FOTO . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTO . . .

 1. rene zegt:

  Waarom zou je hem laten staan bomen zijn uit de tijd en daar voor is in Nederland geen plaats meer En het so2 ach laat ook maar.

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  GroenLinks aan het werk? Of PvdA, SP of D66 die ruimte scheppen voor de miljoenen woningen die voor hun islambazen moeten worden gebouwd. Nederland straks een grote stad, dat is waar dat geval die zich koning noemt van droomt en zijn neef de huisjesmelker nog meer denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 3. Kees zegt:

  Er is vast een nieuwe boom geplant, dus is het CO2 neutraal (kuch)
  Deze boom van 30 jaar wordt natuurlijk versnipperd en verbrand in een biogasinstallatie.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Hup in de biomassa energie centrale klimaat neutraal de lucht in. De waanzin van Nederland in notendop.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  In Groningen hebben ze een nieuwe truc ontdekt en dit mag door een maas in de wet overal worden toegepast.
  Hele straten worden leeggeroofd van bomen onder het mom van restafval.
  Er is bijvoorbeeld één boom ziek of omgewaaid en dan ineens vormen alle bomen, hoe gezond ze ook mogen zijn, een gevaar voor de omgeving want er zou ook wel eens een tak af kunnen waaien en dan mag het naar de biomassacentrale.

  Maar dan dit;
  Europa’s laatste oerbossen veranderen in houtfabrieken.
  https://www.mo.be/reportage/europa-s-laatste-oerbossen-veranderen-houtfabrieken
  En dit is ook in Canada en Amerika gaande om onze bomen verslindende biomassa te voeden.

  Of dit;
  Tropische regenwouden kunnen geen CO2 meer opnemen.
  https://www.weeronline.nl/nieuws/6-3-2020-tropische-regenwouden-kunnen-geen-co2-meer-absorberen
  Hiermee word het pad geëffend om het regenwoud te kappen voor klimaat doelen.
  Wedden?

  Die klimaat idioten zijn knettergek.

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Ik zal de knuppel in het hoenderhok gooien en zeggen wat er echt aan de hand is, ELISE VAN NIJMEGEN, als je dit leest geef ook effe je mening hierover
  De bomen worden gekapt voor 5G omdat bomen blijkbaar 5G verminderd doorlaten (het signaal ) alleen hele iele boompjes laten die kill stralen door, zelfs dichtbegroeide hagen kunnen het tegen houden. HET PROBLEEM IS EIGENLIJK DAT ONZE HELE AFEMHALINGSCYCLUS EN DIE VAN DE PLANEET GEVAAR LOPEN DOOR DE HUIDIGE PLANNEN DIE ER ZIJN, daarom zijn er een heleboel WETENSCHAPPERS DIE TEGEN 5G PROTEST AANTEKENEN EN HET EEN HALT WILLEN TOEROEPEN . De 5G FREQUENTIE, die men uiteindelijk beoogt,, je kunt het ietwat verzwakken en versterken, SCHIJNT ERVOOR TE ZORGEN DAT ZUURSTOF NIET GOED DOOR HET BLOED WORDT OPGENOMEN IN HET LICHAAM,
  U moet zich voorstellen er zijn 3 zaken essentieel voor de mensheid; nummer 1 is zuurstof gevolgd door water en dan pas voeding op nummer 3.Als je komt aan de zuurstof voorziening dan krijg je dus acuut problemen met je longen en je hart;Ik citeer;
  .our body needs oxygen to work properly, so if your oxygen levels are too low, your body may not work the way it is supposed to. In addition to difficulty breathing, you can experience confusion, dizziness, chest pain, headache, rapid breathing and a racing heart
  Vertaling; Gevolgen van een tekort aan zuurstof zijn problemen met ademhaling, verwarring. duizeligheid,pijn op de borst, hoofdpijnen,snelle ademhalingen hartkloppingen.
  Bovendien weet ik dat er theorieën zijn, dat kanker een zuurstof probleem van het lichaam is
  —————————————————————————————————————————.LEES DIT STUK IN IEDER GEVAL!!!

  Wij HEBBEN EEN MOOIE CYCLUS MET DE PLANTEN DIE BIJNA PERFECT TE NOEMEN IS WIJ ADEMEN ZUURSTOF IN EN ADEMEN CO2 UIT. De planten ademen CO2 in en produceren/ademen uit zuurstof . Het zou kunnen zijn dat het zo allemaal toevallig op zijn plek valt maar je zou ook kunnen denken aan een soort bovennatuurlijk/ Devine Plan voor de Creatie van Leven.
  Oke enerzijds wordt dus het zuurstofgedeelte door de hoge frequenties van 5G qua opname in het menselijk lichaam aangevallen maar ook de massale op wereldniveau ontbossing, zorgt er voor dat de zuurstof productie, die eigenlijk al in een dalende curve was vergeleken met andere tijden, nog meer onder druk komt . ENERZIJDS DOOR 5G ..>>>> VERMINDERDE OPNAME ZUURSTOF IN BLOED ANDERZIJDS DOOR BOMENKAP MINDER ZUURSTOF AANWEZIG IN DE LUCHT.DUS VERMINDERDE AANVOER ZUURSTOF EN VERMINDERDE OPNAME .
  DIT HOUDT NIEMAND LANG VOL HOE GEZOND JE OOK BENT. BEGRIJPT U NU WAAROM SOMMIGEN DENKEN DAT 5G DIE IN /OP VOLLE STERKTE WERD INGEVOERD IN WUHAN DE ECHTE REDEN IS VAN DE ZIEKTEPANDEMIE IN WUHAN EN NIET HET VIRUS AN SICH .
  BEGINT U ZICH OOK ALS EEN AFGESCHREVEN LABORATORIUMRAT TE VOELEN???
  DE ROVERHEID VEILT DEZE FREQUENTIES EN HET LAATSTE WAT IK EROVER LAS, HAD HET ZE 900MILJOEN OPGELEVERD EN TOEN WAS HET PROCES NOG NIET HELEMAAL ROND .dUS MOCHT U ENIGE ILLUSIES HEBBEN OVER DE ROL VAN DE OVERHEID OM U TE BESCHERMEN DENK DAN NOG EENS NA !!!! OVERIGENS MAKKELIJK TE TESTEN HOOR, JE HEBT APPARAATJES, DIE HEEL SECUUR KUNNEN METEN HOEVEEL ZUURSTOF ZICH IN JE BLOEDBAAN BEVINDT, RUTTE VIND HET ALTIJD INTERESSANT OM ZICH STOER VOOR TE DOEN TIJDENS VERKIEZINGSTIJD, DUS MAG HIJ PROEFRAT ZIJN EEN 10-TAL NIET-FANS VAN HEM CHECKEN VAN TEVOREN ZIJN ZUURSTOFGEHALTE DAN STELLEN WIJ HEM 234 UUR BLOOT AAN 5G OP VOLLE STERKTE EN METEN DAN OPNIEUW MET NIET-FANS, MIJ BENIEUWEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s