De capitulatie van de EU voor het migratiewapen is in zicht

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Turkije is het eerste land dat openlijk en onverholen het migratiewapen inzet en mensenmassa´s misbruikt om de structuren van Griekenland en van de Europese Unie aan het wankelen te brengen. Nu wil Turkije de druk nog verhogen: het aantal “vluchtelingen” aan de grens met Griekenland zou spoedig enorm toenemen, zei de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soyluer gisteren tegen journalisten in de Oost-Turkse stad Elazig. En verder: “Dat is pas het begin. U zou eens moeten zien wat er daarna gebeurt. Wat er tot nu toe is gebeurd, is niets.”

PI News (2)

Op oorlog lijkende toestanden in het Grieks-Turkse grensgebied

En er is inderdaad het een en ander gebeurd: agressieve migranten rennen tegen de Griekse grens aan, waarschijnlijk door het Turkse leger met kniptangen en deels zelfs met traangasgranaten uitgerust. De aanvallers gooien met stenen en Molotovcocktails, de Griekse grensbewaking antwoordt met traangas en waterkanonnen. Ook het Turkse leger doet mee en probeert met traangasgranaten de Griekse grensbewaking af te houden van “Push-Backs” tegen opdringende, uiterst agressieve migranten.

De plaatselijke bevolking verkeert deels in een regelrechte “pogrom-stemming” tegen de binnendringers en hun ondersteuners. Vrijwillige vluchtelingenwerkers, medewerkers van NGO´s en buitenlandse journalisten worden aangevallen. Gisteren werd op het eiland Lesbos door onbekenden een dagcentrum voor “vluchtelingen” in brand gestoken.

Griekenland: geen enkele euro meer voor erkende asielzoekers

De Griekse regering blijft hard en verscherpt bijna dagelijks haar asielpolitiek. Op dit moment worden er geen nieuwe asielaanvragen meer aangenomen en vanaf midden maart dient de financiële ondersteuning voor erkende asielzoekers volledig stopgezet te worden.

“Het is ons doel om mensen die hier recht op hebben binnen twee tot drie maanden asiel toe te staan en daarna een streep te zetten door de uitkeringen en de onderbrenging, omdat al deze maatregelen eraan bijgedragen hebben dat de mensen het land binnenkomen en misbruik maken van deze uitkeringen”, zei de Griekse minister van Migratie Notis Mitarakis zaterdag op de Griekse tv-zender Skai. In het vervolg geldt volgens Mitarakis: “Wie asiel krijgt, is daarna voor zichzelf verantwoordelijk.”

Erdoğan maandag in Brussel

Morgen wordt de Turkse president Erdoğan voor gesprekken over de “vluchtelingenruzie” met de EU in Brussel verwacht. Zijn basis voor onderhandelingen heeft immers de Turkse minister van Binnenlandse Zaken met de dreiging “dat was nog helemaal niks” al voortreffelijk voorbereid. Dat had hij misschien helemaal niet hoeven doen, want vooral in Duitsland neemt dagelijks de druk van de links-groene opiniedictators op de Duitse regering toe om in ieder geval “vluchtelingen die speciale bescherming nodig hebben” uit Griekenland op te nemen.

Dat via de gezinshereniging daarna eerder of later de rest ook nakomt, wordt schaamteloos verzwegen.

De te verwachten capitulatie van de EU voor het migratiewapen

Aan het eind van de onderhandelingen – deze prognose waagt de schrijver – staat de capitulatie van de EU voor het migratiewapen. De Europeanen, ofwel de Duitsers, zullen enkele miljarden “beschermingsgeld” aan Erdoğan betalen en bovendien nog een aanzienlijk aantal van de zogenaamde vluchtelingen uit Turkije overnemen. Vanzelfsprekend zal ook hier Duitsland de belangrijkste last dragen.

Het gevolg: we krijgen nog meer cultuur-vreemde kolonisten, waarvan niet weinigen na een korte gewenningsperiode bezig zullen gaan om samen met talrijke gelijkgezinden Duitsland naar het voorbeeld van hun islamitische thuislanden te veranderen.

We hebben het ver geschopt, dat men hier in Duitsland ondertussen naar een regering zoals in Griekenland verlangt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op De capitulatie van de EU voor het migratiewapen is in zicht

 1. Eppo zegt:

  En dat gestoorde zooitje in t Haagje halen Ze weer allemaal hier heen en binnen .

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Laat al deze migranten hun eigen land maar opbouwen. En guess what? Dat lukt ze nooit met de religie die ze aanhangen. En omdat dat niet lukt komen ze naar het westen om daar de boel te verstieren. Zag net Eva Vlaardigen op WNL en Catherine. Bijna een opluchting om ook eens normale vrouwen op de buis te horen inplaatst van al die gekkies, die constant hun achterlijke ideeen spuien. En dan heb ik het ook over de zogenaamde ¨hulpverleners¨. Eventjes geen kromme tenen.

  Wat dat meisje over zich heen heeft gekregen zegt genoeg wat voor een volk het is. Daar zit heel veel jaloezie achter. Veel linkse vrouwen hebebn heel veel jaloezie in zich. Je moet precies zo als zij zijn plus dezelfde mening (hoi Halsema) Gaarne zo onvrouwelijk mogelijke kleding dragen. Zeg maar allemaal precies hetzelfde. En dat soort predikt diversiteit. Om je dood te lachen. Ze heeft 100 procent gelijk met wat ze zegt. Mannen binnen halen, die vrouwen zien als lastdier. Dat is wat die linkse trutten willen. Halsema: het tegengaan van islamisering mag geen doelstelling zijn. Godverdomme ik droom soms dat ik die trut helemaal in elkaar beuk. (oei) Dromen he! Ik blijf me gedragen. Dat dan weer wel. Een mens mag dromen.

  Liked by 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Ok heb hier eerder geschreven maak op grote borden duidelijk in het Arabisch 1 stap over de grens is de kogel in je gore moslim kop.

  Liked by 3 people

 4. Jan zegt:

  ‘Immigranten’ voorzien van geweren door Turken

  Like

 5. Horatius zegt:

  Dit is uiteindelijk allemaal het resultaat van het ‘Wir Schaffen Das’ van Angela Merkel in 2015 waar we nu de wrange vruchten van mogen plukken.
  We worden gechanteerd door dictator Erdogan en we buigen als knipmessen, zijn bereid om zielige kinderen van 14 tot 18 jaar op te nemen die bij nadere bestudering ver boven de 20 jaar zijn en de gezinshereniging doet de rest bij dit onheilsscenario.

  De ngo’s schreeuwen moord en brand want de mensenrechten en de vluchtelingenverdragen worden niet strikt nageleefd en de invasietroepen worden nu geconfronteerd met een Griekse Verzetsbeweging die geen middel onbeproefd laat om de bezetting van hun land een halt toe te roepen.

  De bureaucraten in Brussel zullen morgen weer in onderhandeling gaan met Erdogan en wederom de geldbuidel gaan trekken om voorlopig de zaak te kunnen sussen, het beoogde resultaat zal echter nihil zijn.

  ‘We willen naar Duitsland’ is de strijdkreet van de nepvluchtelingen, dus ook naar Nederland wat men ziet als een soort Duitse provincie en ze zitten er letterlijk en figuurlijk niet ver naast.
  Italië is momenteel wat minder aantrekkelijk i.v.m. het coronavirus dus blijven er maar weinig West-Europese landen over waar men echt welkom is in het kader van een humane opvang van de behoeftige medemens.
  Hopelijk houdt het Balkanfront stand en wordt daar de hoofdmoot van de invasietroepen tegengehouden met alle mogelijke middelen.

  Wie het vandaag de dag heeft over het in stand houden van de nationale identiteit wordt door de linkse kerk uitgemaakt voor een racist. En dit terwijl het aantal z.g. verwarde mannen snel in aantal zullen toenemen, evenals de moslimenclaves en de islam hard op weg is de grootste religie te worden in West-Europa.
  De toekomst van geheel Europa staat op het spel en dat heeft de bevolking in Griekenland (eindelijk) door. Dat hun daadwerkelijk verzet een voorbeeld moge zijn voor met name de bevolkingen van Duitsland, Zweden en Nederland.

  De gang naar de stembus is gedegradeerd tot een soort opiniepeiling want het cordon sanitaire treedt automatisch in werking bij een forse winst voor de z.g. populisten.
  Dus blijft er nog maar één optie over om het tij (het omvolkingsproces) te doen keren.

  Die optie is zeker niet politiek-correct en kan soms in strijd zijn met de mensenrechten die overigens uitsluitend gelden voor economische vluchtelingen, IS-strijders en verwarde mannen van moslimsignatuur.
  De Grieken, de Hongaren en de Polen vervullen momenteel een voorbeeldfunctie in Europa.

  Dat er spoedig meer landen zullen volgen!

  Liked by 3 people

 6. Juanito zegt:

  Allemaal apothekers en artsen, dat zie je zo. Deze hoger opgeleiden met een passende moraal en mentaliteit zullen echt een grote verrijking zijn voor elk Westers land. 😑
  Ik mis alleen die mutsen nog, u weet wel, die liedjes zingen ‘jij bent welkom in mijn land’. 🤮

  Liked by 2 people

 7. bozeoudeman zegt:

  Wat de Turken doen is een directe oorlogsverklaring. Waar wacht dat halfzachte debiele zooitje in Brussel op, tot het Turkse leger in Brussel staat? DIT IS OORLOG, TIMMERKLAAS!

  Liked by 2 people

 8. Tineke zegt:

  Ik heb gisteravond een debat zitten kijken over de chantage met Erdogan,en dat die lamzak naar Brussel komt.
  Je wordt al misselijk van de toon alleen al.
  Dank u wel voorzitter-ik wil de staatssecretaris (Broekers-Knol) bedanken voor haar antwoorden-Daar worden ze verdomme voor betaald.
  Nou, Knol heeft als uitgangspunt…BETALEN AAN ERDOGAN !
  Om het woord chantage te gebruiken was NOT DONE !!
  Rustig praten levert altijd meer op,
  Nou,het zal me niks verbazen als de check al is uitgeschreven.
  Wat een stelletje armoe zit daar in Den-Haag.
  Met gekromde tenen heb ik weer eens naar de Haagse Bluf gekeken.
  Armoe troef !

  Liked by 3 people

 9. guusvelraeds zegt:

  “Wie asiel krijgt, is daarna voor zichzelf verantwoordelijk.”

  Dat is een goede maatregel. Je krijgt asiel oké maar maak er zelf wat van. Moet je opletten hoeveel weer vertrekken. Want werken kunnen ze ook waar ze vandaan komen.

  Kom er maar in Amsterdam met jullie subsidies voor yoga. LOL.

  Liked by 4 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vrees dat de schrijver gelijk zal krijgen, de Europese “leiders” zijn niet opgewassen tegen Erdoğan.
  En hij weet dat maar al te goed.
  Met name “progressief” Europa staat al in de startblokken om af te dwingen dat de grenzen opengaan.
  Het blijft een eigenaardig gegeven, alle sociale verworvenheden komen onvermijdelijk onder druk te staan; ook al is een portemonnee nog zo rijk gevuld, eens komt de bodem in zicht.
  Tot mijn grote verbazing kunnen linkse partijen het aan hun volgers verkopen dat ze bejaardenhuizen, verzorgingshuizen en sociale werkplaatsen sluiten en tegelijkertijd mensen binnenhalen die tot in lengte van dagen van financiële bijstand afhankelijk zullen zijn.
  Dat is geen doemdenken, dat is een zekerheid.
  Het is net als een man die tijdens een vorstperiode de deuren naar de tuin wagenwijd openzet en vervolgens verbaasdheid speelt als anderen zeggen dat ze het koud hebben.
  “Hoe kan dat nou, de verwarming staat toch aan”?

  Liked by 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Erdogan wint altijd omdat hij de islam achter zich heeft staan. Islam is primair een oorlogsstrategie en de multi culti warhoofden van de EU vertikken het dat te onderkennen.

   Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Daar gaan we al;
  (AD) “Maarten Groothuizen (D66): Haal migranten Afrika en Azië hierheen
  Overvolle polenhotels, criminaliteit rond opvangcentra en tienduizenden vluchtelingen die hopen op een plekje in Europa. D66-Kamerlid Maarten Groothuizen zegt, op een jaar voor de Kamerverkiezingen: zet de deur open.”

  Dat laatste ben ik met hem eens, zet de deuren van het krankzinnigengesticht open voor Maarten Groothuizen, hij is een groot gevaar voor de samenleving.

  Liked by 3 people

 12. LUCIA zegt:

  Grieken moeten met scherp gaan schieten bovendien als het zootje hier aan komt.. linea recta terug vermeerdert met alle turken die hier in de criminaliteit zitten,j die hebben toch ook een turks paspoort vanwege de dubbele nationaliteit.

  Liked by 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Niet alleen met scherp schieten ze moeten tanks mijnenvelden marine schepen en awacs radervliegtuigen naar het gebied sturen plus de nodige mariniers die de kust en de landgrenzen verdedigen. Want het is oorlog alleen de kloothommels in Brussel hebben niets in de gaten omdat ze druk zijn met de zeespiegelstijgiing over 50 jaar.

   Like

 13. Willem zegt:

  Nog even over Halalsema en de Christchurch herdenking op de Dam. Toen even later in Sri Lanka 5x zoveel, 250, christenen door moslims afgeslacht werden, was het oorverdovend stil op de Dam. Hoe kan dat toch, waar zou dat aan liggen?

  Liked by 3 people

 14. Frans Haeck zegt:

  Europa heeft de belofte gedaan om asielzoekers te spreiden, maar spant zich slechts in om de hrenzen dicht te houden en zadelt op die manier Griekenland,Italie en Turkije met de problemen op en de asielzoekers wordt geen hulp geboden vanuit ons welvarende Europa!
  De wereld is van iedereen,eerlijk samen delen!

  Like

 15. renato zegt:

  Zeg, heer Haeck, bent u een paar meter film kwijtgeraakt???

  Liked by 3 people

 16. freda110 zegt:

  Erdogan heeft niet alleen vluchtelingen aan de grens staan, maar zijn troepen wijd uitgespreid over Europa geïnfiltreerd.
  De reden dat Europa door de knieën gaat is duidelijk, zodra meerdere landen Griekenland gaan helpen met het beschermen van HUN landsgrenzen gaat er een oproep uit naar de Turken die buiten Turkije al wachten op de grote islamitische overname van Europa en een regelrechte burgeroorlog is het gevolg.
  Daar is het politbureau in Brussel zo bang voor want dan komt de harde realiteit van het onbeperkt binnenhalen van islamieten aan als een mokerslag en dan vooral voor diegenen die meenden dat het allemaal wel mee zou vallen.
  Dan zou het zo maar eens heel snel einde EU kunnen zijn en dat is wel het laatste wat het zooitje in Brussel wil.
  Dus….. betalen, betalen en nog eens betalen zodat de smerige werkelijkheid niet zichtbaar wordt.

  Liked by 2 people

 17. Lucky zegt:

  Liked by 2 people

 18. Tistochwat zegt:

  Die video: altijd weer gezellig in ‘allahs hakkenbar’.
  Zo vreedzaam ook.

  Net mensen, hè?

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s