Het VN-vluchtelingenverdrag is onhoudbaar en moet worden opgezegd

Screenshot_33

(Door: “Balkanske priče”)

Turkse dictator Erdoğan stuurt duizenden immigranten naar de EU-grens. Ondertussen zijn bij de Turks-Griekse grens hachelijke situaties ontstaan. We hebben de beelden gezien van de gewelddadige migranten, die stenen naar de politie gooien, die Allahu Akbar schreeuwen, die Griekse grenswachten belagen en hele kampementen in brand steken. Het zijn allemaal mensen die al vele jaren in Turkije verblijven en die niet door de interventie van Turkije vanuit Syrië naar de EU zijn getrokken. Volgens het NPO-journaal is een groot deel van de grens-overschrijders Afghanen, Palestijnen, Afrikanen en zelfs inwoners van Marokko en Algerije. Dit zijn GEEN vluchtelingen. Deze mensen zijn uit op een verbetering van hun leven. Een vluchteling vreest voor zijn leven, deze mannen doen dat overduidelijk niet. Echte vluchtelingen zijn al blij als ze in ieder willekeurig land kunnen verblijven, waar de bommen en kogels niet rondvliegen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het VN-vluchtelingenverdrag is onhoudbaar en moet worden opgezegd

 1. Turkije wil maar wat graag van deze mensen af. Die ze krijgt, mag ze houden, denkt Erdo. Met de groeten aan Gekke Henkie (Ankie)!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Als 1% vluchteling zou zijn dan is dat m.i. nog bedrog, echte vluchtelingen zoeken bescherming en plegen geen geweld w.w.z. dat meer dan 99% tuig van de hoogste richel betreft.

  Geliked door 3 people

 3. D.G.M.Holland zegt:

  Het zijn toch overwegend moslims ???
  Waar blijft dan de hulp van de moslimbroeders uit Saoudi Arabië, Marokko en de golfstaten ?
  Waarom helpt Indonesië niet ? Nee, laat die gekken uit Europa het maar opknappen…
  Meteen stoppen die opvang in Europa.
  Hulp kan je worden geschonken, maar NIET afgedwongen.
  Einde E.U. en V.N.

  Geliked door 3 people

 4. Monalisa zegt:

  Stap uit de VN stap uit de NAVO stap uit de EU NEXIT grenzen dicht.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152259/96-clubjes-duwen-frits-huffnagel-van-homoboot/

  96 (!) clubjes duwen Frits Huffnagel van homoboot

  Er zijn blijkbaar 96 organisaties met een mening over de uitspraken van Frits Huffnagel over vluchtelingen en toevallig hebben al die 96 organisaties allemaal dezelfde mening. Namelijk dat Frits Huffnagel, die gisteren al zijn excuses aanbood (Maar is dat genoeg? Natuurlijk niet! Het is nooit genoeg!) omdat hij niet spontaan JIJ BENT WELKOM WELKOM IN MIJN LAND begon te zingen bij de berichten over Afghanen die door Erdogan de Griekse grens over worden gekeild, moet aftreden als voorzitter van Pride Amsterdam. .

  Like

 6. HenK zegt:

  Mensen de enige echte oplossing is net als de Britten uit die Knettergekke Linkse EU /VN stappen die maar een doel hebben en ons land zsm om te volken naar moslimgebied.

  Like

 7. M. zegt:

  Als je een natte droom krijgt van je kalifaat is het wel handig als je de landen bevolkt met mensen die dat ook willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s