The Eagle has fallen

Screenshot_149

(Door: “eg regs”)

Volgens mij was het Lenin die ooit voorspelde dat het Westen opgehangen zou worden aan het koord dat het zelf aan de communisten had verkocht. Maar de oude Rus was eigenlijk nog veel te bescheiden. Want wij verkopen helemaal niks meer en zijn bezig onze ondergang te financieren uit eigen zak.

GoPro was een Amerikaanse producent van drones, die door spionage, slavenarbeid en staatssubsidie uit de markt werd verdreven. Eenmaal alleenheerser geworden,was het echter meteen ook gedaan met de Chinese bodemprijzen en nu betalen amateur-vliegeniers het volle pond. In een notendop is dit het economische succesmodel van de communisten.

Consumenten-drones,videospelletjes en mp3-spelers zijn niet zo belangrijk natuurlijk. Dit is speelgoed voor volwassenen waar wij heel goed zonder kunnen. Anders is het gesteld met ICT-technologie, cruciale bestanddelen van wapentuig en medicijnen. Menselijkerwijs hangt ons bestaan af van deze zaken. Drie keer raden wie in deze sectoren bezig is zich een monopoliepositie te verwerven.

Deze website is natuurlijk niet de meest aangewezen plek om het pleit van de in gevangenkampen samengedreven Oeigoeren te entameren. Laat Iran en Turkije maar opkomen voor hun ‘broeders’ aldaar – wij zullen aan de onderdrukking van onze eigen mensen de handen immers al meer dan vol hebben. Maar het kan geen kwaad om op te merken dat de onderhavige kwestie er niet zozeer één is van ‘religie’ (communistisch atheïsme heeft nauwe samenwerking met islamisten namelijk nog nooit in de weg gestaan) als wel van (niet-Chinese) etniciteit. ‘Facisme’ is, met andere woorden, niet het enige geliefkoosde linkse smeur-woord dat eigenlijk bij uitstek en wonderwel op de ‘Volksrepubliek’ van toepassing is. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘kolonialisme’, ‘racisme’ of ‘nazisme’? En laten we het over ‘politiestaat’ maar al helemaal niet hebben. Vreemd genoeg echter zwijgt het weldenkende en o zo gevoelige ‘progressieve’ establishment (tenminste toen het nog Pinochet en de ‘apartheid’ betrof) nu in alle toonaarden.

Misschien dat wij als ‘rechtsen’ gerechtvaardigde redenen hebben voor anti-Amerikanisme. Misschien dat we ons bijvoorbeeld het verraad in Indië (en vervolgens West-Papua) herinneren. Een verraad trouwens dat in het niets zinkt bij het ten hemel schreiende mes in de rug dat de Rhodesiërs en Boere enkele decennia later toegediend zouden krijgen. Toch is het meer dan zeker dat ook wij weldra met bittere weemoed zullen terugdenken aan het vervlogen tijdperk van wereldwijde Amerikaanse hegemonie.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op The Eagle has fallen

 1. bezigebij63 zegt:

  En wat te denken van de Blanke Europeanen?

  Geliked door 2 people

 2. bezigebij63 zegt:

  En wat te denken aan het verraad aan de oorspronkelijke Europeanen van hun eigen regeringen? (correctie van mijn eerdere reactie)

  Geliked door 2 people

 3. verwardeman zegt:

  In de jaren 80 werden wij bang gemaakt met de Japanners , ze zouden ons wel even
  van de markt vegen ……………………….
  Zo’n beetje alle uitvindingen zijn door ons en Amerikanen gedaan , de afgelopen twee eeuwen .
  Ik vind ons blanken dus best wel een beetje ” superieur ” , en ben niet zo bang voor een
  totale nederlaag door niet – blanken .
  Oh , en in hoeveel daagjes was die Golfoorlog beslecht , tegen de ” superieure ” soldaten van Allah / Saddam Hoerslijm ?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s