VIDEO Jensen: “Tijd voor Nexit!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Jensen: “Tijd voor Nexit!”

 1. Tistochwat zegt:

  Dit wisten wij natuurlijk allang, maar Jensen moet nu eenmaal de ingedutte sukkels iets aan het verstand’ peuteren.

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Helemaal mee eens, we mogen blij zijn dat hij er is, want ze kunnen nu weer zwartgallig gaan doen, OOK hier in de stukjes, over de kleur van de shirts. Jammer……stel dat op koningsdag iedereen in zo’n shirt zou rondlopen. prachtig toch!!!!!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    koosv8 11 maart 2020 om 08:20

    Ik ben een van die ‘zwartgalligen’ m.b.t. de misselijke oranje kleur.

    Like

 2. Orelius zegt:

  Een heel goed initiatief van Jensen om dit via zijn podcast aan te kaarten . Zo kan hij de boel misschien wel aan de gang krijgen . Hij bereikt een grote groep mensen , en wie weet wat hij nog in petto heeft. Om iets te organiseren heb je de media nodig .
  Jensen kan daar wel voor zorgen . Samen met Jensen ,ongehoord Nederland , en commonsensetv , hebben we toch al iets meer geluid en beeld op het net.
  Respect voor die mensen die het echte geluid laten horen , dus ook voor deze site EJ BRON. Ik zeg niet dat je perse een NEXIT t-shirt bij Jensen moet kopen , maar als je voor NEXIT bent laat het dan horen en zien. Ik heb heel het jaar de NEDERLANDSE driekleur voor me huis hangen. Als we dat allemaal doen geef je toch een signaal af. Klinkt misschien flauw maar wat als overal in Nederland de driekleur te zien is en ze weten waar we voor staan. Mensen komen pas in beweging als ze zien dat ze met heel veel zijn . Dus laat dat dan zien.

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Ik ben het wel eens met een NEXIT, en natuurlijk overleven wij dat . Nederland is zelf gemaakt door dijken bouwers en boeren, en handel. Ook hebben de wetenschappers aardig hun steentje bij gedragen. Waar een klein land groot in kon zijn. Maar dat is verleden tijd. We zullen moeten vechten voor onze rechten!!!!!
  NEXIT. Ik zelf heb hier nooit in gelooft. Papieren TIJGER, BLA BLA BLA.

  Geliked door 2 people

 4. Met een oranje shirt zal het echt niet lukken
  De oramjes zijn namelijk de eu volgers pur sang probeer een andere kleur en Ik ben supporter.
  maar niet met deze kleuren. Dar de Oranjes maar eens lekker dood vallen

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Dat zal moeilijk worden, want deze kleur staat voor de Nederlandse identiteit, waar helaas ook een germanofiel en de NWO-ondersteunend koningshuis onder valt.
   En als ik deze blog lees, wordt het omlijst door twee oranje strepen aan de zijkanten.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Henk der Niederlánder 9 maart 2020 om 23:07

   Ik walg ook van de kleur oranje.
   Waarom gaat Jensen niet uitgebreid in op het gegraai van die ‘oranjes’?!
   Waarom staan die lui symbool voor die ‘kleur van saamhorigheid’?

   Maak een (hemels)blauw T-shirt!

   Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Speciaal op herhaling voor de gehersenspoelde en de slapers.In 2005 hebben de nederlanders met 63% tegen de E.U. gestemd. (ook de fransen) In 2007 heeft bilderberg rat bakellende nederland via het verdrag van lissabon alsnog in de E.U. gerommeld.Conclusie,nederland en frankrijk hadden nooit in de E.U. mogen zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Er in gerommeld is zo ongeveer het juiste woord, op uitdrukkelijk wens, uhhh bevel van mevrouw von Amsberg, die aan de touwtjes trok en nog steeds trekt, dus vergis je maar niet.
   63% de rest was voor het grootste deel afwachtend, dus stemden met “weet het niet”, je kunt er dus vanuit gaan, dat de Nederlandse bevolking hier niets in zag, zelfs niet met het waarschijnlijk lege inlegvelletje, iets over een volkslied en een soort van president.
   Een president als hoogste rat van het ongekozen ratten nest, dat meent de dienst in Europa moet uit te maken. Helaas bijgestaan door regeringslijers (geen type fout) die de kans zagen zichzelf enorm te verrijken en te kunnen graaien naar wat hun inktzwarte, inslechte, misselijk makende brein zo alles begeerde.
   Er zit maar één ding op, per direct een ijskoude NEXIT en de veroorzakers inclusief helpers en meeloper, als landverraders, volksverraders en ook moordenaars tegen de muur of onder de valbijl. Alle psychopatische partijen verbieden voor altijd.
   Er zijn nog wel een paar goede echte Nederlanders te vinden met ook kennis van zaken, die het land voorlopig kunnen regeren, respectievelijk sturen, al zijn ze misschien in de minderheid. Terug naar de wortels en waarden van waaruit dit, ons land bestaat en waar voor gevochten is om het zover te brengen.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist mensen vergeten vaak dit soort dingen, ik niet want ik ben altijd tegen geweest, er waren genoeg waarschuwende geluiden, los van je eigen gezonde verstand, die zei, goh niet gekozen, zelfbenoemde beschermers…. zo opereert de Maffia ook tegen minder beschermingsgeld. En al dat gelul over intern veranderen van de EU , de kleine kring die daar beslist staat volledig los van het z.g . we-doen-alsof-er-inspraak-is-EU-parlement!!!
   Ophouden mensen om jezelf voor de gek te houden en keuzes op de lange baan te schuiven met drogredenen!!Zie verder mijn commentaar bij “Passie voor Nexit”.

   Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Jensen is dan wel pro Amerika, Maar ze hebben er toch een flink zooitje van gemaakt.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Allemaal de vlag in de voortuin? Geen oranje T-shirt? Papieren tijger? O.K. Breng die tijger tot leven. Geen verdeeldheid kweken. Samen doen. Het is niet waar dat DE POLITIEKE PARTIJEN allemaal vóór de EU zijn.
  De PVV en FvD zijn tegen de EU en zullen een NEXIT omarmen als een groot deel van de Nederlanders dat van hen verlangen. Geert Wilders heeft zich daarvoor al diverse malen in de Tweede Kamer voor uitgesproken.
  Het initiatief van Jensen kan het begin zijn van iets groots. Samen met de partijen die als POPULISTEN in een cordon sanitair zijn gezet. Het is goed dat we via Bron dit tegen elkaar kunnen zeggen. Het gaat echter verder. Ik hoop dat het lukt.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s