vertraging in de procedures naar onze ouderen in de zorg.
   Met ons drie aan het roer is de rest in de Haagse slangenkuil niet meer nodig !
   Enne….we laten onze mobiele telefoons thuis.
   Als wij aan de slag gaan,hebben wij daar geen tijd voor…
   Vat je m ?

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Oei oei Tineke gij gaat al gelijk de knip op de uitgaven zetten, 70 miljoen is een peulschil, die asiel industrie slorpt het vijftien of meer-voudige op, dat is pas het echte werk.
    Als minister van buitenland regelt ge met Nemeis (defensie) de C130’s voor transport van ongewensten naar ergens verweggistan (islamieten of en “en passant” stopt ge rubberen Rutten en co er bij.
    Ik ga gene tijd hebben want ik zal overuren moeten draaien om geschikt personeel te vinden (secretaresses, ̶g̶e̶z̶e̶l̶s̶c̶h̶a̶p̶d̶a̶m̶e̶s̶ typistes, koffiedames, dienstbodes enzoverder.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 7 maart 2020 om 17:56

    Die 1000 miljard om ‘het klimaat te redden’ gaan ook naar het eigen volk in de vorm van o.a. forse belastingverlagingen. Geen windturbines, geen zonnepanelen, geen elektrische auto’s, elektrische vliegtuigen, elektrische ruimteraketten en andere flauwekul.

    Islam wordt verboden/verwijderd, want wrede, achterlijke ideologieën tolereren we niet in een beschaafd land.

    Dierenmishandeling wordt zwaar gestraft.

    Ziekelijk ‘gendergedram’ wordt afgeschaft. Homofilie: prima, doe wat je wilt, maar dring het niet op als norm.

    Het onderwijs wordt weer normaal en degelijk. Niet meer krom, maar recht.

    Amalia von Amsberg krijgt geen 1,5 miljoen per jaar; ze gaat maar vakkenvullen in een supermarkt i.p.v. zakkenvullen, zoals deze familie gewend is (zakkenvullen).
    Haar pappie heeft bovendien genoeg centjes om haar zakgeld te betalen.
    Andere meiden van haar leeftijd moeten ook zelf werken om hun studie te bekostigen.

    De rest van mijn rechtvaardige plannen bespreken we wel tijdens een bijeenkomst.

    Like

   • Tineke zegt:

    Helemaal eens met je rechtvaardige betoog,en tijdens de bijeenkomst zullen we daadwerkelijk gaan indelen en plannen.
    Ik wil heer Bron als mijn rechterhand,en zie voor Harry ook nog plek in ons toekomstig kabinet.
    We nemen niet teveel vrouwen erbij,dat leidt Harry te veel af,dat kan ik zelf wel…….

    Geliked door 1 persoon

 20. Hovawart zegt:

  Als de Europese Raad denkt een continent te kunnen besturen zonder het volk daarin te betrekken, is het bestuur in Europa een dictatuur aan het vormen…..een oorlogsdaad aan het plegen, tegen alle grondwetten in……..onder toeziend oog en met instemming van de nationale politiek.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Franske Piggelmee wil gelijk zijn aan God.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Van_de_visser_en_zijn_vrouw

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Franske doet geen machtsgreep, maar handelt vanuit “inzicht”, dat hij door krijgt van de Milieu-god… We gaan naar een theocratie, en … Franske gaat de boel leiden. Hij offert zich eigenlijk op. Maar hij heeft er graag voor over, want hij wil moeder aarde redden!
   Dag Frans!!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s