Ouderenzorg . . .

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ouderenzorg . . .

 1. Monalisa zegt:

  Je zou het haast gaan denken, blijf lekker binnen, en eet veel fruit

  Like

 2. IkBenHet zegt:

  Slaat als een tang op een slagroomtaart. Ga gezellig naar Xander of zoiets.

  Like

 3. Het spek begint al behoorlijk te stinken en m.n. daar in het torentje in Den Haag!
  En inderdaad lijkt het een uitgewerkt genocide plan van de 1e orde want er zijn veel teveel mensen op dit aardbol en wat nou gemakkelijker om de aantallen medisch zwakkeren en de bejaarden hiermee te reduceren. Komt verdraaid goed uit scheelt wat bakken geld!
  Nederland had allang op “LOCKDOWN: gemoeten om verdere besmetting te voorkomen en mogelijk eventuele grote aantallen dodelijke slachtoffers. Hij lacht, geeft een smoesje weg en je hoort, ziet & ruikt hem niet.
  Het is om hiervan te moeten kotsen van dit soort lamlendig gedrag.

  Like

 4. Oud-zijn in Nederland kan nog weleens een ‘dingetje’ worden, of eigenlijk al is. Over 10 jaar of zo is 25% 65 en ouder. Met nu al een te kort aan tehuizen, zorgpersoneel, huisartsen etc. belooft dit niet veel goeds. Zal mij ook niets verbazen als er op een dag een ‘noodwet’ komt om de AOW-leeftijd op te plussen naar 70 of zo iets en de uitkering te verlagen. Ouderen zijn opeens een zware last voor de My! Dat veel nieuwe-nederlanders AOW krijgen zonder 1 dag gewerkt / belasting betaald te hebben, dat mag niet genoemd worden, natuurlijk. Onlangs las ik dat de OZB-verhoging nodig is om de te korten op de JEUGDZORG aan te vullen! Nou, dat had ik allang in de smiezen. Eerst een land volproppen met kansloos probleemvolk en nu het uit de hand loopt, de burgers nog een keer een poot uittrekken. Verdomme, je kan niet eens meer onbezonnen op straat zijn! Kinderen lopen met zwaarden, tasers op straat! En voor zo’n KUTLAND moet ik belasting betalen??? Flikker heel die misdadige MEUK van Het Binnenhof even heel snel in de leeuwenkuil!!

  Like

 5. Torsten Himmelstoss zegt:

  Voor alle duidelijkheid: de AOW is géén uitkering, zoals steeds vaker door plucheplakkers
  wordt beweerd.De AOW is EIGEN geld,waarvan de premie tussen het 15e en 65e jaar maandelijks zonder korting verplicht van het inkomen wordt ingehouden door de werkgever,lees: fiscus.
  Het is een EIGEN spaarpot voor de oude dag. Daar moet niet alleen de SVB* met z’n tengels
  van afblijven.Meer op: http://www.welketoekomst.wordpress.com
  (kijk in de alfabetische rechter sidebar)
  *sociale verzekeringsbank(svb.nl)

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Het huidige kabinet is de grootste bedreiging voor de oudere bevolking van de Pays-Bah, de politiek is vele malen dodelijker dan een inelkaargekunsteld griepvirus.
  Het beleid is een socialistische doodcultus, geheel in lijn met de Brusselse politiek, Oud blank eruit, islamietjes erin.

  Like

 7. Corné zegt:

  Inderdaad, past helemaal bij het beleid van GroenLinks en D66. Hoe meer ouderen aan het virus overlijden, het zijn trouwens hoofdzakelijk ouderen en zwakkeren, hoe beter. Die lastige, zieke ouwtjes passen niet bij de dynamische, verwende millenials. Ze hebben weliswaar de welvaart van ons land opgebouwd, zuinig geleefd en hard gewerkt. Maar dat doet er niet toe. De egoïstische ik-generatie duldt niet teveel gezeur. Opgeruimd staat netjes. Bovendien komt er geld en woonruimte vrij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s