“Kinderen met baarden”?: Merkel-regering wil kinderen en jongeren uit Griekenland opnemen

Screenshot_111

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De Merkel-regering heeft zich nu toch bereid verklaard tot de opname van kinderen en jongeren uit de vluchtelingenkampen in Griekenland. Zodoende wordt opnieuw een plan dat oorspronkelijk in gesprek werd gebracht door de Groenen doorgedrukt. Tegelijkertijd wil men de hele EU verplichten ook zo te handelen.

philosophia perennis

Maandagmorgen vroeg is de coalitiecommissie van de Duitse regering het er over eens geworden om, ondanks alle huidige beloftes van Seehofer & Co, nu toch kinderen en jongeren uit de Griekse vluchtelingenkampen in Duitsland op te willen nemen.

Kinderen uit Griekenland, geld voor Turkije

Tegelijkertijd sprak de voorzitter van de SPD, Esken, zich er voor uit nog meer geld aan Turkije over te maken. Afgelopen vrijdag was bekend geworden dat de begrotingscommissie van de Bondsdag – plaatsvervangend voor de Bondsdag – € 32 miljoen voor de grenspolitie van Erdoğan heeft vrijgemaakt, die als “volledig uitgeruste speciale politie” (“Focus”) tegen Duitse of ook Griekse belangen werkt. Met het geld verhindert Erdoğan o.a. dat de vluchtelingen een einde maken aan hun bestorming van de Griekse grens.

Zo ontstaat er een perfide vicieuze cirkel, die ervoor zorgt dat Duitsland deze keer met zogenaamd minderjarige onbegeleide vluchtelingen overspoeld wordt. Al onze ervaringen tot nu toe met dit aspect van de migratiecrisis vertellen ons: niet zelden zijn de jonge mannen, die onder het etiket “onbegeleid en minderjarig” naar ons toe komen, niet meer minderjarig – een feit dat bij iedereen bekend is, dat echter door de strikte afwijzing van de uitvoering van medische leeftijdscontroles niet schriftelijk vastgelegd moet worden.

Daarom doet op dit moment op internet de uitdrukking “kinderen met baarden” de ronde. Juist de bijna fanatieke afwijzing van reguliere leeftijdcontroles en persberichten, die zogenaamd kinderen en jonge vluchtelingen laten zien, hebben bij de bevolking tot grote scepsis geleid, waar zelfs de propagandatelevisie van de staatsmedia weinig tegen kan uitrichten.

Getraumatiseerde jonge mannen worden losgelaten op de bevolking

Wat bovendien bekend is: de jonge mannen zijn vaak sterk getraumatiseerd. Geld voor een dringend noodzakelijke, omvangrijke verzorging is niet voorhanden. En niet alleen is er geld tekort. Het ontbreekt in Duitsland nu al volledig aan therapeuten en therapieplekken.

Deze onverantwoordelijke, ja, onmenselijke “importpolitiek van de vluchtelingenindustrie en zijn politieke handlangers” heeft er o.a. toe geleid dat in Duitsland als “minderjarig” opgenomen jonge mannen vaak betrokken waren bij zware misdaden (moord en verkrachtingen).

Ondanks al deze emotionele stemmingmakerij van de gelijkgeschakelde media kent de bevolking de problemen heel goed die men nu naar Duitsland importeert. Al op 7 maart berichtte de “Augsburger Allgemeine”: “De beelden, die naar Duitsland doordringen, zijn vreselijk. Echter: één op de twee Duitsers is er tegen om vluchtelingenkinderen uit Griekenland naar Duitsland te halen.”

“Kinderen” worden “jongeren”

Ed Piper merkt op Twitter op: “De ´kinderen´ zijn razendsnel ´minderjarigen die behoefte hebben aan bescherming´ geworden. En dat is in principe iedereen die zijn leeftijd op 17,9 jaar schat. Het grote migratiebedrog wordt tegen de wil van de bevolking verder doorgedrukt. Indien nodig met geweld.”

En een andere tweet merkt op: “Die worden na de Duitse binnenlandse Europese grensoverschrijding vanwege ontbrekende identiteitsbewijzen en hiaten in het geheugen van ca. 25 jaar naar onder de 18 of jonger om gelabeld. In het kader van de gezinshereniging komen daarna papa en mama evenals de rest van de clan naar Germoney.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Kinderen met baarden”?: Merkel-regering wil kinderen en jongeren uit Griekenland opnemen

 1. Rensk. zegt:

  Merkel is een in en in slecht mens. Die is niet naief zoals sommigen denken. Het is een in en in valse vrouw en ze trekt heel Europa de afgrond in.

  Geliked door 6 people

  • Jules van Rooyen zegt:

   Ja, dat heb je ervan, als er nooit afgerekend is met het communisme, beste Rensk. Geen rechtbank heeft communisten veroordeeld voor begane misdaden.
   De enige die ooit het communisme veroordeeld heeft, “” intrinsiek pervers””, was Paus Pius XII, voor de oorlog, in 1938. En nu is het Westen bezig zich te laten omvormen tot het neo-communisme. Gisteren hadden we daarvan een voorproefje ; 8 Maart was “Vrouwendag”, bedacht in de Sovjet Unie, een feestdag, bedoeld om huwelijke en gezin te vernietigen, door vrouwen te verplichten huis en haard in te ruilen voor een “baan” buitenshuis.
   In de nadagen van het communisme in de Sovjet Unie, demonstreerden de vrouwen tegen het buitenshuis werken, en eisten ze zich te kunnen wijden aan hun gezinnen. Welk een paradox, vergeleken met het oprukkende neo-communisme in onze westerse landen, op vele terreinen.

   Geliked door 3 people

 2. LUCIA zegt:

  Dat mens is consequent lelijk ..van binnen en buiten.

  Geliked door 3 people

  • Jules van Rooyen zegt:

   Merkel is een communist, zij was kader lid Agitprop van de communistische partij, zij werkte mee met de geheime dienst STASI ; zij integreert de BRD bij de DDR. De Muur is niet gevallen ; zij verplaatst die Muur tot aan de Noordzee, met Rutte als schoothond.

   Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Het is te gruwelijk voor woorden, en die ‘minderjarige’ dekhengsten komen straks allemaal hierheen.
  Wedden?

  Ook als de asielparasieten geen baardhaar hebben, kan men er toch makkelijk achter komen of het om ‘kindertjes’ gaat?

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  … die varen mee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Piet Snot zegt:

  De meeste van die gasten hebben al een snor bij hun geboorte.
  Dus waarom niet een volle baard op je 14de.

  Geliked door 5 people

 6. Rensk. zegt:

  Sommigen op geen Stijl spreken over vluchtelingen. Daar aan de grens zijn géén vluchtelingen. Het is een invasie van jonge mannen, die n aar het Noorden willen. Omdat ze weten dat alles gratis is. En dan zegt er ook nog een wat we willen schieten op vluchtelingen doen normale mensen niet. Nee normale mensen geven alles wat ze opgebouwd hebben aan hele hordes aan mannen , die het vervolgens allemaal weer af gaan breken. Dat doen normale mensen in de denkwijze van een reaguurder op Geen Stijl. Wat een rare infantiele denkwijze. Zijn wel de mensen, die het luidste gaan gillen als de hele samenleving instort door de zwaarte van de hele wereld op je nek.

  Geliked door 3 people

 7. delamontagne zegt:

  Geliked door 3 people

 8. Orelius zegt:

  Wanneer slaat de vlam in de pan . Hoeveel kan een maatschappij verdragen .Vrouwen zijn verkracht , 1000de mensen vermoord , kerken gesloopt , uitkeringen misbruikt , inbraken ook bij oude mensen en ga zo maar door. Wat moet er nog gebeuren voor er ingegrepen wordt. We leven in een hel , vier sloten op je deuren .. je voelt je nergens meer veilig . Politie doet niks , justitsie straft niet. Hoeveel kan een volk verdragen, voordat het opstaat.

  Volgens mij doen ze paddoos door het drinkwater.

  Geliked door 2 people

 9. klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 10. Bob Fleumer zegt:

  Merkel moet met spoed worden afgevoerd in een vestje zonder mouwen!

  Geliked door 1 persoon

 11. Johandederde zegt:

  We kunnen wel blijven klagen, maar het feit blijft geen enkele linkse partij zal ooit samen willen werken met de PVV en FvD. Zolang er meer linkse NSBers stemmem op pvdasielzoekers d666 gl sp en de partij van de fraudeurs en pinnokios zoals vvd cda cu blijft HOLLAND in een neergaande spiraal naar de verdommenis gaan. iK ZIE HET SOMBER IN. De de linkse neo facisten en fraudeurs ketenen zich vrijwillig aan de E.U. zodat het steeds moeilijker wordt om uit te treden, de slotsom Europa zal zich wentelen in liters bloed.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hendrik Germany zegt:

  Open de poorten zegt Von der Leyen. Zij wil ze graag hebben voor het Europesche Leger. Dezen kunnen tenminste goed vechten ! ! ! ! !

  Geliked door 1 persoon

 13. Jean zegt:

  Grenzen POTDICHT voor alles van buiten Europa en 1000% voor islamieten want die pest hebben we echt niet nodig in onze samenleving, niet van 1 jarigen tot/met 100 jarigen.

  Geliked door 2 people

 14. M. zegt:

  Je hele land vernachelen met een heel volk er bij en hun kinderen om een paar baby’s of kinderen op te nemen van vreemden met slechte intenties?
  Nogmaals de domme Nederlander moet zijn eigen vlees en bloed wel erg haten om voor wat zielig gespeelde stakkers hun eigen vlees en bloed in oorlog te willen helpen brengen.
  Alsof ze nog niet genoeg gezien hebben….vredige bende is het geworden toch ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Lucky zegt:


  Geweld van migranten tegen Duitsers neemt toe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s