Jimmie Åkesson van de Zwedendemocraten: “Sluit de grenzen!”

Screenshot_91

(Vertaling: E.J. Bron)

Jimmi Åkesson (foto) van de Zwedendemocraten zou de volgende minister-president van Zweden kunnen worden. Over zijn oriëntering in de vluchtelingenpolitiek laat hij geen twijfel bestaan. De grenzen moeten gesloten worden, zegt Åkesson.

Die Freie Welt

“Zweden is vol! We hebben geen capaciteiten om nog meer op te nemen – en dat geldt voor de hele EU.” Dat staat op een flyer die de chef van de Zwedendemocraten, Jimmie Åkesson, aan de Turks-Griekse grens aan “vluchtelingen” heeft uitgedeeld. “Kom niet naar ons toe. Wij kunnen niet nog meer geld en woonruimte afstaan. Het spijt ons.” De flyers werden ondertekend met “(Voor) het Zweedse volk, Zwedendemocraten”.

Critici van de actie storen zich aan het kleine woordje “voor”. Daarbij gaat het er niet zozeer om dat Åkesson wijst op door de fouten in de omgang met de “vluchtelingen” ontstane problemen in zijn vaderland. Dit feit is ook de andere partijen in het Zweedse parlement niet ontgaan, maar in hun gelederen beperkt men zich tot vergaderingen van de immigratiecommissie om strengere regels uit te werken. Het werk van deze commissie toont echter tot nu toe geen successen, terwijl zich potentieel een miljoen “vluchtelingen” gereedmaken voor de mars in richting Duitsland en Zweden.

Jimmie Åkesson vindt het laveren met woorden te weinig. Er moeten duidelijke uitspraken van de kant van de Zweedse regering komen dat het land niemand meer kan opnemen. Maar de nog regerende rood-groene minderheidsregering dwaalt zonder plannen in het rond, zonder heldere structuur en zonder eigen ideeën. Het enige dat ze tot stand bracht is de eis van een nieuw vluchtelingenakkoord met Turkije – hoewel de Turkse alleenheerser Erdoğan toch stevig bewijst dat met hem gesloten akkoorden niet eens het papier waard zijn waarop ze geschreven staan.

De vertegenwoordigers van de oude partijen in Zweden koken en woeden, op de sociale media is er overwegend applaus voor de actie. In de peilingen staan de Zwedendemocraten met ongeveer 24% van de stemmen op de 1e plaats, nog voor de al decennia lang in Zweden alles bepalende sociaaldemocraten. Met deze actie zullen de peiling-resultaten waarschijnlijk nog verder stijgen.

Screenshot_90

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Rechts geluid, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Jimmie Åkesson van de Zwedendemocraten: “Sluit de grenzen!”

 1. Pietersen zegt:

  Zie hier hoe wij worden genept en kinderen worden misbruikt om een uitkering in de EU te krijgen.
  https://www.liveleak.com/view?t=ClQ7y_1583223802

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Goed zo kunnen ze hier nog iets van leren ipv de hielen van tante Merkel en oom Macron te likken

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Om deze aktie van hem wordt nu in Zweden een zaak tegen hem voorbereidt.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Wanneer een rattenplaag je graanschuur leeggevreten heeft moet je geen hek gaan bouwen om ze binnen te houden, als er niets meer te vreten valt zullen ze alles aanvreten om te overleven, uiteindelijk zelfs elkaar opvreten……..hoe lang denkt de politiek het nog vol te houden om te blijven voederen en vetmesten……ze planten zich steeds talrijker voort, en die mondjes moeten ook worden gevoed en gekleed, onderhouden en verpleegd.

  Like

 5. Ruud zegt:

  Heeft dat nu nog wel zin voor een inmiddels doodziek land?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s