Kabinet heeft meer Syriërs uit Turkije gehaald dan eerder verteld

Screenshot_69

Nederland heeft in de afgelopen twee jaar fors meer Syriërs in Turkije opgehaald dan de bedoeling was. In totaal zijn er vanaf 2018 tot en met vorig jaar 1910 migranten overgenomen.

Dat is bijna 10% meer dan de plekken die door het kabinet in eerste instantie beschikbaar gesteld waren. De migranten worden in het kader van een zogenoemd “hervestigingsprogramma” van de Europese Unie verdeeld over de lidstaten. Hierdoor konden in totaal 50.000 Syriërs – die in Turkije verbleven – het vliegtuig naar Europa pakken. De deal werd gesloten om Ankara te stimuleren migranten terug te nemen die illegaal de buitengrens van de EU waren overgestoken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Overheid, Rotzakken, Rutte, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kabinet heeft meer Syriërs uit Turkije gehaald dan eerder verteld

 1. Rensk. zegt:

  Als die lui daar Rutte en Co in Den Haag het virus krijgen dan krijgen ze de beste behandeling. Onkruid vergaat niet!!

  Geliked door 1 persoon

 2. vangie1206j zegt:

  Dat is typisch MARK RUTTE de boel belazeren het braafste jongetje van de klas zijn en aan Brussel laten zien kijk is hoe goed ik ben.
  Wat een walgelijke lamlul is dat gedrocht Rutte.
  De bevolking naaien financieel beroven met allerlei belastingen en taxen.
  En als klap op de vuurpijl ons leven in de waagschaal stellen door al dat mislukte mensvolk hier heen te halen.

  Like

 3. fleckie zegt:

  ‘GEWOONTE-LEUGENAARS’, …is ook een zelfstandig. naamwoord!! …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. GEWOONTE- leugenaars’. is ook een zelfstandig naamwoord…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. M. zegt:

  Er zijn ook veel meer ‘vluchtelingen’ als dat de cijfertjes laten zien, véél meer dan de cijfers waar men het volk mee voorliegt.

  Like

 6. Het stikt hier ook van de arabieren. Rutte’s MISDAADSYNDICAAT heeft van ONS LANDJE een arabische provincie gemaakt!! Mag wat kosten, de OZB maar weer omhoog! Flikker die hele LANDVERRADERSZOOI even heel snel de leeuwenkuil in!!

  Like

  • LUCIA zegt:

   Verdomd goed idee die leeuwenkuil, we hebben Artis en als je die beesten 3 dagen niet te vreten geeft lusten ze ook een teflonpoliticus!!! en doe er ook nog wat toetjes bij

   Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  ( dit is zeker de 3e keer, dat ik. …….’GEWOONTE- LEUGENAARS’, is ook een zelfstandig naamwoord!!! ‘. heb ‘getypt’……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 8. Republikein zegt:

  https://nos.nl/artikel/2326261-tientallen-doden-bij-ongeluk-met-tankwagen-in-syrie.html

  Bij een ongeluk op de snelweg die de Syrische hoofdstad Damascus verbindt met de provincie Homs zijn ten minste 32 mensen om het leven gekomen. Zeker 77 mensen raakten gewond. Een tankauto kwam in botsing met twee bussen en een aantal andere voertuigen, melden staatsmedia.

  De remmen van de tankwagen begaven het, waarna de chauffeur de macht over het stuur verloor en het voertuig tegen vijftien auto’s en twee touringcars botste. In de bussen zaten Iraakse passagiers, maakte de Syrische minister van Binnenlandse Zaken bekend.

  De ravage was groot. Van een van de bussen werd een deel weggevaagd. De Iraakse passagiers in de bussen waren Sjiitische pelgrims die heiligdommen niet ver van Damascus bezochten. Ondanks de al negen jaar durende oorlog in Syrië blijven toeristen uit de regio deze plekken bezoeken.

  De hulpdiensten rukten met groot materieel uit en hadden lang werk om alle gewonden eerste hulp te geven en naar het ziekenhuis te brengen en de doden te bergen. De weg was tot in de late avond afgesloten.

  Nou is mijn vraag: Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd?
  Zou Allah het weten?

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s