De ondergangsspeech van Lodewijk Asscher

Screenshot_92

De partijleider en fractievoorzitter in de Tweede Kamer van de PvdA, Lodewijk Asscher.

(Door: Rutger van den Noort)

Holle slogans en uitsluiting van FvD en PVV als strategie

Gisteren vond het PvdA-congres 2020 plaats in het NBC-congrescentrum in Nieuwegein. Naar schatting waren er vijftienhonderd mensen aanwezig. In lijn met de huidige beperkte interesse in zulke partijdagen is er slechts door een paar honderd mensen naar de uitzending gekeken. Aangezien ik de berichtgeving van de NOS nooit vertrouw, heb ik zelf de speech van Asscher geanalyseerd en conclusies getrokken over de fase waarin de PvdA zich bevindt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op De ondergangsspeech van Lodewijk Asscher

 1. Rensk. zegt:

  Maak me nu meer zorgen wat Griekenland gegeven moment gaat doen dan die belachelijke Asscher. Erdogan probeert te stoken in de onderlinge verhoudingen in Europa. Hij heeft donders goed in de gaten dat we géén eenheid zijn wat heel veel zaken betreft. Ook al doet de EU voorkomen alsof dat wel zo is. De EU is eerder een sta in de weg dan dat het eenheid geeft. Hij roept dat Griekenland de grenzen moeten openen zodat de hordes door kunnen lopen naar het Noorden. Als Griekenland daar intrapt is heel Europa verloren. Erdogan weet dat daar veel te halen is en ook dat die hordes daar wel voor in zijn. Ze denken allemaal dat alles gratis is. Enorme hordes analfabeten. En dat volk kan Erdogan van alles wijsmaken Dat ze alles gratis krijgen b.v. Als ze merken dat het ietsje anders ligt dan gaan ze roven. Plus dat we amper nog een echt mannenleger hebben. Ik moet er niet aan denken wat er dan kan gebeuren met dat soort mannen die hier binnen gaan lopen in enorme aantallen. Begin echt te vrezen voor de domheid van de EU. Als wij Griekenland niet alle hulp geven dan gebeurt het gegeven moment. We hebben alle reden om vrees te hebben. Ik heb het in ieder geval zeker en schaam me er ook niet voor. Die man is doodeng en gaat over lijken. Mijn hemel waar gaat dit in godsnaam eindigen!!

  Geliked door 3 people

 2. Overal waar SLINKS regeert zijn de MILJARDEN voor uitkeringen, de Jeugdzorg, niet aan te slepen. Lopen kinderen met grote messen en tasers op straat. Hebben scholen wapendetectiepoorten!!!!! Kun je de nieuwe Jodenhaat als het ware opsnuiven. SLINKS en CRIMINALITEIT gaan hand-in-hand!! ASScher zal nooit de CRIMEMINISTER van Nederland worden!!

  Geliked door 3 people

 3. Hierbij nog ‘LIKE’ voor het stuk van Rutger van den Noort!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Voor een zieltogende partij, die na haar grootste verkiezingsnederlaag haar strenge persoonlijke voorkeur enkel nog kon laten uitgaan naar de islamitische achterban in de Pays-Bah, en het categorisch uitsluiten van de gehele autochtone bevolkingsgroep, heeft men het nog slechts over dromen en wensen, van enige realiteitszin is er bij de Marxistische partijbonzen niets meer te vinden……(bij het kabinet ook niet), en wat schetst onze verbazing, Asschner spreekt weer over de Nederlanders……..
  De politieke afsplitsing van de PvdAA-adepten naar de Hollandse AKP-delegatie van DenK, was al een duidelijk signaal dat de PvdAA, na decennia van afbraak, nu probeert om hun Linksche Leugens en Bedrog in de schoentjes van andere partijen te schuiven, terwijl zijzelf de instigatoren zijn van de algehele malaise die geheel West -Europa in een neergaande spiraal hebben gestort, met Timmermans als losgeslagen rode dwerg en rolmodel van narcisme als hun EU-boegbeeld……Op naar de 0 zetels, Lachen Man! Echt Hé.

  Geliked door 3 people

 5. boorzalf zegt:

  Heb een paar minuten naar die kwal geluisterd en uit gezet. 🤮🤮🤮.

  Geliked door 3 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Help het de schrijver hopen dat hij gelijk krijgt en dat dit de zwanenzang van de PvdA is, de voortekenen wijzen er echter niet op.
  GroenLinks heeft nog altijd de wind in de zeilen en Asscher probeert daar een graantje van mee te pikken, hetzelfde wat de SP doet, zij hebben in de laatste verkiezingen fors verloren en hebben de weg naar boven nog niet gevonden.
  Een Links blok, het zou zomaar kunnen gebeuren.
  Persoonlijk walg ik bij het idee alleen al maar ik houd mijn hart vast, politiek is onvoorspelbaar, wie kan mij bijvoorbeeld de logica uitleggen dat na alles wat er onder Rutte is gebeurd dit nog niet heeft geleid tot het massaal weglopen van de kiezers ?

  Geliked door 2 people

 7. Trucker zegt:

  PVDA is er in Vlaanderen ook, zij zijn (toch bij ons) de LOEPZUIVERE nazaten van de communisten en als dusdanig ettelijke malen gevaarlijker als pakweg dat VVD partijtje van de Rubberen rukker Rutte.
  Van Rutte weet heel Nederland dat hij liegt maar de PVDA verpakt heel sluw hun boodschap “gelijkheid voor iedereen” in wollige praat, in Vlaanderen is er zelfs een gemeente (Zelzate) waar ze een meerderheid hebben en besturen.
  Geen RAT uit de politieke partijen die daar een probleem mee heeft maar hoe anders als het Vlaams Belang (tot nader order zijn wij DE grootste winnaar van de afgelopen verkiezingen) een meerderheid heeft, ze mogen zelfs geen burgemeester leveren (Ninove).

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   In Israël heet die kutpartij Meretz/Kracht en staat voor alles waar een normaal mens van moet braken. Domlinks interesseert zich ook daar alleen voor een miniem percentage van de bevolking, homo’s en trannies (geestelijk gestoorden dus), de rest mag doodvallen want Meretz wil opsplitsing van Israël zodat er nog een terreurstaat bijkomt.
   Socialisten blijven idioten.

   Like

 8. Republikein zegt:

  The lunatics are in my hall,😡 .

  Geliked door 2 people

 9. Izaak Sierd Huizinga zegt:

  laat die valse keppel drager zich maar een verantwoorden voor de vele verliezen en te korten in de tijd dat hij in de gemeente raad van amsterdam zat een dikke 100 miljoen te kort ,en de bezuinigingen tijdens zijn minister schap politie -scholen- leraren ,en hij vergeet dat hij volks vertegenwoordiger is ,en als er zovele op een andere partij stemmen ,zijn die niet fout maar hij is niet capabel voor die functie,maar dat is algemeen bekend,en over die tekorten zegt hij nu (JA DAT HEBBEN WIJ NIET GOED GEDAAN )MAAR DAT DEKT NIET DE STRONT VAN HEM

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Laten we hopen dat de teleurstelling van de P.v.d.A. in 2021 beneden de 5 zetels uitkomt. Maar de NPO zal al het geschut in stelling brengen en het postcode loterij volk zal opnieuw de loten kopen om de P.v.d.A. machinerie te redden. Als Hillary Clinton ruim 33 miljoen gekregen heeft voor haar
  foundation wat krijgt de P.v.d.A. dan wel niet.

  https://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/overzicht/clinton-foundation

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja, off topic, werd laatst ook telefonisch benaderd over de postcodeloterij en ik zei; zolang jullie de verkeerde personen en doelen steunen, wil ik niets met jullie te maken hebben , dan krijg je de reclame riedel en ik , sorry ik ben niet breindood en heb opgehangen!!Wat Ascher betreft, goed dat ie precies nu zegt wat ie wil en hopelijk is men daardoor wakker geworden, want het is mij nog steeds een raadsel dat men op die foute tuinkabouter in de EU gestemd heeft… met een behoorlijk groot aantal stemmers hier. Dit uitschot van verraders, mag van mij volledig van de aardbodem verdwijnen.

   Like

 11. Johan zegt:

  Op naar de NUL zetels voor het linkse blok, met de Pvda voorop.

  Like

 12. Kuu zegt:

  Asscher moet gewoon inhoudelijk de discussie aangaan met Baudet, maar dat durft hij niet….. en daarom valt hij terug in demagogie!!!

  Like

 13. Jan zegt:

  Bizar! PvdA kan zich maar niet ontdoen van antisemitische trekjes! Partijcongres stond bol van antizionistisch complotdenken!
  …..
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/bizar-pvda-kan-zich-maar-niet-ontdoen-van-antisemitische-trekjes-partijcongres-stond-bol-van-antizionistisch-complotdenken/

  Hidde J. van Koningsveld
  @koningsveld
  ·
  7 Márta
  Schande! Nadat de @PvdA
  een jr geleden besloot de IHRA-definitie van #antisemitisme te omarmen, nam het #PvdAcongres vandaag (als hamerstuk!) een motie aan waarin diezelfde definitie met valse argumenten wordt gedemoniseerd. Nota bene met steun v/h bestuur en de TK-fractie! (1/6)

  https://pbs.twimg.com/media/ESh0IHSWsAUyFL4?format=png&name=4096×4096

  Like

 14. verwardeman zegt:

  Misselijke zalvende linksche sijsjeslijmer , mij naai je niet , those days are gone forever !
  Ik stem PVV , fuck de linksche vernielbrigade .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s