“The Coalition of the Willing”

Screenshot_40

(Door: “bozeoudeman”)

Wat zijn die ‘humane’ hulpverleners toch geniepige uitgekookte typetjes. Dat is wat ik meteen denk als ik lees wat drie van dat soort inhumane “humanitaire hulporganisaties” aan ons allen willen verkopen. Een tweedehands autoverkoper, die vaak inzake dit soort oplichtpraktijken direct wordt opgevoerd, kan nog een lesje van dit soort leren.

We moeten humaan zijn, stellen Stichting Vluchteling, Vluchtelingenwerk Nederland en Defence for Children in een gemeenschappelijke oproep aan de Nederlandse gemeenten om pakweg zo’n 500 zogenaamd alleen reizende ‘kinderen’ vanuit Griekenland op te vangen. Er zijn volgens cijfers enkele duizenden alleenstaande kinderen in de Griekse ‘vluchtelingenkampen’.

Ironisch genoeg blijkt uit Grieks onderzoek dat deze groep voor 92% uit jongens bestaat en hoe oud deze zijn en of zij werkelijk kinderen zijn, valt te bezien. Op slinkse wijze proberen deze drie, in mijn ogen bijna criminele, organisaties gewoon door te gaan met het omvolken van Nederland, hoewel dat woord omvolken in de ban is gedaan bij de ‘correcte’ politiek. En in dat geval, als het woord niet mag bestaan,  bestaat het gebeuren dus ook niet, zo redeneert dat soort nu eenmaal.

De voor de speciale gelegenheid genoemde “The Coalition of the Willing”, die qua naam toepasselijk genoeg direct aan een gelijknamige oorlog doet denken, wenst dus minstens 500 ‘zielige kinderen’ hierheen te laten halen om er daarna nog 500 te willen (?) en vast nog eens 500 (?), zodat straks al die ‘kindertjes’, waarvan sommigen al een bijna volle snor en baard hebben, hier bij ons een fijn leventje kunnen hebben.

Maar niet in hun eentje natuurlijk. Dus moet worden uitgezocht waar hun familie is en mogen ook die naar Nederland komen. Zij, de nareizigers, komen heel luxe per vliegtuig, alles betaald door de belastingbetaler die straks om belasting te betalen eerst moet betalen om aangifte te MOETEN doen. Want niet willen betalen en daarom dus weigeren aangifte te doen, kan nu eenmaal niet.

Maar op zich is alles zeer begrijpelijk, want alle kosten voor al deze zielige mensen die hier via allerlei trucs heen worden gemanoeuvreerd, moeten worden opgehoest, dus hard werkende Nederlander: betalen graag voor de hobby van de vele ‘goeddoen met andermans geld’ vrijwilligers, die veelal zelf ook in een uitkering van het leven genieten. Want tenslotte ‘is deze democratie hun democratie niet’, zij profiteren er enkel van, wat zij mogen, want zij bestaan! Aldus luidt hun vreemde kronkelige redenering, maar het is zo! Ergens voor werken is een vreemd begrip voor velen van hen.

Naast gezinshereniging van directe familie, die veelal uit minstens vader, moeder en drie of vier broertjes en zusjes of meer bestaat, groeit deze daarna via ‘the gathering of family’ snel verder uit met opa’s en oma’s, ooms en tantes, neven en nichten en buren, want die laatste zijn ook een soort familie bij mensen die leven in stamverband.

Helaas zullen de ‘humanitaire’ organisaties die dit en hierdoor op termijn ook een Derde Wereldoorlog veroorzaken hun zin wel weer krijgen van Pinokkio en zijn zwabberkabinet. Dus burger, trek uw portemonnee maar! Straks kan dat niet eens meer, dan bestaat fysiek geld niet meer, dan zitten we allemaal in de val bij de banken en bankiers die dan voor ons bepalen wat zij met ons geld doen. En niet te vergeten hoeveel wij voor al die prachtdiensten aan hen moeten dokken. Ook dat wordt automatisch van uw rekening afgeschreven! Fijn, nietwaar!?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op “The Coalition of the Willing”

 1. Blaffertje zegt:

  Ik ben van mening dat deze hulporganisaties zich schuldig maken aan moord en dat zij mensenhandel in de hand werken door hun welkomst beleid.
  Als deze organisaties er niet waren zouden er ook heel wat minder ellende zijn wat betreft de vluchtelingen.

  Ik vind het best wel sneu voor die kinderen, maar in die jaren dat deze mensen in die misère leefden hebben ze er geen knoop in gelegd en hebben rustig nog meer kinderen op de wereld gezet.
  Waarschijnlijk met het idee dat ze medelijden kunnen wekken en daarom sneller toegelaten zouden worden.

  Geliked door 3 people

 2. Stef zegt:

  Wanneer staat hier die held eens op die het volk zo ver krijgt om in Den Haag en Hilversum de boel te omvolken ?

  Like

 3. Republikein zegt:

  Fysiek geld is verdacht vanwege corona.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s