Europa staat in brand door het beleid van de EU en de VN!

Screenshot_48

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Oostenrijkse Bondskanselier Kurz zegt geheel terecht dat Erdoğan van Turkije een aanval op Europa organiseert. Ankara zou de mensen aangemoedigd hebben om de grens te “bestormen”.
https://ejbron.wordpress.com

De Nederlandse rechtbank is vol en zaken worden uitgesteld. Twintigduizend zaken worden dit jaar uitgesteld waarvan 14.000 zaken die voor de politierechter zouden moeten komen. En mijns inziens, met het oog op de stijgende lijn in het aantal rechtszaken door niet-westerlingen, zal die wachttijd voor dader en slachtoffer misschien nog wel langer zijn dan de nu gemiddeld 14 maanden… Voor slachtoffers en nabestaanden een moeilijke tijd…
www.rtlnieuws.nl

De Rutte-VVD, die mijns inziens verantwoordelijk is voor het afbraakbeleid dat ons land langzaam maar zeker naar een financiële afgrond schijnt te willen leiden, wil nadat deze deal met Turkije is mislukt nog een deal sluiten… Geen gezond verstand te vinden bij de VVD!
https://jdreport.com

In Frankrijk, daar waar globalist Macron en de zijnen het voor het zeggen hebben, loopt het ook niet echt lekker. Drie leden van zijn partij zijn opgestapt om het “ondemocratische pensioencomplot”.

Macron wil alle pensioenregelingen “samenvoegen” en zowel links als rechts hebben daartegen geprotesteerd. De oppositiepartijen hebben meer dan 41.000 amendementen ingediend in een poging om de uitvoering van het wetsontwerp, dat er is om het parlement te omzeilen, uit te stellen. De leider van de extreemlinkse partij La Insoumise beschuldigde Macron van “totalitaire impulsen”.
www.express.co.uk

Hier in Nijmegen worden, net zoals in de rest van het land, schoolgaande kinderen en andere studerenden geïndoctrineerde met links globalistisch gedachtegoed. Hieronder een brief van een student die houdt van zijn studie maar gek wordt van de linkse indoctrinatie op de Universiteit. Professoren die dingen zeggen als: “Als je voor de PVV stemt, dan ben je een slechte jurist”. Trump en Wilders worden altijd als negatief geprofileerd en Rusland en China zijn altijd “foute landen”. Deze student zegt geheel terecht dat als je niet ook zo denkt als deze professoren en hoogleraren, maar meer nationalistisch of realistisch denkt, je gelijk uitgemaakt wordt voor homofoob, klimaat-ontkenner, racist of zelfs neonazi. Hij voelt zich onbegrepen en vindt het, net zoals zoveel Nederlanders, bizar dat de vrijheid van meningsuiting nog maar één kant op mag werken…
www.ongehoordnederland.nl

Is deze uitvergrote blik, de hype, de overdreven paniek met betrekking tot het Corona-virus, waar een normaal mens binnen een week weer van geneest volgens de WHO, een manier voor de globalistiche “Nieuwe Wereldorde” om een verbod in te stellen op contant geld? Iets waar men al langer op uit is, zo leert onderstaand artikel ons. Een interessant artikel dat ons uitlegt hoe het zou kunnen gaan, de weg naar de dictatuur onder leiding van de NWO.
www.xandernieuws.net

Viktor Orbán van Hongarije zegt het duidelijk: “De EU en Soros willen een nieuw, gemengd moslim-achtig Europa”. Hongarije zal Polen steunen in het geschil met de EU en noemde Timmermans “de grootinquisiteur”, wiens doel het is om Polen te veroordelen, wat niet zal gaan lukken, omdat Hongarije alle juridische middelen zal gebruiken om solidariteit met Polen te tonen.
www.stopdebankiers.com

De Grieken staan de Griekse grensbewaking bij om de duizenden economische emigranten die de grens over willen tegen te houden. Het patriottisme, zo laat onderstaand artikel weten, is rijzende, maar dat is iets wat we in vele landen zien waar de algemene leefbaarheid en de veiligheid naar beneden zijn gegaan door het importeren van vele niet-westerlingen die geen respect tonen voor het gastland, zijn bewoners, de wetten, cultuur, tradities en het gezag…
https://unitynewsnetwork.co.uk

Wat heeft dit Rutte kabinet gedaan voor Nederland en de Nederlanders? En de vorige Rutte-kabinetten? Langzaam maar zeker hebben ze er nu voor gezorgd dat er noodsituaties ontstaan in bijna alle sectoren in ons land door vele bezuinigingen en een op wereldniveau gezien lokaal stikstofprobleem gecreëerd, datzelfde geldt voor het “van het gas af gaan” om “de aarde te redden”…

Ze hebben in Den Haag het roer overgegeven aan de VN en de EU en dát, dat is iets wat niet door de beugel kan. Buitenlandse dictatoriale machten die beslissen hoe u moet leven, wat en hoeveel u eet en met EU-Timmermans en zijn Green Deal worden we langzaam maar zeker afhankelijk gemaakt van de “staat” door importproducten die duurder worden, energierekeningen die verdriedubbelen, zorgkosten die door meer immigranten steeds zullen blijven oplopen en de auto die langzaam onbetaalbaar wordt.

Laten we de vrijheid van meningsuiting nieuw leven inblazen met zijn allen en weer vrijuit gaan praten. Openlijk de problematiek bespreken, niet bagatelliseren, geen scheldpartijen of erger, maar gewoon het beestje bij de naam noemen! Iedereen die zijn vrijheid wil behouden, van Nederland houdt en de cultuur en tradities (en de boeren) willen behouden, zou zich aan moeten sluiten bij de Nexiteers! Bij de mensen die uit de EU willen stappen, omdat die het Nederlandse politieke kartel samen met de VN dicteren.

We hebben mijns inziens een ander kabinet nodig dat Nederland en de Nederlanders weer op de eerste plaats zet en de miljarden die nu naar de immigranten, de EU en de VN gaan gebruikt voor de opbouw van Nederland en om de noodsituaties, de achterstanden, de armoede, het achterstallig onderhoud en de torenhoge problemen bij diverse instanties op te lossen. Eerst Nederland en de Nederlanders! Laten we samen Nederland weer groots maken!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Europa staat in brand door het beleid van de EU en de VN!

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Heel sterk stuk !

  Geliked door 1 persoon

 2. Rene zegt:

  100%👊🇳🇱 Elise 👍

  Like

 3. Dr. Heinz zegt:

  Met dank aan kabinet je RUTTE2!!
  Dat kabinetje RUTTE2 heeft in haar tijd diverse: politiebureaus, rechtbanken, gevangenissen, kazernes, verzorgingshuizen en wat allemaal meer gesloten.
  Vanwege wat???
  Dat geld is zeker weer naar het buitenland gestuurd, zoals gebruikelijk in NederLINKSland!!!
  Het is een grote schande!!

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Je woont dus in Nijmegen idd een links bolwerk. Ben je klaar mee als je veel van dat volk om je heen hebt. Las net in de telegraaf dat er een omslag is wat bewaken van grenzen betreft. Jammer dat veel mensen pas beginnen met denken als het spannend wordt.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah staat al decennia bekend als Luilekkerland voor uitheemse criminelen, na een penitentiaire vakantie ben je voor de rest van je leven verzekerd van bijstand en steun……..hoef je nooit meer druk te maken, geen sores, het UWV regelt alles voor ze………..Grrrrrrrr!

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Ja Elise en wat doet dat Nederlandse volk NIETS o ja toch kijken naar Boer zoekt vrouw en voetballuh.
  Ja toch wat er met Nederland gebeurt interesseert ze geen reet.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Wie weet wat Erdogan allemaal in zijn schild voert. Voor minder ontstond de eerste wereldoorlog !

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/07/spain-arrests-89-for-smuggling-drugs-and-migrants-from-north-africa-in-speedboats/

  Spain Arrests 89 for Smuggling Drugs and Migrants from North Africa in Speedboats

  MADRID (AP) – Spanish police have arrested 89 people suspected of belonging to a crime ring that smuggled both migrants and hashish from North Africa to mainland Spain.

  The Civil Guard said Saturday that the smuggling network allegedly used speed boats to bring people and drugs across the Strait of Gibraltar from Ceuta, a Spanish enclave in northern Africa.

  The national law enforcement agency said investigators found evidence that 11 speed boats carried a total of 269 people and over 10,000 kilograms of hashish. The ring used radar systems and lookouts on the coast to avoid detection, the police alleged.

  The migrants allegedly were held by the traffickers in Spain until their families paid 5,000 euros ($5,600), the police said.

  Nl
  Spanje arresteert 89 mensen voor smokkel van drugs en migranten uit Noord-Afrika in speedboten

  MADRID (AP) – De Spaanse politie heeft 89 mensen gearresteerd die ervan verdacht worden deel uit te maken van een misdaadring die zowel migranten als hasj van Noord-Afrika naar het vasteland van Spanje heeft gesmokkeld.

  De Guardia Civil zei zaterdag dat het smokkelnetwerk naar verluidt speedboten heeft gebruikt om mensen en drugs over de Straat van Gibraltar te brengen vanuit Ceuta, een Spaanse enclave in Noord-Afrika.

  De nationale wetshandhavingsinstantie zei dat onderzoekers bewijs hebben gevonden dat 11 speedboten in totaal 269 mensen en meer dan 10.000 kilo hasj vervoeren. De ring gebruikte radarsystemen en uitkijkposten aan de kust om detectie te voorkomen, beweerde de politie.

  Naar verluidt werden de migranten vastgehouden door de handelaars in Spanje totdat hun families 5.000 euro ($ 5.600) betaalden, zei de politie

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://m.oe24.at/oesterreich/politik/Migranten-Zustrom-Die-ersten-sind-bereits-in-Mazedonien/420356380

  Migranten-Zustrom: Die ersten sind bereits in Mazedonien

  So dicht, wie die Griechen erklären, dürfte ihr Grenzzaun nicht sein: oe24 wurde ein Foto zugemailt, das die erste Migranten-Gruppe schon in Mazedonien zeigt. Wie viele werden noch durchkommen?

  An dem Abend, an dem Österreichs Kanzler Sebastian Kurz noch in einem Interview vor “Zuständen wie 2015” warnte, erhielt oe24.at ein interessantes Foto zugespielt: Es stammt von Mitarbeitern eines Nachrichtendienstes, die auf einem Stadtplatz in Mazedonien am Donnerstag einen Teil einer 1.000 Personen großen Migranten-Gruppe fotografiert haben.

  Afghanen und Syrer in Mazedonien
  Die Afghanen und Syrer seien jetzt im Chaos am griechisch-türkischen Grenzzaun durchgesickert – und niemand weiß, wie vielen Migranten das noch in der Nacht und an weniger gut bewachten Stellen gelungen ist. Faktum laut der Augenzeugen: “Es sind nur Männer und junge Burschen in dieser ersten Gruppe.”

  In etwa zehn Tagen könnte diese erste Gruppe bereits an der österreichischen Grenze in Spielfeld eintreffen, falls sie weder von den serbischen noch von den kroatischen Grenzpolizisten gestoppt werden können.

  Nl
  Migranteninstroom: de eerste zijn al in Macedonië

  Hun grensomheining zal niet zo dicht zijn als de Grieken zeggen: oe24 een foto werd gemaild met de eerste migrantengroep in Macedonië. Hoeveel komen er door?

  Op de avond waarop de bondskanselier Sebastian Kurz in een interview waarschuwde voor ‘omstandigheden zoals 2015′, ontving oe24.at een interessante foto: het kwam van leden van een persbureau die op donderdag op een stadsplein in Macedonië deelnamen aan een 1.000 Mensen hebben grote migrantengroepen gefotografeerd.

  Afghanen en Syriërs in Macedonië
  De Afghanen en Syriërs hebben nu in chaos gelekt bij de Grieks-Turkse grensomheining – en niemand weet hoeveel migranten dit ’s nachts en in minder goed bewaakte gebieden hebben kunnen doen. Feit volgens ooggetuigen: “Er zijn alleen mannen en jonge jongens in deze eerste groep.”

  Deze eerste groep zou in ongeveer tien dagen in Spielfeld aan de Oostenrijkse grens aankomen als ze niet kunnen worden tegengehouden door de Servische of Kroatische grenspolitie.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Mijn antwoord allemaal kapot schieten.
   Dit zijn geen vluchtelingen maar door Erdogan opgehitste misdadigers gangsters en IS moordenaars.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s