Nu denkt zelfs Merkel: men zou rekening moeten houden met tot 60% besmette mensen

Screenshot_153

(Vertaling: E.J. Bron)

Xi Jinping triomfeert, Merkel geeft op voordat ze gevochten heeft

China zal het Corona-virus overwinnen. Merkel geeft al op voordat ze gevochten heeft. Ze gaat uit van een besmetting van 60% van de bevolking. Wat moet je daar van zeggen? “Het virus is er nu eenmaal”…?

Die Freie Welt

Terwijl China op het punt staat het virus te overwinnen, en zich vanaf het begin ten doel heeft gesteld het virus volledig uit te roeien, gaat Angela Merkel er nu van uit dat er rekening mee gehouden dient te worden dat ongeveer 60% van de Duitse bevolking besmet zal raken (zie bericht in de “Welt”).

Natuurlijk kletst Merkel alleen maar na wat het Robert-Koch-Instituut en de virologen van het Berlijnse Charité tegen haar zeggen. Want zij zelf heeft immers geen enkele notie van de materie. Maar een blik naar China, waar Xi Jinping nu in Wuhan triomfeert, zou haar toch te denken moeten geven!

Je kunt alleen maar verbijsterd naar je hoofd grijpen: in Azië wil men het virus uitroeien en in Europa gaat men ondertussen van een niet af te wenden epidemie uit? En dat, hoewel er twee maanden geleden nog geen enkel geval van besmetting in Europa was? Geeft men het zo snel op? Wat zou er gebeurd zijn als de Chinezen het zo snel zouden hebben opgegeven?

Wat is Merkels motto? “Het virus is er nu eenmaal”…???

Waarom toont Merkel niet de wil en de besluitvaardigheid zoals bij veel andere regeringschefs die het virus de onvoorwaardelijke strijd hebben aangezegd? Zelfs Giuseppe Conte is strijdvaardig. Waarom moet bij Merkel, zelfs met het oog op een dodelijk gevaar, altijd alles “maat en midden” hebben? Met “maat en midden” zouden de Chinezen geen kans hebben gemaakt tegen SARS-nCoV-2 hebben gehad.

 

Citaat van een kritische schrijver op “Heise.de”:

“Het maakt sprakeloos met welke nonchalance over de infectie van 50 miljoen Duitsers respectievelijk 500 miljoen Europeanen wordt nagedacht, wanneer China met inzet van al zijn mogelijkheden, en vast en zeker niet voor de lol, de uitbraak tot 80.000 besmette mensen beperkt heeft.”

Ter herinnering: de Chinezen werden door het virus verrast. Na een korte, maar fatale aarzeling hebben ze consequent maatregelen genomen. Europa heeft dat vanuit de verte gezien. Hier zou men van hebben kunnen leren. Men zou zich hebben kunnen voorbereiden. In tegenstelling tot de Chinezen hadden de Europeanen meerdere weken respijt om zich op de epidemie voor te bereiden. En desondanks is het nu zo ver gekomen?

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, China, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Merkel, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Nu denkt zelfs Merkel: men zou rekening moeten houden met tot 60% besmette mensen

 1. Monalisa zegt:

  Een moderne opruiming heet dat.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Valt mij ook zeer op. Dat er werkelijk niks maar dan ook niks in zit in die vrouw. Zelfde shit als Rutte. Neemt nergens maar dan ook nergens verantwoordelijkheid voor. Lekker makkelijk ¨regeren¨ Het is er nu eenmaal en als er doden vallen het hoort er bij. Doet me aan iemand denken. Lenin en Stalin en het communisme. Hebben letterlijk gezegd: 1 dode is erg. Heel veel doden niet meer. Het zij zo en als het voor de goede zaak is is het helemaal geen punt meer. Griezelig als zulke mensen aan de top staan. Van mij mogen die twee de ergste vorm van corona krijgen. Als zij zo denken? Ik kan het ook.

  Geliked door 4 people

 3. Dat percentage zal wel een heel stuk lager liggen, maar in een later stadium komen vertellen dat de regering het zo goed gedaan heeft en de crisis de kop in heeft kunnen drukken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Ze is van 54 las ik op Wiki.
  Dan valt zij in de risico groep.
  Zou mooi opruimen, maar wedden dat van dat politieke tuig er geen één aan onderdoor gaat?
  Nee, dan wij, voor oudere en bejaarde mensen is eer geen plaats meer in de tent en die mogen straks allemaal verkommeren, want opgeruimd staat netjes.

  Geliked door 6 people

 5. delamontagne zegt:

  Le groupe de hip-hop de gauche K.I.Z. est connu pour ses paroles de mauvais goût. Lors d’un concert à Dortmund, il en a apporté une nouvelle preuve.
  De Linkse Hip-Hop Groep “KIZ” was al bekend om hun slechte smaak wat de woordkeuze betreft.
  Ter gelegenheid van de dag van de vrouw, was er alleen vrouwelijk publiek en niet alleen gaven ze bewijs van slechte smaak, ze maakten grappen over het Corona-virus maar ook vonden ze het prachtig dat het virus alleen ” slechte”mensen trof…………………………………..

  Andreas Hallaschka
  @Hallaschka_HH
  ·
  10 mrt.
  #coronavirus – „Davon sterben nur alte weiße Männer“
  @K_I_Z_
  Konzert

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Wat een zwak artikel is dit.
  Je hoeft geen fan van Merkel te zijn , maar om nu het corona-virus aan te grijpen om je politieke tegenstander af te maken, slaat nergens op.

  Het gaat hier ook niet om wat Merkel zegt of gezegd heeft. Zij zal zich baseren op artsen en virologen, die deskundigen zijn op hun vakgebied. Moet hun mening dan ook maar afgedaan worden als niet relevant, alleen maar omdat Merkel ze overneemt en wereldkundig maakt ?

  Bedenk ook, dat China onbetrouwbaar is wat zijn berichtgeving betreft. Dus het is nog maar de vraag of alles in China wel zo goed gaat als ze zeggen. Je mag dus de situatie in China niet onvoorwaardelijk geloven en vergelijken met die in West-Europa.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou Johan ,

   die achterlijke Merkel heeft de afgelopen jaren al zoveel debiele uitspraken gedaan , dat ik me afvraag of ze uberhaupt wel eens naar iemand luistert , die ergens verstand van heeft .
   Volgens mij had die allang ergens veilig opgesloten horen te zitten .
   Het secreet heeft HEEL EUROPA in de ellende gedompeld .
   Daar hebben die moffen onderhand patent op !
   Dit is al de derde ronde .
   Afvoeren dus , dat kreng .
   In een dwangbuis !

   Geliked door 5 people

 7. ronjaspers zegt:

  De N.W.O. agenda ligt op schema,china economisch uitgeschakeld,europa binnenkort ook economisch uitgeschakeld,ook de verenigde staten.Dan krijgen we het afschaffen van contant geld,en een cashloze maatschappij iedereen een onderhuidse chip om te kunnen kopen en verkopen.dan krijgen we een totalitaire communistische N.W.O. dictatuur met vele miljoenen doden.

  Geliked door 5 people

 8. LUCIA zegt:

  Dat wijf is niet menselijk dat getril van haar was echt niet normaal, ik heb er grapjes over gemaakt dat ze per ongeluk haar vibrator verkeerd gebruikt had en hem had ingeslikt maar het kan ook zijn dat ze een soort AI /robot/kloon whatever is die op dat moment een motor /circuit storing had, het was heel onwezenlijk zoals ze trilde

  Geliked door 4 people

  • Sabeltant zegt:

   Het staat vast…
   Globalisten die nog nauwelijks kunnen lopen, wartaal uitslaan of staan te trillen hebben watertekort. 😀
   Het is zeg maar de “verwarde persoon” maar dan op topniveau.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   LUCIA.merkel is een sataniste,lid van de satanische illuminati die monsters offeren babies en kinderen,drinken hun bloed en eten hun vlees.merkel is net als hillary clinton ziek,die ziekte heet kuru en komt voor bij alleen kanibalen.

   Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Begin me nu toch steeds ernstiger zorgen te maken, ik zit op meerdere manieren in risicogroepen, allereerst ben ik al wat ouder en daarbij gebruik ik een perfect helpend reumamedicijn dat het immuunsysteem zo goed als buitenspel zet, dat heeft met name risico bij luchtwegaandoeningen, zodra ik zelfs maar verkouden ben moet ik op zo kort mogelijke termijn ermee stoppen.
  Nou ja, zorgen maken daar word een mens ook niet beter van dus afwachten maar.

  Geliked door 3 people

 10. Jan zegt:

  De lamlendige ‘regering’ van charlatan Trudeau

  Geliked door 1 persoon

 11. henk verhoef zegt:

  duitsland heeft veel Arme DUITSE OUDEREn en corono lost een groot armoede p;robleem op
  ( soort gaskamers maar dan voor oude duitsers)
  Verder blijkt dat de chinees een heel eind voorloopt op die domnme europeanen
  De chinees heeft het vlug onder controle=-= de europeaan ach die zag het aankomen en zei– dat kunnen wij met onze hersens wel aan— nee dus
  Corona of islaam– zelfde verhaal — europa verliest

  Geliked door 2 people

 12. Peter zegt:

  Politieke leiders gaan er van uit dat ze het zelf niet kunnen krijgen ,en meer iets is voor het gepeupel,nou Merkel ,de dood haalt iedereen op, arm of rijk ,eraan gaan je vroeg of laat .

  Geliked door 4 people

 13. karton zegt:

  Zou Adolfina Merkel aan Pinokkio Rutte hebben gezegd of ingefluisterd : “als ’t nog ietsje erger wordt met dat virus dan moet je prematuur geborenen én boven-de-80-jarigen NIET meer opnemen in een ziekenhuis, laat ze eenvoudigweg sterven; wij, in Duitsland hadden daar in de jaren ’35-’40 héél “goede” ervaringen mee Dóén hoor Markje !”
  En aldus zal geschieden hoorde ik vanmorgen.
  Doe mij a.u.b. een halve Trump i.p.v. dit verziekte zootje van “regeerders”.

  Geliked door 3 people

 14. Taljaard zegt:

  Berichten uit China (niet de regering) opgevangen, dat men in Wuhan in januari hele woontorens heeft dicht gelast. En dat er zich nu in deze woontorens duizenden rottende lijken van verhongerden en/of aan COVID19 gestorvenen bevinden, die men niet durft te bergen.
  Weet niet, of dit waar is.
  Maar acht de Chinese autoriteiten daar volkomen toe in staat.
  Mensenlevens zijn daar goedkoop onder de rode vlag.

  Geliked door 3 people

 15. Piet Snot zegt:

  In december ben ik doodziek geweest wat er wel erg veel op lijkt, ik had alleen geen koorts (36gr.)
  Dat heeft 1 maand geduurd.
  At niet meer dan 1 broodje per dag (2-3 weken lang) en had een uithoudingsvermogen van een terminale longpatient op ze laatste dagen.
  Na 5 bloedtesten, longfoto’s en een berg medicijnen, hebben ze niet kunnen vinden wat ik nou eigenlijk had, en ik weet het nog steeds niet.
  Gelukkig weer helemaal van genezen, wat het ook geweest is.
  Normaal gesproken ben ik nooit ziek, kan het niet meer herinneren wanneer dat ooit wel zo was.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  In Europa (EU) hebben de politieke “leiders” totaal schijt aan de bevolking, vandaar dat te lamlendig zijn om maatregelen te nemen !
  Maar ja, Al is de politieke kluns nog zo snel het corona virus achterhaald hem/haar wel !!

  Geliked door 3 people

 17. Rensk. zegt:

  Klopt wel wat Peter hierboven tikt. Dat soort mensen is zo ingenomen met zichzelf zo ontzettend getroffen met hun ikke, dat ze echt denken dat hun plek in de wereld uniek is en dat ze overal mee weg komen. Zeg maar ze voelen zich een beetje als een god. Die prins die omgekomen is bij een lawine hoefde ook geen extra maatregelen in tegenstelling met zn compagnon, die dat wel nodig vond en dus overleefde. Net als islamisten en andere zwaar ¨gelovigen¨ die denken ook dat hun niks overkomt, want Allah en Jesus en weet ik wat voor goden er nog meer zijn zorgen voor hun. Daarom geen inentingen voor polio.b.v.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Het virus is er nu eenmaal, daarvoor zei ze over de “vluchtelingen”, ze zijn er nu eenmaal, jawohl, Achtung und Hande hoch, du bist verhaftet 😡.

  Geliked door 2 people

 19. Harry zegt:

  Duitse volgzaamheid : ” het virus is er eenmaal ” , tja ………
  De illegale negers zijn er nou eenmaal ,
  die klotemoslims zijn er nou eenmaal !
  Merkel en haar volgnazi’s zijn er nou eenmaal .

  U moet dat goedvinden , anders krijgt u de AFD behandlung .
  Dan word je voor van alles uitgemaakt , waar ziekten , zwarten en moslims toe leiden .
  En dat dan in alle mogelijke samenstellingen ,
  negers met syfilis en aids , met een hardnekkige fobie om maar niet te hoeven werken , stelen is een stuk gemakkelijker ,
  moslims ; verward , levensgevaarlijk , moordzuchtig , crimineel , ingeteeld , etc .

  Het lijkt dat er nog maar enkelen zijn in Duitsland die nog een normaal verstand bezitten :
  AFD-ers en hun stemmers .

  Waar worden al die anderen nou toch zo gek van ?

  Geliked door 1 persoon

 20. Blaffertje zegt:

  De door Merkel geliefde groet is terug.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s