Realisme zal Nederland redden van het negatieve globalisme!

Screenshot_101

(Door: “Elise Nijmegen”)

Weet u het nog, al die commotie over het afschaffen van de dividendbelasting? Iets wat na een sms’je van een multinational ineens van de baan was… Het blijft apart, maar als u onderstaand artikel heeft gelezen dan begrijpt u meer hoe alles in elkaar verweven zit; de titel zegt het al: “Zo werkt de multinational Nederlandse Koninklijke oligarchie”. Iets dat zou moeten veranderen!
www.interessantetijden.nl

Stikstofmaatregelen die genomen zijn naar aanleiding van een “stikstofcrisis” die alleen in Nederland bestaat, zorgen ervoor dat vele bedrijven failliet zijn gegaan en vele mensen zijn ontslagen; het is diep triest. Ook evenementen zoals Trekkertrek gaan niet door om de “stikstofcrisis”. Om een vergunning te kunnen krijgen, moet er uitgerekend worden hoeveel stikstof er zou worden uitgestoten. Kamminga zegt dat het onmogelijk is om uit te rekenen hoeveel bezoekers er met de auto komen, hoeveel trekkers er komen en van welk bouwjaar die zijn en hoeveel stikstof die uitstoten…
www.rtvnoord.nl

School is niet meer wat het eerst was, ook dat is door deze regering langzaam veranderd, de normering van een proefwerk wordt achteraf bepaald aan de hand van het gemiddelde van de klas… Bizar. En dat soort wazige geïmplementeerde regels zorgt ervoor dat het niveau van het schoolsysteem omlaag gaat, maar ondanks dat vallen er steeds meer jongeren uit. Het aantal jongeren dat zonder diploma van school gaat, is opnieuw gestegen. Het zijn er weer 1000 meer, waarvan 90% 18 jaar of ouder is.
https://jdreport.com

Hieronder weer een voorbeeld van hoe uw kinderen links geïndoctrineerd worden op school en een beeld aangepraat krijgen dat niet overeenkomt met de realiteit. Ze krijgen in plaats van een onpartijdige neutrale mening een concluderende mening van een (hoog)leraar of professor, eentje die past in het denkbeeld van het politieke kartel, de EU en VN. In Utrecht, net zoals in Nijmegen, op de universiteit overschrijden leraren een gevaarlijke grens en openen openlijk de aanval op het FVD met hun vraagstellingen. Ze willen bepaalde opvattingen overbrengen aan de studenten die geenszins realistisch zijn, laat onderstaand artikel ons weten.
www.ninefornews.nl

Er is behalve de linkse indoctrinatie op scholen, het nep-nieuws op de televisie, de onveilige individuen op straat en anti-Nederlandse politici nog een probleem dat erkend moet worden, namelijk de ondemocratische, haatdragende en niet tolerante islamleer die in de koran en Hadith beschreven staat en die een gedachtegang voortbrengt die we niet kunnen gebruiken in Nederland. Een denkwijze die geen respect heeft voor vrouwen, onze wetten, normen, waarden en onze vrije westerse maatschappij.

In onderstaand filmpje ziet u een imam die duidelijk een denkwijze heeft die niet passend is en een gevaar oplevert voor onze maatschappij en onze kinderen. Geert Wilders en de andere leden van het PVV-team proberen dat al jaren duidelijk te maken. Echter,waar geen wil is, en die is er niet in de islam, daar is geen weg.
www.youtube.com

Het is er sinds er vele niet-westerlingen bij zijn gekomen in opdracht van de EU en de VN niet gezelliger op geworden. En onze vredige maatschappij is door politiek anti-nationalistisch wanbeleid van een vredige maatschappij veranderd in een levenssfeer waarin iedereen alert moet zijn. Want er zijn mensen, en die komen, zo laat onderstaand artikel ons weten, nu in vele open grenzen landen in Europa voor, die een andere denkwijze hebben en die slachtoffers en doden achterlaten op hun reis…
https://europeansworldwide.wordpress.com

Er gaan geruchten over het gevaarlijke 5G; dat de afgesloten gebieden waar het Corona-virus erg heerst, gebieden zouden zijn waar 5G al aan het werk zou zijn en dat dit ook tot vele gezondheidsklachten bij mensen heeft geleid. 5G was in Wuhan en op de cruiseschepen. Hieronder een lijst van landen met plaatsen waar 5G is uitgerold, dat terwijl er wereldwijd geen enkel wetenschappelijk rapport bestaat dat zegt dat 5G veilig is.

Daarentegen zijn er stapels peer reviewde wetenschappelijke onderzoeken die zeggen dat 5G een gevaar is voor de algemene volksgezondheid, flora en fauna en die onderzoekers en wetenschappers hebben de VN en de EU ook aangeschreven en gevraagd om de uitrol van 5G stop te zetten, maar blijkbaar spelen er belangen van multinationals mee die blijkbaar belangrijker zijn dan de gezondheid van de mens. Zou er een connectie bestaan tussen 5G en het Corona-virus?
www.lifewire.com

Vele politici die realistisch denken, datzelfde geldt voor de gewone realistische denkende terecht bezorgde burger, worden uitgemaakt voor complottheorie denker, racist, extremist, als zijnde radicaal, nazi of gewoon weggezet als iemand die geen gezond verstand heeft en waar niet naar geluisterd hoeft te worden. Dat is het denkbeeld dat vanuit het Nederlandse politieke kartel, de VN en de EU via het schoolonderwijs, de media en vele “goede” organisaties wordt uitgedragen.

Marine Le Pen van de Franse partij Rassemblement National (RN) zegt het gewoon zoals het is: het is een invasie hetgeen Turkije doet! Turkije stuurt diegenen die ze de laatste jaren hebben opgevangen, onder dwang, naar de grens met Griekenland. De Grieken houden, door de immigranteninvasie te stoppen, niet alleen Griekenland veilig, maar ook de rest van Europa. Helden zijn het! De immigranteninvasie wordt gebruikt als wapen tegen de Europese bevolking met het geld van de Europese bevolking, te gek voor woorden en één van de miljoen redenen om uit de EU te stappen.
www.youtube.com

Dit globalistisch ingestelde kabinet is er niet voor Nederland en de Nederlanders, anders waren de grenzen al dicht! En zouden zich niet zoveel nieuwe mensen per week bij de voedselbank aanmelden. Dit kabinet implementeert Agenda 21/2030, sterk lijkend op de EU-Green Deal, van de Verenigde Naties, die o.a. wil dat er geen zelfredzaamheid meer zal bestaan, die de welvaart wil herverdelen, die privé land- en autobezit wil afschaffen. Dat is wat het kabinet doet en dat is waar Nederland voor getekend heeft… En dat heeft de Nederlandse regering besloten zonder toestemming van de Nederlandse burger.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Realisme zal Nederland redden van het negatieve globalisme!

 1. Pingback: Realisme zal Nederland redden van het negatieve globalisme! | eunmask

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou wat die stikstofuitstoot aangaat, dat maakt het alleen maar makkelijker, als het niet uit te rekenen valt dan sla je er een slag naar, maakt iets dat op een berekening lijkt en dient dat in.
  Knappe jongen die het tegendeel kan bewijzen!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Leuk. Links is gek. Hilarisch stukje van Heeresma jr.

  Heere Heeresma jr. – Henk is een vrouw en daar moet je respect voor hebben
  ‘Ik ben een vrouw met een baard!’ zei Henk

  Henk liep al jaren bij de gynaecoloog, maar die kon niets vinden.

  ‘Henk, ik kan echt niets vinden,’ zei de gynaecoloog, opkijkend tussen Henks behaarde benen.

  ‘Hoe kan dat nou?’ zei Henk, zittend op de rand van de onderzoekstafel, neerkijkend op zijn onmiskenbare mannelijkheid. ‘Ik ben toch echt een vrouw!’
  ….
  https://tpo.nl/2020/03/08/heere-heeresma-jr-henk-is-een-vrouw-en-daar-moet-je-respect-voor-hebben/

  Like

 4. Rene zegt:

  Emir Erdogan vandaag even cashen in Brussel met zijn afpersen.

  En Elise weer 100% 👍

  Like

 5. M. zegt:

  Men kan realistisch zijn tot en met maar als men zich niet van het meest fraudegevoelige potloodje en bijgaande vuilnisbak om u stem in te gooien ontdoet dan zal het realistische denken zich niet vertalen in de politiek.
  Je kan het honderd keer zeggen …ze gingen hysterisch toen er een waterdicht stemsysteem werd aangeboden en waarom zou dat zijn denkt u?
  ik zeg het niet meer.
  Misschien omdat men liever heeft dat u lekker voor spek en bonen stemt met uw meest fraudegevoelige potloodje?
  Na het spek en bonen stemmen mag u …..recht in uw gezicht… uw stem letterlijk in de vuilnisbak gooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s