Twee derde PvdA-leden wil geen lijstverbinding met GroenLinks

Screenshot_57

Wel ruime meerderheid voor ‘gezamenlijk strijdplan’

De leden van de PvdA zijn in ruime meerderheid voor een “gezamenlijk strijdplan” met de andere linkse partijen. Op het partijcongres in Nieuwegein stemde 88% van de aanwezigen in met een voorstel van die strekking.

Een deel van de leden zou graag nog een stapje verder gaan. Maar het radicalere voorstel om samen met GroenLinks met één programma en één kieslijst de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar in te gaan, haalde het niet. Twee derde stemde tegen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Communisme, GroenLinks, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Twee derde PvdA-leden wil geen lijstverbinding met GroenLinks

 1. Monalisa zegt:

  U heeft Assher gehoord in het nieuws ze zou ze moeten af severen naar 0 zetels al die ouwe lullen die gekort zijn, stemmen op deze klote partij.

  Like

 2. Jan zegt:

  Asscher noemt Forum fascistisch

  Asscher wil premier worden en sluit samenwerking met FvD uit

  De PvdA-leider maakte op het congres alvast duidelijk dat hij nooit een coalitie met Forum voor Democratie wil vormen. “De Partij van de Arbeid zal onder mijn leiding nooit, nooit meewerken aan het normaliseren van fascistisch, extreem of radicaal-rechts gedachtegoed. Helemaal nooit.
  ….
  https://nos.nl/artikel/2326163-asscher-wil-premier-worden-en-sluit-samenwerking-met-fvd-uit.html

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Schaamteloos zit er 1 van de PvdA te oreren dat ze samen moeten werken met GL om twee partijen te kunnen weren. Mijn god. Dit soort moet een land regeren. Moet ik denken aan een stukje van Rob Hoogland dat hij op een terrasje ging zitten in Amsterdam, waar Halsema en haar criminele ventje een glaasje dronken. Zodra ze hem zagen stapten ze op en lieten de wijn staan. En dat soort moet besturen. Als je besturen wil moet je met iedereen praten, die zich gewoon normaal gedraagt. Dat zit er bij dit soort mensen niet in. Ze wil wel praten met mensen, die zich niet normaal gedragen zoals salafisten. Het lijkt er op dat ze zich enkel op haar gemak voelt bij criminele mensen. Het pluche en het daarbij behorende salaris en vergoedingen zijn de belangrijkste zaken waar en PvdA en GL zich druk om maken. Meer kun je er niet van maken met dit achterlijke gedrag.

  Like

 4. Jan zegt:

  Het enige waar het linksvolk om gaat: macht

  PvdA en GroenLinks moeten rap fuseren, de macht ligt voor het grijpen

  Lang hebben de linkse partijen elk voor zich de TAAK op zich genomen het land te REDDEN.
  ….
  Bernie is bezig links wereldwijd nieuw zelfvertrouwen te geven. Hij is geen getuigenispoliticus, hij wil macht, om de uitwassen van het neoliberalisme te bestrijden en de samenleving terug te veroveren op oppermachtige bedrijven en superrijken. Hij wil een New Green Deal, betere zorg en gratis onderwijs. Precies waartoe links op aarde is.
  ….

  De rest van deze idioot op:
  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/pvda-en-groenlinks-moeten-rap-fuseren-de-macht-ligt-voor-het-grijpen~b74cc646/?referer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Like

 5. Groen Links gekkie Halsema wil de criminaliteit in A;dam niet aanpakken vanwege ethnisch profileren; maar zelf heeft ze een wapen thuis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s