Waarom Griekenland Merkels last moet dragen

Screenshot_126

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Voor de “kwaliteitsmedia” is het geen punt, terwijl het schandaal niet groter zou kunnen zijn: de in achterkamertjes aan EU-macht gekomen constante mislukkeling Ursula von der Leyen heeft na gesprekken met de Turkse afperser Erdoğan volgens de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” gezegd dat “iedere inzet van excessief geweld aan de grens onacceptabel zou zijn; alle genomen maatregelen zouden ´naar verhouding´ moeten zijn.” De “FAZ” trekt daaruit heel juist de conclusie: “Dat is blijkbaar aan het adres van Athene gericht”.

PI News (2)

Ongelooflijk, maar waar: de Grieken verdedigen dapper hun grenzen tegen de door de Turken uit alle hoeken van Anatolië opgehaalde militante binnendringers uit Azië en Afrika – en krijgen nog een smerige berisping van deze trouwe volgeling van de klimaat-biljoen-heren toe. Bovendien zijn zij en haar curieuze voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel, blijkbaar voor de afperser door de knieën gegaan om Erdoğan in ieder geval tijdens zijn bezoek aan Brussel halverwege te kalmeren.

Terwijl niemand de Grieken zo dankbaar zou moeten zijn voor hun grensverdediging als juist Merkel en Von der Leyen inclusief hun politiek-mediale aanhang. Want Erdoğan´s nu gewetenloos ingezette chantagepotentieel is uniek en alleen daarom voor de EU, en in het bijzonder voor Duitsland, bedreigend, omdat de bondskanselier onder het gejuich van de CDU/CSU, de SPD en de Groenen sinds 2015 de Duitse grenzen wagenwijd geopend heeft.

Niemand heeft dat overigens zo goed begrepen als Erdoğan, die de Grieken er onlangs toe heeft opgeroepen om de grenzen daarom niet te blokkeren, omdat de binnendringers toch sowieso direct naar Berlijn naar hun grote weldoenster zouden willen doorreizen. Wat vanzelfsprekend niets anders dan de waarheid is.

En wanneer bij de schaamteloosheid van Von der Leyen ook nog Merkels goedkope frase “Orde en humaniteit horen bij elkaar” klinkt, dan moet zowel de Griekse regering als ook elke Griekse grensbewaker zich achterbaks in het kruis getrapt voelen. Het is ten hemel schreiend hoe de zogenaamde “humanisten” in de Brusselse en Berlijnse huichelachtige luchtbellen ook nog op het moment van de volledige ontmaskering van de onbetrouwbare Turkije-deal, die nooit een akkoord en al helemaal geen verdrag was, de “goeden” willen zijn. Politiek is zonder twijfel een harde business. Bedreven door zulke figuren zorgt ze echter alleen maar voor walging.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Waarom Griekenland Merkels last moet dragen

 1. Even een stukje react nieuws.

  ERDOGAN GISTEREN IN BRUSSEL TEGEN FANS: “JULLIE ZIJN MIJN OREN OGEN EN WAPENS…”

  Gisteren was de Turkse president Erdogan in Brussel. Ontvangen met de grootste egards, rode loper uitgerold in het Europees parlement, enfin, een ontvangst als was hij de Nobelprijswinnaar van de vrede. Hij kwam er met Charles Michel een babbeltje slaan over migratie. Zoals we van Michel verwachtten werd het migratieakkoord van 2016 nog wat meer uitgebreid, maar dat is voer voor een ander artikel. Kort samengevat, de Europeanen zijn gisteren droog gepakt door hun eigen ‘leiders’. Punt.

  Maar die Erdogan, die terror-Turk die asielzoekers in bussen naar de Turks-Griekse grens liet voeren, had ook oog voor zijn schare fans in Brussel. Getooid in Turkse vlaggen en met spandoeken stonden ze daar. Vanuit Beringen, Genk, Gent en andere verrijkte multiculturele gemeenten waren ze naar onze hoofdstad afgezakt om hun Erliebte geitenvriend Erdogan te begroeten. Eén van de spandoeken drukte de wens uit om van Turkije een Turks-Islamitische Unie te maken. Gezellig dus, daar in Brusselstan, onder het goedkeurend oog van Michel, Merkel en Co.

  https://reactnieuws.net/2020/03/10/erdogan-gisteren-in-brussel-tegen-fans-jullie-zijn-mijn-oren-ogen-en-wapens/comment-page-1/?unapproved=18509&moderation-hash=9f4702e4076e27d830a4835441f2c3ec#comment-18509

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Wat een wanproduct is die Michel toch !
   Hij ziet er niet uit , spreekt bedonderd Nederlands en bespottelijk Engels .
   En daar zouden wij dan respect voor moeten hebben ?
   Een leider die ons moet sturen ???
   Donder die gek maar in de Schelde , met een anker aan zijn poot !
   Geen haar beter dan Van Rompuy , het drankorgel of Timmermans !
   Laat maar afborrelen die doortrapte corrupte bende !

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Lijkt dezelfde mentaliteit als een zus van me. Smerige kakakters daar in de EU met hun smerige hypocriete valsheid. Verbijsterend. Wat een ongelofelijke zooi brengt die EU
  Dat gaat escaleren.

  Geliked door 1 persoon

 3. John van antwerpen zegt:

  Erdogan denkt overal mee weg te kunnen komen maar zelfs in zijn eigen land is een kleine
  meerderheid tegen hem. Wie voor hem zijn is duidelijk. Nml. 80 % van de Turken in Europa.
  Dus als hij gelukszoekers gebruikt om ons te provoceren, waarom sturen we dan met vliegtuigen
  de Europese Turken niet terug ? Dat gaat niet want de EU heeft geen leiders die van aanpakken weten. Europa heeft een verlicht despoot nodig om orde op zaken te stellen.
  Nu zeggen sommige mensen tegen mij; Een despoot kan nooit verlicht zijn. Maar ik zeg;
  Wie zijn eigen cultuur laat overlopen door een dictator weet niets van verlichting.
  Dat heeft de geschiedenis ook bewezen want de Poolse koning heeft met behulp van
  andere legers de Ottomanen verslagen bij Wenen, een halve eeuw voor de verlichting,
  die toen eigenlijk al begonnen was met Spinoza, Descartes e.d.

  Geliked door 3 people

 4. Marijke zegt:

  De enige die Erdogan al doorhad was Geert Wilders; hij waarschuwde toen al om geen deal met die Turkse gek te sluiten. De EU lijkt onze vijand te zijn (met onze bedoel ik de EU burgers) en wij staan erbij en kijken ernaar. Het is ongelofelijk! Ik ga toch maar even een Nexit t-shirt bij Jensen bestellen. Wat kunnen we nog meer doen?

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Een nexit uit lijfsbehoud. Wie kan daar op tegen zijn? We werden bedrogen aan de lopende band en de mond werd gesnoerd als je er iets van zei.

   Like

 5. T.troubadour zegt:

  Nexit is voor Nederland de enige oplossing.De beuk erin stem PVV of FvD en draai die europese wetgeving terug.

  Like

 6. LUCIA zegt:

  @ John van Antwerpen ;Ja, ook mijn idee vooral omdat de meesten 2 nationaliteiten hebben en zich hier toch niet thuis voelen, zul je zien hoeveel woningen vrijkomen.Die Erdogan is een megalomane oorlogsaanjager!! Die vent jaagt gewoon die onrust in dat gebied weer aan, omdat ie poen wil …zoiets als je huis i.c. die van een ander, in de fik steken om de premie op te strijken..

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Excessief geweld is dat bedoeld aan het adres van de Grieken of aan dat schorem uit Turkije?.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  LAF EU schorem !! Stel ongekozen opvreters die ons elke dag belazeren en beslissingen nemen in ons nadeel en ons naar de verdommenis jagen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s