Beatrix von Storch (AfD) eist sancties tegen Erdoğan

Screenshot_99

Beatrix von Storch en Recep Tayyip Erdoğan.

(Vertaling: E.J. Bron)

Sancties in plaats van subsidies

Beatrix von Storch (AfD) heeft in haar toespraak in de Bondsdag de politiek van Erdoğan en Merkel fel bekritiseerd. Zij eist sancties tegen de Turkse regering. De vicefractievoorzitter van de AfD, Beatrix von Storch, heeft in scherpe bewoordingen de agressieve buitenlandse politiek van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan en de reacties van de Duitse regering onder Angela Merkel bekritiseerd.

Die Freie Welt

Erdoğan voert niet alleen oorlog in Syrië, maar heeft met zijn politiek van de open grenzen ook het naburige Griekenland in het nauw gebracht. Er zouden niet alleen vluchtelingen en migranten, maar ook “islamisten” naar Griekenland en Europa komen.

Al in 2016 zou Erdoğan Europa gedreigd hebben met de woorden: “Wij kunnen op elk moment de deuren naar Griekenland opendoen en de vluchtelingen in bussen zetten.” Dat heeft hij nu gedaan.

Maar ook de politiek van Angela Merkel om zich te onderwerpen aan de eisen van Erdoğan zou er “schuld aan zijn dat miljoenen mensen op weg gaan, hun leven in gevaar brengen en Europa in chaos verzinkt.”

Beatrix von Storch eist de volgende maatregelen tegen de politiek van Erdoğan:

 1. De opschorting van het douaneverdrag met Turkije
 2. Strafheffingen
 3. Een stop op alle militaire leveringen en wapenleveranties
 4. Een stop op de uitgifte van visa voor reizen vanuit Turkije in de EU

Ze herinnerde aan de betekenis van de derde landen regeling. Hierover verklaarde Beatrix von Storch:

“De oorzaak van deze catastrofe is dat de bondskanselier de derde landen regeling van de grondwet buiten werking heeft gesteld. Dit betekent: wie te voet vanuit Oostenrijk binnenkomt, heeft hier geen recht op asiel. Dus kan hij ook geen recht hebben op een asielprocedure. En dus mag hij ook niet binnenkomen. Helmut Kohl schrijft in zijn memoires over de in 1993 door een grondwetswijziging ingevoerde derde landen regeling: alleen die maakte een Europese regeling mogelijk. Alleen die maakte de volle deelname aan Schengen en Dublin mogelijk. Alleen de derde landen regeling kan smokkel-bendes en andere criminelen het gras voor de voeten wegmaaien. Wat de kanselier van de eenheid destijds heeft gezegd, dat geldt tot op de dag van vandaag:

De afwijzing van asielzoekers die uit veilige derde landen komen, is de sleutel voor de oplossing van de crisis. Dat heeft u, CDU/CSU, SPD en FDP destijds met een grondwet veranderende meerderheid besloten. En dat was juist, want anders trekt de Duitse welvaartsstaat migrantenstromen uit de hele wereld aan.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Beatrix von Storch (AfD) eist sancties tegen Erdoğan

 1. Hovawart zegt:

  “de sleutel voor de oplossing van de crisis” zijn geen wetten en strenge regelgeving, eindeloze rechtszaken en beroepen, en honderden miljoenen aan schadevergoedingen en dwangsommen aan asielzoekers.
  Een simpel NEE zegt genoeg en is vele malen eerlijker en minder kostbaar voor de maatschappij.
  De asielzoekers worden bij hun claims geholpen door Vluchtelingenwerk Nederland (dat weer subsidie krijgt van de overheid) en een leger aan asieladvocaten, dus subsidie opheffen en stoppen met het bekostigen van de ellende met belastinggeld………gewoon NEE!

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Het gaat erom spannen. Wat gaat de EU doen? Gaan ze zich voor de tweede keer onderwerpen aan Erdogan of gaan ze dat vele geld gebruiken om keihard terug te slaan en de grenzen verdedigen tegen een invasie van jonge mannen. Ik vrees het eerste en dan is het hek van de dam. Die Knaus is een vreselijke vent, die denkt dat ie de wijsheid in pacht heeft. Gevaarlijk als mensen naar zo een gaan luisteren. Die man heeft geen idee dat een dictator nooit stopt en iedere keer als men zich voegt naar hem meer gaat eisen. Psychologie in die zin is die Knaus volkomen vreemd. Werelvreemd zou ik zeggen als je op de plek zo´n mag advies geeft.
  Er is geen andere oplossing dan keihard terugslaan. Hij gebruikt mensen als onderpand en als je zelf netjes blijft zoals altijd dan kun je net zo goed direct je land afgeven, want dat gaat die kant wel uit. Die mensen komen uit allerlei andere landen dan Syrie dus het is hun eigen verantwoording dat ze naar Turkije zijn gereisd. Het is de verantwoording van Erdogan. Die heeft al die mensen Turkije binnen gelaten. Meesten zijn helemaal geen vluchteling. Nooit verantwoording overnemen als het je verantwoording niet is heb ik geleerd als levenservaring.

  Like

  • Rensk
   Al zou je dit in Brussel uit gaan leggen is er nog niet ene klootzak die naar je zal luisteren.
   Begrijp me niet verkeerd je hebt een meervoud van gelijk dat is het probleem niet.
   Het probleem zit hem in het ongelimiteerd uitgeven van belasting geld wat door de EU uitgegeven kan en mag worden. het enige wat goed zou zijn is een uitstap uit de EU en verder laat dat hele Brussel dood vallen, maar helaas hebben wij de politicie niet voor zo een stap.
   Dus het enige wat over blijft is PVV die in elk geval nog voor de Nederlander op komt.
   Ik heb nog even een kleine hoop gehad met iets van PVV samen met FVD maar Ik heb de laatste stemmingen van de PVV goed in de kijkert gehouden en ben tot de mening gekomen dat het ook helemaal niks anders is dan pluche zoekers Plakkers zijn het nog niet maar dat is alleen een tijdje afwachten.

   Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  wie gaat “”HET LAATSTE ZETJE “”
  nou eens geven om die pleuris Eu net van die klif af te gooien ??

  help me effe als ik wat vergeet

  Marine le Pen frankrijk
  SALVINI , onze italiaanse kanjertttttt
  ORBAN DE PRIKKELDRAAD KANJER “” wat zullen ze hem haten in brussel “”
  Slovenie
  Bulgarije

  de grieken ondertussen zullen toch ook wel schijtziek zijn nu ??
  geen hulp !! en de islam rat alvast euro 500 miljoen aanbidden ?
  je gelooft het toch goddverdomme niet
  als jedicht hoort en ziet gebeuren
  ongelofelijk
  marokkanen aan de grens , kokosnotenkoppers erbij
  en daar voor betalen, whahahahahaha,

  Oostenrijk , de mosketen gesloten , en weg met die haat predikers
  Polen, en er komt er godgloeiendegloeiende niet 1 in ook , “”geweldig ”
  de Afd , gaat toch heel hard ondertussen , he ?/ Adolfa
  onze VLAAMS/ belgische vrienden
  GEERT HOPPA
  DE DENEN DIE ER UIT WILLEN
  ZWEDEN die hopelijk die rechtse leider krijgt, is hun islam country

  ik denk dat de britten , van hun stoel af zijn gegleden van het lachen MET HUN BREXIT
  DANK JE WEL NIGEL THE GREAT , de man die een 18 jaar van zijn leven gaf
  om dit helemaal alleen op te starten
  YOU ARE NOT LAUGHING NOW ??? WHAHAHA geniale afscheids speech

  dus laten wij met zijn allen hier ,,,,, nog effe door gaan, helaas duurt het ”’NOG EEN JAAR “”
  voor we mogen stemmen ,,,,,

  ik ga in ieder geval zorgen dat ik er ben , en ga stemmen tellen ,
  die ene hele dag naar de kloten helpen
  KAN MIJ NIET SCHELEN

  IN MIJN KANTOOR GAAN DE AANTALLEN KLOPPEN , WIE DOET ER MEE ??

  DE LAATSE KEER VOELDE IK ME GEWELDIG IN MIJN ZAK GESCHETEN ,,,,

  U OOK , ?? NEEM IK AAN

  OF ??

  HEEFT U NET EURO 25 OVERGEMAAKT NAAR DE VVD ???

  is er iemand die dat hier durft te roepen , en het uit wil leggen ?? whahahaha

  VLADIBOB

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @ome Bob.

   Ik ga ook tellen, want in die rooie kut gemeente van mij word er gesjoemeld met de PVV stembiljetten.
   100% zeker.
   Heb het van een andere stemmer ook gehoord nadat hij naar het toilet was geweest de PVV stapel opvallend lager was en die van de PvdA hoger.
   Rara hoe zou dat nu kunnen.

   Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/08/reports-turkish-police-use-drones-to-organise-tear-gas-attacks-on-greek-border-guards/

  Reports: Turkish Police Use Drones to Organise Tear Gas Attacks on Greek Border Guards

  Turkish police used drones to organise attacks against Greek security forces tasked with protecting the nation’s borders from thousands of migrants attempting to illegally cross into the country, according to reports.

  On Friday, Greek security forces were bombarded with smoke bombs and tear gas fired from the Turkish side of the border at the Kastanies checkpoint on the Evros river. It is now alleged that Turkish police used drones to co-ordinate the onslaught upon Greek security forces

  During the attack, members of the Turkish police force were seen handing out wire cutters to migrants to help them cut through the border fence separating the two countries, according to the Greek Reporter.

  The escalation in violence at the border follows the decision by the Islamist president of Turkey, Recep Tayyip Erdogan, to “open the gates” to migrants attempting to enter Europe.

  The move is widely seen as a retaliation for Europe insufficiently backing his invasion of northern Syria to crush Kurdish forces and prop up jihadist rebels in Idlib.

  Nl
  Rapporten: Turkse politie gebruikt drones om traangasaanvallen op Griekse grenswachten te organiseren

  De Turkse politie gebruikte drones om aanvallen tegen Griekse veiligheidstroepen te organiseren die volgens de rapporten de grenzen van het land moesten beschermen tegen duizenden migranten die illegaal het land probeerden over te steken.

  Op vrijdag werden Griekse veiligheidstroepen gebombardeerd met rookbommen en traangas afgevuurd vanaf de Turkse kant van de grens bij het controlepost van Kastanies aan de rivier de Evros. Er wordt nu beweerd dat de Turkse politie drones gebruikte om de aanval op de Griekse veiligheidstroepen te coördineren

  Tijdens de aanval werden leden van de Turkse politie gezien het uitdelen van draadknippers aan migranten om hen te helpen door het grenshek te snijden dat de twee landen scheidt, volgens de Griekse reporter.

  De escalatie van geweld aan de grens volgt op het besluit van de islamitische president van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, om “de poorten te openen” voor migranten die Europa proberen binnen te komen.

  De beweging wordt algemeen gezien als een vergelding voor Europa die zijn invasie in Noord-Syrië onvoldoende ondersteunt om Koerdische troepen te verpletteren en jihadistische rebellen in Idlib te steunen.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Mooi gezegd vrouw von Storch maar als Turkije nu eens Israël was zat de kans erin dat je meestanders kreeg uit de Alt Partijen.

  Like

 6. klaas zegt:

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Dit is een oorlogs verklaring door Erdogan traangas en rookbommen over de grens te schieten.
  Een mooie test voor de nieuwe F35 straaljagers om Erdogan even een poepje te laten ruiken.
  Ideetje loosers in Brussel of schijten jullie nu al je broek vol.

  Geliked door 1 persoon

 8. woodensledge zegt:

  Tja… én maar blijven onderhandelen met deze uitsluitend hondenmelk drinkende analfabeet.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Migranten bestormen AfD-evenement: “Ik sla jullie allemaal in elkaar!”

  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/09/migranten-afd-veranstaltung/

  Migranten stürmen AfD-Veranstaltung: „Ich schlage euch alle zusammen!“ – Video ist nun mit Ländersprerre belegt

  NRW/Leverkusen – Während der Veranstaltung Ende Februar bei einem Bürgerdialog in Leverkusen stürmte eine Gruppe von Migranten den Saal und brüllte „Nazis raus“, „Ihr seid eine Schande für diese (sic!) Land!“, „Ihr seid eine richtige Schande für Deutschland“. Als Ordner die Störer aus dem Saal drängten, kam es zu Tätlichkeiten. Einer der Migranten: „Ich schlag´ euch alle zusammen, gar kein Problem!“. Noch irrer: YouTube belegt das AfD-Video, das den Migrantenmob zeigt, mit einer Ländersperre.

  Das was normaler Weise die linksextremistischen Sturmtruppen der Antifa erledigen, wurde am 27. Februar bei einem Bürgerdialog der AfD durch Migranten zelebriert. Während einer Veranstaltung mit dem Bundestagsabgeordneten Martin Renner, Prof. Harald Weyel, Jörg Schneider und Stephan Brandner in Leverkusen erhielten diese „Besuch“ von einigen gut integrierten Mitbürgern mit Migrationshintergrund.

  Nl
  Migranten bestormen AfD-evenement: “Ik sla jullie allemaal in elkaar!” – Video is nu geblokkeerd met een landverbod

  NRW / Leverkusen – Tijdens het evenement eind februari tijdens een burgerdialoog in Leverkusen, stormde een groep migranten de kamer binnen en riep “Nazi’s uit”, “Je bent een schande voor dit (sic!) Land!”, “Je bent echt een schande voor Duitsland ‘. Toen dossiers de herrieschoppers de hal uit duwden, waren er gewelddadige incidenten. Een van de migranten: “Ik zal jullie allemaal in elkaar slaan, helemaal geen probleem!”. Nog gekker: YouTube toont de AfD-video, die de migrantenmobiel toont, met een landenblok.

  Wat de linkse extremistische stormtroopers van Antifa normaal doen, werd op 27 februari gevierd tijdens een AfD-burgerdialoog door migranten. Tijdens een evenement met de Bondsdag MP Martin Renner, prof. Harald Weyel, Jörg Schneider en Stephan Brandner in Leverkusen, kregen ze een “bezoek” van enkele goed geïntegreerde burgers met een migratieachtergrond.

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  https://mobile.twitter.com/3groter/status/1236901617909276672
  Ik hoop dat jullie de link kunnen openen.
  Dit is een boer die de vluchtelingen bij de Griekse grens besproeid met varkens urine 😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Links geweld tegen Afd

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   “Links geweld tegen Afd”
   En geen woord in de media die zich tegen dit linkse geweld uitspreekt.
   Links komt overal mee weg, zie ook maar die toestanden van de AFA in Hamburg in 2017.
   Werd dit verketterd door de media?
   NEE!!!
   Ze konden het nog net niet maken om dit in jubelstemming te brengen, maar deden dit eigenlijk het liefst.
   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s